overskrift

Hvem var med feb 2018

Deltagere på turen ses på billederne herover !! .

 

Du kan vælge at læse teksten under billederne her , hvis du vil det - inden du ser bilederne .  

 

 

Du også vælge at se billederne først ...  Billederne vi ses i en lille film herunder . 

Filmen varer 44 minutter og 28 sekunder   135

Når du klikker på linket herunder , skifter du til YOU-TUBE hvor filmen ligger - husk at vælge stor skærm i nederste højre hjørne af filmen . .

2007 1

Klik her for at se filmen

Du kommer tilbage til siden her ved at bruge pilen til venstre oppe i venstre hjørne på YouTube..  

(gider du ikke lyden - så skru ned for den )

God fornøjelse !! 14

 

68

 

Find en kop kaffe inden du starter !!

 

 

 

Thailand februar 2018...... Sted : Jomtien

 

Turen til Thailand i februar 2018 blev vores tur nummer 22 til fantastiske Thailand . Vi rejste et hold på 9 personer og tilbragte tiden i Jomtien . Mogens og Janus rejste videre til Hua Hin og Ao Nang efter 7 dage sammen med vi andre . Siden her vil kun komme til at indeholde billeder og oplysninger om den del af turen der foregik i Jomtien . Der vil være en kort beskrivelse af hvèr dag under billedserien - lige herunder . Der blev efter redigering - 337 billeder tilbage .

 

 

lomme notesblok 105 x 65mm 50 blade1

 

Også denne gang havde jeg min lille lommebog med og længere nede på siden kan du læse om vore oplevelser på turen dag for dag . Hvis du hellere kun vil se billederne fra turen - så kommer de her før beskrivelsen af turen . Du er selvfølgelig også velkommen til begge dele 1

 

 

 

 

 dagbog

 

29 januar 2018Vi skulle køre fra Nordjylland til København og havde aftalt med Jens og Dorthe at vi ville følges af . Jens var lidt nervøs for om hans lille Citroën C1 kunne komme ligeså hurtigt frem som os 366  ....... meeenn jeg forsikrede ham om at det nok skulle gå . Vi aftalte at første stop var rastepladsen ved Ejer Baunehøj , hvor vi lige kunne drikke en kop kaffe sammen inden vi kørte videre 142 .

Vi ankom næsten samtidig til dette sted , så det var jo perfekt .

Efter en kop hurtig kaffe fortsatte vi turen og stoppede ved motorvejs pladsen Lillebælt S , hvor vi spiste aftensmad .

Efter dette stop fortsatte vi resten af vejen til Karlslunde , hvor Jens og Dorthe kørte til Kirsten og Torsten , som de skulle overnatte hos . Vi overnattede hos Glenn og Christina ( søn og svigerdatter )

Vi gik til ro i rimelig tid - vi skulle jo op igen klokken 03:45 207

 

 

30 januar 2018

Man kan jo ikke sove når man hele tiden ligger og tænker på , at man snart skal op igen . Så da klokken blev 03:45 stod vi op og gjorde os klar til at køre over til Kirsten og Torsten , hvor vi skulle mødes og tage en taxa sammen til lufthavnen . Vi skulle kun køre en 1 kilometer ca. inden vi var ovre hos Kirsten og Torsten - så det var jo nemt .

Klokken 05:00 ankom vores taxa til Karlslunde og vi ( Kirsten & Torsten - Dorthe & Jens - og os ( Lene og Poul ) kørte herefter til lufthavnen  . En køretur på en halv times tid Taxi .

I lufthavnen mødtes vi med de sidste , som skulle med på turen . Det var Jette - Mogens og Janus . Så var vi samlet alle 9 personer . Vi fik checket ind og det gik fint , det tog lidt tid . Han var mega meget omhyggelig ham der stod ved skranken denne dag , men det var ok . Hovedsagen var jo at vi alle kom videre . Jeg var lidt nervøs for jeg havde jo booket alle billetterne og det var ligesom mit ansvar at det hele gik glat igennem , men det gik fint .

Vi gik herefter mod gaten som var C33 ..... der blev handlet lidt undervejs og et par stykker ( Mogens & Janus ) stoppede ved en bar .2018 02 0020De  plejede at starte ferien med en fadøl og en Fernèt Branca og det nåede vi også lige  426  .

Vi kom ombord i flyet og fandt vores plader . Nu var vi egentlig også lidt sulten , så nu måtte de gerne komme med morgenmaden .

Der var lidt turbulèns i luften kort tid efter at vi var lettet , så morgenmaden blev lidt forsinket , da personalet skulle side med sikkerhedssele på i en periode  , ligesom alle vi andre .

Men vi fik morgenmad og den var ok .

Nu er tiden vist kommet til en lille lur 420 . Og det var ikke noget problem at falde i søvn .

En time før landing kom de rundt med mad igen - denne gang sandwich og drikkevarer .

Vi landede i Doha klokken 15:30 og havde 4 timer i lufthavnen her , inden vi skulle videre . Vi brugte tiden til at gå lidt rundt og kigge og fik lige en gang mad på Burger King . En burger man man vel altid klare 398 .

Klokken 20:20 fløj vi videre .

Dette fly var et noget større end vores første fly , der var 10 sæder tværs-over , og vi blev placeret sådan lidt samlet .

Vi fik mad igen og denne gang var vi lidt mère heldig . Der var hvad vi ønskede og der var rødvin til .

2018 02 0050Til sidst en kop kaffe og en cognac . Der var nu 2 1/2 time til landing og lyset blev slukket i flyet , så at folk kunne sove lidt .

2 timer før landing kom de rundt med sandwich og kaffe , Py ha , kan vi klare mere , jeg føler næsten at vi kun har spist hele tiden , men man siger jo ikke nej ..... " hellere revne end levne " .

Efter dette var der ca 1 time til landing . Det vil også være rart nu ..... vi har efterhånden rejst i 14 timer og vi er ikke ved hotellet endnu selv om vi lander i Banbgkok , men lige nu hænger vi altså stadig i luften , men kan dog kan se til enden af turen nu .

 

 31 januar 2018

Vi landede i Bangkok klokken 06:35 og skulle her igennem paskontrollen og det gik rimelig hurtigt .

Vi fandt vores taxa chauffør , der stod en pige med mit navn på et skilt .... hun havde dog en lille trykfejl i efternavnet ... men vi var ikke i tvivl om at det var os hun henvendte sig til . 

 

2018 02 0058

 

 

Vi kørte så direkte til hotellet uden stop ... chefen for taxa firmaet ringede til mig på turen for at spørge efter om alt var OK .... og det var det jo .

Vi ankom til vores hotel klokken 09:30 og tjekkede ind . Vi kunne ikke få værelserne før efter klokken 13 . Vi ville have gået til restauranten for at få lidt morgenmad , men der var kun 20 minutter tilbage af “ åbningstiden “ så vi gik ud i gaden og fandt en lille restaurant ( Garage hed den ) og her købte vi lidt morgenmad .

Efter maden gik vi tilbage til hotellet og gik til poolen , som dog var optaget - idet der lå håndklæder på alle drømmesengene , vi gik til poolen på 4 sal og fandt plads her ..... vi var trætte efter den lange rejse og tog lige en lur her .

 

2018 02 0070

 

Efterhånden som vi kunne få udleveret vores værelser , forsvandt folk op på disse . Og det var dejlige værelser . De var store , pæne og rene , så det kunne vi kun være tilfredse med . Vi syv af os boede på 3. sal og Mogens og Janus boede på 14 sal . Da jeg bookede værelserne kom jeg til at krydse i et " forkert felt " da jeg bookede værelserne til Mogens og Janus - og det resulterede altså i at de røg på 14. etage , de betalte dog også lidt mere end vi andre , men de lød ikke til at være utilfredse over denne lille fejl  4 .

Vi aftalte at mødes igen klokken 19 .

Om aftenen gik vi til en restaurant med navnet " KHUN WUT " - hvor vi spiste aftensmad . 2018 02 0098 Efter aftensmaden gik vi hen til nightmarkedet , hvor vi havnede ved et lille sted hvor de solgte billige drinks og blev hængende her til vi gik hjem på hotellet ved 23-tiden . ( Denne lille bar på markedet blev vores " stam samlingspunkt " på hele turen . )

Dagen sluttede her !!

 

 1 februar 2018

Jeg gik ned til morgenmaden klokken 06:00 og var den første dernede . Jeg fandt et bord ude på terrassen og fandt hurtigt en kop kaffe .... så var dagen i gang 24 . Jeg sad og nød " morgen-luften " og det varede et stykke tid inden der kom flere fra vores hold .

 

 

2018 02 0112

Jens kom halv syv og han var lige ovre på stranden og reservere 9 strandstole til os .

De andre kom sådan lidt efter lidt og vi fandt et bord hvor vi kunne være alle sammen .

Efter morgenmaden gik vi til stranden , hvor vi tilbragte dagen . Vandet var fint og vejret tegnede godt , dog så det ud til regn ved 15-tiden , men det blev ved truslen og der kom ikke noget regn . 2018 02 0130Middagsmaden var der lidt delte meninger om , nogle ville blive på stranden og bestille mad der . Det kunne man gøre ved hende damen der lejede strandstole ud , så sørgede hun for at der kom maden " et eller andet sted fra " . Vi andre gik lige over gaden , der lå en lille mad-bod som serverede billigt mad . Vi gav den hurtigt navnet " Pølseboden " ...... Her kunne man få en burger med pomfrites 0g en ½ Cola for 100 bath ( ca 20 d. kr. ) 398  .

Klokken 15:30 gik alle til hotellet og nogle valgte derefter at tage ud i Tesco for at handle lidt . Andre blev tilbage på hotellet .

Jeg tog lige en snak med hende damen der sad ved skranken med udflugter på hotellet . Der var kommet en ny person på denne post , idet at hotellet havde fyret ham som tidligere havde dette job . Jeg tror at det var en god ide , vi har tidligere - de forrige gange vi har været på hotellet , været utryg ved at handle med ham og vi droppede ham helt på et tidspunkt .

Jeg bookede en bil til dagen efter til 9 personer og aftalte med damen at vi skulle besøge følgende steder :

 

 The Sanctuary of Truth

The million Stone park

Up and Down

 

Jeg gav 2500 bath ( 500 d.kr. ) for bil og fører og så måtte vi fordele dette beløb blandt dem der ville med .

Hun ville også tage pris for indgangsbilletterne til de forskellige steder , men jeg fravalgte dette , da jeg jo jo ikke var 100% klar over hvem der ville med , så jeg sagde til hende at det klarede vi selv ..... det var hun ikke helt tilfreds med , men det var jo mig der bestemte der .... så sådan blev det 348.

Jens var nu kommet ned i receptionen og vi gik over og fik en øl i restauranten ved siden af hotellet ....

 

2018 02 0134

 

Mogens dukkede op på et tidspunkt ...... han fortalte at vi var efterlyst efterlyst .  Damerne var kommet tilbage fra turen til tesco og de stod og bankede på døren oppe ved vores værelser - de havde også forsøgt at ringe til os ... men min telefon lå på værelset .....så det fik vi lidt sjov ud af , men vi fik da styr på gruppen igen og ved 18:30 tiden tog vi en grisebil ned til restauranten " Surf Kitchen " hvor vi spiste aftensmad .

Efter maden gik vi til Night markedet , hvor vi hurtigt fandt stedet med drinks og det blev vores base . Nogle gik rundt på markedet og andre blev siddende . Men til sidst var vi alle havnet her .

Vi gik til hotellet ved 23:30 tiden .....

 

 

2 februar 2018

 

Jeg var nede ved morgenmaden da de åbnede klokken 06:00 og Jens kom kort tid efter .

Vi skulle på tur i dag og 8 ud af 9 ville med på turen ... så det var jo fint .

Vores chauffør kom klokken 09:00 og vi kørte fra hotellet . Det var iøvrigt en chauffør vi havde kørt med før , så det var jo rart . Det første stop havde vi efter en halv times kørsel og det var ved " The Sanctuary of Truth "  . Vi betalte 500 bath som gjaldt for templet . Der kunne købes andre ture på stedet her , men vi holdt os til templet .

 

2018 02 0166

 

 

Folk blev lukket ind i hold og vi ventede et kvarter . Damerne skulle lige have dækket deres ben - så de fik et klæde om hoften der dækkede benene  . Vi gik ned af en del trapper og kom til området hvor templet lå . Det var et fantastisk syn . Hele templet var udskåret i træ . Opførelsen af templet var startet i 1983 og man arbejdede stadig på det , ja man var faktisk begyndt at reparere på det første som blev bygget , samtidig med at man byggede videre på det . Vi kom også ind i templet og så det hele . Alt var imponerende , det havde været et kæmpe arbejde . Vi var ved templet i 2 timer og fortsatte derefter turen .

Næste stop var ved “ The Million Years Stone Park “ . Også her betalte vi 500 bath for at komme ind . Dette var en park med mange store og underlige - men flotte sten . Der var yderligere en masse planter , såsom Bonsai m. m. .

 

2018 02 0236

 

I parken var der også en dyrepark med krokodiller , giraffer , løver , tigere , bjørne og elefanter . Vi så selvfølgelig det hele , men var først og fremmest kommet for at se krokodillerne .

Der var nok omkring 50 krokodiller i en sø i parken . Vi købte noget foder til dem og hejste dette ned til dem ..... 

 

2018 02 0260

 

Vi forventede nok at krokodillerne sprang op af vandet for at sluge det kød vi hejste ned til dem , men de gad dårligt nok kigge den vej af kødet ... men det endte da med at en af krokodillerne tog kødet ....... klokken 13:00 var der et show med krokodiller , som vi så . Utroligt at folk sætter livet på spil for at tjene penge .... manden der udførte dette show , satte hovedet ind i munden på en af krokodillerne - og dette show kørte han hver time hver dag .

 

2018 02 0278

 

Vi snakkede med nogle danskere på vores hotel , som havde overværet samme show nogle dage tidligere .  Der havde krokodillen klappet gabet i på en af armene på manden , der udførte showet og man måtte stikke nogle knive i øjnene på krokodillen fir at få den til at slippe bidet på armen .

Showet vi så her , varede omkring en halv time . Du kan se et lille klip fra show`et ved at klikke på dette link : Krokodille Show.

Efter showet ville vi gå til en restaurant i parken for at få noget mad , men de mindste retter på menu kortet startede ved 500 bath ( 100 d.kr. ) og det syntes vi var for dyrt . Vi besluttede at spise et andet sted og vi gik ud af parken og fandt vores chauffør . Vi spurgte ham om ikke han kunne finde et sted hvor vi kunne spise og det måtte gerne være “ Thai Food “ .... det kunne han sagtens og vi kørte fra stedet . Og vi havde da heller ikke kørt ret længe før vi stoppede ved et sted med mad . Og det var et “ meget lokalt sted “ .

 

2018 02 0288

 

De serverede 2 rettet mad her og det var ikke noget menukort . Vi spurgte os lidt frem , men blev ikke klogere af den grund , så vi valgte bare at “ springe ud i det “ og bestille maden . Vi fik serveret en ris-ret og noget suppe og det smagte faktisk godt . Vi betale hver person 100 bath ( 20 d.kr ) for mad og drikkevarer ...... så det var en uventet extra oplevelse , men da en af de gode .

Det regnede voldsomt mens vi kørte videre , men heldigvis blev det tørvejr inden vi nåede næste sted , som var “ upside Down “ ....som var et hus det var bygget omvendt . Vi betalte 300 bath for at komme ind i parken .

 

2018 02 0292

 

 

Her var vi ca 1 time og så dette hus indvendig samt parken omkring dette .

Klokken var nu blevet 16:30 og vi kørte tilbage til vores hotel .

Om aftenen spiste vi på en restaurant der lå i en sidegade tæt på hotellet ..... der var mange russere her ... men maden var ok .

Vi gik tilbage til hotellet og fik en drink ved restauranten ved hotellet . Vi gik på værelset omkring midnatstid .... Lene og jeg blev kort tid efter ringet op af politiet hjemme fra Danmark police og der kunne fortælle os , at vi havde haft indbrud i vores hus derhjemme ...... så gik der lige en times tid med nogle praktiske ting omkring dette , som foregik via telefon til Danmark . Efter dette ville vi egentlig bare gå i seng , men så skrev Mogens og Janus at de sad nede i baren udenfor hotellet - Vi kiggede kort tid på hinanden og blev enige om , at vi hellere måtte gå ned og holde dem ved selskab . Vi ville jo alligevel nok ikke kunne sove efter beskeden om at vores hus derhjeme var blevet tømt for værdi-genstande 229 .

Vi gik i seng ved 02:30 tiden .

 

 

3 februar 2018

 

Efter morgenmaden gik vi til standen . Jens havde været nede klokken 06:00 og reservere strandstole , vi skulle jo bruge 9 stk til vores hold . Dagen blev tilbragt på stranden . Solen kom igennem omkring middagstid , men det er jo altid varmt i Thailand , så vi klarede også formiddagen uden sol . 

 

 

2018 02 0320

 

Frokosten blev indtaget ved " Pølsevognen " for nogle af os ......Midt på dagen tog Janus og Mogens ind til Pattaya . De ville ind og tjekke op på muligheden for at komme videre herfra og til Hua Hin . De skulle jo kun være sammen med os indtil den 7. Februar , som tidligere nævnt . Vi aftalte med dem at vi kunne mødes senere til godnat drink , det var dog ikke sikkert at de kom tilbage før efter at vi var gået i seng , men vi lod muligheden stå åben .

 

2018 02 0322

 

Vi andre blev tilbage på stranden indtil ved 16-tiden hvor vi gik til hotellet .

Klokken 19 mødtes vi i receptionen på hotellet og gik samlet til restauranten " Kuhn Wut " , hvor vi spiste aftensmad .

Efter aftensmaden gik vi til Nightmarkedet hvor vi fordrev tiden indtil ved 21-tiden - hvorefter vi mødtes alle ved “ vores lille stam drinkssted “ på markedet . Vi sendte en SMS til Mogens og Janus , med besked om at vi var her .... men de nåede ikke at tilslutte sig selskabet inden vi ved 23:30 tiden gik tilbage til vores hotel og sluttede dagen .

 

 

 

4 februar 2018

Klokken er 05:59 og jeg sidder ved morgenmaden . Der er helt stille vejr og varmt . Ovre på stranden er der allerede aktivitet . Det er stadig mørkt , men jeg kan ane nogle skikkelser der går rundt derovre og sætter parasoller op .

Transporten af speedbåde der køres til vandet , er allerede igang og dagen begynder at vågne .

Jeg sidder og tænker lidt på hvad vi skal finde på af muligheder for at komme på en tur mere . Jeg har det fint nok med at ligge ved stranden , men synes bare at man lige skal have et par andre oplevelser på turen også . Jeg gik med tankerne om at undersøge muligheden for at komme til Koh Samèt . Jeg havde forhørt mig hos datteren hjemme i Danmark , da hun tidligere havde været på denne Ø . Og hun kunne varmt anbefale os at tage denne tur .... Koh Samèt var en " Paradis Ø " .

Tror at jeg senere i dag lige vil tjekke op på dette .

Klokken er nu 06:30 og jeg er stadig den eneste fra vores hold der er kommet til morgenmaden . Jeg bliver tit spurgt , af de andre fra vores hold om , hvorfor jeg sætter vækkeuret til at ringe “ klokken lort “ for at komme ned til morgenmaden når de åbner og sidde der helt alene . Man har vel ferie , siger de  .

Tja , hvorfor gør jeg det ?? ...... jamen det gør jeg fordi jeg elsker at sidde stille og se dagen vågne . Folk kommer og møder på job , aktiviteten ovre på stranden , andre feriegæster der kommer ned til morgenmaden og starter deres dag . Jeg sidder med min I-pad og kigger lidt nyheder hjemmefra , jeg redigerer lidt af de billeder der blev taget i går . Smider måske et par billeder på facebook , så at dem hjemmefra kan se hvad vi foretager os på ferien . Dette har jeg dog ikke gjort endnu på denne ferie . Vi har som tidligere nævnt haft indbrud i vores hus hjemme i Danmark og politiet skal ikke komme og sige at det er fordi at jeg har fortalt “ tyveknægtene “ at vi er på ferie .

Klokken er nu 07:07 og Jens må snart dukke op til morgenmaden . Han er også vores mand på holdet der reserverer strandstole ved stranden .....

Efter morgenmaden gik vi til stranden .

 

2018 02 0359

 

 

Til frokost spiste vi ved den lille lokale restaurant bag hotellet , som vi havde døbt : " Cykelsmeden " . Kirsten og Torsten var med og Kirsten var lidt bekymret for hvordan det så ud ude i køkkenet . Jeg gik ud i køkkenet og tog et billede . De stillede faktisk frivilligt op til fotografering derude . Men Kirsten valgte ikke at se billedet før efter ferien , da vi sikkert ville spise her flere gange i løbet af ferien . Nu bringer vi så billedet her :

 

2018 02 0398

 

 

Vi blev på stranden til ved 16:30 tiden , hvor vi gik til hotelllet .

Vi mødtes igen klokken 19:00 og kørte ind til Pattaya . Vi tog en grisebil derind , og det kostede 2 kr pr person . Mogens og Janus havde været derinde et par dage i forvejen og de blev vores guide på turen . Vi hoppede af bussen ved en gade der havde nummer 16 . Vi gik igennnem denne gade og havnede midt i “ Walking Street “ og faktisk lige over for den restaurant , hvor vi havde valgt at spise aftensmad . Vi fik et bord helt ud til vandet og det var fantastisk . Der var fred og ro lige her og vi kunne nyde udsigten ud over havneområdet . Ude i vandet , et stykke ude lå der flere “ restaurant-både " med nogle fantastiske lyseffekter på .

 

2018 02 0408

 

Maden på restauranten var fin og de var hurtig til at servere den . Efter maden gik vi igennem “ Walking Street “ og det er lidt af en oplevelse . Der er larm , go go piger , og piger med nææææsten ingen tøj på , lyseffekter , barer , butikker , og ja ... det vilde natteliv 376 .

Vi gik til enden af gaden og ud igen , vi ville finde et sted hvor vi kunne få en drink i fred og ro . Vi opgav dog hurtigt dette og tog grisebilen tilbage til Jomtien igen . Vi stoppede ved Night markedet og fandt vores “ stam drinks-sted “ her . Vi gik tilbage til hotellet ved midnatstid .

 

 

5 februar 2018

Klokken er 06:00 og jeg sidder ved morgenmaden .... dagen er ved at vågne og ovre på stranden er der fuld aktivitet . Parasollerne stilles op og stranden “ fejes “ , speedbådene er på vej til stranden også , vejret er fint , så det hele tegner godt .

 Klokken lidt i syv kom Kirsten og Torsten forbi - de var på vej på deres morgen løbetur . Hvem der dog bare havde så meget enegi .... frisk gjort !!

 

2018 02 0410

 

Hvad mon egentlig den lokale vejrudsigt " siger i dag " ..... Vi har endnu ikke haft noget regn på ferien og det ser heller ikke ud til at dette ville ske lige nu ...... så dagens vejrmelding kommer liger her :

2018 02 0411

Efter morgenmaden gik vi til stranden og blev der hele dagen . Midt på formiddagen var jeg lige rundt og undersøge mulighederne for at komme til Koh Samèt . Jeg fik et tilbud hvor vi kunne blive afhentet på hotellet og kørt til havnen , hvor vi så sejlede med speedbåd over til Koh Samet . I prisen var også billet til national parken , som Koh Samet jo er inde under og så var der frokost - returbillet samt transport tilbage til hotellet . Alt dette kostede 1200 bath pr. Person ( 240 d.kr ) ...... Jeg fortalte dette til alle de andre og vi blev enige om at tage denne tur senere på ugen .

Om aftenen spiste vi på hotel Danmark og der var Wienersnitzel på mange af tallerknerne 201 .

Efter aftensmaden var der nogle der tog grisebilen tilbage til hotellet . Kirsten - Torsten , Lene og jeg gik mod hotellet .

 2018 02 0428

 

Vi var inde og få is-dessert på vej hjem og vi var også lige forbi vores stam værtshus på markedet for at få godnatdrink på vej hjem . Det var mega hyggeligt at komme her på dette lille " drinkssted " på markedet ... der var altid højt humør .....Ham der lavede alle drinks`ene var en spasmager af format , men det er jo også derfor folk kommer her !!

Vi gik tilbage til hotellet .... det var ikke for at spare de 2 kroner grisebilen kostede , men jeg tror at vi havde godt af at få lidt motion .

 

 

 

 

 

 6 februar 2018

Jeg var nede ved morgenbordet til samme tid som de andre dage - altså klokken 06:00 . Og de øvrige kom også nogenlunde i samme rækkefølge som de plejede . Så alt var under kontrol !!

Programmet for i dag var lidt delt .... og det er jo fint når vi kan gøre det sådan . Fordi man er 9 sammen på ferie , behøver man jo ikke at følges i flok til alting .  Efter morgenmaden kørte Torsten & Kirsten - Lene og jeg indtil et stort marked inde i Pattaya . Dette marked er der hver tirsdag og fredag . Vi var ikke helt sikre på hvor det lå , men hoppede på grisebilen og kørte ind mod Pattaya .

 

2018 02 0430

 

 

Da vi ankom til “ krydset hvor skolen lå “ hoppede jeg lige af og spurgte om vej til markedet . Han pegede til højre og sagde at det var denne vej . Vi gik så alle mod højre og kunne pludselig kende vejen fra tidligere . Vi skulle forbi alle de butikker med “ kinesiske facader “ og når vi kom til Mac Donalds lå det nede af en gade på modsatte side . Det var tydeligt markeret - da vejen derned til var spærret af .

Det er et kæææææmpe marked . Der sælges alt muligt og der er priser på tøj og sko helt nede fra 4 bath ( 2 D.kr. )...... Vi havde besluttet at tage derind fra morgenstunden , for ar undgå varmen , som kom op af dagen . Markedet åbnede klokken 10 og der var mange mennesker allerede fra starten . Vi aftalte at hvis vi skulle blive væk fra hinanden , så skulle vi mødes ved indgangen . 

 

2018 02 0438

Vi gik på markedet i 2 1/2 time og der blev handlet en hel del . Ved halv èt tiden gik vi over på MacDonald og spiste frokost og vi tog lige kaffen - efter frokosten - på Starbucks , som lå ved siden af Mac Donalds .

Vi kørte herefter tilbage til Jomtien , hvor vi gik til stranden . Vi havde inden turen ind til Pattaya betalt for strandstole på vores sædvanlige pladser . Vi smed os på strandstolene og lod roen falde over os 431 .

Janus inviterede til en tur på bananbåd og det blev Janus - Mogens - Torsten og Kirsten - der tog med på bananbåden . Jeg spurgte føreren af båden om jeg måtte tage med i båden for at filme de andre . Det fik jeg lov til og det kom der nogle fine billeder ud af .  

 

2018 02 0478

 

Der blev også taget et filmklip og du kan se dette ved at klikke på følgende link : Bananbåd 

Ved aftenstide gik vi alle på værelserne på hotellet . Vi var inviteret op til Mogens og Janus klokken 18:30 til en " kop øl "  . De skulle forlade hotellet dagen efter og ville derfor give en øl . Mogens og Janus boede på værelse 1405 og 1406 , som lå på øverste etage på hotellet .

Jeg havde jo bestilt værelserne til alle hjemmefra og Mogens og Janus ‘s værelser var blevet bestilt senere end vi andres . Hvad der lige var gået galt her , kan jeg ikke lige forklare , men deres værelser lå altså på toppen af hotellet og var også en lille smule dyrere end vi andres . Men Janus forsikrede mig om at det skulle jeg ikke “ høre noget for ...efterfølgende “ .

 

2018 02 0492

 

Vi ankom til værelse 1405 klokken 18:30 og Janus “ bød velkommen “ via hans nyindkøbte karaoke anlæg . Vi fik en øl og nød udsigten heroppe fra . Ved 19-tiden gik vi til restauranten ved siden af hotellet , hvor vi spiste aftensmad . Vi forsøgte 3-4 gange at få tjeneren til at skrue lidt ned for musikken , men det lykkedes ikke . På et tidspunkt spillede de gamle kendte musiknumre , som vi alle kendte og kunne synge med på , så det var ok .

Klokken 23 gik vi alle til værelserne efter en rigtig hyggelig aften ......

 

 

 

7 februar 2018

 

Jeg var nede ved morgenmaden på min “ sædvanlige tid “ ..... det er onsdag i dag , hvilket betyder at der ikke er strandstole of parasoller på stranden .

Så nu må vi se hvad dagen bringer .

Janus og Mogens kom tidligt til morgenbordet også , de skulle jo videre i dag . De skulle til Hua Hin og skulle sejle derover . De skulle sejle klokken 10 og skulle forlade hotellet klokken halv 9 .

Vi andre besluttede at tage ud til den militære strand " Saikaew Beach "  i dag .... jeg aftalte med en “ grisebil chauffør “ at han skulle hente os ved hotellet klokken 10:00 . Han skulle have 1200 bath ( 240 d.kr. ) for at køre os alle derud og hente os igen senere på dagen .... så det var en ok pris .

 

2018 02 0520

 

Da vi ankom til " Saikaew Beach "  skulle vi igennem en masse “ tjek-steder “ med millitær , men det foregik uden problemer . Vores taxamand stoppede pludseligt ved en billetkontrollen og sagde til os at vi skulle tage en taxi det sidste stykke vej .... men vi forklarede ham at vi havde været her før og at vi dengang blev kørt helt ind til indgangen til stranden . Han ringede et sted hen og kom tilbage til os og sagde at vi skulle købe en billet til stranden . Det gjorde vi - den kostede 100 bath for hvèr - og derefter fortsatte vi turen med grisebilen nogle kilometer og kom til stranden .

Vi aftalte at han skulle hente os igen klokken 15 .

Der var lækkert her på denne strand . Helt klart vand og rent og pænt . Der var indført rygeforbud på stranden  .

 

2018 02 0516

 

Og det kunne godt se ud til at man mente dette seriøst ...der var opstillet skilte med 100 meters mellemrum på standen , der fortalte at hvis man røg på stranden , gav dette en bøde på 100.000 bath ( 20.000 d.kr. ) og fængsel i et år .  Der var dog lavet steder hvor rygning var tilladt - så der var mulighed for rygerne at komme igennem dagen . Og vi havde også ligeså mange personer med derfra , som vi kom med  1 .

 

2018 02 0526

 

Vi spiste frokost herude også . Der var flere restauranter på stribe hvor man kunne købe mad og det var fin mad .... drikkevarer skulle købes i den første bod ved restauranterne . Og rygning var tilladt ved bordene .

Klokken 15:00 kørte vi med " grisebilen tilbage til hotellet igen . Vores chauffør var kommet tilbage for at hente os  .

Vi mødtes igen klokken 19 og fandt en restaurant til aftensmaden . Vi gik denne gang til venstre ved hotellet og gik langt ud af “ Beach Road “ inden vi fandt et sted .

Efter maden blev der lige shoppet lidt i en mega stor sko-butik , der lå tæt på stedet hvor vi spiste .

Jens var gået tilbage til vores hotel , da han havde lidt problemet med maven her til aften . Dorthe og Jette valgte også at gå turen tilbage til hotellet . Vi andre ( Torsten & Kirsten - samt Lene og jeg ) tog en grisebil ned til Night markedet , hvor vi hurtigt fandt vores “ drinkssted “ .......

Det hele udviklede sig herefter til en festlig aften . Personen der havde drinks-baren underholdt med jonglering med flasker m.m. og en pige fra Indien underholdt med dans .... og fik da også lokket pigerne med op og danse , den ene drink efter den anden kom på bordet og stemningen var helt i top .

 

2018 02 0540

 

 

Da baren lukkede klokken 00:00 skulle vi tilbage til hotellet . Pigerne ville gå hjem og vi begyndte at gå ..... meeeen jeg syntes at vejen så meget lang ud denne aften .... så jeg hoppede på en grisebil og kørte til hotellet hvor jeg ventede på de andre . De kom så gående lidt senere og vi sluttede dagen her ..... en festlig afslutning på en god dag  .

 

 

 

8 februar 2018

 

Jeg sidder med morgenkaffen klokken 06:00 i restauranten på hotellet .... dagen er ved at vågne .

I dag var strandstolene tilbage på stranden og det bliver vist nok her vi skal være i dag . Efter morgenmaden går alle " i gåsegang " til stranden .

Jette får ordnet fødder og hun fortæller os at det er første gang i hendes liv at hun prøver dette ..... men Jette er jo også en " ung dame " . 

 

2018 02 0542

Det blev til en dag ved stranden uden de helt store “ udsving “ . Vi spiste frokost ovre hos “ cykelsmeden “ som han populært er blevet kaldt . Det er den restaurant der ligger bag hotellet og som ses på billedet her under .

 

2018 02 0392

 

 

Om aftenen havde vi besluttet at vi ville prøve at spise på markedet . Så klokken 19 gik vi mod markedet . Men det skulle vise sig ikke at være så nemt som vi havde forestillet os . Udbuddet af mad var egentlig ok nok , men vi kunne ikke finde siddepladser nogle steder . Vi gik lidt frem og tilbage og blev til sidst enige om at det duede ikke . Vi forlod markedet og fandt et andet sted og spiste der . Efter aftensmaden gik vi dog tilbage til markedet igen , men denne gang for at få vores godnatdrink i vores “ stam bar “ på markedet .

Vi blev også hurtigt genkendt på stedet og der blev fundet plads til os . Lige bag os sad nogle fra Gråsten og vi sludrede lidt med dem . Vi gik fra markedet klokken 23:00 og tog tilbage til hotellet og gik til ro .

 

 

 

9 februar 2018

 

Klokken er 06:00 og jeg har siddet her i 10 minutter . Dagen vågner og en bil er ankommet for at hente nogle golfspillere . Der boede en del golfspillere på hotellet og mange af disse var fra Danmark .

Nu må vi se hvad dagen bringer , nogle vil ind til markedet i dag og de tager derind i formiddag . Andre bliver tilbage ved stranden . Jeg prøver lige at “ google Pattaya Tower “ ..... der har været ønsker fremme om at se dette , så vi andre der ikke skal til markedet , kan jo tage derud . Der er åbent fra klokken 09:00 derude og det ligger 4,5 km herfra .

Da alle er ankommet til morgenbordet fremlægger jeg lige denne plan og det så ud til at der var stemning for dette .

 

 

2018 02 0550

 

Jette - Dorthe og Lene tager ind til markedet i Pattaya . Jens går til stranden . Kirsten - Torsten og jeg tager en grisebil ind mod Pattaya Tower .

Vi står af grisebilen da vi mener at vi er lige ud for Pattaya Tower . Men vi må gå et stykke vej for at komme frem til det .... men var ok , der er jo altid noget at se på langs vejen .

Vi nåede frem til tårnet og køber billet til toppen af tårnet . Vi kører med elevatoren op til etage nummer 55 og tager trappen op til etage 56 .

Der er 3 muligheder hvis man har mod på at komme ned fra tårnet på en lidt anderledes måde :

 

1. Man kan få en sele på og blive spændt fast på en wire og følge denne wire ned til jorden . Det går ret stejlt ned .

 

2018 02 0572

 

Se billedet her over og bemærk manden her hænger i wiren og er på vej ned .

 

2. Man kan stå i et bur , hvor der lige er plads til 1 person og blive kørt ned til jorden via en wire som går fra toppen af tårnet og ned til jorden .

3. Man kan komme ind i en “ tønde “ som kører langs en wire over vandlandet som ligger ved tårnet og så blive sat af ved stranden . Der er plads til 8 personer i denne tønde ( billede ) .

 

Vi havde ikke mod på at prøve nogle af delene , men der var mange der skulle prøve dette - så der var noget at se på her.

Vi gik ned på etage 55 igen hvor vi indløste vores billet på en kop kaffe , en juice eller hvad man havde lyst til . Dette var med i billetprisen på de 200 bath som det kostede at komme op i tårnet .

Vi tog herefter elevatoren ned igen og gik forbi vandlandet og ned til stranden . Vi gik langs stranden hele vejen tilbage til vores hotel igen . En strækning på 5 kilometer ... men det var en fin gå-tur . På vejen hjem spiste vi frokost ved “ pølsevognen “ inden vi gik til stranden , for at hoppe i bølgerne og blive afkølet 427 .

Pigerne , som havde været inde på markedet i Pattaya , kom også tilbage kort tid efter . De havde været forbi den danske restaurant på vej hjem , hvor de lige havde fået et par stykker dansk smørebrød .

Vi tilbragte resten af eftermiddagen på stranden .

Klokken 19 mødtes vi igen for at finde et sted til aftensmaden ... Jens var dårlig og blev tilbage på hotellet . Kirsten ville i aften gerne have fisk , så det var det vi i første omgang gik efter . Vi endte helt oppe ved “ dansker gaden “ SOI 7 og gik ned af denne .... vi gik ind på en restaurant som så “ ok ud “ - og satte os ved et bord . Damen der havde restauranten kom hurtigt og sagde til os at hun kun havde “ thai Food “ , men det var jo også dette vi var kommet for at få , så det afskrækkede os ikke . Vi bestilte drikkevarer først og de kom forholdsvis hurtigt ....

Vi kiggede derefter i menu-kortet , restauranten havde kun 2 menukort og det virkede underligt , eftersom at restauranten var rimelig stor . Så kom damen der ejede restauranten hen til os og fortalte om mange ting på menu-kortet som ikke havde . Det hele virkede lidt underligt og menu-kortet var også svært at overskue .

Vi blev enige om at finde et andet sted . Vi betalte vores drikkevarer og gik over på den modsatte side af vejen til en anden restaurant . Her stod vi i 5 minutter uden at “ pigen i restauranten “ gjorde antræk til at tage kontakt til os ..... nå , men der er jo restauranter nok , så vi gik til et restaurant på hjørnet af SOI 7 , og her var der gevinst .... de fandt hurtigt et bord til os og vi spiste her .

 

2018 02 0586Efter maden havnede vi igen på markedet i vores “ stam godnat-drinks bar “ og som det fremgår af billedet - så var vi altid velkommen her .

Vi sluttede aftenen ved 23-tiden og vendte tilbage til vores hotel  .

 

 

 

 

 

10 februar 2018

 

Jeg vågnede tidligt i dag og var nede i receptionen allerede klokken 05:33 .... morgen maden var endnu ikke klar , så jeg satte mig med min I-pad og kiggede lidt nyheder hjemmefra . Det var som sædvanligt kun dårlige nyheder .... indbrudstyvene hærgede stadig byen derhjemme og på facebook skrev folk flittigt om observationer , som de havde foretaget af “ mistænkelige personer i forskellige gader “ .

Men , pyt , de havde jo været i vores hus og taget hvad de mente havde værdi for dem , så det gad jeg ikke bekymre mig om og nu var morgenmaden klar her på hotellet , så jeg gik ind i restauranten og startede med en kop kaffe . Jeg havde “ mit eget bord “ i restauranten ..... eller det vil sige : jeg sad altid ved det samme bord og havde gjort dette hele ferien .

Jens kom lidt over syv og gik til stranden for at reservere vores strandstole , som han plejede at gøre hver morgen hernede .

Efter at alle havde fået morgenmad , gik vi til stranden hvor vi tilbragte dagen .

Frokosten i dag blev ovre ved “ pølsevognen “ . Der var helt fyldt op i dag og vi blev henvist til et bord i restauranten ved siden af , men fik dog stadig mad fra pølsevognen . Den slags ting kan man sagtens enes om hernede . Det var aldrig gået i Danmark .

Jeg fik en Tom Yom burger med pommes frites og en cola , Lene fik en kødrèt og nogle ris - plus en cola . Vi kom af med det der svarer til 36 danske kroner for det hele .

 

2018 02 0592

 

 

Det var varmt i dag og vandet var helt perfekt .... det var faktisk helt lunkent og dejligt at være i .

Vi lavede en plan for aftenen .... vi ville tage ind til Pattaya og besøge Night Basaren og derefter spise aftensmad derinde .

Vi mødtes igen klokken 18 i receptionen på hotellet og vi tog en grisebil ind til Night basaren i Pattaya . Night Basaren i Pattaya har åben hver aften og her sælges der “ alt “ undtagen madvarer . Det er dog muligt at spise i basaren ... men mad udvalget er begrænset , men det de har - ser ud til at være OK . Vi var der ca. halvanden time inden vi gik til restauranten “ Kiss “.... Der var helt fyldt op i restauranten , men vi ventede ikke længe før vi fik et bord . Vi delte os i 2 hold , så var det lidt nemmere at få et bord .

 

2018 02 0610

 

 

Efter aftensmaden gik vi ned ad gaden langs stranden i Pattaya . Der var liv og glade dage her , kan man vist roligt sige . Det er vist ikke et sted som nogle fra vores hold kunne tænke sig at være i - over en længere periode , men jeg synes at man lige skal opleve dette og så kan man jo tage tilbage til sin “ base igen “ .

Efter at have gået en halvtimes tid , kom vi ned til stoppestedet hvor " grisebilerne " kørte til Jomtien .

Vi steg på grisebilen og aftalte at stoppe ved nightmarkedet i Jomtien , så kunne de stige af dem der ville og dem der ikke ville kunne fortsætte til hotellet .

Da grisebilen stoppede ved nightmarkedet i Jomtien , var det kun Lene og jeg der stod af 464 .... men det er helt OK ... vi har flere gange på turen sagt at man bare skal melde fra hvis man hellere vil noget andet , så det er fint at dette fungerer .

Lene og jeg gik til “ vores drinkssted “ på markedet og satte os . Det var faktisk helt hyggeligt denne aften . Der var meget få gæster på stedet og der var ingen musik der overdøvede alt , men bare stille og roligt .... vi fik vores drinks serveret og sad og sludrede lidt ( 1 time ) .... derefter gik vi ud til gaden og fandt en grisebil som vi hoppede på , men han stoppede 500 meter længere fremme ad gaden og kørte ikke længere . Vi hoppede af igen og gik resten af vejen tilbage til vores hotel . Klokken 23:30 lå vi under dynen - trætte men nogle oplevelser rigere efter en lang dag 420 .

 

 

 

 

11 februar 2018

 

Sidder ved morgenmaden klokken 06:00 ..... tænker lidt over hvad dagen i dag vil bringe . Skal man påvirke det lidt selv , eller skal man bare lade tingene komme af sig selv ?

Jeg havde faktisk tænkt på at vi i aften skulle spise på restauranten “ Cabbages & Condoms 393 ....  Denne restaurant er en sjov oplevelse og den ligger helt ned til vandet . Men det er nødvendigt at bestille bord derude , ellers er det helt umuligt at spise der . Nu vil jeg lige høre de andre når de kommer ned til morgenmaden , måske kan jeg få hotellet til at booke et bord til os . De åbner restauranten klokken 14:00 i dag ......

Dagen blev tilbragt ved stranden og igen var det varmt ... der er faktisk perioder hvor man " kun kan holde ud til at være ved vandet " .

Vi var på stranden hele dagen og spiste igen i dag frokost ved pølsevognen . Efter frokosten fik jeg receptionen til at bestille bord hos Cabbage & Condoms til klokken 19:30 .

Klokken 19:00 mødtes vi i receptionen og receptionen hjalp os med at finde en taxi ... det blev en grisebil og han skulle have 200 bath for at køre os til restauranten , så det var fint .

Det var hyggeligt at spise derude og vejret var perfekt , vi sad udenfor ved restauranten  . 

 

2018 02 0620


Efter maden gik vi fra restauranten og kunne godt se at det ville blive en lang tur op til hovedvejen , hvor vi forventede at kunne finde en grisebil . Heldigvis kom der pludselig en grisebil og vi stoppede ham .... han ville have 300 bath for at køre os til markedet i Jomtien og det accepterede vi .

 

2018 02 0628

 

Vi ankom til markedet og ville finde vores drinkssted og slutte aftenen der , men han havde lukket om søndagen , så vi forlod markedet igen og gik til hotellet og fik en øl / drink i receptionen inden vi gik i seng . Vi ville hellere sidde i receptionen end ovre i restauranten , da de spiller så høj musik derovre .

 

 

 

12 februar 2018 2

 

Sidste dag på hotellet , i morgen tidlig starter turen hjem til Danmark . Jeg tjekkede lige kørselstidspunkt med vores chauffør og foreslog ham at vi kørte klokken 04:30 fra hotellet , men han skrev tilbage til mig at hvis han skulle garantere at vi var rettidig fremme ved lufthavnen , så skulle vi forlade hotellet klokken 04:00 , så det aftalte vi .

Jeg vil senere i dag snakke med receptionen omkring udtjekning , om vi skal gøre dette i aften eller om vi skal gøre dette i morgen tidlig !!

Inden vi gik til stranden snakkede jeg lige med receptionen om udtjekning , men dette skulle ske i morgen tidlig lige inden afrejsen klokken 04:00.

 

2018 02 0634

 

Vi opholdt os ved stranden hele dagen , det var mega varmt i dag . Vandet var 30 grader og under parasollen havde vi 38 grader  427 .

Vi var lige ovre ved pølsevognen til frokost og fik en burger ( 20 kr ) 390 .

Andre blev på stranden og fik mad leveret på stranden ( Jens - Dorte - Jette - Lene )

Aftensmaden blev indtaget på " Khun Wut " .

Vi havde valgt dette sted fordi de lavede nogle gode pizza`er her . Dog havde de ikke så meget tjek på serveringen .... min pizza kom først efter at jeg havde haft fat i køkkenet et par gange og de andre var færdige med at spise da den endelig kom . Efter aftensmaden gik vi til markedet hvor vi mødtes hos drink manden .... vi fik et par drinks men tog dog tidligt tilbage til hotellet , da vi skulle tidligt op næste dag .

 

2018 02 0640

 

Efter at være kommet op på værelset - skulle de sidste ting i kufferten lige pakkes .... så at vi var klar til afgang . " Fru Larsen " har fuldstændig styr på dette ... så det overlader jeg trygt til hende . Og jeg tror egentlig også at det er bedst for begge parter ...

 

 

  

13 februar 2018 1

 

Vækkeuret ringede klokken 02:45 og vi gjorde os klar til at gå ned i receptionen for at tjekke ud . Vi skulle have vores depositum på 1000 bath udbetalt og værelserne skulle tjekkes af personalet inden vi forlod hotellet .

 

 

 

2018 02 0644

 

 

Klokken 04:00 kom vores taxa som skulle køre os til Bangkok ... til lufthavnen . Køreturen varede ca 1 1/2 time og vi ankom til lufthavnen ca 05:45 . Vi kunne tjekke ind på flyet med det samme vi kom ind i hallen , men det varede dog en time mere inden vi var igennem alle de forskellige tjek der er , og inden vi kommer op til de forskellige Gates . Men det hjælper ikke at hidse sig op over dette , det tager den tid det tager .....på vej ud til vores gate som hed F6 , nåede vi lige en kop kaffe og en sandwich ..... som jo skulle erstatte den morgenmad vi ikke fik på hotellet .

Klokken 07:50 gik vi til gaten ... personale fra Qatar Airways var begyndt at løbe rundt med skilte hvorpå der stod : Bording now !!

 

 

2018 02 0648

 

Klokken 07:25 fik vi besked på at vores fly var 30 minutter forsinket og vi fik serveret lidt vand / sodavand eller hvad man lige ville have . Klokken 09:00 kom vi så ud i flyet og kort tid efter blev der sagt i højttaleren at flyet var yderlige 1 time forsinket ... da man skulle skifte et oliefilter i en af motorerne . Personalet kom igen rundt i flyet med drikkevarer og beklagede forsinkelsen . Det betød ikke så meget for os , det ville jo bare afkorte den ventetid vi havde i Doha .

Klokken var nu blevet 10:08 og der kom lige en melding fra kaptajnen på flyet .. vi var ikke helt klar endnu .

Menu kortet kom rundt i flyet i ventetiden , godt at vi lige nåede en kop kaffe og lidt mad i lufthavnen .

Så kom der lige en ny besked .... 1 time mere forsinket ... Py ha , nu er det så 2 1/2 time forsinket .

Personalet kom nu rundt med sandwich og drikkevarer ...... flyet blev flyttet fra den plads vi holdt på og ud på en ledig plads på pladsen . Vi venter nu på ny besked .

Klokken 11:25 .... nu kom der ny besked : Vi flyver nu sad smiley ( øh ... troede vi ) ..... der kom en ny besked : Der vil gå endnu 30-40minutter .

Klokken 11:44 ... personalet beder folk rette stolene op i normal position .... mon vi flyver nu ?

12:20 lettede vi 435.....

Det var rart at komme afsted , et eller andet sted bliver man også lidt nervøs for at flyet nu er ok .... men jeg ved godt at sådan bør man ikke tænke .... Qatar Airways er et femstjernet flyselskab , har faktisk 2 stjerner mere end Thai Airways , som alle jo anser for at være i top .

Nå men efter en times flyvning kom morgenmaden i flyet . 

 

2018 02 0656

 

Man var også blevet lidt sulten efterhånden og kaffen manglede man også .

Da morgenmaden var overstået var der 5 timer og 11 minutter til landing i Doha . Vi skulle gerne nå det næste fly . Vi lander i Doha 15:13 og det næste fly flyver klokken 15:55 .... så vi har lige godt 40 minutter . Men vores kufferter skal jo også nå at skifte fly . Piloten sagde et eller andet i højttaleren for lidt siden om “ connection flight “ men de højttalere der er i fly er jo ikke altid lige nemme at høre , så jeg nåede ikke at høre hvad han sagde . Men måske er vi heldig at de tilbageholder næste fly så at vi kommer med .

Da der var 3 timer til landing i Doha , var Torsten oppe og snakke med en stewardesse omkring mulighederne for at nå det næste fly ...... men fik ikke noget klart svar på dette ... så vi må afvente og se .

1 time før landing kom der sandwich rundt samt drikkevarer .....

Vi har mistet lidt tid på turen således at vi nu kun har 30 minutter til næste fly .

Og dog , vi landede i Doha klokken 15:13 lokal tid og vores næste fly fløj 15:55 , så der var lidt panik på . Der blev ikke sagt noget i flyet og hvad der nu skulle ske . Vi fløj op af sæderne da flyet standsede foran terminal bygningen . Men vi sad jo bag i flyet og så ved alle jo nok hvad der sker . Alle folk i flyet rejser sig og står bare stille og venter ..... der gik vel 5-7 minutter inden folk begyndte at gå ud af flyet .

Da vi kom ind i ankomsthallen stod der personale fra Qatar Airways med skilte til forskellige destinationer . Vi fandt hurtigt ham der stod med skiltet “ Copenhagen “ ... der stod faktisk 2 personer . Den ene person havde en liste med alle navne på dem der skulle med flyet til København .... der var 28 personer . Hun krydsede navnene af efter vores billetter . Da dette var sket ( det gik hurtigt ) skulle vi følge den anden person over til gaten hvor flyet holdt .... vi løb faktisk , selv på rullende fortov gik vi med raske skridt , så det gik stærkt .

Klokken 15:47 kom vi ind i flyet og flyet lettede få minutter efter . Om vores kufferter nåede at komme , ved vi endnu ikke ..... men det var ikke så vigtigt .

Straks vi var kommet i luften - kom personalet rundt med menu kortet .... vi havde godt nok spist mange gange på denne flyvetur  .

Vi landede i København klokken 20:01 ( dansk tid )

Vi gik ned til bagagebåndet og stod og ventede , og pludselig kommer vores kufferter rullende på båndet , Vi var heldige , eller også var personalet hos Qatar Airways hurtige . Uden for Lufthavnen ventede vores Taxa som skulle køre os til Karlslunde , hvor vores biler stod ...... men vi var i Karlslunde en halv time senere .

14 dages ferie i Thailand var slut ...... Nu skulle vi jyder jo bare se at komme videre mod Jylland .....

Vi slutter beretningen om ferien her !!

 

2018 02 0646

 

Mogens og Janus var rejst videre og lander senere i Danmark

 

 

paa gensyn

 

 

 

Siden sidst redigeret februar 2018

Siden her er pænt besøgt - men vi vil gerne ud til mange flere læsere . Du kan hjælpe os med dette ved at give os et " synes godt om " eller " del " ...... Klik lige herunder .

På forhånd tak


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0249430
I dagI dag82
I gårI går53
Denne månedDenne måned82
total for hele periodentotal for hele perioden249430
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 3
Gå til toppen