overskrift6

alt smileys

 

At skaffe billige flybilletter kan være lidt af en opgave og kan man bare skaffe alle dem man skal bruge ? ...... Billedet under overskriften er lidt provokerende , men i første omgang må det jo dreje sig om at finde billige billetter til sig selv og den man rejser sammen med . Er I mange afsted , kan det blive lidt af en udfordring - men dog ikke umuligt , vi har efterhånden gjort det flere gange nu 118 , og vi kommer nok ikke tilbage til at bestille på andre måder .

Inden I starter på opgaven kan det være en god ide at læse afsnittet her : Læs her !!

 

Vi vil her prøve at komme med en fremgangsmåde som kan føre til billige billetter - det har den gjort for os flere gange . Inden du går i gang skal du tage et stykke papir og nedskrive følgende :

1 . Hvor skal jeg hen ?  ( i vores eksempel , vil vi til Bangkok i Thailand )

2 . Hvor vil jeg flyve fra ? ( Jylland eller København )

3 . Hvilken dato vil jeg rejse ud og hvilken dato vil jeg rejse hjem ?

4 . Er jeg flexibel og kan jeg rejse på datoer der ligger tæt på de 2 datoer , som er nævnt ovenfor ?

5 . Vil jeg flyve med et bestemt flyselskab - eller er jeg flexibel ? 

6 . Vil jeg acceptere 1 mellemlanding eller 2 ?

7 . Hvor lang rejsetid vil jeg acceptere ?

8 . Hvilken pris går jeg efter ?

 

 

huskeseddel3

 

 

Når du har alle dine krav / ønsker skrevet ned på en lap papir - er du egentlig klar til at gå i gang med at søge ....... og på din lap papir har du selvfølgelig husket " det du læste på afsnittet om hvornår man får de bedste priser ? " . Vi havde et link til dette afsnit længere oppe på denne side !!

 

hvad nu

 

Ja - nu skal vi finde de søgemaskiner som vi vil bruge og det er faktisk en god ide at søge på flere forskellige . Vi kan her nævne følgende :

1 . Momondo.com

2 . Skyscanner.dk

3 . Ticket.dk

4. B00kmarks.com

 

 

Vi kan lige kort omtale de enkelte her : 

 

momondoMomondo er nok en af de søgemaskiner som er mest kendt , når man skal søge på fly og hoteller - men det behøver ikke at være den bedste - men nu omtaler vi lige denne her som den første  . Øverste oppe i højre hjørne af denne hjemmeside har vi et link til momondo.com  . Det er vigtigt at du lige klikker på dette når du går igang med din søgning ... køber du din flybillet igennem dette link - vil momondo støtte os med arbejdet her på hjemmesiden .

 

momondo2

 

Når du har klikket på linket som omtalt ovenfor - kommer du ind på en side , som den du ser her på billedet . Nu kan du så indtaste dine ønsker , som du havde skrevet ned på din lille huskeseddel . Når du har indtastet dine rejsedatoer og trykket " SØG " , vil Momondo straks gå igang med at finde flybilletter . Der kommer en ny skærm op , som viser resultaterne og i venstre side af denne har du mulighed for at " justere din søgning " endnu mere , med hensyn til rejsetid , tid på dagen , flyselskab m.m. ...... og VIGTIGST AF ALT .... når du har " fuldstændig styr på hvad du ønsker og søger efter " , klikker du ind på det orange felt med teksten " PRISAGENT " ... feltet finder du øverst til højre i den nye skærm du har fået op . Nu har du mulighed for at få en mail hvergang der er ændringer i flyprisen . Du skal lige oprette en profil inden du kan gøre dette , men det tager ikke lang tid . Når du har gjort alt dette - kan du sætte dig tilbage og vente på den rigtige pris .... du får en mail hver gang der er ændringer i forhold til dine ønsker . 

 

Det er squ da nemt !! serch

 Og lige et godt råd : Du havde skrevet den pris ned på din lille lap papir , som du ville gå efter at opnå og når du pludselig denne pris - SÅ KØB .... Du skal ikke vente på at den bliver billigere , for det er ikke sikkert at den gør og nu har du jo også fået prisen som du gik efter .......... OG HUSK SÅ LIGE at forlader du siden med den billige pris , kan du sikkert ikke finde den igen og når du søger igen er prisen steget !!! ....... Det er udbyderen der lægger disse prisstigninger ind med noget der hedder " Cookies " ...... og du kan risikere at prisen stiger hvergang du logger ind og ud af siden .... så køb når du har den " rigtige pris " ........ Og når du så har købt , så lad vær` med at gå ind senere og se om du kunne have fået billetten endnu billigere.... du har jo fået dit ønske opfyldt , og du kan jo ikke ændre på dit køb nu .... så glæd dig over den pris du fik .

 

 

 

skyscanner

Vi går videre til det næste søgeselskab , som er " SKYSCANNER.DK " . Du kommer til denne side ved at klikke her : Skyskanner

 Denne side virker på same måde som momondo.com og du har de samme muligheder .... Siden kan være på engelsk - men du har mulighed for at justere siden , således at du får danske priser på dine søgninger , og det giver jo også mest fornuft !!

Også her har du i venstre side - når du har søgt - mulighed for at tilrette dine ønsker . PRISAGENTEN finder du også i venstre side - øverst . 

 

 

 

ticket

 Den næste søge side vil vil nævne her er " TICKET.DK " og du kommer til denne side ved at klikke her : Ticket.dk 

Siden virker egentlig ret overskuelig og den er jo også på dansk . Den virker lidt ligesom de 2 øvrige nævnte søgesider og også her har du justeringsmuligheder ... dem finder du til højre på siden når du har lavet den første søgning .

 

b00kmarks logoDen sidste søge side vi lige nævner her er B00kmarks.com og du kommer til denne side ved at klikke her : B00kmarks.com        

Siden er ny for os  - men den gav mega billige flybillteer til os i marts 2018 - så den er absolut et besøg værd

 

Det var de søgesider vi havde valgt at bringe her på hjemmesiden - hvilken der er bedst , er ikke til at sige . Brug dem alle , de har givet gode priser til os og vil også helt sikkert gøre dette til dig . Vi plejer at lægge vores ønsker ind på alle tre søgemaskiner og så få mail fra alle om prisændringer !!

 

gevinst2

 

Pludselig får du en mail om at den " rigtige pris " nu er tilgængelig på en af dine søgninger ..... der er også den mulighed at du sidder og søger på flypriser og pludselig er " prisen " der  Chock smiley.

 

Og hvad skal der så ske nu ?

Panik Bevar roen og klik på feltet med " bestilling " . Du bliver herefter sendt til den side som har billetterne til salg . Når du først er kommet så langt , er priserne låst fast i ca. 10 minutter . Nu udfylder du stille og roligt alle felter som du bliver bedt om . HUSK endelig at få navnene på billetterne skrevet korrekt - fuldstændig som de står angivet i " de rejsendes pas " , det er meget vigtigt at disse navne er skrevet rigtigt . 

Når du har gjort alt dette - går du videre til siden med betaling og her skal du vælge hvilket kort du ønsker at betale med . HUSK lige her at der man være et max. beløb på nogle kort - eks. Visakort som er 25.000 kr . Det kan derfor være en god ide at have et Mastercard ved sin side også .

 

Når du har gennemført din betaling - modtager du straks en mail med alle billetter og oplysninger og du er så klar til afrejse - når tiden kommer . Hvis der kommer ændringer på dine billetter inden du skal rejse - vil du få en ny mail med disse oplysninger .

 

 

 

 

Fly

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siden sidst redigeret marts 2018


 

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0253041
I dagI dag13
I gårI går32
Denne månedDenne måned148
total for hele periodentotal for hele perioden253041
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 4
Gå til toppen