Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

 

overskrift oplevelsesmuligheder Khon Kaen

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 cirkler2

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Khon Kaen og du kan her se hvad du kan opleve i Khon Kaen omegn. Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan derfor sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Krabi og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

 

alt her på siden khon Kaen

 

overskrift hvad ved vi om Khon Kaen1

kort med Khon KaenKhon Kaen er en by i det nordøstlige Thailand med et indbyggertal på cirka 140.000. Byen er hovedstad i en provins af samme navn , og betragtes generelt som centrum i hele landets nordøstlige del.

 

Befolkningstal : 113.754 (2010)
Distrikt: Khon Kaen-provinsen
 
 
 
 
 cirkler2
 
 
 
 
 overskrift watt vang Nong TempletWat Nong Wang Temple1Nede i den sydlige ende ved søen , Phra Mahathat Kaen Nakhon , ligger denne den smukke stupa på ni etager i hjertet af dette vigtige tempel , og det gør Wat Nong Wang Khon Kaens til en must-see attraktion . Det indeholder oplysende moderne vægmalerier, der skildrer isansk kultur og Khon Kaens historie , forskellige historisk oplysende display-skærme , herunder en samling af sjældne Buddha-billeder på 4. sal og et observationsdæk på 9. etage . Munkene åbner døren til de øverste etager , når de er klar, hvilket de er ca. 07:30 til 17:00 .cirkler2overskrift Watt Thung Setthi
Wat Thung Satthi
 
2Udenfor ser det ud som et normalt gammelt tempel , men indeni finder du en vidunderlig blanding af gammelt og nyt , der altsammen vil lære dig om godt og ondt , samt hvordan man lever et godt liv . Fra Disney til Star Wars - bruger de masser af moderne effekter til at lære de besøgende omkring dette enme .
 
Vinduer Wat thung SetthiDette tempel gennemgik en fantastisk restaurering for nogle år siden . Det , der gør dette tempel unikt, er ætsningerne i glasset i vinduerne . Ikke kun hinduistiske guder som Shiva og Indra ses her i kuplets glas i vinduerne , men også fiktive popkulturpersoner . Studèr glas-ætsningerne , så ser du Lilo og Stitch , Mickey Mouse , Doraemon og endda Darth Vader . Temlet er også kendt for sin have , der skildrer buddhistisk helvede . Ifølge legenden er det her , buddhister rejser til når de har dårlig karma.
 
Historie
Wat Thung Setthi blev bygget i Sukhothai-perioden . Ruinen ligger nær Ramnarong-porten uden for Si Satchanalai-bymuren , mod nordøst . Templet er rektangulært bygget , lukket på fire sider af en væg lavet af lodrette lateritblokke , med en indgangsport i midten af ​​hver side . Resterende strukturer på templets grund omfatter en vihara med seks værelser og en veranda , installeret med en to-planet piedestal til det vigtigste Buddha-billede samt  den vigtigste rundformede stupa i Sukhothai-stil bag viharaen og rester af fire mindre stupaer , hvor typografierne ikke kan identificeres.cirkler2overskrift Khon Kaen Day og Nightmarket
Khon Kaen night market
3Som mange måske allerede ved , så er der ingen mangel på natmarkeder i Thailand . Khon Kaen er slet ikke anderledes . Vi har indtil nu fundet syv forskellige natmarkeder i Khon Kaen . Alle natmarkeder indeholder forskellige ting , men variationen af ​​varer ændres sjældent fra det ene natmarked til det næste . Forskellen ligger kun i størrelsen af markedet og volumen på mennesker der .
 
 
Ton Tann Night Market
Af de syv natmarkeder i Khon Kaen , Thailand , der der to der skiller sig to . Det er Ton Tann og Fairy Plaza natmarkeder . Ton Tann natmarked er langt det største nattemarked i Khon Kaen . Dette er dog mere en attraktion end det er et konventionelt natmarked . I stedet for en gade , hvor sælgere sætter deres vogne eller vinyltelt op , har Ton Tann butikker , restauranter og live underholdning . Spredt i butikkerne er de traditionelle vogne og telte , der bidrager til at gøre dette til det største natmarked . På grund af sin størrelse og placering på Mittraphap-motorvejen , kan " Ton Tann " håndtere den største mængde mennesker.

 
Fairy Plaza Night Market
Fairy Plaza natmarked er på den anden side meget mindre og meget mere traditionelt . Fairy night marked finder sted på en gade ( nær Fairy Plaza ) i hjertet af Khon Kaen . Trafikken lukker ned omkring klokken 16:00 og salgs-vognene begynder at samles . Dette er for det meste et natmarked for mad og tøj . Selvom Fairy er meget mindre i størrelse , trækker " Fairy " stadig flest mennesker på grund af dets centrale placering og de billige spise-steder.cirkler2overskrift overskrift Phrathat Kham Kaen
phrathat kham kaen
4Phrathat Kham Kaen ligger i området Chetiyaphum , og templet menes at være oprindelsen til byen " ​​Khon Kaen " , da Phrathat kan dateres tilbage i det 20. århundrede e. Kr.
Ifølge den lokale myte blev det fortalt , at kongen af ​​Mori-byen i Khmer Kongerige og 9 ældre munke medbragte nogle relikvier fra Lord Buddha , der skulle placeres i Phrathat Phanom . På vejen overnattede de her ved hjertet af et dødt tamarindtræ . De nåede Nakhon Phanom den næste dag men fik at vide at transporten af disse relikvier allerede var afsluttet . De vendte herefter tilbage ad den samme rute igen med et ønske om at placere de medbragte relikvier i deres egen hjemby i stedet for . På vejen tilbage blev de overrasket over at finde ud af at det døde tamarindtræ som de så på vejen derop - nu blomstrede igen . Så de besluttede at bygge et Phrathat her og placerede relikvier og Buddha-billeder inde i dette , og de kaldte stedet " Phrathat Kham Kaen " , hvilket betyder stupaen fra tamarinds træet . Phrathat er senere blevet renoveret og pænt istandsat og fejres årligt på fuldmånedagen i den 6 . måned.
 
Åben dagligt fra kl. 20.00 til 17.00.
Adresse: Ban Kham, Mu 7, Tambon Ban Kham, Amphoe Mueang, Khon Kaencirkler2overskrift Bueng Kaen Nakhondinosaurs at the lake5Da den tidligere Vientiane-officer , Chao Phia Mueang Phaen , besluttede at etablere en ny by i dette område i slutningen af ​​det 18. århundrede , valgte han den vestlige bred af Bueng Kaen Nakhon som det mest egnede sted . I begyndelsen kun som en landsby med et par hundrede indbyggere  - men stedet voksede sig til en af ​​Thailands største byer .
Flere templer blev bygget op omkring søen , hvor den mest berømte er Wat Nong Waeng , takket være sin imponerende ni-etagers struktur toppet af et prasatspir .
I nærheden af ​​ligger Wat Phra At Aram Luang med sit eget tårnhøje chedi , mens Wat Pho Non Than i nordøst er kendt for sine finurlige relieffer , der skildrer dinosaurier , Isaan-ordsprog og scener fra buddhistiske helvede . De tidligere nævnte to templer kombineres med en god udsigt fra den østlige bred , især omkring solnedgang .cirkler2overskrift Dino water park
Dino water åark
6Det største vandland i det nordøstlige af Thailand . Stedet er designet og konstrueret ved hjælp af " Splash Adventure " konceptet , og dækker et meget stort areal .
 
Alle vandlandets attraktioner vedligeholdes tekninsk af professionelle medarbejdere fra Polen . Vandparken er fremstillet og installeret af " Water Park Systems " i Tyrkiet.
 
 Stedet er det eneste vandland i den nordøstlige region , der har så mange enorme og spændende seværdigheder i èet vandland .
 
... Gør din ferie uforglemmelig - besøg stedet ...
 
Åbningstider:
 
Mandag - fredag ​​/ 10:00 - 18:00
 
Lørdag - søndag / 10:00 - 20:00
 
Rutchebaner lukkes kl. 18:00 undtagen Wave Pool og Aqua Play , som lukkes kl. 19:00
 
 
Tilgængelige seværdigheder:
 
prik  Bølgebassin
 
prik  Windigo
 
prik  Space Boat
 
prik  Rafting for familie
 
prik  Lazy River
 
prik  Kamikaze
 
prik  Frit fald
 
prik  Looping raket
 
prik  Aqua Tower
 
prik  Rumfærge
 
prik  Giant Body Slide
 
prik  Rumhul
 
  prik Aqua-tube
 cirkler2overskrift Chao Por Lak Muang Shrine
Chao Por Lak Muang Shrine Khon Kaen2
7Chao Por Lak Muang er den vigtigste helligdom i Khon Kaen og er et sted , hvor mange lokale mennesker, såvel som besøgende til byen , kommer for at bede og forlade der synder . 

Chao Por Lak Muang ligger i centrum af Khon Kaen , nær den nye banegård og byens store hoteller såsom Pullman og Kosa . Denne helligdom er på et offentligt område og væk fra hovedvejen og besøgende kan komme her på alle timer af døgnet , selv om tidlig morgen er den mest populære for bønner , på grund af de køligere temperaturer.

Chao Por Lak Muang er en helligdom med en træsøjle ( 'lak Muang' på thai ) . Traditionen med at opsætte en søjle lavet af akacietræ ( symboliserer den åndelige fødsel af et byområde ) menes at være startet i 1872 , da kong Rama I byggede en " søjle helligdom " i Bangkok for at markere etableringen af ​​den daværende relativt lille by som Thailands nye hovedstad . Byens " søjle helligdom " i Bangkok er den ældste og mest berømte af Thailands " søjle helligdoms " , det er dog ikke Thailands eneste " søjle helligdom " . De fleste betydelige byer i Thailand har nu deres egen " søjle helligdom " og disse helligdomme anses generelt for at være det sted , hvor skytsånder i byen bor , og udbuddet lavet ved helligdommen ( normalt røgelse, stearinlys og blomster ) er for ånderne snarere end Herren Buddha .

Chao Por Lak Muang , som er Khon Kaen`s  " søjle helligdom " , anses for at være en af ​​Thailands helligdommes mest imponerende " by søjle " . Denne helligdom selv er placeret inden for en væsentlig og udsmykkede bygning med en multi-differentieret tag toppet med et spir med en guld paraply ornament på toppen . På hver side af indgangen til helligdommen er store blå kinesiske løver som angiver en stærk kinesisk indflydelse på Khon Kaen .
Chao Por Lak Muang Shrine Khon Kaen4På bagsiden af ​​helligdommen er der en lille park med en velholdt græsplæne , prydtræer og skulpturelle buske .
Om natten bliver hele området lyst op med farvede spot og de omkringliggende træer og buske er dækket i farvet lys . Chao Por Lak Muang er et populært sted at besøge om natten på grund af dette attraktive belysning . cirkler2overskrift King Cobra Village
Khon Kaen and the King Cobra Village Welcome to King Cobra Village8King Cobra Village nær Khon Kaen er blevet en ganske stor turistattraktion med et underholdende og anstændigt udvalg af slanger , der vises med " iscenesatte " slangekampe , som midtpunktet i et besøg i parken . Det betragtes som en af ​​de " must see " -attraktioner i Udon Thani-provinsen , især hvis du kan lide at komme tæt på slangerne . Når du ankommer til King Cobra Village , skal du mod nord og det til højre efter en specialbygget sti der fører dig forbi en række slangebure . De kan se lidt spinkle ud og bygget til mindstepriser ( som de sandsynligvis også var ) , men de er tilstrækkeligt sikre til at holde slangerne inde , så der er ingen risiko for kvæstelser eller giftige bid .
 

Slangerne i King Cobra Village er opdrættet i fangenskab og sammensat i " kampe " eller " bokse " shows , for de besøgende . Hvis du tager det , du ser til pålydende , er det et ganske skræmmende syn , især når en gruppe små børn går på scenen for at kæmpe med slangerne . Nogle af disse børn er lidt mere end måske syv år gamle , men de er lige så ivrige som de voksne i kampen mod slangerne . Den betryggende nyhed er , at de farlige slanger faktisk har munden " forseglet " , det vil sige, at de har et lille elastisk bånd placeret over deres mund , så de ikke kan åbne munden og bide eller spytte.
king kobraNår du går rundt i området , kan du støde på nogle mennesker, der viser nogle python slanger , og der er chance for , at du kan holde dem , eller måske du foretrækker det bare at se dem på afstand . Dette gælder også slange-kampene , hvor mændene bringer de dødbringende slanger ud til dig og du skal holde dem og få dit fotografi taget . Prøv at fjerne enhver frygt , du har for disse krybdyr , de er totalt ufarlige og overvåges omhyggeligt af de thailandske slangeeksperter til enhver tid . Alle slangetømmerne har gjort dette siden de var små børn , og hvad de ikke ved om deres slanger , er det simpelthen ikke værd at vide.cirkler2
 
overskrift King Cobra Village
 

1Lad os også lige huske National Parkerne i Khon Kaen . Kanchanaburi har fire Nationalparker . Nationalparker er en fortrinlig måde at udforske Thailands natur på med vandrestier, der fører dig til smukke vandfald og fantastiske udsigtspunkter over jungleklædte bjerge og dale. Der er også mulighed for at overnatte i nationalparkerne.

Der er jo ingen grund til at opfinde " den dybe tallerken " når den er opfundet . Vi lavede for et stykke tid siden et helt afsnit omkring National Parker i Thailand og det var faktisk et stort stykke arbejde . Vi vil derfor ikke skrive om disse parker igen - men blot henvise til dette afsnit . Vi nævner navnene på parkerne og viser link til disse .

For at komme til afsnittet skal du klikke her : National Parker i Nord Øst Thailand

Derefter ruller du ned på siden og finder følgende park :

 

08 Nationalpark Phu Kao Phu Phan Kam

 

09 Nationalpark Nam Pong

 

13 Nationalpark Phu Wiang

 

14 Nationalpark Phu Pha Man

 

cirkler2

 

valgt at bringe Khon Kaen
 
 
Siden sidst redigeret oktober 2019


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0222529
I dagI dag1
I gårI går83
Denne månedDenne måned2013
total for hele periodentotal for hele perioden222529
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 5
Gå til toppen