udflugtsmuligheder i Chiang mai4   001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Chiang Mai og du kan her se hvad du kan opleve i Chiang Mai . Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet , men nævner også andre muligheder i området hvis vi har fundet nogle .

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet. Mange af udflugterne kan også besøges ud fra andre destignationer end dem vi skriver .

Vi har valgt at nummerere udflugterne - men de kommer i vilkårlig rækkefølge !!

Vi kommer lige først med et par oplysninger om Chinag Mai først !!

God fornøjelse !!

 

alt her på siden er fra Chiang Mai

 

hvad ved vi om chiang mai

  

kort chiang mai
Oppe i Nord Thailand har vi Chiang Mai , som ligger i en meget frodig dal , smukt omkranset af skovklædte bjerge . Her finder du et bredt udvalg af meget  gode spisesteder , et meget stort natmarked og videre et utal af meget imponerende  gyldne templer og pagoder . Der er også masser af muligheder for udflugter i Chiang Mais skønne og vilde natur . Ture i jungle , prøv riverrafting eller kajak , besøg de smukke bjerge og meget meget mere.  

Nordthailands helligste tempel :  Den nok største seværdighed er Nordthailands helligste tempel , Wat Doi Suthep , som ligger på toppen af et 1600 meter højt bjerg - tag derop når vejret er klart og du har mulighed for at nyde udsigten .

Unikt kunsthåndværk : Chiang Mai er også kendt for sine unikke traditioner for kunsthåndværk . I byens udkant finder du små sølvsmedjer, silkevæverier, papir- og paraply magere samt træskærere . Tag endelig derud og få et indblik i produktionen og  køb nogle af de smukke varer .

 
Chiang Mai er den næststørste by i Thailand , og den største i Nordthailand . Byen blev opført i 1296 af Kong Mengrai , og her bor i omegnen af 200.000 indbyggere , og er beliggende ca. 700 kilometer nord for Bangkok .

Byen er kendt for at være rig på kultur , og dette afspejles også i de mange velbevarede bygninger , byen huser . Mange turister kommer hvert år til byen , for netop at opleve kulturen , de lokale samt de mange markeder og seværdigheder der findes i Chiang Mai .

Byen er opdelt i fire afdelinger: Nakhon Ping , Srivijaya , Mengrai og Kavila . De tre førstnævnte ligger ved vestbredden , mens Kavila ligger på den østlige ende af Ping-floden . Byen har de seneste år været under konstant udvikling , men byen er unægteligt den mest , kulturelt , betydningsfulde by i Nordthailand .

Byen er omringet af smuk natur , og det er anbefalelsesværdigt at tage ud og se på de mange bjerge , floder og søer – og ikke mindst de smukke templer , der ligger omkring i byen .

Længe før turister begyndte at strømme til byen , var den et handelsmekka for folk over hele Nordthailand , og dette afspejles også i dag på de mange markeder , der er at finde i byen .

Snyd ikke dig selv for at besøge Chiang Mai , hvis du opholder dig i Thailand - vær opmærksom på at du her er inde i landet og bademulighederne er begrænset til hotellets pool .

 cirkler2

 Night market i chiang mai

1Chiang Mai er faktisk om aftenen èt stor Night Marked . Overalt i gaderne sælges der varer og til forskel på mange andre steder i Thailand - og så er priserne i Chiang Mai mega lave .  Så der er absolut basis for at gøre en god handel her .  Gå en tur i gaderne og find sjove varer og " prut om prisen " . Er du i tvivl om hvordan du gør det - kan du få et par tip ved at klikke på linket her : Prut om prisen .cirkler2 china town

2I byen Chiang Mai er der en bydel som man kalder " China Town " og her er der virkelig liv . Overalt er der boder om aftenen , hvor alt muligt sælges . Der er meget store boder med forskellig salgs frugter. Det er meget nemt at tage en TUK TUK til dette marked når du er i byen . Og det er en faktastisk oplevelse at se hvad man sælger her , og der er altid mange mennesker .  

cirkler2 Long neck woman

 3
I det nordlige Thailand bor disse " giraf kvinder " , som man kalder officielt dem . Da der er et stykke vej for turisterne at køre til dette område - er der lige uden for Chiang Mai lavet et lille område , hvor man kan opleve disse kvinder. Området har en lille skole - der er boliger og boder og der er omkring 25 af disse kvinder i dette område . Absolut værd at opleve når man er i området !!

Tag en snak med pigerne - de vil gerne fortælle om deres liv .

cirkler2 Tiger kingdom

4En af de lidt mere spændende ting at besøge er " Tiger Kingdom " lige udenfor Chiang Mai . Oplev disse store tigre og bliv fotogaferet sammen med disse . Der er stor sikkerhed omkring hele tiger parken og du skal ikke være bange for at besøge denne . Du skal selvfølgelig overholde reglerne , som udstikkes af de lokale guider - som går der . De er også med inde ved tigrene når du bliver fotogaferet sammen med disse . 

Og ved du hvad ? .... hvornår kan du igen blive fotograferet sammen med sådan en " stor kat " ?

tiger4cirkler2 Umbrella Village

5Lige undenfor Chiang Mai kan du besøge " Umbrella Village " . Her kan du se hvordan lokale mennesker laver disse flotte parasoller helt fra bunden af . Der er også en butik derude hvor du kan købe deres produkter. Absolut værd at besøge når du er i området.

cirkler2 Doi Suthep

6Det højeste punkt i Chiang Mai hedder Doi Suthep. Fra dette punkt kan du se ud over hele byen. Der er både trappe og elevator det sidste stykke op på toppen til udsigtspunktet - så der er ingen undskyldning for ikke at tage derop. Det første lange stykke op ad bjerget køres der i bil. Tag endelig der op i klart vejr.   cirkler2 cykel taxa

7I byen Chiang Mai kører disse cykel Taxa`er rundt i byen . Det er faktisk meget sjov at komme lidt rundt i byen med disse .  Men tag hensyn til den " stakkels chauffør " og vær kun 1 person i hver cykel... det er hårdt nok for ham at cykle med 1 person   . Undervejs på hele turen fortæller han om hvad du ser ---  på Thailandsk 1 .cirkler2 old town

8Der er også en gammel bydel i Chiang Mai " Old Town " som er omkrandset af voldgrave. Det er meget hyggeligt at besøge denne bydel om aftenen. Der er mange boder derinde og der er også gode restauranter - hvis man ønsker at spise derinde !! Og der er altid mange mennesker der !! cirkler2 River Cruise

 9Lige ind igennem Chiang Mai løber Ping River. Her kan du komme på River Cruise . Dette er faktisk meget smukt og hyggeligt at sejle stille og roligt ned ad floden mens du ser mange forskellige ting inde på land . Der er også mulighed for at booke måd mad aftensmad - hvis man gerne vil dette !! Der serveres Buffèt på nogle af bådene om aftenen .cirkler2 shopping chiang mai

10Tæt på lufthavnen i Chiang Mai lægger dette store indkøbscenter. Centret er i flere etager og de sælger mærkevarer her - til billige priser. Det er nemt at tage en taxa derud. På øverste etage i cenret er der mange spisesteder - så det er absolut et besøg værd. Sælgerne derinde er slet ikke " pressende " - nej nærmest det modsatte!!cirkler2

Elephant sanctuary chiang mai

Elephant Chiang Mai

 11Thailand er også lig med elefanter .... og i mange år var elefant-ridning det store hit i Thailand , men det er man da heldigvis kommet væk fra . I stedet for er der lavet reservater hvor elefanter går og nyder livet . Og sådan et er der også i Chiang Mai området . Vi har endnu ikke selv besøgt dette område - men har været et par andre steder , hvor vi kunne opleve det samme . Er du i Chiang Mai området - så snyd ikke dig selv for denne oplevelse .

Vi beskriver en tur her til et andet sted på hjemmesiden her og du kan komme dertil ved at klikke her : Chiang Mai Elephant Jungle .cirkler2overskrift den gyldne trekant

12Denne udflugt har vi fundet på internettet . Hvis man tager denne vil det være en god ide at booke som en samlet pakke - ved firmaet - som tilbyder denne på internettet . For at man ikke skal betale hotel to steder , kan man gøre dèt , at man kun booker det første hotel i Chiang Mai indtil man skal på denne tur . Når man har været på turen og kommer vi tilbage til Chiang Mai igen - kan man booke et andet hotel , som vi så booker fra den dato , hvor man kommer tilbage fra turen . Vi vil prøve at beskrive turen herunder - dag for dag - og med nogle billeder også .   

dag1Første dag vil vi blive afhentet på hotellet af firmaet som har solgt os turen og vi vil køre til en orkidèfarm i Mae Rim , hvor der bliver rig mulighed for at nyde de skønne blomster her . Efter opholdet her vil vi køre til Chiang Dao elefantlejren , hvor der bliver mulighed for at fodre elefanter , samtidig vil der være mulighed for en bamboo rafting-tur ned af floden ( vi tjekker dog lige sikkerheden her 1 men billedet herunder se da meget hyggeligt ud ) . 

Rafting Tour 2

Bamboo rafting

Herefter skal vi have frokost og efter frokosten - og en lille pause - skal vi køre til Tha Ton . Her tjekker vi ind på det skønne hotel " Hotel Maekok River Village Resort " og resten af dagen er fri til egen disposition .

Maeko river resort

Hotel Maekok River Village Resort

dag2Vi starter selvfølgelig dagen med morgenmad på vores hotel og efter morgenmaden skal vi på en hyggelig cykeltur rundt i Tha Ton , hvor vi får mulighed for at opleve det lokale liv og den smukke natur , som der er her . Efter cykelturen skal vi ombord på en long-tail båd og vi skal sejle på KOK-FLODEN til en bjergstamme , som vi selvfølgelig også skal besøge .

bjergstamme

Bjergstamme landsby

Karen house

Karen Guest House

Frokosten skal vi nyde på noget der hedder " Karen Guest House " . Efter frokosten bliver der rigelig af mulighed for at gå rundt i bjergstammelandsbyen . Efter denne gåtur her skal vi videre med båden og vi sejler tilbage til Maekok River Village resort .

Efter ankomsten til hotellet , skal vi prøve kræfter med et spændende madlavningskursus og det er selvfølgelig " thaimad " . 

dag3Efter at vi forhåbentlig har fået en god nats søvn - tager vi hul på endnu en dag som byder på rigtig mange oplevelser . Vi starter selvfølgelig dagen med en god morgenmad og derefter skal vi på køretur . Vi kører gennem bjergene til Mae Sai , som er grændebyen til Burma . Vi laver et stop her og der blive rigelig med tid til at udforske livet her i - og omkring grænsebyen .

Efter frokosten - som indtages her i grænsebyen - fortsætter vi turen mod " Den gyldne trekant " . Her kan du glæde dig til en sejltur på Mekong-floden mellem de tre lande : Burma - Laos og Thailand . Efter sejlturen skal vi besøge et " opiumsmuseum " .

I løbet af dagen bliver der også mulighed for at besøge de langhalsede kvinder i Karen-bjergstammen og / eller besøge Burma , hvis du ønsker dette .

karen mai 2

Longneck woman

Vi overnatter på " Imperial Golden Triangle hotel " ved den gyldne trekant og resten af dagen / aftenen er helt op til os selv - altså til fri disposition .    

golden triangle imperial resort

Golden Triangle Imperial Hotel

dag4 Vi starter dagen med morgenmad på vores hotel . Derefter skal vi besøge den gamle hovedstad , Chiang Saen .

Chiang Saen har tidligere været hovedstaden i Chiang Mai i det gamle Lanna-kongerige , som eksisterede i Nordthailand på samme tid som Sukhothai .

wat arum

Wat Arum

Efter besøget her fortsætter vi turen til Chiang Rai , hvor vi skal opleve det gudesmukke og meget anderledes Hvide tempel (Wat Arum) . Når vi har spist frokost skal vi på en dejlig cykeltur rundt i Chiang Rai med en lokal cykeltaxa .

cykel taxa

Cykal taxa i Chiang Rai

Dagen slutter med transport tilbage til Chiang Mai - til det hotel , som vi så booker til de næste dage af vores ferie . 

Udflugten inkluderer:
Alt transport
Engelsktalende lokalguide
Bamboo Rafting
Mad som program
Aktiviteter som program
Overnatninger i delt dobbeltværelse
Turen begynder fra og slutter i Chiang Mai

Visit Priser  :

  Voksen / Barn

Pris

(ved 2 personer) 

22.200 per person ( ca. 4620,00 d.kr. )

Pris

(ved 4 personer)

14.800 per person ( ca. 3208,00 d.kr. )

Pris

(ved 6 personer)

12.450 per person ( ca 2614,00 d.kr. )

 I den pris , som vi ser herover , er inkluderet hotelophold i dagene på turen og der er morgenmad og frokost - samt betalt for alle de oplevelser der er på turen .  

Book tur :  Turen bookes på dette link    cirkler2

slutteks chiang mit

 

 

 

Siden sidst redigeret september 2019


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0249430
I dagI dag0
I gårI går82
Denne månedDenne måned82
total for hele periodentotal for hele perioden249430
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 4
Gå til toppen