Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

udflugtsmuligheder Phichit

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Sukhothai og du kan her se hvad du kan opleve i Sukhothai og omegn. Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Sukhothai og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Phrae er en provins i øvre nordlige Thailand .

Areal : 6.596 km²
Befolkningstal : 597.257 (2018)
 
Hvis du er elsker og gerne vil vide mere om det gamle thailands , er Sukhothai en berømt destination, som du ikke bør gå glip af. Hjem til det første uafhængige thailandske kongerige - Sukhothai Kingdom, Sukhothai-provinsen har stadig mange historiske levn, der står for den thailandske civilisations gyldne tidsalder fra midten af ​​det 13. til slutningen af ​​det 14. århundrede. På vej til Sukhothai får du en dyb fordybelse i den ældgamle atmosfære i mange buddhistiske arkitekturer, der er tilbage i tiden.  Der er mange templer i dette område .
 
Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område . Vi vil ikke gøre så meget ud af templerne , dog vil der sikkert dukke et par stykker op . Thailand har omkring 41.000 templer - så det har vi opgivet at beskrive .... men mangler du nogle på siden her - så søg på nettet . Det er ikke vores indtryk at dem der besøger vores hjemmeside - er dem der er helt vilde med templer , men måske vi tager fejl . Vi vil hellere fortælle lidt om hvad der ellers er i området . Alle udflugtsmål kommer i vilkårlig rækkefølge .
 
 
cirkler2
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
1Hvis du besøger Sukhothai i weekenden, bør et besøg på Night Market i Sukhothai være på din liste, da dette populære marked tiltrækker mange lokale og turister med det enorme udvalg af streefood som de her har at tilbyde . I dette afsnit dækker vi alt, hvad du bør vide om det populære Saturday Night Market i Sukhothai.
Saturday Night Market i Sukhothai ligger på Nikorn Kasem Road, gaden lige ved siden af ​​Muaeng Sukhothai Park og lige efter Phra Ruang Bridge. I slutningen af dagen omdannes denne gade til en gågade med streetfood leverandører på hver side af vejen. Selve markedet starter ved Muaeng Sukhothai Park og slutter omkring fem hundrede meter længere. Som navnet allerede antyder, er Saturday Night Market i Sukhothai kun åbent på lørdage, men under store festligheder i byen er markedet lejlighedsvis også åbent i disse dage.

Når du besøger Saturday Night Market i Sukhothai, kan du straks bemærke, at dette marked er langt den mest populære aktivitet blandt lokalbefolkningen, da det føles som om hele byen får noget gademad. Der er en overflod af lækre billige marinerede spyd, traditionelle thailandske slik og desserter, smoothies, krydret salater, fisk og skaldyr og endda thailandsk sushi. Al den tilgængelige mad er for det meste fingermad, hvilket betyder, at der ikke er nogen borde til rådighed, hvor du bare kan sidde og nyde din mad, undtagen i slutningen af ​​markedet. Her kan du fortære den lækre og billige gademad og se verden gå forbi. For unge thailandske er det første stop for deres lørdag aften at besøge Saturday Night Market i New Sukhothai. Bagefter er steder som Fong Bear (som ligger 100 meter fra markedet), Route 23, In Black og Club 64 stedet at gå til Thai. For udlændinge er Chopper Bar og Bar 64000 stedet at gå for at nyde resten af ​​aftenen med en iskold øl eller en billig cocktail.

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Du kan også finde et andet Saturday Night Market i Sukhothai, nemlig det nær Sukhothai Historical Park. Selvom udsigten med Wat Traphang Thong i ryggen er imponerende, er kvaliteten af ​​gademad på dette marked ikke så spændende som Saturday Night Market i New Sukhothai. Det er interessant at kombinere et besøg på Saturday Night Market Old Sukhothai, hvis du planlægger at besøge den historiske park under solnedgang, da den historiske park er åben indtil klokken ni i stedet for halv syv om lørdagen.

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Sukhothai Historical Park-ruiner er et af Thailands mest imponerende verdensarvsteder. Parken inkluderer resterne af 21 historiske steder og fire store søer inden for de gamle mure med yderligere 70 steder inden for en radius af 5 km. Ruinerne er opdelt i fem zoner; de centrale, nordlige og vestlige zoner har hver et separat entrégebyr på 100B. Bemærk, at motorcykler og biler ikke længere er tilladt i parken.

Arkitekturen i Sukhothai-templer er mest kendetegnet ved den klassiske lotus-bud chedi, der byder på et konisk spir, der topper en firkantet struktur på en tredelt base. Nogle steder udviser andre rige arkitektoniske former, der er introduceret og ændret i perioden, såsom klokkeformet singalesisk og dobbeltdelt Srivijaya chedi.

På trods af parkens popularitet er det ret omfattende og ensom udforskning er normalt mulig. Nogle af de mest imponerende ruiner er uden for bymuren, så en cykel er vigtig for at kunne sætte pris på alt. Elektriske buggies (to til fire personer, uden / med chauffør 200 / 400B i timen) kan også lejes for at komme rundt i parken.

 

cirkler2

1Og så kommer der ikke flere templer her i dette afsnit - men vær opmærksom på at der er mange her i området - søg dem på nettet hvis du vil se dem .

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Sukhothai-provinsen har to Nationalparker. Nationalparkerne er en fortrinlig måde at udforske Thailands natur på med vandrestier, der fører dig til smukke vandfald og fantastiske udsigtspunkter over jungleklædte bjerge og dale. Der er også mulighed for at overnatte i nationalparkerne.

Der er jo ingen grund til ar opfinde " den dybe tallerken " når den er opfundet . Vi lavede for et stykke tid siden et helt afsnit omkring National Parker i Thailand og det var faktisk et stort stykke arbejde . Vi vil derfor ikke skrive om disse parker igen - men blot henvise til dette afsnit . Vi nævner navnene på parkerne og viser link til disse .

For at komme til afsnittet skal du klikke her : National Parker i Nordthailand

Derefter ruller du ned på siden og finder følgende parker :

 

 Ramkhamhaeng

 

Si Satchanalai

 

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

 

 Siden sidst redigeret marts 2021

 

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0230374
I dagI dag15
I gårI går50
Denne månedDenne måned1165
total for hele periodentotal for hele perioden230374
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 4
Gå til toppen