udflugtsmuligheder Phichit

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Phitsanulok og du kan her se hvad du kan opleve i Phitsanulok og omegn. Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Phitsanulok og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Phayao er en provins i det nordlige Thailand .

Areal : 10.816 km²
Befolkningstal : 865.247 (2019)
 
Byen " Phitsanulok " dateres tilbage til det 10. århundrede , da Khmer styrede denne region. Tidligere blev byen opkaldt Song Khwae , hvilket betyder to floder , da den lå mellem Nan og Khwae Noi-floden . Den oprindelige placering af Song Khwae by er ved Wat Chulamani . Omkring år 1357 besluttede konge af Sukhothai , Phra Maha Thammaracha Lithai , at flytte byen til sin nuværende placering . Siden da fungerede Phitsanulok som en strategisk grænseby styret af medlemmer af den kongelige familie.
I løbet af Ayutthaya-perioden spillede byen en større rolle som en bufferby mellem Ayutthaya , hovedstaden og det nordlige rige. Efter en administrativ reform af kong Borommatrailokkanat havde den tjent som hovedstad i 25 år. Derefter blev byen nedjusteret til en strategisk grænseby. Det har spillet en vigtig rolle i blokering af invasionen af ​​burmesiske tropper. Kong Naresuan den Store, der styrede byen i en egenskab af kronprins, mobiliserede tropper fra Phitsanulok til at kæmpe mod de burmesere, som derefter regerede over det siamesiske rige og genvundet uafhængighed i 1584.
Phitsanulok blev en strategisk by til at klare burmesisk invasion igen i 1775 i Thon Buri-perioden. Under en hård kamp anmodede den burmesiske hærs kommandør om en thailandsk kommandør, Chaophraya Chakri, og han forudsagde, at han ville blive konge. Chaophraya Chakri blev senere kronet som den første monark i Rattanakosin-perioden, kong Rama I den store af det kongelige hus Chakri. Phitsanulok blev opgraderet til at være en cirkel kaldet Monthon Phitsanulok i 1894 under regeringstid af kong Rama V. Nu er Phitsanulok en provins.
 
 
vandrerVi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område . Vi vil ikke gøre så meget ud af templerne , dog vil der sikkert dukke et par stykker op . Thailand har omkring 41.000 templer - så dem har vi opgivet at beskrive , .... men mangler du nogle på siden her - så søg på nettet . Vi fortæller lidt om hvad der ellers er i området .
 
cirkler2
 
 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Besøg nogle af Phitsanuloks markeder, hvilket er en god måde at komme i kontakt med de lokale på . Phitsanulok har mange afslappende markeder med fremragende karakterer , der er værd at besøge.

Det største og mest livlige marked er ” natmarkedet ”, der åbner dagligt fra kl.17:00 indtil kl. 23.00 . Det kan være mindre end Chiang Mai Night Bazaar, men det giver til gengæld et stærkere lokalt præg . Lokalbefolkningen bruger hovedsagelig dette marked til shopping, der spænder fra redskaber, legetøj til modeartikler til teenagere. Forvent ikke turist souvenir eller vestlig mad her. Der er dog en masse thailandsk mad som DU SKAL PRØVE. Lokalbefolkningen tilbringer deres aften her, mens de handler eller spiser langs Nan-floden. Gademusik og sceneoptræden fra lokale studerende gør shopping endnu sjovere.

Markedet strækker sig langs Sangha Buja Road i 2 km - fra foden af ​​Eka Tosarot Bridge til Provincial Electricity Authority's office.

"Market Street" byder på en retro-atmosfære ved indgangen til Ban Khlong Market. Opbygget som en gammel tankstation tiltrækker det shoppere med fancy dekoration fra tidligere år som veteranbiler og motorcykler. Markedet åbner dagligt fra middag til midnat.

Det splinternye Dino-marked, der ligger i centrum, underholder kunder med dinosauruskulpturer, hvilket giver en fantastisk fotomulighed. Ud over selve markedet er der en park, en legeplads, et aktivitetsområde og spiseplads. Det åbner dagligt fra kl. 17:00 og indtil midnat.

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Vi byder dig VELKOMMEN TIL SAPPRAIWAN ELEFANT RESORT & SANCTUAR

Vi inviterer dig her til at træde ind i vores hemmelige jungle , hvor du vil nyde en intim oplevelse inden for vores elefants naturlige habitat . Resortets 360 hektar ( 900 rai eller 145 hektar ) i junglen ligger i en bjergrig region i det nedre nordlige Thailand , hvilket giver den perfekte placering for rejsende til at udforske naturen , mens de slapper af i komfort .

Tilbring en dag i junglen , vend derefter tilbage til din hytte til et køligt stænk i poolen , en eftermiddagste eller muligheden for at læne dig tilbage og nyde seværdighederne og lydene i feriestedets vifte af beboende dyreliv.

 

Og Værs`go ... :

 

Elephant Camp - Rafting-kombination En dags tur

Vi kommer til at hente dig på dit hotel kl. 08:00. og kører til Sappraiwan elefant Sanctuary i Phitsanulok-provinsen .

På elefantlejren forklarer personalet om elefanterne , og hvordan de lever. Du kan nyde aktiviteter som madlavning og fodring af de ældre elefanter.

Personalet tager dig med på en tur for at se elefanterne i deres naturlige habitat. Efter frokost spiser vi på Kek-floden, hvor det er adskillige vandfald .  Naturen er smuk, og du kan se, hvordan de lokale lever undervejs. Vi kører dig tilbage til dit hotel om aftenen.

Tour detaljer

- Pris 3.000 ฿ / person (minimum 2 personer) pr. person ** For større grupper eller børnefamilier er priserne lavere .

- En dags turstart 08:00. Indtil kl. 18.00.

Prisen inkluderer :

* Alle kørsler med bil og chauffør

* Frokost og drinks

* Tur guide

* Elefantlejraktiviteter

* Rafting

* Forsikring

* Flaskevand, sodavand og snacks

 

Det er en oplevelse du absolut ikke må snyde dig selv for . Vi har - på vores ture - oplevet disse elefanter andre steder i Thailand . Vi viser her et lille filmklip herunder fra et sted hvor vi tidligere har været :  

 

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Thailand byder på mange flotte vandfald og der er også nogle stykker i området her . De er jo flottest når der er vand i , så derfor skal du nok vælge den rigtige årstid at besøge disse . Vi vil ikke skrive en hel masse om hvert enkelt vandfald , men blot næbne dem her :

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Poi-vandfaldet :

Poi-vandfaldet ligger 67 km fra centrum af Phitsanulok ved siden af ​​rute nummer 12 . Det er et bredt vandfald . Poi-vandfaldet er allerede smukt i begyndelsen af ​​regntiden ( begynder juli ) .

Det ser ud til at vandfaldet adskiller 2 landsbyer i regntiden , da de kører gennem vandet i de tørre sæsoner.

Følg ikke vejledningen på google maps blindt . Den fører dig gennem vandfaldet , hvilket kan være livsfarligt , når vandstrømmen er hård .

Det er sjovt at gå over klippens vandfald , hvis den ikke er helt oversvømmet. Det er en smuk scene.

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Kaeng Sopha vandfaldet :

Kaeng Sopha er Phitsanuloks største vandfald langs hovedvej nr. 12 , - 2 kilometer væk fra 70 km markøren . Det 2-trins vandfalds kaskader falder fra de stejle klipper , der giver en ny atmosfære for hver sæson . I den tørre sæson er de stenede omgivelser perfekte til vandreture og udforskning .

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son 

 

Sakunothayan Waterfall :

Sakunothayan Waterfall, tidligere kendt som Wang Nok Aen Waterfall, ligger 33 km fra Phitsanulok centrum . 

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Kaeng Song Waterfall :

Kaeng Song er et vandfald i Wang Thong-distriktet i Phitsanulok-provinsen i Thailand og er et berømt turiststed . 

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Chat Trakan Waterfalls :

Chat Trakan-vandfaldet, også kaldet Pakrong-vandfaldet, ligger i Chat Trakan-distriktet i Phitsanulok-provinsen . Denne park beskytter vandløbene, der danner hovedvandene i Nan-floden. En række stedsegrønne skovtyper er til stede. Chat Trakan-vandfaldet med sine smukke trin er omgivet af klipper. Det har en sø med sandstrand velegnet til svømning og rekreation.

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Phitsanulok-provinsen har selvfølgelig også nationalparker og dem skal vi da ogs lige nævne .

Der er jo ingen grund til ar opfinde " den dybe tallerken " når den er opfundet . Vi lavede for et stykke tid siden et helt afsnit omkring National Parker i Thailand og det var faktisk et stort stykke arbejde . Vi vil derfor ikke skrive om disse parker igen - men blot henvise til dette afsnit . Vi nævner navnene på parkerne og viser link til disse .

For at komme til afsnittet skal du klikke her : National Parker i Nordthailand

Derefter ruller du ned på siden og finder følgende parker :

 

Thung Salaeng

 

16   Phu Hin Rong Kla

 

19   Namtok Chat Trakin

 

20   Kaeng Chet Khwae

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

Siden sidst opdateret marts 2021


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0249430
I dagI dag0
I gårI går82
Denne månedDenne måned82
total for hele periodentotal for hele perioden249430
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 4
Gå til toppen