Beach and Snow -468x60
 

 

Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

mangler1

 

pil ned

 

 

 

 

   forsidebilled5

 


 

 

 

 

Når ferien forlængst er bestilt / bekræftet og tiden nærmer sig hvor man skal rejse - så kommer tiden hvor man skal til at tænke på at pakke kuffert. Og hvad skal man tage med ?

En ting er sikkert .... man kan meget nemt komme til at tage alt for meget med .

Skal man have lange bukser med ? Skal man have langærmede trøjer med ?  Skal man have sine sorte sko med ?                                                   

NEJ... NEJ... NEJ... NEEEEJ   90 Du kommer jo ned til nogle temperaturer der er langt over 30 om dagen og over 25 om natten !!

Der er mange måder at pakke sin kuffert på , men lad os komme med et par råd her .

 

1Sæt jer ned - sammen - 14 dage før afrejsen. Tag en A4-blok og en kuglepen. Skriv alle de ting ned som I umiddelbart tænker I skal have med . Dagen efter kigger I på papiret igen og skriver det på I glemte.

 

2På tredje dagen kigger I på papiret igen - alt i mens I tænker på 30-35 grader om dagen og omkring 25 grader om natten , så streger i alt det som I mener at I kan undvære i den varme og til tider også fugtighed .Når I gør det , så tænk også lige på at man for " ingen penge " kan få vasket tøj fra dag til dag i Thailand . Det gør vi altid og det virker fint. Mange steder på gaden findes små steder hvor man vasker tøj og de skilter med det , så de er nemme at finde.

 

3Når I har streget alt det som I mener er overflødigt på listen - så skriv de ting I vil have med over på et nyt stykke papir - og så har I den endelige liste til at pakke efter . Tag en kopi af papiret - så at I har 2 stykker ens papir . Gem papir nummer 2 til senere brug.

 

4En uge før afrejse - begynder du så at finde de ting du har på liste 1 og lægger det et bord eller lignende . Kryds af på listen efterhånden som du får tingene fundet. Måske er der noget der skal vaskes eller stryges inden det er klar til at blive lagt på bordet. Efterhånden som tiden skrider frem - så har du fundet det hele og hele listen er krydset af .

 

5Når du har fundet alt det som står på din liste - finder du din/jeres kufferter/håndbegage . Nu tager du så din liste nummer 2 ( som er en kopi af din nuværende liste 1 ) . Efterhånden som du lægger tingene ned i kufferten - krydser du af på din liste nymmer 2 . På denne måde er du sikker på at du har fået alt ned i din kuffert .

 

6Når alt er pakket og du er sikker på at alt er med - så er du klar til at lukke din kuffert . Dette bør selvfølgelig ske så tæt på afrejsetidspunktet som muligt. Efter at du har lukket kufferterne - bør du lige veje disse. Dette kan du gøre med en simpel kuffertvægt som kan købes hos de flestebagagevægt2 isenkræmmer butikker og den koster ikke meget.   Du ved hvor mange kilo du må have med i flyet - ellers kan du tjekke dette på flyselskabets hjemmeside. Sørg nu for at have extra plads i kufferten til de ting du evt. køber med hjem fra Thailand . Er det første gang du er i Thailand - så køber nu nok lidt mere med hjem end hvis du har været der nogle gange . 

 

   God ferie2 

                              36       97

 

 

7Når du kommer hjem fra ferien igen og skal pakke din kuffert ud - så tag din liste som du pakkede efter ( liste 2 ) ...... Nu skal du strege alle de ting som du tog med men som du aldrig fik brug for.... Når du har gjort dette har du en " færdig liste " som du kan bruge næste gang du skal til Thailand.

 

 

Vi har faktisk lavet et forslag til en pakkeliste og du kan komme direkte til denne side ved at klikke her : Eksempel på pakkeliste

 

 

 

God fornøjelse !!

 

 

Siden sidst redigeret februar 2017

Siden her er pænt besøgt - men vi vil gerne ud til mange flere læsere . Du kan hjælpe os med dette ved at give os et " synes godt om " eller " del " ...... Klik lige herunder .

På forhånd tak

 Spørgsmålstegn

Hvad har jeg glemt

Klik her : HUSK !!

 

 

 

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

 

  

 

 

vigtigt2

Alle forældre med børn bør læse dette !!

Klik her : Beskyt dit barn mod solen


sol1

 

overskrift milkymeter 

 

Til dig med små børn

KLIK her : varm mælk

 

 

 

Det rigtige udstyr4

KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

Hvad magler vi

Andre indkøb

klik her:

Flere indkøb !!

 

Gå til toppen