Oplevelser ved Mae Hong Son

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Phang Nga og du kan her se hvad du kan opleve i Phang Nga og omegn. Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Phang Nga og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Phang Nga er en provins i det sydlige Thailand .

Areal : 4.171  km²
 
Befolkningsantal : 268.240 ( 2018 )
 
Phangnga har geografiske træk ved bjerge og skove og er 788 km fra Bangkok. Dens vartegn er Khao Chang, som er det store bjerg som i form minder om en hængende elefant - symbolet på Phangnga-provinsen . Besøgende kan gå på opdagelse i smukke grotter som Ruesi Sawan-hulen og Luk Suea-hulen i Somdet Phra Sri Nakarin Park, Khao Chang-vejen . Inde i grotterne er der meget koldt og der er smukke stalagmitter og stalaktitter . Pung Chang-grotten er også et afslappende sted med smukke stalagmitter og stalaktitter og året rundt.
Phangnga har også smukke øer , inklusive den mest berømte - Similan Islands . De attraktive ø`er venter på, at rejsende oplever deres charme . North Surin Island og South Surin Island er også berømte for deres smukke bugter . Den mest kendte er Aow Mae Yai , som er den store bugt med blidt hav.
Gummitræs blade kunstige blomster er de berømte produkter lavet af grupper af gårdkvinder. Du kan købe tørret fisk og skaldyrspasta fra lokale butikker og markeder rundt omkring i byen . Phang Nga er en provins, der er kendt for sit smukke land, den spektakulære bugt og de fantastiske øer. Phang Nga nationalparker har storslået natur med utroligt forskellige attraktioner. Mest berømt er Phang Nga Bay National Park , et geologisk vidunder fyldt med holme, sunkne grotter og forbløffende klippeformationer, der stiger lodret ud af havet. Bugten er ekstremt beskyttet og derfor ideel til ekspeditioner på havkajak , der udforsker de mange fascinerende huler og øer i hele bugten .
Phang Nga's Andaman-kyst byder på lige så fantastiske nationalparker af en anden art : øgrupperne Surin og Similan er kendt for deres smukke uspolerede strande og spektakulære undervandslandskab , der tiltrækker dykkere fra hele verden . På Phang Nga-fastlandet har Khao Lak en kystpark fuld af sjældne fugle , eksotiske pattedyr og naturskønne vandfald samt mange luksus- og budgethoteller langs den spektakulære kyst , der blev ødelagt af tsunamien i 2004 , men siden er fuldstændig genopbygget.
Besøgende opfordres også til at deltage i skildpaddemessen. Den 7-dages EVENT afholdes årligt i marts med sin fremhævede aktivitet - frigivelse af unge skildpaddeklækninger.
Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område . Der kommer selvfølgelig nogle templer - men der vil også være andet . Thailand har lige omkring 41.000 templer - så alle dem har vi opgivet at beskrive .... men måske der kommer et par stykker undervejs  .  
 
 
 
cirkler2
 
 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Lad os starte med National Parkerne i Phang Nga - så er vi ligesom kommet i gang . Phang Nga har to Nationalparker . Nationalparker er en fortrinlig måde at udforske Thailands natur på med vandrestier, der fører dig til smukke vandfald og fantastiske udsigtspunkter over jungleklædte bjerge og dale. Der er også mulighed for at overnatte i nationalparkerne.

Der er jo ingen grund til at opfinde " den dybe tallerken " når den er opfundet . Vi lavede for et stykke tid siden et helt afsnit omkring National Parker i Thailand og det var faktisk et stort stykke arbejde . Vi vil derfor ikke skrive om disse parker igen - men blot henvise til dette afsnit . Vi nævner navnene på parkerne og viser link til disse .

For at komme til afsnittet skal du klikke her : National Parker i Syd Thailand

Derefter ruller du ned på siden og finder følgende park :

 

05   Si Phang Nga

 

19   Si Phang Nga

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Der findes også en hel del Marina Parker i Thailand og også disse Marine Parker har vi lavet et afsnit om her på hjemmesiden og ligesom ovenfor - vil vi lave link til disse - istedet for at beskrive dem engang til .

For at komme til afsnittet skal du klikke her : Marine Parker i Thailand

Derefter ruller du ned på siden og finder følgende park :

 

02   Ao Phang Nga

 

07   Mu Ko Surin

 

12   Mu Ko Similan

 

17   Khao Lampi   Hat Thai Muang

 

19   Kao Lak   Lam Ru Had Vanakorn

 

 

 

cirkler2

 

 

 

 Oplevelser ved Mae Hong Son

 Oplevelser ved Mae Hong Son

1Phang Nga Bay er fyldt med flotte kalkstensklipper og -øer . Hvis du vil opleve et fantastisk flot sceneri , skal du absolut tage en tur hertil . Mens du kommer sejlende kan du se den ene imponerende klippe-ø efter den anden , som bare står der i vandet . Hvis man kan forestille sig at en kæmpe har taget en håndfuld store klipper og kastet dem ud over bugten - ja , så er det lige netop hvad der er sket her . Vi kan selvfølgelig ikke nævne dem allesammen men vil nævne " Koh Ping Gan " som helt sikkert er mere kendt som " James Bond Island " . Vi har besøgt stedet flere gange når vi har haft venner og bekendte med til dette område . Stedet her blev brugt i James Bond filmen " The Man With The Golden Gun " hvor James Bond og skurken Sca­ra­man­ga mød­tes til en duel på stran­den foran en im­po­ne­ren­de klippe , der står blot 40 meter fra strandkanten . Stedet er meget besøgt og der er også " et hav af boder " herude , som kun venter på de forskellige både som kommer ind her . Mange tur-arrangører fra Krabi - Phuket m.m. har dette sted på deres tur-program . Tag en ½-dags tur med speedbåd og se andre steder på turen .  

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Ikke langt fra  James Bond Ligger Pannye Island , som er en by på pæle . Panyee Island er en hel by der er bygget på pæle ude på havet . Der bor " i byen " ca. 5000 mennesker og der er både skoler - restauranter og butikker m.m. derude .  Det vil være helt naturligt at besøge dette sted sammen med James bond Island .

Mange gange har tur-arrangørerne en aftale med restauranterne her , således at de sejler ind her og folk der er med på turen - kan spise deres frokst her på en restaurant . Mange gange er denne mad med i prisen på din tur med speedbåden . 

 

344

 

Vi har de gande vi har været ude ved denne Ø - spist frokost her , som det fremgår af billedet herover .  

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1 White Sand Beach Khao Lak er " et stykke af himlen " med en strandbar og en paradisisk udsigt . Det er et must at besøge i Khao Lak . Du kan nyde svømning , solbadning og en spadseretur her bortset fra at behandle dine smagsløg med lækre skaldyr på den tilstødende restaurant . Det uberørte hvide sand , strandmassage , solsenge og det fantastiske landskab gør stranden til et yndet sted blandt både lokale og turister .

Vi har været der et par gange og det er en stor oplevelse . Der er fred og ro og kun lige det der skal være . Det er muligt at booke overnatniger derude , da der ligger nogle bungalows i forbindelse med stranden . 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Vi har boet i disse bungalows et par gange og de " koster næsten ingen ting " pr. døgn . Mener at vi gav 110 d.kr. pr. døgn .

 Adresse : 69/1 หมู่ที่ 2 Khuekkhak, Takua Pa District, Phang-nga 82190, Thailand

 
 
cirkler2
 
 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Lige ud for kysten nord for Khao Lak-regionen ligger Koh Kho Khao Island ( udtales " Gaw Coh Cow " ) . Det er en stor ø , der dækker 64 kvadratkilometer . Det er en smuk og for det meste ubebygget ø , men der er veje , der kører i fuld længde , så det er let nok at udforske .

Øen har en bred vifte af vegetation og dyreliv , men er mest kendt for den strålende strand , der løber lige langs den vestlige kystlinje . Kho Khao Beach strækker sig langs længden af ​​øens vestkyst . Det er mere end 17 km smuk sandstrand med overhængende palme- og casuarina-træer . Stranden er fin til svømning i den tørre sæson og perfekt til lange afslappende gåture . Stranden bruges stadig af skildpadder til at lægge deres æg fra november til februar.

Der er et par resorts og bungalowoperationer spredt langs denne strand , men der er også store strækninger af den , der er helt øde. Så du kan bare finde et dejligt feriested ved stranden og bruge din tid her på at slappe af . Det er dog en dejlig ø at udforske , og når du først har gjort en indsats for at komme her , er det skam ikke at komme ud og kigge godt rundt på Ø`en . Du kan leje en motorcykel , hvis du ikke selv har medbragt et køretøj .

Den vestlige side af ø`en er flad , og en betydelig del af det vestlige land er taget til landbrugsformål som kokos-nødde-plantager, gummi-plantager og palmeolie . Dette er ikke særlig intensivt landbrug , og det negerer bestemt ikke den generelt uspolerede fornemmelse af øen . Den østlige side af øen er kuperet og har naturlige områder med mangroveskove og regnskov . Du kan tage på tur og se på fugle eller tage en kajak gennem mangroverne .

Hvis du kører hele vejen til det nordvestlige hjørne af øen lige igennem Nok Na Village er der en fantastisk bred sandstrækning med en dejlig rustik restaurant og en håndfuld bungalows . Det er et strålende sted at spise et aftenmåltid og se solnedgangen .

Der er et lille vandfald i den nordøstlige del af øen . Toan Thong Waterfall er ikke særlig imponerende , og det kan faktisk tørre helt ud ved lange tørre perioder . Det er stadig et meget malerisk sted .

Et andet interessant træk på Koh Kho Khao-øen er en gammel japansk flyveplads fra 2. verdenskrigs besættelsesperiode . Beliggende i den nordvestlige ende af øen er den nu tilgroet og forfalsket . Men for nylig har der været planer om at udvikle området til en ny lufthavn . Phang Nga har ikke sin egen lufthavn , så måske kan du se meningen med at bygge en . Lige det ser ud til at være en skam at ødelægge den sindsro der er på denne søvnige ø . Vi håber, at hvis de kræfter , der bestemmer over Phang Nga , har brug for en lufthavn , så finder de en alternativ placering.

Mueng Thong arkæologiske område ligger på den sydøstlige side af øen . Dette er en gammel by , der blev opdaget lige syd for Tung Tuk-landsbyen , der viser at Koh Kho Khao-øen var et handelscenter for længe siden . Forskellige gamle artefakter er blevet opdaget her som keramik , glasvarer , stenperler og Buddha-statuer . Nogle af disse artefakter kommer fra Kina og Mellemøsten , hvilket viser at stedet her må have været et internationalt handelscenter.

Du kan også leje en Longtailboat og besøge den lille ø Koh Pa lige ud for vestkysten . Øen er bare en lille sandstrimmel , men den har nogle gode koralrev, så det er godt for lidt snorkling eller endda dykning .

Den vestlige side af øen tog tsunamien fuldt ud og de flade sletter blev absolut oversvømmet af det hvirvlende vand . Landsbyen Naam Kem på fastlandet havde en af ​​de største skadelister fra katastrofen med omkring 600 lokale som mistede livet . Efter den forfærdelige oplevelse besluttede mange af de lokale på Koh Kho Khao , at de simpelthen ikke kunne stå over for opgaven med at genopbygge eller bo et sted , der havde så smertefulde minder . Mange af dem pakkede simpelthen kufferten og flyttede væk . Hvad der altid havde virket som en stille ø , føles nu endnu mere støjsvag . Dette er bestemt ikke stedet at komme hvis man rejser efter natteliv.

Der er stadig et par landsbyer omkring på øen . Hovedbyen er Baan Pak Koh ved molen . Der er et par faciliteter her som taxaer , rejsebureauer , motorcykeludlejning , butikker , restauranter og pengeautomater .

 

At komme hertil !!

Koh Kho Khao-øen er adskilt fra landsbyen Naam Kem på fastlandet med kun et par hundrede meter hav ved mundingen af ​​Takua Pa-floden . Der er en bilfærge , der sejler frem og tilbage fra landsbyen Naam Kem på fastlandet til landsbyen Pak Koh på øen Koh Kho Khao . Færgerne sejler fra 8:00 til 18:00 .

Du kan nå landsbyen Naam Kem ved at dreje mod øst fra rute 4 lige syd for Takua Pa Town . Følg derefter den snoede landevej til molen .

 

Indkvartering . 

Der er nogle gode feriesteder i det sydvestlige hjørne af øen . Der er et par andre budget-bungalows mod den nordvestlige ende af øen . For familier vil vi især anbefale Koh Kho Khao Resort med sine to swimmingpools og legeplads . For par vil vi især anbefale C&N Kho Khao Beach Resort med sin enkle , men sofistikerede stil.

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Selvom vandfaldene i og omkring Khao Lak ikke er de højeste og rigeste på vand , er det stadig rart at besøge disse og køle lidt af her.  Selv om det mange gange er en lille omvej for at besøge vandfaldene er det ofte det hele værd .

For at nå Chong Fah-vandfaldet på 5 niveauer , der fodres af Bang Niang-kanalen , kan du bruge den lille vej , der forgrener sig ved 62,7 kilometer-stenen fra motorvej 4 . Følg den lille vej til skiltet mod  " Chong Fah Waterfall " og drej derefter til højre . Efter yderligere 5 km kommer du til en barriere , indgangen til Lamru National Park , hvor vandfaldet ligger . Efter at have betalt 200 baht i adgang ( børn 100 baht ) fortsætter du til parkeringspladsen . Efter en måske lidt udmattende gåtur på ca. 15-20 minutter når du den første kaskade af det 200 m høje vandfald . Hvis du vil gå længere , finder du en lille skiltet sti til højre for vandfaldet . Det er bestemt det værd , for på det øverste 5. niveau falder vandet mere end 20 m , og med lidt held kan du se den sjældne svalehale , andre smukke sommerfugle , insekter og fugle . Vandfaldet løber vand hele året , så der ikke er noget der forhindrer nedkøling eller brusebad i det mest knædybe til taljehøje vand . I slutningen af ​​højsæsonen er det kun muligt at bade i det store vandhul i den anden kaskade på grund af vandlavhed . Forresten kan du også besøge Lamru National Park flere gange i løbet af de næste 72 timer med billetten . Denne park er beskrevet et andet sted på siden her - øverst . 

 

cirkler2
 
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
1Dette sted er lavet til bevarelse af havskildpadder i Khao Lak . Her har Thailands dronning Sirikit, været initiativtager til et anlæg hvor man tager sig af syge og tilskadekomne skildpadder , indtil de er klar til igen at komme ud i naturen - ( faktisk ligesom man ser det med de steder der tager sig af elefanter ) .
En anden vigtig funktion her på dette sted er indsamling af skildpadder , der lige er blevet udklækket . De bliver så plejet på centret i omkring seks måneder , indtil de er store nok til at kunne klare sig i det fri , hvorefter de bliver sat ud igen.

Og skildpadderne er i gode hænder . Centret ligger nemlig på en flådestation , så du skal ikke være forskrækket , når taxaen kører igennem en militær kontrolpost med bevæbnede soldater . De har dog samtidig også en vigtig funktion med at patruljere de kyststrækninger , hvor skildpadderne lægger deres æg.

Havskildpadderne en truet dyreart . Det skyldes primært ulovlig handel med deres æg , skjold og kød , bifangst , ødelæggelse af redepladser, klimaproblemer og affald i havet . Derfor er dronningens initiativ ekstremt vigtigt og bestemt et besøg værd hvis du er i området. 

 

cirkler2

 

 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 

1Phang Nga Elephant Park er en lille familiedrevet park . Familien her har passet elefanter i over 150 år , hvor hver generation lærer noget nyt om den asiatiske elefant og deres velfærd . Parken er som en typisk lille thailandske landsby , hvor tredive mennesker bor og arbejder sammen med deres elefanter og familier .

Dyrevelfærd er alt afgørende i Phang Nga Elephant Park . Man mener her at ansvarlig og etisk elefantturisme vil hjælpe med at redde den asiatiske elefant , men kræver det højeste niveau af pleje og husdyrhold . Man er her IMOD unaturlige og voldelige fremgangsmåder og stræber konstant efter at forbedre dyrevelfærden og fremme uddannelse.

Man er her fast besluttede på at give elefanterne den højest mulige livskvalitet , og troen på interaktion mellem menneske og elefant er det, der gør Phang Nga Elephant Park så speciel . De besøgende vil få en livsforbedrende oplevelse med disse storslåede dyr og lære om dem i et naturligt og afslappet miljø.

 

Disse elefant-parker findes flere steder i Thailand og vi har besøgt nogle af dem . Vi viser herunder et lille film klip fra et af disse besøg .

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
 

Klik på pilen i billeder for at starte filmen . Du kan vælge stor billede i højre nederste hjørne af filmen .

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
1Det Internationale Tsunamimuseum er et gennemtænkt informativt sted at lære alt om tsunamier generelt - hvordan disse naturlige fænomener skabes - og om den tragedie , der opstod i Khao Lak den 26. december 2004 .
I et to-etagers hus beliggende langs Phetkasem Road ( den store vigtigste kystvej, der forbinder Phuket til Ranong ) i Bang Niang , blev det Internationale Tsunami Museum oprettet af Psykologisk Institut i Western Washington University i samarbejde med den lokale myndighed .
Khao Laks internationale tsunamimuseum viser ikke kun de ødelæggende virkninger af bølgerne dannet efter jordskælvet der måltes ( som 9,1 på Richter-skalaen ) ud for Indonesiens kyster, det forklarer tydeligt advarselsskiltene , der , hvis det var kendt på det tidspunkt, ville have sparet livet for mange mennesker i provinsen af Phang Nga.
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 

Lige ved siden af ​​museet viser resterne af den thailandske flådebåd 813, hvor kraftig denne bølge var, der ramte kysten i Khao Lak: dette store stålfartøj ( der vejer 50 ton )  blev smidt næsten to kilometer inde i landet !

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Vi besøgte stedet i år 2011 .....Det var faktisk meget uhyggeligt at gå og kigge her og tænke over hvad der skete tilbage i år 2004 .

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 Det var mindeplader om mange af de dræbte , vist med billeder .....  

 Adresse : 47/7 Moo 3 Khakkhuk TakuapaPhang-nga 82190, Thailand

 cirkler2
 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
1Bang Niang Market er shopping-epicentret i Khao Lak . Bang Niang Market ligger lige overfor Police Boat 813's Tsunami Memorial Park på Phetkasem Road , og dækker et område på 21.000 kvm. Altid et farverigt og livligt syn , og thailandske markeder er et must-do på enhver rejsendes rejseplan .
Bang Niang er vært for det mest populære natmarked i Khao Lak . Det er især interessant , da det er stort varieret og i høj grad en del af den lokale shoppingmiljø . Her finder du fire rækker af midlertidige butikker / boder lavet af træ og strå med tre brede gyder mellem dem.
 
Bang Niang Market Highlights .
Varer til salg inkluderer skjorter , T-shirts , saronger , strandtøj , jeans , sko , modetilbehør , frugt og grøntsager ( især populært blandt besøgende ) , grillet mad , snacks , ure , solbriller , falske parfumer , thailandsk silke , souvenirs og bare alt hvad du kunne forestille dig .
På grund af de brede gyder er stemningen afslappet og god . Stedet bliver aldrig for overfyld , og de handlende og sælgere ser ud til at nyde at beskæftige sig med de mange besøgende , der nyder denne oplevelse . Der er endda et par barer at sidde på , herunder veletablerede spillesteder som Song's Bar ( i højre gyde , når man vender mod markedsindgangen ) og Chay's Bar ( i venstre gyde, når man vender mod markedsindgangen ) .
 
Godt at vide om Bang Niang Market . 
Markedet for friske produkter er åbent hver dag , men den interessante del for besøgende åbner kun mandag , onsdag , torsdag og lørdag . Det store skilt nær hovedindgangen på Phetkasem Road siger at markedet er åbent fra kl. 10.00 til 22.00 , men det er bedst at gå sent på eftermiddagen fra kl. 16.30, når temperaturen begynder at falde.
Mange Khao Lak-hoteller tilbyder gratis transport til Bang Niang Market for deres gæster . Hvis dit hotel ikke tilbyder en sådan service , skal du bare fange en lokal taxa på Phetkasem Road for at komme dertil mod et mindre gebyr . Hvis du lejer en motorcykel eller bil, er der masser af plads til at parkere langs Phetkasem Road i nærheden af ​​markedet .
 
Adresse: Petchkasem Rd, Khuekkhak, Takua Pa District, Phang-nga 82220, Thailand
 
 
 
cirkler2
 
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
1Koh Tachai er en lille ø - kun 12 km² - beliggende 50 km vest for Phang Nga-kysten . Tilhørende Mu Koh Similan National Park er Ø`en bevaret i århundreder fra enhver menneskelig indgriben på grund af dens fjerntliggende placering , i det mindste indtil begyndelsen af ​​det 21. århundrede . Her tilbydes enestående undervandslandskaber - Tachai Pinnacle er de mest berømte dykkersteder rundt omkring - det blev et must-stop sted på rejsen med dykning live-ombord på både på vej til Richelieu Rock fra Similan Islands ( Koh Tachai ligger lige midt i disse to verdensberømte dykkersteder ) .
Det tog ikke lang tid for den thailandske turist-industri at indse , at Koh Tachai tilbød et fremragende alternativ til Similan-øerne til dagsture med speedbåd . Med pulver-hvide sandstrande , endemisk fauna og flora arter og krystalklart vand er Koh Tachai virkelig et tropisk paradis .
 
Koh Tachais østkyst er i sin centrale del en lang strand omkranset af træer , der skygger for de besøgende , mens øens vestkyst er stenet og ikke giver noget opholdssted . En Thai Rangers lejr med grundlæggende faciliteter - toiletter og restaurant - tillader turister at nyde et minimum af komfort . De fleste af Koh Tachais besøgende forbliver på og uden for stranden for at solbade, svømme og snorkle, mens de mest eventyrlystne prøver at nå udsigtspunktet på øens vestkyst , der kan nås via en stejl sti , der ligger mod den nordlige ende af stranden .
Den nærmeste og mest bekvemme indskibningshavn til Koh Tachai er Baan Nam Khem ( 20 km nord for Khao Lak ) endnu på grund af tidevandsforholdene sker det nogle dage, at afgange flyttes til Tap Lamu-molen , som er en dybhavshavn beliggende 5 km syd for Khao Lak . Den eneste måde at komme derhen er at deltage i en dagstur , som du kan booke hos et af rejsebureauerne på Khao Lak.
 
 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 

1Øerne Koh Khai Phuket ligger ca. 15 minutter ud for østkysten af ​​Phuket i Phang Nga Bay. Da området er relativt lille sammenlignet med de fleste øer, har det vundet sin popularitet, primært fordi der er masser at udforske . Der er spændende barer samt mange aktiviteter for at engagere besøgende såsom snorkling , dykning eller vandski . Derudover kan du bare vælge at bare tage en picnic på de fantastiske sandstrande.

Vandene er meget klare hele året rundt og har smukke , farverige koraller, krystalhvidt sand og forskellige typer havliv . Du kan tage meget smukke billeder af omgivelserne og havet.

En ting , du skal huske, er dog , at fodring af fisk er forbudt . Så når du besøger Koh Khai Island i Phang Nga , så husk at fristende som det måtte være , kan fodring af det marine liv få dig arresteret, da det er ulovligt.

Fordi det er meget populært blandt besøgende, kan du forvente , at det er lidt overfyldt . Det er meget populært blandt familier på grund af det lave vand , hvilket gør det lettere at komme tættere på fiskene . Plus , med så mange restauranter, vandsport og strandaktiviteter at nyde p èt sted , er Koh Khai det perfekte sted at besøge, når man ferierer med familien.

Mad er ikke et problem , når du besøger øen. Du kan fortære en række friske tropiske frugter såsom ananas og vandmeloner. Der er også snacks som grillet majs og skaldyrspyd. Du kan også bare sidde ved en bar, nippe til cocktails og nyde musikken.

Det bedste tidspunkt at besøge Koh Khai Island er mellem december og maj , når vejret er mildt og ikke for varmt , hvilket gør det perfekt til at nyde øen såvel som til at svømme. For at komme her , booker de fleste normalt ture gennem turselskaber . Hvis du ønsker en mere personlig oplevelse , anbefales et privat charter Phuket-charter, og Simba Sea Trips giver dig muligheden for at gøre det. Dette er perfekt til grupper af venner og familie, der ønsker at udforske Koh Khai Island Phuket tæt.

 

Kan man bo på Koh Khai?

Nej . Der er ingen overnatninger tilladt på øen , da der ikke er resorts eller hoteller der . Dette er en af ​​de få ulemper . Så hvis du planlægger at besøge natten over , skal du vælge indkvartering fra de omkringliggende øer . En af mulighederne at overveje nær Koh Kai er et hotel kaldet Koh Lipe , som ligger ca. 18 km fra Koh Khai Phuket . 

Khai-øerne er blevet en populær turistattraktion, så selvom de kan være lidt overfyldte, er de et besøg værd.

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
 
1Coconut Beach er den eneste tilgængelige strand året rundt i hele Khao Lak . Selv i den grønne sæson mellem maj og oktober er vandet for det meste roligt . Den hvide sandstrand skråner blidt ind i det turkise Andamanhav , perfekt til familier med børn , da der ikke er nogen farlige rip-strømme eller pludselig drop off . Den drømmelignende lagune med sin hvide sandstrand er omgivet af tropiske palmer og Casuarina-træer. Kombineret med et uberørt udseende og betagende solnedgange gør Coconut Beach til en af ​​de mest eftertragtede strande i hele Phang Nga ! 
 cirkler2
 
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
1 Wat Tham Ta Pan i Phang Nga Town er et af ​​de underligste originale templer i det sydlige Thailand . Stedet ligger omkring 100 km nordøst for Phuket og tilbyder en rejse gennem buddhistisk himmel og helvede .
Ved første øjekast ser templet lidt forladt og forfaldent ud , hvilket blot tilføjer stedet lidt mere uhyggelighed . Du ser et springvand ved indgangen , hvor der er 5 skulpturer af munke . Hver har en skål , der repræsenterer rigdom , skønhed , lykke , kloghed og sundhed . Prøv at smide en mønt i skålen efter eget valg . Hvis det lykkes dig at lande en ind , vil dit ønske gå i opfyldelse .
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
 
Heaven Cave .
Lige ved siden af ​​en lille butik er der en enorm kinesisk drage med en vidåben mund , der venter på , at du kommer ind . Dette er begyndelsen på din " rejse " igennem repræsentationer af buddhistisk himmel og helvede . Indersiden af ​​dragen har en lang og mørk tunnel med kun et par små vinduer , der belyser din sti .
For enden af ​​tunnelen finder du indgangen til en dyb grotte . Bed ved den lille helligdom på din venstre side , inden du går mod Nirvana-sektionen , lige ved enden af ​grotten . Det tager cirka 10 minutters gang langs en mørk sti med broer , der krydser en flod for at nå slutningen , som har 2 Buddha-statuer, der symboliserer himlen .
 
Buddhistisk helvede . 
Buddhistisk helvede ( " Naraka " på sanskrit og " Na Rok " på Thai ) venter på dig, hvis du ikke følger buddhismens 5 forskrifter i dit liv :
 
1. Undgå at tage livet ( du skal ikke dræbe ).
2. Undgå at tage det, der ikke er givet ( du skal ikke stjæle ).
3. Afhold dig fra seksuel forseelse ( du må ikke begå ægteskabsbrud ).
4. Undgå falsk tale ( du skal ikke lyve ).
5. Afstå fra gæret drik, der forårsager opmærksomhed ( undgå beruselse ).
 
Et besøg i Wat Tham Ta Pan kan være en virkelig skræmmende oplevelse , så det anbefales ikke til små børn . Scener, der viser tortur anvendt på syndere , er livlige og ligetil og efterlader ikke plads til fantasien.
 
 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 

1En dæmning ved mundingen af ​​denne grotte skabte en kunstig flod , som besøgende kan udforske , enten med kajak eller bambusflåde , når grotten indsnævres . Lommelygter udleveres , men det er forbudt at tage billeder . Grotten , som indeholder vidunderlige kalkstensformationer , kræver nogen vandring igennem knædybt vand , så tag passende fodtøj med . Det er en tur for eventyrlystne , og ikke egnet til små børn .

Adresse: Thai Chang, อำเภอ เมืองพังงา Phang-nga 82000, Thailand
 
 
 
cirkler2
 
 
 
Khao Lak ligger også i denne provins - så vi bringer lige lidt extra om dette fantastiske sted !!
 
Khao Lak ligger omkring en times kørsel nord for Phuket. Khao Lak omgivet af storslået og uspoleret natur. I Khao Lak kan du bo på dejlige hoteller ned til en bred og flot gylden sandstrand, der fortsætter kilometer efter kilometer og indbyder til lange gåture i vandkanten. White Sand Beach - som ligger i området - er et fantastisk sted og bør opleves når du er ved Khao Lak.
Hele området ved Khao Lak er kendetegnet ved sin rolige og tilbagelænede atmosfære og er et godt valg, hvis du søger fred og ro på ferien. Når man befinder sig i Khao Lak er det oplagt at besøge en af Thailands fineste og ældste nationalparker, Khao Sok, som ligger ikke langt derfra i landområdet bag kysten. Her kan du komme på udflugt til Cheow Larn Søen, hvor du kan bo i en regnskovs teltlejr - "Elephant Hills", som befinder sig flydende på søen.

Generelt byder den smukke regnskov på spændende udflugter med sejlture i kano på søen eller floden og vandreture. Der er også mulighed for at besøge en elefantlejr på safaritur, hvor du kan komme helt tæt på de store dyr, fodre dem og få en ridetur i junglen.

 

 cirkler2

 

 


overskrift coconut Beach Khao Lakt

coconut Beach Khao Lak

3Coconut Beach er en virkelig unik i Khao Lak-området . Med sit lyse fine sand , store palmer og smukke krystalklare vand adskiller den sig visuelt fra de andre strande . For mange besøgende er Coconut Beach i Khao Lak endda den smukkeste strand i ferie-regionen . Denne fantastiske strand er stadig relativt stille og tilbyder en meget idyllisk atmosfære . Hvis du er der på en solskinsdag , vises havet i smukke turkisfarver . Ligesom den hvide sandstrand ligger Coconut Beach i den nordlige del af Khao Lak og er en del af Pak Weep-stranden .

På Coconut Beach kan du finde både eksklusiv og billig indkvartering .

cirkler2overskrift NangThong Beach Khao Lakt

Nang Thong Beach Khao Lak

 

4Nang Thong Beach er den mest populære strand i Khao Lak . Den var engang en af ​​de første turistkystbyer i denne del af Thailand . Stranden er især populær blandt familier , par og andre fredsøgende . 

Det gyldne gule sand på Nang Thong Beach er oversået med klipper og de er som en slags naturlig dekoration på strand og i vand . Men der er mere end nok plads mellem klipperne ,  så du ikke bliver generet når du svømmer . Rundt omkring klipperne kan du snorkle når havet er roligt . Stranden er foret med løvfældende træer og palmer, og de giver en dejlig skygge . Langs stranden findes der solsenge fra luksuriøse resorts , hvor du kan blive fuldstændig forkælet.

Den sydlige del af Nang Tong Beach er ved solnedgang et populært sted for ( thailandske ) forelskede par. Nang Tong Beach er også meget smuk til strandture . Fra stranden kan du se et lille fyrtårn , der tilføjer den lille smule romantik om aftenen . I løbet af dagen kan du svømme eller gå til det bliver lavvande.

cirkler2overskrif Bang Niang Beach Khao Lakt

Bang Niang Beach Khao Lak

 

5Hvis du er en ekstremt aktiv person og leder efter et paradislignende sted , hvor du stadig kan være dig selv, så skal du tage til Bang Niang Beach.

Bang Niang Beach i Khao Lak , er måske den travleste strand i området på grund af de mange sportsaktiviteter , der venter på enhver turist . Hvis du har lyst til et spil fodbold eller volleyball med de lokale , kan du hurtigt deltage i spil på stranden . 

Cirka 300 meter bag rækken af ​​strandhoteller og resorts ligger der massagehytter og bambusstrandbarer . Desuden er der masser af øl og madboder , der holder turister fra at gå andre steder hen . Bang Niang Beach tilbyder så meget at lave for enhver turist , der er på udkig efter sjov under solen .

Bang Niang Beach byder millioner af turister hvert år velkommen . Derfor finder du mange resorts klemt langs motorvejen og stranden . Hvis du har været her før og lige er kommet tilbage nu , vil du blive overrasket over at se , at nogle af de steder , du har boet på før , ikke længere findes her . Det er fordi de er blevet erstattet af de mange af de udviklinger, der spirer i området.

Du kan lave en masse aktiviteter i Bang Niang . Dette er hvad der gør stedet til et paradis med mange ansigter .

Stranden har gennemgået mange ændringer for at imødekomme det stadigt stigende antal turister der strømmer hvert år. Ændringerne inkluderer aktiviteter som bambus-kajakker og snorkling på lavt vand .

Snorkling er en eksklusiv aktivitet her , og du kan komme ud på sejltur . Når du først kommer til de bedste snorkelsteder på Bang Niang Beach , glemmer du hvem du er . Skønheden i det marine liv på Bang Niang Beach vil forbløffe dig .

Der er masser af steder på Bang Niang Beach, hvor du kan " komme af med dine penge " . Bang Niang Market , som er shopping-epicentret for Khao Lak , er vært for en lang række " midlertidige butikker " lavet af træ og stråtag , der sælger lokale delikatesser som du kan nyde . Der er grillet fisk og skaldyr og alle slags grillet kød og grøntsager . Par disse med en kold lokal øl , og du er klar til en behagelig madoplevelse.

Hvis du leder efter souvenir artikler, som du kan medbringe til dine venner derhjemme , finder du masser her. Der er saronger , thailandsk modetilbehør , thailandsk silke og en masse andre lokale produkter . Du vil også blive overrasket over at finde ud af, at shopping her ikke er så stressende som måske havde forventet.

Monsun sæsonen

Mange resorts på Khao Lak lukker i løbet af denne sæson . Imidlertid forbliver også mange resorts i Bang Niang åbne . Hvis du gerne vil komme til dette sted , når der få turister , skal du gøre det under monsunen . Du kan nyde hele området med færre mennesker og til halv pris . Bølgerne er mere fremtrædende denne årstid , hvilket er perfekt til dem , der elsker at surfe.

Bang Niang er en usædvanlig strand , fordi den er bred og sandet på den sydlige del af kortet , mens den er smal i den nordlige del . Men det er det, der gør Bang Niang speciel . Dens sand er gyldent , og dets vand er krystalklart , hvilket gør det til en af ​​de perfekte strande i Thailand at bade og svømme i .

cirkler2overskrif Bang Niang Beach Khao Lak

Khao Lak Sunset Beach

 

6Khao Lak Sunset Beach er en lille strand med 6 resorts i den " dyre ende af skalaen " ved junglen i Khao Lak - og med " Lam Ru National Park " som baggrund . Stranden er mere eller mindre privat og tilhører de resorts der ligger der .

cirkler2overskrif Khuk Khak Beach Khao Lak

Khik Khak Beach

 

7Den 3 kilometer lange Khuk Khak-strand i Khao Lak er virkelig en perfekt strand og det perfekte sted for alle, der ønsker at have en dejlig ferie . Faktisk består den af ​​to store strækninger af stranden : Khuk Khak 1 og Khuk Khak 2 . Begge er absolut smukke og er bestemt blandt de smukkeste strande i Khao Lak . På disse endeløse strande kan du tage lange gåture på stranden eller bare nyde den betagende atmosfære under en massage på stranden . Her finder du et par hoteller og en håndfuld restauranter . Khuk Khak Beach er virkelig i dyllisk og et absolut hit i Khao Lak.

cirkler2overskrif Lam Ru

Lad Ru Had

 

8Lad Ru Had Vanakorn er en National Park der ligger ved Khao Lak . Vi her her på hjemmesiden lavet et særskilt afsnit med National Parker i Thailand og henviser til denne side . Du kan klikke på dette link : National Parker og gå til Park nummer 19 og læse alt om denne park .

cirkler2

Muko Similian

 

Similian

 

9Mu Ku Similian er noget helt specielt og her gældeder samme tekst soom under punk 8 : Vi her her på hjemmesiden lavet et særskilt afsnit med National Parker i Thailand og henviser til denne side . Du kan klikke på dette link : National Parker og gå til Park nummer 12 og læse alt om dette fantastiske sted .

cirkler2

 

 
 
 
 
 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 
 
 
Siden sidst opdateret marts 2021


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0238386
I dagI dag51
I gårI går52
Denne månedDenne måned1444
total for hele periodentotal for hele perioden238386
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 4
Gå til toppen