Qatar airways

 

VlootC live

Qatar Airways

 

Vores tur nummer 21 til Thailand blev med Qatar Airways . Da vi søgte billige flybilletter - dukkede Qatar Airways op som de billigste på det tidspunkt hvor vi søgte - og ja , hvorfor så ikke prøve dem ?

Hvis man søger lidt oplysninger om Qatar Airways på nettet vil man se , at selskabet er èt af de få selskaber i verden der har fået 5 stjerner i vurdering  fra firmaet " SKYTRAX " - som et et uafhængigt bureau , der vurderer flyselskaber på service og kvalitet . Faktisk er der kun 10 flyselskaber i verden der har 5 stjerner ( målt år 2018 ) . Til sammenæligning kan nævnes at Thai Airways - som de fleste jo kender - har 4 stjerner 15.   

Vi blev absolut heller ikke skuffet - dette flyselskab kan - efter min mening - sagtens måle sig med Thai Airways , og jeg er da lige ved at sige at de faktisk også er bedre . Der var super service på hele turen . smilende personaleDer var et " stor smilende personale " og de spurgte tit passagerer om der var noget de kunne hjælpe dem med . Maden i flyet var perfekt og de kom meget tit rundt i flyet med drikkevarer . Det eneste lille minus er at Qatar Airways har proppet flere sæder ind i flyet og på den måde bliver der lidt trangt mellem sæderne . Men er du ikke en person på 2 meter i højden og har lange ben - så kan du sagtens overleve dette .

Vi fløj fra København til Doha og efter en ventetid her , kom vi over i et større fly - Dreamliner 787 - så intet at klage over her .

En ting du måske lige skal være opmærksom på hvis du booker Qatar Airways , er at du skal forsøge at få så kort ventetid i Doha som muligt . Det er en lidt dyr Lufthavn at købe mad og drikkevarer i . Og har man lang  ventetid her - køber man jo altid et eller andet at spise . 

soverumSkulle du komme ud for at skulle vente i længere tid i Doha Lufthavn - så er det måske en god ting at vide , at ude ved gaten hvor dit fly skal flyve fra - der er der soverum . Her kan du gå ind og lægge dig og sove nogle timer. Og det er en god ting .... Vi vidste det desværre ikke og vi havde 7 timers ventetid i Doha på vej hjem fra Thailand - så vi ville G E R N E have vidst dette , inden vi ankom til lufthavnen . Men det gør jo så nu - at skulle vi blive udsat for noget lignende - så ved vi dèt 9 .

 

Flyrejser med Qatar Airways dækker:

  • 23 kg indtjekket bagage og 7 kg håndbagage, på Business Class er det 30 kg.
  • Flybilletter til hele verden 
  • Egen tv-skærm med stort udvalg af film og spil
  • Vælg mellem 2 gratis måltider mad samt stort udvalg af drikkevarer inkl. øl, vin og spiritus
  • 5-stjernet service fra et 5-stjernet flyselskab
  • Moderne og miljøvenlige fly

 

 

 

 

 

 

godkendtaccept

 

 

 

 

Siden her er pænt besøgt - men vi vil gerne ud til mange flere læsere . Du kan hjælpe os med dette ved at give os et " synes godt om " eller " del " ...... Klik lige herunder .

På forhånd tak


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0242687
I dagI dag49
I gårI går44
Denne månedDenne måned443
total for hele periodentotal for hele perioden242687
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 5
Gå til toppen