overskrift

 

GettyImages 76750680

 

Hvad er tilladt i din håndbagage ?

 

Hvad må man rent faktisk have i sin håndbagage, når man gå ombord i flyet ? og hvilke ting må man absdolut ikke have med ?

Vi vil her vise dig reglerne for de mest almindelige ting, som du sikkert gerne vil have med ..... og det gælder lige fra barberhøvle til fladjern.

Som du sikkert allerede er bekendt med - så kan det nogle gange være svært at vide, hvad der er lovligt og hvad der ikke er lovligt at tage med i sin håndbagage, når man rejser ud i den store verden. Er det f.eks. Ok at tage sin barbermaskine med på flyet og hvordan er det lige med lightere ?

Den liste vi laver her skulle gerne hjælpe dig med at pakke i overensstemmelse med reglerne - og forhindre at du kommer ud i pinlige situationer i sikkerhedskontrollen .

 

1. Kan jeg tage skarpe, spidse eller stumpe genstande med i håndbagagen ?  

Det siger jo sig selv at ting der er skarpe eller spidse, er forbudt at tage med om bord, da de kan forårsage alvorlig skade. Det samme gælder også sløve redskaber der kan bruges som et våben. Men er der ikke undtagelser ? - jo det er der. Det er blandt andet tilladt at tage neglesakse og pincetter med i håndbagagen. Der er også tillade at tage barberhøvl / skraber med i flyet, forudsat at bladet er indkapslet i plastik. Løse barberblade er dog ikke tilladt.

Forventer du regn på din destination - så er det heldigvis også tilladt at tage sin paraply med   ! 322

 

 

ting skema

 

 

2. Kan jeg tage en lighter med ombord på flyet ?

Det er tilladt at tage `en enkelt lighter med ombord i flyet, eller en lille æske tændstikker. Lighter eller tændstikker skal opbevares i enten lomme og altid tæt på kroppen, og bør derfor ikke placeres i din håndbagage. Begge er forbudt at have i indchecket bagage.

På samme måde kan elektroniske cigaretter ikke pakkes i indchecket bagage , og skal holdes i kabinetasken under hele flyveturen. ( Bemærk at dise er ulovlige i Thailand). 

 

4013 lightere

HUSK - kun 1 lighter i lommen når du er i flyet

 

 

3. Elektronik udstyr i håndbagagen .

Almindelig elektronisk udstyr, såsom bærbare computere, mobiltelefoner (med undtagelse af Galaxy Note 7), I-pads, MP3-afspillere og kameraer er tilladt at have med ombord i flyet. Du skal bare huske at du er nødt til at tage dem frem og placere dem på båndet i de dertil egnede plastkasser, når du skal igennem sikkerhedskontrollen. Det er derfor en god ide at de er nemme at komme til når du er "på rejsen". 

Du kan tage både fladjern og hårtørrer med i din håndbagage uden problemer . Ligeledes er det også OK at tage barbermaskine med i håndbagagen .  

OBS : Elektronisk udstyr på fly til USA eller Storbritannien.

Bemærk, at både USA og Storbritannien har indført et forbud mod medbringelse af elektronisk udstyr i kabinen fra visse lande. Det betyder, at er elektronikken større end mobiltelefonen, skal den tjekkes ind. Forbuddet gælder for passagerer på fly til USA eller Storbritannien fra visse lande i Mellemøsten , Nordafrika og Tyrkiet.

 PC

Bemært at der er særlige regler for elektronisk udstyr - fra visse lande     

 

 

4. Lithium-batterier på flyveturen.

Løse Lithium-batterier må ikke placeres i indchecket kuffert, men skal være i håndbagagen. Batterier skal enten opbevares i den originale beholder, og hvis dette ikke er muligt, er du nødt til at dække batteripolerne med tape. Bemørk også at ethvert batteri skal emballeres i hver sin plastpose.

Lithium Ion Batteries Button 74504830Lithium - batterier

 

 

5. Medicin på flyet.

Det er fint at rejse med medicin, både flydende medicin og medicin i fast form. Bemærk dog, at som med enhver anden væske, skal du fremvise flydende medicin ved sikkerhedskontrollen. Selv om det ikke er et krav, så er det en fordel, hvis medicinen er i dens originale emballage .

 

 

medicin

 

 

6. Tilladt væske på flyvninger.

Du kan kun medbringe en begrænset mængde af væsker ombord på flyet. Definitionen af ​​væsker er ting såsom vand og andre drikkevarer, cremer og parfumer. Det er tilladt at medbringe en eller flere beholdere, men hver beholder må ikke indeholde mere end 100 ml væske. Disse beholdere skal være pakket i gennemsigtige, genlukkelige 1-liters poser, og derefter fremvises ved sikkerhedskontrollen. Bemærk, at selv mad kan regnes med som væske.

Undtaget fra reglerne for tilladt væske ombord, er babymad / drikkelse barnet har brug for under flyvningen, livsvigtig medicin, og toldfrie varer købt i lufthavnen .

 

 

GettyImages 4907217582

 

Bemærk, at forskellige flyselskaber og lande kan have yderligere regler og restriktioner, for ovennævnte, og andre genstande. Tjek altid med dit flyselskab, hvilke regler de har for den bagage du vil have med.

 

 

 

 

Sidst redigeret juli 2017

 

Siden her er pænt besøgt - men vi vil gerne ud til mange flere læsere . Du kan hjælpe os med dette ved at give os et " synes godt om " eller " del " ...... Klik lige herunder .

På forhånd tak


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0264752
I dagI dag20
I gårI går44
Denne månedDenne måned1490
total for hele periodentotal for hele perioden264752
Dag med højest antal 04-19-2019 : 488
Antal gæster på siden lige nu 1
Gå til toppen