Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

 

overskrift tur fordlag 1 1

overskrift Railway Market1

 

 

Railway Market1

 

Vi vil her prøve at beskrive dette specielle marked , som kunne være en god udflugtsmulighed hvis du er i Bangkok .

 

Maeklong Railway Market ligger faktisk ovenpå et togspor . Når toget kommer igennem markedet , ændrer man hurtigt markedet så at toget kan passere .  Hvis du er i Bangkok og ellers har en hèl dag uden planer, skal du besøge " Maeklong Railway Market " - og her er alt hvad du har brug for at vide, inden du besøger markedet thumps up.

Lidt Historie

Maeklong Railway Market har eksisteret siden år 1905 . Det ligger i provinsen Samut Songkhram , som ligger ved " Gulf of Thailand " .

Fiskeri var ( og er stadig ) et af de største levebrød for de mennesker , der boede her og stadig bor der . Markedet var bare en anden måde at sælge deres varer på . Det blev " i tidernes morgen " besluttet at bygge en jernbane , for bedre at kunne levere disse varer til provinser omkring Thailand , herunder hovedstaden . Markedet forblev dog samme sted og jernbanen skar igennem markedet.

 

Hvad kan du opleve ?

Du vil kunne høre toget længe før du faktisk kan se det. Sælgere og købere begynder kollektivt at flytte deres ejendele og paraplyer væk fra sporene , når toget lader sit horn lyde for at advare folk om dets uundgåelige passering . Dette er grunden til, at markedet også er kendt som  " paraplymarkedet " .

 

 

marked

 

Kurve med varer trækkes væk fra sporene , de faste telte trækkes tilbage og sporene ryddes , hvilket gør plads til toget . De turister der håber på at tage et foto , vinkes hurtigt tilbage af dem , der er bange for at de er lidt for tæt sporene og at toget så vil ramme dem .

Du vil sagtens kunne kende dem der arbejder på markedet og dem der bare er besøgende på markedet , uanset om de er thailændere eller turister . Turisterne vil have deres mobiltelefoner i hånden , smile og hoppe frem og tilbage for at den perfekte selfie med toget i bagrunden .

Dem der arbejder der, ser imidlertid dette tog komme op til otte gange om dagen og tager det stille og roligt .

De grøntsager du måske er ved at købe , rører bogstaveligt talt toget når det passerer . Toget er så tæt , at du kan nå ud og røre ved det, mens det kører forbi, men det anbefales ikke at gøre dette , af sikkerhedsmæssige årsager .

 

Hvad kan man købe her ? 

Kvaliteten på dette marked ligger i sagens natur ikke i top . Du finder hovedsagelig madvarer til salg . Selvom der bestemt vil være noget tøj og andet til salg her , så består hovedparten af ​​dette marked af thailandsk slik , kød , skaldyr , grøntsager , frugt og drikkevarer .

Hvis du forventede en overflod af souvenirs på markedet, så vil du blive skuffet .

 

Hvordan kommer man dertil ? 

Du finder Maeklong Railway Market ca. 80 kilometer uden for byen , det ligger i Samut Songkhram-regionen . Afhængig af Bangkok`s trafik tager det lidt over en time at komme dertil .

Der er nogle forskellige måder på hvordan du kan komme til dette marked . Den første og helt sikkert en af ​​de mest praktiske måder er at tage BTS Skytrain til station Victory Monument og derfra få fat i en Mini-bus . Disse busser kører så snart bussen er fyldt op , så du ved aldrig , hvornår din afgangstid vil være . Sørg for at tjekke op på køreplanen for bussen , før du kører ud , så du ikke går glip af turen tilbage igen . Vær dog opmærksom på ,  at disse tider kan ændres , og togene også ofte er forsinket .

Du kan også booke en privat tur for at besøge markedet . Disse ture inkluderer normalt også et stop på Damnoen Saduak Floating Market , da det kun er ca. 25 minutter væk fra hinanden . Priser for sådan en tur spænder fra 1.500-2.000 Bath .

 

 

 

 

 

Siden sidst redigeret juli 2019


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0222529
I dagI dag1
I gårI går83
Denne månedDenne måned2013
total for hele periodentotal for hele perioden222529
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 4
Gå til toppen