overskrift

 

GettyImages 76750680

 

Hvad er tilladt i din håndbagage ?

 

Hvad må man rent faktisk have i sin håndbagage , når man gå ombord i flyet ? og hvilke ting må man absdolut ikke have med ?

Vi vil her vise dig reglerne for de mest almindelige ting , som du sikkert gerne vil have med ..... og det gælder lige fra barberhøvle til fladjern .

Som du sikkert allerede er bekendt med - så kan det nogle gange være svært at vide , hvad der er lovligt og hvad der ikke er lovligt at tage med i sin håndbagage , når man rejser ud i den store verden. Er det f.eks. Ok at tage sin barbermaskine med på flyet og hvordan er det lige med lightere ?

Den liste vi laver her skulle gerne hjælpe dig med at pakke i overensstemmelse med reglerne - og forhindre at du kommer ud i pinlige situationer i sikkerhedskontrollen .

 

1. Kan jeg tage skarpe , spidse eller stumpe genstande med i håndbagagen ?  

Det siger jo sig selv at ting der er skarpe eller spidse , er forbudt at tage med om bord , da de kan forårsage alvorlig skade . Det samme gælder også sløve redskaber der kan bruges som et våben. Men er der ikke undtagelser ? - jo det er der . Det er blandt andet tilladt at tage neglesakse og pincetter med i håndbagagen . Der er også tillade at tage barberhøvl / skraber med i flyet , forudsat at bladet er indkapslet i plastik . Løse barberblade er dog ikke tilladt .

Forventer du regn på din destination - så er det heldigvis også tilladt at tage sin paraply med   ! 322

 

 

ting skema

 

 

2. Kan jeg tage en lighter med ombord på flyet ?

Det er tilladt at tage `en enkelt lighter med ombord i flyet , eller en lille æske tændstikker . Lighter eller tændstikker skal opbevares i enten lomme og altid tæt på kroppen , og bør derfor ikke placeres i din håndbagage . Begge er forbudt at have i indchecket bagage .

På samme måde kan elektroniske cigaretter ikke pakkes i indchecket bagage , og skal holdes i kabinetasken under hele flyveturen . 

4013 lightere

HUSK - kun 1 lighter i lommen når du er i flyet

 

 

3. Elektronik udstyr i håndbagagen .

Almindelig elektronisk udstyr , såsom bærbare computere , mobiltelefoner ( med undtagelse af Galaxy Note 7 ) , I-pads , MP3-afspillere og kameraer er tilladt at have med ombord i flyet. Du skal bare huske at du er nødt til at tage dem frem og placere dem på båndet i de dertil egnede plastkasser , når du skal igennem sikkerhedskontrollen . Det er derfor en god ide at de er nemme at komme til når du er " på rejsen " . 

Du kan tage både fladjern og hårtørrer med i din håndbagage uden problemer . Ligeledes er det også OK at tage barbermaskine med i håndbagagen .  

OBS : Elektronisk udstyr på fly til USA eller Storbritannien .

Bemærk , at både USA og Storbritannien har indført et forbud mod medbringelse af elektronisk udstyr i kabinen fra visse lande . Det betyder  , at er elektronikken større end mobiltelefonen , skal den tjekkes ind . Forbuddet gælder for passagerer på fly til USA eller Storbritannien fra visse lande i Mellemøsten , Nordafrika og Tyrkiet .

 PC

Bemært at der er særlige regler for elektronisk udstyr - fra visse lande     

 

 

4. Lithium-batterier på flyveturen .

Løse Lithium-batterier må ikke placeres i indchecket kuffert , men skal være i håndbagagen . Batterier skal enten opbevares i den originale beholder , og hvis dette ikke er muligt , er du nødt til at dække batteripolerne med tape . Bemørk også at ethvert batteri skal emballeres i hver sin plastpose.

Lithium Ion Batteries Button 74504830Lithium - batterier

 

 

5. Medicin på flyet

Det er fint at rejse med medicin , både flydende medicin og medicin i fast form . Bemærk dog , at som med enhver anden væske, skal du fremvise flydende medicin ved sikkerhedskontrollen . Selv om det ikke er et krav , så er det en fordel , hvis medicinen er i dens originale emballage .

 

 

medicin

 

 

6. Tilladt væske på flyvninger

Du kan kun medbringe en begrænset mængde af væsker ombord på flyet . Definitionen af ​​væsker er ting såsom vand og andre drikkevarer , cremer og parfumer . Det er tilladt at medbringe en eller flere beholdere , men hver beholder må ikke indeholde mere end 100 ml væske . Disse beholdere skal være pakket i gennemsigtige , genlukkelige 1-liters poser , og derefter fremvises ved sikkerhedskontrollen . Bemærk , at selv mad kan regnes med som væske .

Undtaget fra reglerne for tilladt væske ombord , er babymad / drikkelse barnet har brug for under flyvningen , livsvigtig medicin , og toldfrie varer købt i lufthavnen .

 

 

GettyImages 4907217582

 

Bemærk , at forskellige flyselskaber og lande kan have yderligere regler og restriktioner , for ovennævnte , og andre genstande . Tjek altid med dit flyselskab , hvilke regler de har for den bagage du vil have med .

 

 

 

 

 

Sidst redigeret juli 2017

Siden her er pænt besøgt - men vi vil gerne ud til mange flere læsere . Du kan hjælpe os med dette ved at give os et " synes godt om " eller " del " ...... Klik lige herunder .

På forhånd tak


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0249427
I dagI dag79
I gårI går53
Denne månedDenne måned79
total for hele periodentotal for hele perioden249427
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 3
Gå til toppen