overskrift golf4

 

229

Her på billedet har vi Lene og Dennis.... bemærk at vores golf caddie holder parasollen , således at solen ikke generer Lene når hun skal slå .

 

 

Kan man også spille golf i Thailand ?

Ja - selvfølgelig kan man spille golf i Thailand , Thailand er faktisk nærmest en drøm for golfspillere , idet landet har 147 gode golfbaner . Vi vil beskrive de 135 her på hjemmesiden .

En af Thailands bedste golfbaner hedder " Black Mountain " og ligger i Hua Hin . Denne golfbane rangerer blandt de aller bedste i verden . Og hvad man måske ikke lige tror , så har nogle af Thailands mest fabelagtige golfbaner mere end 100 ansatte medarbejdere . 

 

black mountain

Black Mountain i Hua Hin som er en af de bedste golfbaner i Thailand

 

Omkring hele golfoplevelsen i Thailand , så har landet en masse at byde på og det gælder for både erfarne spillere og nybegyndere . Alene deres driving rances er bare helt perfekte og du kan meget nemt finde billige instruktører .

At spille golf i Thailand kan være lidt anderledes end hvad man kender andre steder fra . Man går ikke så meget op i etikette , udover på de allerbedste baner - selvfølgelig . Det er også sjældent at der bliver spurgt efter green cards og ofte er spilletiderne også kun vejledende .

 

 

Hvor vil du spille ?

 

 

Kort med numre

 

Hvilken golfdestination er så den bedste i Thailand ?  Tja...... det er selvfølgelig ikke nemt at svare på , det afhænger lidt af dine forventninger til en golfferie .

Vi vil kigge lidt på de forskellige områder i den efterfølgende tekst .

Vi starter i toppen af Thailand , det er måske ikke det sted der er mest populært blandt golfspillerne , men af praktiske årsager - så starter med det sted der er nævnt som nummer 1 på vores kort ovenover .

Lidt praktisk info ( gælder for alle nævnte golfbaner herunder ) :

Vi har nævnt golfbanerne under hver destination , og der er et billede fra banen samt en lille tilhørende tekst sammen med billedet .... du kan klikke på de " blå link " og komme til golfklubbens hjemmeside . Her vil du kunne finde yderligere oplysninger om golfklubben og se priser , og du kan faktisk bestille en bane her også , hvis du er så langt fremme i dit ferieprogram 1 . Når du igen lukker siden  ... vender du automatisk tilbage her til hjemmesiden . Har du brug for at omregne Thai Bath til danske kroner - så kan du gøre dette ved at klikke på dette link : Valuta omregner

Når du lukker siden med valuta omregner - kommer du også tilbage til siden her igen .

 

golf player clip art

 

 

1.golf i Chiang RaiLidt over 160 kilometer nord for Chiang Mai er byen Chiang Rai . Oprindelig udpeget som hovedstaden i " Lanna Kingdom ", dette blev dog efterfølgende overført til Chiang Mai , og byens status faldt . I dag kan golfere , der rejser til Chiang Rai , nyde 3 internatinoale standard golfbaner . Santiburi i Chiang Rai er en af de bedste baner i hele Thailand , mens de to andre også er behagelige . For en golfferie væk fra trængsel og travlhed i Bangkok , så giver Chiang Rai den ideelle ramme for god golf og afslapning . Prøv evt. en af golfpakkerne som tilbydes her og tag også med på en privat flodbådsrejse mellem det nordlige Thailands golf destinationer . Chiang Rai er også fantastisk  hvis du kan lide at kombinere golf og spa , eller bare vil have en smag af autentisk thailandsk kultur.

 

3 baner i Chiang Rai

 

 Happy City Golf Resort

Happy City golf resortHappy City Golf Resort er spredt over 1200 rai og ligger i det nordlige Thailand ved foden af bjergene lige udenfor Chiang Rai. Den koreansk ejede golfbane " Chiang Rai Golf Resort " er verdens eneste 29-hullers golfbane .

 

 

 

 

 Santiburi Chiang Rai Country Golf

Santiburi Chiang Rai Country Club Santiburi Chiang Rai Country Golf var den første golfbane i Chiang Rai . Robert Trent Jones Jr designede Santiburi Country Club og den er lagt ud over store marker med fremragende placering af huller og en overflod af vandfarer og bunkers.

 

 

 

Waterford Valley Golf Club & Resort

Waterford Valley Golf club og resort Waterford Valley Golf Club & Resort ligger  40 minutters kørsel fra byen Chiang Rai i et af Thailands mest attraktive og cooleste områder. Waterford golfbanen er for det meste flad , da den er bygget på et plateau, omgivet af frodige dale og bjerge.

 

 

 

golf player clip art

 

2.golf i Chiang MaiChiang Mai kaldes ofte " Nordens Rose " på grund af sine fantastiske blomster og tropiske jungler , og det bjergrige terræn dækker hele regionen . Denne baggrund giver dig nogle unikke natur oplevelser under din golfferie i dette område .

Chiang Mai golf tilbyder nogle fremragende golfferier af internationale standarder , hvor traditioner og livsstil er forblevet uændret i århundreder . Hos de rejseselskaber der arrangerer golfferier - kan der arrangeres en " til dig tilpasset " Chiang Mai Golf pakke , med masser af aktiviteter og attraktioner som forbedrer enhver Chiang Mai golfoplevelse .

 

 

13 baner i Chiang Mai

 

 

 Alpine Golf Resort Chiang Mai

Alpine golf resort Chiang MaiAlpine Golf Resort Chiang Mai omfatter ca. 450 rai jord , og den ligger i en dal mellem bjergkæderne i hjertet af San Kamphaengs naturlige skove . Den er utvivlsomt en af ​​de bedste golfbaner i Chiang Mai .

 

 

Chiang Mai Highlands Golf and Resort

Chiang Mai Highlands golf and spa resort Chiang Mai Highlands Gols and Resort åbnede i 2005 og blev hurtigt nævnt som en kvallitets bane iblandt ​​Chiang Mai`s golfbaner . I mellem bjergene omkring Chiang Mai fører banen igennem et usædvanligt smukt landskab, i østlig retning forbi rismarker og plantager i bjergene.

 

 

Chiang Mai Inthanon Golf and Natural Resort

Chiangmai Inthanon Golf and ResortChiang Mai Inthanon Golf and Natural Resort er en bane der er bygget i år 2009  - syd for Chiang Mai og omgivet af tropiske frugtplantager . Chiang Mai Inthanon golfbane er i kuperet design med varieret layout og en del vandhuller  . 

 

 

Gassan Legacy Golf Club

Gassan Legacy club golfGassan Legacy Golf Club der ligger ved siden af ​​Khuntan National Park , er en af ​​de smukkeste og samtidig mest udfordrende baner i hele Thailand . Omfattende landskabspleje kombineret med fantastisk natur skaber " Glansbilled-øjeblikke " på mange af hullerne .

 

 

Gassan Panorama Golf Club

Gassan panorama golf club Gassan Panorama Golf Club er oprindeligt åbnet i november år 2006 og er med Gassan Marina Golf Club den tredje bane i Gassan Gruppen.

 

 

 

 

Gold Canyon Golf Course

Gold Canyon golf courseGold Canyon Golf Course blev åbnet i 2009 og er placeret omkring 1 til 1,5 times kørsel fra Chiang Mai . Gold Canyon ligger i et vildtreservat  og landdistrikt ikke langt fra Lamphun.

 

 

Hariphunchai Golf Club

Hariphunchai Golf clubHariphunchai Golf Club ligger kun 30 minutters kørsel syd for Chiang Mai , og er en fremragende 9-hullers par 36 bane med mesterskabslayout og er beliggende kun 6 km syd over Lamphun privince-grænsen . Rullende høje bjerge , herunder Doi Suthep , Doi Inthanon og Doi Wat Bhuddhabart omgiver Chiang Mai golfbanen .

 

Lanna Golf Club

Lanna Golf ClubLanna Golf Club ligger på et område på 700 rai . Golfbanen er bekvemt placeret 10 minutter fra centrum af Chiang Mai og inden for Lanna Sports Center.

 

 

 

 

Mae Jo Golf Club

Mae Jo Golf ClubMae Jo Golf Club er placeret bag Mae Jo University , den ældste landbrugsskole i Chiang Mai . Golfbanen der kun ligger 20 minutters kørsel fra Chiang Mai , er meget populær blandt golfspillere på udkig efter en højkvalitets " sjov bane " , der ikke er for langt fra deres Chiang Mai hoteller.

 

 

 Mae Moh Golf Course

Mae Moh golf courseMae Moh Golf Course er bygget på et bjerg med udsigt over en stor lignit-mine i Mae Moh , lige syd for Lampang .

 

 

 

 

 

North Hill Chiang Mai Golf

North Hill Chiang Mai Golf North Hill Chiang Mai Golf var tidligere en 9-hullers privat bane og en del af Koolplunt boligområde . I 2014 blev den så udviddet til 18 huller og åbnet for offentligheden. 

 

 

 

Royal Chiang Mai Golf Club & Resort

Royal Chiang Mai Golf club & ResortRoyal Ching Mai Golf Club & Resort blev bygget i 1996, og er en af ​​de oprindelige moderne Chiang Mai golfbaner . Den er beliggende omkring 40 minutters kørsel direkte nord for byen . Banen  er designet så at den er velegnet til både amatører og professionelle golfspillere.

 

 

 

 Summit Green Valley Chiang Mai Country Club

Sumit Green Valley Chiang May Country ClubSummit Green Valley Chiang Mai Country Club er designet af Dennis Griffiths , samme arkitekt som Thai Country Club i Bangkok . Summit Green Valley designet  er et af ​​det bedst bevarede i Chiang Mai . Summit Green Valley ligger på lavlandet og kun 20 minutters kørsel fra centrum af Chiangmai og tilbyder smukke omgivelser , og er unik for det nordlige Thailand .

 

 

    golf player clip art


 

3.golf i IsaanIsaan er måske ikke så kendt et område , men alligevel finder vi tre golfbaner her .  Og sådan er det jo , for ikke hele Thailand er endnu opdaget af masseturismen , og det er Isan i den østlige del af landet nok det bedste bevis på . Men man skal nok ikke vente for mange år med at tage hertil . Isan har så meget at byde på ! Her kan du opleve hverdagen på landet og få et indblik i den langt mindre turistede verden , som ​​Thailand også kan byde på . Her produceres stadig gamle håndværk såsom silke og keramik i de lokale landsbyer, og nysgerrigheden overfor den rejsende fra vesten er ægte og ligetil. Isan deler grænse med Laos mod vest og Cambodja mod syd , hvilket resulterer i en god blanding af kulturerne fra Thailand , Laos og Cambodia . På denne tur til det nordøstlige Thailand vil du møde den venlige og hjælpsomme befolkning, smage ægte Thailandsk mad og mærke den forfriskende og autentiske følelse af det ægte Thailand . Og så er der jo lige det med golfen ........

 

3 baner i Isaan

 

 Dancoon Golf Club

DanCoon Golf ClubDancoom Golf Clob er en udfordrende 18-hullers golfbane i Khon Kaen , som er bekvemt placeret 15 km fra Khon Kaen`s centrum eller 10 minutter i bil fra Khon Kaen lufthavn . Banen åbnede i 2008, og dengang var Dancoon Golf Club den første internationale bane i Thailands nordøstlige del af Isaan , som havde disse internationale faciliteter . 

 

 

Singha Park Khon Kaen Golf Club

Singha ParkSingha Park Khon Golf Club ligger i Thailands nordøstlige provins Khon Kaen og er omkring 400 kilometer fra Bangkok . Issan golfbanen startede som et affaldsområde til det tilstødende Singha Beer bryggeri .

 

 

 

 Victory Park Golf & Country Club

Victory Park Golf and Country ClubVictory Park Golf & Country Club blev bygget i 1997 og var den første 18-hullers golfbane i Nong Khai-provinsen og tæt på den thailandske grænse mod Laos . Issan golfbanen er en dejlig , omend flad bane med velholdte greens i et naturligt miljø.

 

golf player clip art

 

 

4.golf i Khao YaiHan Khao Yai National Park er den ældste og mest berømte i Thailand , nogle siger endda - èn af ​​de fineste i Asien . Parken dækker et område på mere end 2000 kvadratkilometer . På et skovbelagt bjergområde består den af flere bjerge , to store floder - Lam Takhong og Nakhon Nayok - omkring 20 vandfald og et bredt udvalg af planter og dyr . Den strækker sig ind i fire forskellige provinser : Nakhon Rachasima ( Korat ) , Nakhon Nayok , Sara Buri og Prachin Buri , og betragtes som indgangen til nordøerne - Isaan - fra de centrale sletter . Du kan nemt nå parken ved landtransport fra Bangkok inden for 3,5 time.

Golfferie  i Khao Yai er en fantastisk måde at kombinere golf og oplevelser på . Bliv her nogle dage, da området byder på mange forskellige seværdigheder og turné muligheder. I Khao Yai ligger der 10 golfbaner , som vi lige nævner herunder . 

 

10 baner i Khao Yai

 

 Bonanza Golf & Country Club

Bonanza golfBonanza har rygter om at have været ejerens foretrukne tv-vestlige serie , og dermed også navnet på denne golfklub . Banen er beliggende et par timers kørsel nordøst for Bangkok . Bonanza Golf & Country Club ligger i de køligere højder nær Khao Yai National Park.

 

 

  Forest Hills Country Club (Sir James)

Forest Hills Country Club

Forest Hills Country Club er godt designet , så at den er både sjov og udfordrende på samme tid . Banen som ligger på vej fra Bangkok til Khao Yai National Park , en fin golfbane .

 

 

 

 

Khao Yai Golf Club

Khao Yai Golf Club   Green

Khao Yai Golf Club er beliggende mellem 2 dale i bjergene , på en 450 rai mark lige udenfor Khao Yai National Park . Der er her en fantastisk udsigt over de omkringliggende bjerge fra det meste af golfbanen , især på de ni huller på vej tilbage mod klubhuset  .

 

 

 

 Kirimaya Golf Resort & Spa

Kirimaya Golf Club & Resort

Kirimaya Golf Resort & Spa , tidligere Country Club Khao Yai , ligger i naturlige omgivelser med panoramaudsigt over Khao Yai National Park . Kirimaya banen er den bedste kvalitets golfbane i Khao Yai området og en af ​​de mest naturlige baner i hele Thailand .

 

 

Korat Country Club Golf & Resort

Korat Country Club and resort

Korat Country Club Golf & Resort er en af de bedste baner i Korat-området og er populær blandt thailandere , expats og andre Khao Yai golfspillere . Den er beliggende kun 15 minutters kørsel syd for Korat by , tæt på Pak Thong Chai ,og Korat en velholdt bane på en afsondret privat grund .

 

 

Mountain Creek Golf Resort and Residence

Mountain Creek golf resort and residence

Mountain Creek Golf Resort og Residence er en 27-hullers golfbane , der ligger ved Khao Yai National Park . Thailands eneste Seve Ballesteros designet golfbane , er spredt ud over tre ni hullers sløjfer , der hver især er navngivet ifølge deres naturlige omgivelser: Highlands , Creek og Valley .

 

 Panorama Golf and Country Club

Panorama golf and Country club

Panorama Golf and Country Club ( tidligere kaldet ' Voyage Panorama Golf Resort ' ) ligger på vej til Khao Yai National Park og kan nås enten fra Bangkok eller Korat . Den relativt lange køretid belønnes af golfbanen , som er bygget delvis gennem den lokale skov og dels på en bakke med udsigt over hele Khao Yai-dalen .

 

Rancho Charnvee Country Club

Rancho Charnvee country club

Rancho Charnvee er en 18-hullers golfbane i Khao Yai National Park-området . Den ret flade Bob McFarland resort bane er sjov at spille på og henvender sig til golfspillere med alle evner og som med andre Khao Yai golfbaner , så er udsigten fra banen helt fantastisk .

 

 

 Royal Hills Golf Resort & Spa

Royal Hills Golf Resort and Spa

Royal Hills Golf Course Resort & Spa ligger omkring 2 timers kørsel fra det centrale Bangkok på bagsiden af ​​Khao Yai National Park i Nakhon Nayok-provinsen . Golfbanen kar en fantastisk bane , med en god indkvarterings mulighed og smukke omgivelser .

 

 

Toscana Valley Country Club

Toscana Valley country club Green

Toscana Valley er en udfordrende bane beliggende i en dyb dal af verdensarvsstedet Khao Yai National Park . En fantastisk beliggenhed for en golfklub , der komplimenterer Toscana Valley Khao Yai-kulisserne , og i lighed med palmerne ligner  miljøet i Toscana Italien .

 

 

 

golf player clip art

 

5.golf i KanchanaburiAt spille golf i River Kwai er en anden fantastisk oplevelse for din golftur i Thailand . Kanchanaburi er Thailands fjerde største provins og grænser op til Burma vest for Bangkok . Set fra foden af det ​​bjergrige terræn , giver det en vidunderlig naturskøn omgivelse at spille golf i River Kwai . Det er stedet for den verdensberømte bro over floden Kwai, som er udødeliggjort i bøger og på film og er kendt for robust naturskønhed , hvor bjerge og floddale har inspireret til udvikling af flere golfbaner. Damreservoirer giver yderligere naturskønhed med vandfald , huler , nationalparker og rolige omgivelser , der giver masser af muligheder under dine Kanchanaburi golfferier.

Der er nu en hel række topkvalitets golfbaner i dette område , så variation er ikke et problem for din River Kwai golftur. Vi nævner her de 8 baner som ligger i området .

 

8 baner i Kanchanaburi

 

 

 Blue Sapphire Golf & Resort

Blue Sapphire golf & resort

Blue Sapphire Golf & Resort er en dejlig 36-hullers bane i det vestlige Thailand , Kanchanaburi-provinsen . Det tager cirka 30 minutter at nå golfbanen i bil fra Kanchanaburi by.

 

 

 

 

 Dragon Hills Golf & Country Club

Dragon Hills Golf & resort

Dragon Hills Golf Club er en 18-hullers bane fordelt på 2.400 hektar frodig naturlig bjergside og jungle. Jim Enge , en amerikaner, der arbejdede med Nicklaus design, var som førende designer ansvarlig for at producere denne særdeles gode bane .

 

 

 

 Evergreen Hills Golf Club & Resort

Evergreen Hills Golf Club & resort

Evergreen Hills Golf Club & Resort er beliggende i et stærkt skovklædt højland i Kanchanaburi-provinsen og tæt på den burmesiske grænse . Klimaet i området er mildt og tilbyder generelt behagelige og køligere temperaturer i forhold til andre områder i Thailand.

 

 

Grand Prix Golf Club

Grand Prix Golf Club

Grand Prix Golf Club er en velplejet golfbane i Thailands Kanachaburi-provins , der tager pusten fra dig . Banen er anlagt i et stort åbent terræn med panoramaudsigt over de burmesiske bjergkæder i det fjerne.

 

 

 

Mida Golf Club

Mida Golf Club

Mida Golf Club ligger omkring 35 minutters kørsel vest for Kanchanaburi - ud for Highway 3229. Golfbanen blev oprindeligt udviklet under navnet Lion Hills Golf & Country Club.

 

 

Mission Hills Golf Club Kanchanaburi

Mission Hills golf Kanchanaburi

Mission Hills Country Club i Kanchanaburi er en af ​​de tre Jack Nicklaus designede Mission Hills golfbaner i Thailand . De to andre er Mission Hills Khao Yai og Mission Hills Phuket . Banen ligger cirka cirka på to tredjedele af vejen fra Bangkok til Kanchanaburi , og den ligger i naturlige omgivelser på en let skrånende bakke .

 

Nichigo Golf Resort & Country Club

Michigo Golf & Country Club

Nichigo Golf Resort ligger langs floden Kwai Yai , og er den største af de 2 Kwai Rivers , cirka 30 minutters kørsel nord for provinshovedstaden . Der fred og rummelighed om Nichigo-banen.

 

 

 

 

 Royal Ratchaburi Golf Club

Royal Ratchaburi Golf Club

Royal Ratchaburi blev åbnet i 1994 og er en af ​​de mest spektakulære golfbaner i Kanchanaburi. Det kuperede terræn og den fremragende udsigt over de burmesiske bjergkæder giver æstetisk tiltalende , men udfordrende golf.

 

 

 

golf player clip art

 

 

6.golf i BangkokBangkok har 41 golfbaner at vælge imellem i byen og de omkringliggende områder . Bangkok er uden tvivl en af ​​de mest levende og fascinerende byer i verden . Luksus hoteller , glitrende templer , farverige markeder , gæstfrie mennesker ,  gode shoppingmuligheder og eksotisk natteliv gør dette til en by , du aldrig vil glemme . Er du på golfferie i Bangkok , så nyd historien omkring Bangkok , og slap af med en traditionel thailandsk massage og ophold i et vidunderligt hotel . Bangkok har det hele . I området omkring Bangkok er der som tidligere nævnt 41 golfbaner og vi nævner dem herunder .

 

 

41 baner i Bangkok

 

 

Alpine Golf and Sports Club

Alpine golf and sports club

Alpine Golf & Sports Club er en af ​​Thailands højeste baner , og en af ​​de bedste i Asien. Layoutet er skabt af en af ​​USAs førende golfbanearkitekter , Ronald M.

Amata Spring Country Club ligger halvvejs mellem Bangkok og Pattaya. Banen har været vært for mange professionelle golfbegivenheder, herunder Royal Trophy, Honda LPGA og Thailand Golf Championship.
Ayutthaya Golf Club ligger i Ayutthaya-provinsen omkring 1 time og 30 minutters kørsel fra Bangkoks centrum . Den lokalt designede og velholdte bane er relativt let at spille - med generøse fairways og store flotte greens .
 
 
 
 
 
 
Bangkok Golf Club ligger kun 35 minutters kørsel fra centrum af byen og er èn af ​​en håndfuld gode golfbaner i området og bygget i 1990'erne . Klubben var stedet for mange professionelle arrangementer , herunder den asiatiske turens Volvo Masters i 2003.
 
 
 
 
 
Bangpakong Riverside Country Club ligger langs Bangpakong-floden omkring halvvejen mellem Bangkok og Pattaya . Golfbanen var en af ​​de første , der blev bygget langs Bangkok-Pattaya golfkorridoren , hvor der nu er mere end 25 baner  .
 

 

Bangpoo Golf & Sports Club

Bangpoo golf & sports clubBangpoo Golf and Sports Club er en af ​​kun få Arnold Palmer-kreationer i Asien . Banen ligger tæt på Thailands Bugt på en grund , der består af rullende terræn , store træer og store mængder naturlige blomster.


 

 

Bangsai Country Club

Bangsai Country Club

55 km eller ca. 80 minutters kørsel nord for centrum af Bangkok ligger Bangsai Country Club . En udfordrende perle af en golfbane . Bangsai Country Club er placeret blandt rismarker og små landsbyer i den landlige Ayutthaya-provins.

 

 

Best Ocean Golf Club

Best Golf Club

Under 40 minutters kørsel fra centrum af Bangkok , ligger den Schmidt og Curley designede Best Ocean Golf Club - nævnt som den mest udfordrende golfbane i Bangkok . Banen ligger tæt på havet , så havbrise gør turen til en behagelig oplevelse .
 
 
Cascata Golf Club er relativ ny blandt Bangkoks tilsyneladende endeløse udbud af fremragende kvalitets golfbaner . Banen er bygget i 2006 og overvejende designet af dens ejer .  Den 36-hullers Cascata-design indeholder mange åbne fairways , der skaber en skotsk stil oplevelse .
 
Chuan Chuen Golf Club åbnede i 1998 , og den er èn af ​​kun en håndfuld af Nick Faldo designede baner i Bangkok . Banen ligger nord for Bangkok - tæt på den gamle Don Muang Lufthavn og ligger i et stort boligområde .
Green Valley Country Club er en af de ældste baner på vej fra Bangkok til Pattaya . Den er 1 af 3 Trent Jones Jr designede baner  i Bangkok , de andre er Navatanee Golf Course og President Country Club
 
 
En favorit er den lokale japanske Kiarti Thanee Country Club - som  er ideel til højere handicappers og nyere golfspillere . Placeringen ved den forhøjede motorvej gør Kiarti Thanee let tilgængelig for dem , der bor i det centrale Bangkok og / eller på vej til / fra Bangkok lufthavn.
 
 
 
Krung Kavee er en velholdt golfbane beliggende tæt på Don Muang lufthavn i et stort privat boligområde . Banen blev designet af Manabu Sakamoto , som har skabt omkring 40 mesterskabsbaner , fordelt over hele verden .
 

 

 Krungthep Kreetha Sports Club

Krungthep kreetha sports club

Krungthep Kreetha er af de ældre golfbaner nær Bangkoks centrum og som har et attraktivt layout med store træer . Banen blev åbnet længe før Thailands golfboom og blandt lokalbefolkningen er det nok en af de mest kendte golfbaner i Bangkok.

 

Lakewood Country Club

Lakewood Links

Lakewood Golf Club er en meget interessant golfbane tæt på Bangkoks centrum. Lakewood golfbanen består af et stort grønt område og et luksuriøst boligområde .

 

 

Lakewood Links

Lakewood Links

 
Lakewood Links er den anden bane af samme ejer i Bangna-området i Bangkok . Banen er en af de nærmeste baner til centrum af Bangkok og kan nemt nås på 30 minutter ad motorvejen .

 

 

Lam Luk Ka Country Club

Lam luk ka country club

Lam Luk Ka Country Club byder på en fremragende 36-hullers golfbane lige nord for byen . De to 18-hullers baner på Lam Luk Ka er generelt underudnyttet , så banerne er lette at bestille her , og greenfees her er lavere end de fleste andre Bangkok golfbaner.
Legacy Golf Club er det eneste Jack Nicklaus bane i Bangkok . Den var tidligere kendt som Natural Park Golf Club og en del af den store Natural Park gruppe af baner .
Lotus Valley Golf Resort er beliggende øst for Bangkok , cirka 50 minutters kørsel fra Suvanabhumi International Airport . Banen hed tidligere World Trade Golf and Sports Club og dermed er Lotus Valley Golf Resort èn af en håndfuld af Gary Player`s designede golfbaner i Asien.
Muang Kew Golf Club er en af ​​de mere populære golfbaner i Bangkok . Golfbanens fremragende beliggenhed tæt på det centrale Bangkok og den nye Bangkok lufthavn gør Muang Kaew til et perfekt valg for golfspillere , der ønsker at spille , og for hvem tiden er kort . 
I 1975 var udvælgelsen af ​​Navatanee af International Golf Federation til værtssted for den 23. World Cup of Golf den mest passende anerkendelse for Thailands Golfrevolutionen. Arrangementet blev vundet af det amerikanske hold, repræsenteret af Johnny Miller, på toppen af ​​hans karriere , og Lou Graham.
 
 
 
 
Nikanti Golf Club er en enestående unik 18-hullers bane , beliggende i Nakhon Pathom-provinsen vest for Bangkok . Udarbejdet af den thailandske golfbane designer og arkitekten Piraporn Namatra i Golf East . 

 

 

Panya Indra Golf Club

Panya indra golf club

Denne  27-hullers golfbane med navnet " Panya Indra Golf Club "  blev designet af Ronald Fream fra USA og åbnede i Ram Indra , lige nord for Bangkok i 1991. Golfbanen ligger lige uden for den eksterne ringvej , hvilket giver korte rejsetider fra Bangkok centrum .
Pinehurst Golf Club , er oprindeligt inspireret af den berømte golfklub i USA , og var stedet for Johnnie Walker Classic i 1992 og Thailand Open. Bangkok i 1994 . Golfbanen var tidligere en af de mest kendte baner i Thailand og på den thailandske golfbesøgers must-play liste .
 
 
 
 
 
Denne Golfbane som blev åbnet i 2006 ligger i Bangsai-området i Ayutthaya-provinsen nord for Bangkok . Den er designet af den berømte thailandske golfarkitekt Dr Sukitt Klangvisai ( Phuket Country Club ) , tilbyder et enormt udvalg af mindeværdige huller .
Golfbanen er designet af Jonathan Morrow og Al Tikkanen og ligesom golfbane " Red Mountain " , deres andre højt profilerede Phuket golfbane , er Riverdale Golf Club bestemt til at blive en af ​​de mest berømte golfbaner i Bangkok . Riverdale er en megget spændende bane .
Rose Garden Golf Club er en af ​​de ældste og mest kendte golfbaner i Thailand . Denne thailands-ejede og forvaltede golfbane blev berømt , da den var vært for Thailand Open i 1992 .
Royal Bang Pa-In Golf Club ligger nord for Bangkok , i Ayutthaya-provinsen og tæt på andre golfbaner , herunder Bangsai Country Club og Rachakram Golf Club . Den Schmidt-Curley designede bane på 7.052 Yard er usædvanlig , da der faktisk er " all inclusive her "  med èn daglig afgift , der dækker greenfee , caddy-gebyr , individuel golfvogn og snacks og køleboks med sodavand
Royal Golf & Country Club er den nærmeste 18-hullers standard golfbane til Bangkoks Suvanabhumi International lufthavn . Golfbanen er placeret ved Bangkok til Pattaya motorvejen ,  ca. 30 minutters kørsel fra de vigtigste turist-og forretningsområder i Bangkok eller 5 minutters kørsel fra Lufthavnen fra lufthavnen.
Banen er åbnet i 1993 og renoveret i 2011 , Royal Lakeside Golf Club er beliggende ved mundingen af ​​Bangpakong River og byder på smukke omgivelser med et væld af buske og blomster . Nogle huller spilles lige langs Bangpakong-flodbredden , mens andre har en bred lagune , som omgiver banen.
Da Pete Dye designede denne golfbane , var den kendt som Bangna Country Club , men hedder nu Subhapruek (udtales su-paa-preuk) Golf Club . Banen er meget naturlig , med kun det høje hvide tårn , gyldne kupler og spirer fra det nærliggende Assumption University , der er synlige over den trækantede perimeter.
Summit Windmill , banen er ikke lang , kun på  på 6964 , men det skulle være nok , da det er en af ​​de mest udfordrende  golfbaner Bangkok . På trods af dens vanskelighed tiltrækker den alle typer spillere på grund af de velholdte bane forhold og bekvem beliggenhed , kun 30 minutters kørsel fra Bangkok.
 
 

Suvarnabhumi Golf and Country Club

Suvarbabhumi golf and country club

Suvarnabhumi Golf and Country Club ( tidligere kendt som President Country Club ) tilbyder 36 huller i den " Trent Jones Jr "  designede golfbane i uspolerede landlige omgivelser . Udsynet ud over banen i stort set alle retninger er et malerisk landskab af flade uafskallede marker og åbene områder , fuld af søer , græs, trækfugle og mange fisk .

 

Suwan Golf & Country Club

Suwan Golf & country

Suwan Golf & Country Club ligger på landet vest for Bangkok blandt landlige landsbyer , som tilføjer banen unikke karakterer . Omgivende frugtplantager , rismarker , palmer og lotus damme gør at Suwan Golf har et tropisk-thailandsk karakter , som er meget værdsat af både golfspersoner og golfferie gæster .
Thai Country Club er en prestigefyldt medlems golfbane der forvaltes af Peninsula Hotels . Thai County er en af de bedste i Bangkok , da standarden for service er excellence.

 

 

Thana City Golf & Sports Club

thana city golf & sport club

Thana  Golf & Sports Club ligger tæt på centrum af Bangkok og er den eneste af de normerede Greg Norman-golfbaner . Den 6.966 yards par 72 bane er placeret i og omkring et af ​​Bangkoks største ejerlejligheds projekter og lige på luft linien af ​​fly der lander på Bangkok Suvanabhumi Airport.

 

 Thanont Golf View & Sport Club

Thanont golf view & sport club

Thanont Golf View & Sport Club ligger i udkanten af ​​Bangkok og det tager cirka 50 minutter at nå fra centrum i bil . Golfbanen er beliggende nær flere store indkøbscentre , så ledsagende ikke-golfspillere har en række andre muligheder i området .
På Royal Gems har designer Garry Roger Baird bygget en " perle " af en bane svarende til hans andre . Disse omfatter Shuzido-kurset i Shishido , Kokusai Golf Club i Ibaraki , Japan og Hermitage Course , og et permanent LPGA turneringssted i USA.
Royal Gems Golf City er Asiens første bane og kombinerer 9 af de bedste huller i verden med de 9 huller på tilbagevejen fra Augusta National . Banedesignere har skabt de krævede ekstreme udfordringer i et landskab lige udenfor Bangkok.

 

 

Vintage Golf Club

Vintage golf club

Vintage Golf Club er en af ​​Bangkoks mindre kendte golfbaner , så meget at mange spillere glæder sig over denne bane . Vintage Club ligger 50 minutters kørsel fra centrum af Bangkok og tæt på Suvanabhumi Lufthavn.

 

 

 

Windsor Park & Golf Club

Windsor Park & golf club

Windsor Park Golf & Sports Club ligger i en stor park i udkanten af ​​Bangkok . Mere end 6.000 farverige planter og træer findes i området omkring golfbanen.

 

 

 

 

 

 

HappyJa det var mange , men der kommer flere !

 

 

 

7.golf i PattayaPattaya har mange flere golfbaner end Hua Hin , men golfbanerne i Pattaya ligger lidt længere væk fra byen . Dog ligger der 20 golfbaner indenfor en halv times kørsel fra det centrale Pattaya , men for at finde nogle af de bedste golfbaner - skal du køre en times tid væk .

Golfbanerne i Pattaya er alsidige med en skøn natur og green Fee`s der er billigere end i Hua Hin .

Udover golf er Pattaya også kendt for sit vibrerende natteliv . Som en golfdestination er Pattaya bedst for dem , der sætter pris på god værdi for deres penge .

Både Pattaya og Hua Hin er tæt på Bangkok . En køretur fra Bangkoks Lufthavn til Pattaya , tager omkring 90 minutter , og det tager cirka dobbelt så lang tid at køre til Hua Hin .

Pattayas billige green Fees

Pattayas golfbaner er især kendt for deres alsidighed og gode pris niveauer . Golfspil hèr har en tendens til at være billigere end i andre populære stranddestinationer . Green Fees for gode baner starter ved 1000 baht i Pattaya ( 200 danske kroner i år 2017 ) , mens de i Hua Hin normalt er omkring to gange denne pris . For at få de bedste priser på banerne , kan du melde dig ind i Pattaya Sports Club . Klubben har forhandlet gode rabatter på Pattaya`s golfbaner . En anden mulighed for at nyde godt af rabatterne og få mere spilfrihed , er at bestille golfrunderne gennem rejsebureauer , som har specialiseret sig i golfrejser . De har forhandlet rabatter til deres kunder og organiserer også transporten til banerne .

Pattayas bedste golfbaner

Der er baner for enhver smag . Den bedste bane er den " 27-hullers Laem Chabang " , som normalt er placeret i top fem af alle golfbaner i Thailand . Green fee koster omkring 3000 baht . Billige Green Fee golfbaner er " Bangpra Golf " , " Emerald Golf Club " , og den for nyligt renoverede " Greenwood Golf " , alle med Green Fee omkring 1000 baht . Værd at opleve er den udfordrende " St. Andrews 2000 Golf Club " , som har store træer og forhindringer på sine lange fairways og forhøjede tees og green`s . At spille denne bane kræver god fysik af golfspillerne . Den mest spændende golfbane skulle være " Wangjuntr Golf Park " . Du vil elske eller hade Wangjuntrs baner . For eksempel har en fairway sin green på en ø -  med et flag i midten . Nogle gange føles det næsten som at spille minigolf . 90 procent af gæsterne er begejstrede, og 10 procent klager over , at dette slet ikke er golf .

Bedste tid til at spille golf i Pattaya?

Den mest behagelige tid at spille golf i , er den " kolde sæson " fra november til februar . Det er også den travleste tid på året . Luften er varmest i løbet af højsæsonen som er fra marts til maj , men spillerne plejer at blive vant til varmen ganske hurtigt . Også regntiden , som varer fra juni til oktober , har sine fordele . Pattaya er en af ​​Thailands tørste områder , og regnbygerne er kun lejlighedsvise . Priserne på green fees er normalt halveret i regntiden , og om sommeren er det også en dejlig periode at bo i Pattaya af andre grunde . Det normalt travle strandliv her , vender sig til et roligt og afslappende sted med meget få andre turister.

Vi bringer lige et par billeder fra de omtalte golfbaner herunder , men den rigtige oplevelse får du jo kun ved at besøge disse .

Laem Chabang golf

Laem Chabang

St. Andrews 2000 Golf Club

St. Andrews 2000 Golf Club

Wangjuntr Golf Park

Wangjuntr Golf Park

9 golfpakker i Pattaya

 

Vi er i det næste afsnit ude i noget med golfpakker , og vi nævner pakkerne som de ser ud på udbyderens hjemmeside . Men er du interesseret , så tag den videre dialog med udbyderen , som du finder ved at klikke på det " blå link " ( golf pakkens navn ) . Alle golfpakker kan tilpasses efter ønske .

Siden her er kun vejledende , og der tages forbehold for " trykfejl " i forhold til original materialet fra hjemmesiden .

 God fornøjelse !!

 

Pattaya Golf Break

Pattaya Golf Breaks

Dag 1 : Ankomst - Golf på Laem Chabang International Country Club

Golf på Laem Chabang International Country Club ( Nicklaus design som er blandt Thailands bedste ) .

Dag 2 : Golf på Siam Country Club , Plantation Course

Golf på Siam Country Club, Plantation Course ( spektakulære Pattaya bane som er et " must play " , 2015 Thailand Open Arena ) .

Dag 3 : Afrejse

Kørsel til lufthavn for afrejse.

 cirkler2

 

 One Week Pattaya Golf Holiday

One week Pattaya Golf Holiday

Dag 1 : Ankomst

Ankomst og indkvartering på dit hotel.

Dag 2 : Golf på Siam Country Club , Old Course

Golf på Siam Country Club , Old Course ( Thai hjem for LPGA Tour ) .

Dag 3 : Golf på Laem Chabang International Country Club

Golf på Laem Chabang International Country Club ( Nicklaus design som er blandt Thailands bedste ) .

Dag 4 : Golf på Burapha Golf Club

Dag 5 : Golf på St. Andrews 2000 Golf Club

Golf på St. Andrews 2000 Golf Club ( usædvanlig og eksotisk bane med to " par 6 " huller ) .

Dag 6 : Golf på Siam Country Club , Plantation Course

Golf på Siam Country Club , Plantation Course ( spektakulære Pattaya bane som er et " must play " , 2015 Thailand Open Arena ) .

Dag 7 : Afrejse

Kørsel til lufthavn for afrejse.

 

cirkler2

 

Pattaya Golf Around Package

Pattaya Golf Around Package

Dag 1 : Ankomst

Ankomst og indkvartering på dit hotel.

Dag 2 : Golf på Siam Country Club , Waterside Course

Golf på Siam Country Club, Waterside Course ( top kvalitet , førsteklasses service og flotte greens ).

Dag 3 : Golf på Khao Kheow Country Club

Golf på Khao Kheow Country Club ( Pattayas eneste Pete Dye designede bane ).

Dag 4 Fri dag , på egen hånd .

Dag 5 Golf på Burapha Golf Club

Dag 6 Golf på Phoenix Gold Golf & Country Club

Golf på Phoenix Gold Golf & Country Club ( hjemsted for 2016 Kings Cup European Tour og 2017 Ladies European Tour events ) .

Dag 7 :  Fri dag, på egen hånd.

Dag 8 Golf på St. Andrews 2000 Golf Club

Golf på St. Andrews 2000 Golf Club ( usædvanlig og eksotisk bane med to " par 6 "  huller ) .

Dag 9 : Golf på Siam Country Club , Plantation Course

Golf på Siam Country Club, Plantation Course ( spektakulære Pattaya bane som er et " must play " , 2015 Thailand Open Arena ) .

Dag 10 : Fri dag , på egen hånd.

Dag 11 : Golf på Laem Chabang International Country Club

Golf på Laem Chabang International Country Club ( Nicklaus design som er blandt Thailands bedste ) .

Dag 12 : Golf på Siam Country Club, Old Course

Golf på Siam Country Club, Old Course ( Thai hjemsted for LPGA Tour ).

Dag 13 : Afrejse

Kørsel til lufthavn for afrejse.

 

cirkler2

 

Pattaya`s Best Golf Package

Pattaya`s best Golf Package

Dag 1 : Ankomst

Ankomst og indkvartering på dit hotel .

Dag 2 : Golf på Burapha Golf Club

Dag 3 : Golf på Siam Country Club , Waterside Course

Golf på Siam Country Club, Waterside Course (top kvalitet , førsteklasses service og flotte greens ).

Dag 4 : Fri dag, på egen hånd.

Dag 5 Golf på St. Andrews 2000 Golf Club

Golf på St. Andrews 2000 Golf Club ( usædvanlig og eksotisk bane med to " par 6 huller " ).

Dag 6 : Golf på Laem Chabang International Country Club

Golf på Laem Chabang International Country Club ( Nicklaus design som er blandt Thailands bedste ).

Dag 7 : Fri dag, på egen hånd.

Dag 8 : Golf på Siam Country Club , Plantation Course

Golf på Siam Country Club, Plantation Course ( spektakulære Pattaya bane som er et "must play" , 2015 Thailand Open Arena ) .

Dag 9 : Golf på Siam Country Club, Old Course

Golf på Siam Country Club , Old Course ( Thai hjemsted for LPGA Tour ) .

Dag 10 : Afrejse

Kørsel til lufthavn for afrejse

 

cirkler2

 

Pattaya Golf Package

Pattaya Golf Package

Dag 1 : Ankomst

Ankomst og indkvartering på dit hotel.

Dag 2 : Golf på Siam Country Club, Waterside Course

Golf på Siam Country Club, Waterside Course ( top kvalitet , førsteklasses service og flotte greens ).

Dag 3 : Golf på Siam Country Club , Plantation Course

Golf på Siam Country Club, Plantation Course ( spektakulære Pattaya bane som er et "must play" , 2015 Thailand Open Arena ) .

Dag 4 : Golf på Laem Chabang International Country Club

Golf på Laem Chabang International Country Club ( Nicklaus design som er blandt Thailands bedste ) .

Dag 5 : Afrejse - Golf på Siam Country Club, Old Course

Golf på Siam Country Club, Old Course ( Thai hjemsted for LPGA Tour ) .

Kørsel til lufthavn for afrejse.

 

cirkler2

 

Hua Hin - Pattaya ( 2-Distination ) Golf Package

Hua Hin   Pattaya ( 2 destination ) golf Package

Dag 1 : Ankomst til Bangkok // Kørsel til Hua Hin

Ankomst Bangkok's Suvarnabhumi Lufthavn og transfer til Hua Hin.

Dag 2 : Golf på Springfield Royal Country Club

Golf på Springfield Royal Country Club ( Nicklaus design som er blandt Thailands bedste ) .

Dag 3 : Golf på Banyan Golf Club

Dag 4 : Golf på Black Mountain Golf Club

Golf på Black Mountain Golf Club (1. klasse European Tour & Royal Trophy hjemsted ) .

Dag 5 : Kørsel fra Hua Hin til Pattaya

Kørsel fra Hua Hin til dit hotel i Pattaya .

Dag 6 : Golf på Siam Country Club , Old Course

Golf på Siam Country Club, Old Course ( Thai hjemsted for LPGA Tour ) .

Dag 7 : Golf på Laem Chabang International Country Club

Golf på Laem Chabang International Country Club ( Nicklaus design som er blandt Thailands bedste ) .

Dag 8 : Golf på Siam Country Club , Plantation Course

Golf på Siam Country Club, Plantation Course ( spektakulære Pattaya bane som er et " must play " , 2015 Thailand Open Arena ) .

Dag 9 : Afrejse

Kørsel til Bangkoks Suvarnabhumi Lufthavn for afrejse.

cirkler2

 

Pattaya - Bangkok ( 2-destination ) Golf Package

Pattaya   Bangkok ( 2 destination ) Golf Package

Dag 1 : Ankomst

Ankomst og indkvartering på dit hotel.

Dag 2 : Golf på Siam Country Club, Waterside Course

Golf på Siam Country Club , Waterside Course ( top kvalitet, førsteklasses service og flotte greens ) .

Dag 3 : Golf på Laem Chabang International Country Club

Golf på Laem Chabang International Country Club ( Nicklaus design som er blandt Thailands bedste ) .

Dag 4 : Golf på Siam Country Club, Old Course

Golf på Siam Country Club, Old Course ( Thai hjemsted for LPGA Tour ).

Dag 5 : Golf på Siam Country Club, Plantation Course // Kørsel til Bangkok .

Golf på Siam Country Club , Plantation Course ( spektakulære Pattaya bane som er et "must play"  ( site of 2009 USLPGA og 2015 Thailand Open).

Kørsel til Bangkok.

Dag 6 : Golf på Alpine Golf og Sports Club

Golf på Alpine Golf and Sports Club ( stedet for Tiger Woods '2000 Asian Tour-vinder ) .

Dag 7 : Golf på Royal Gems Golf City - Dream Arena

Golf på The Royal Gems Golf City - Dream Arena

Dag 8 : Afrejse

Kørsel til Bangkok lufthavn for afrejse.

 

cirkler2

 

Best of Pattaya & Hua Hin by Ferry

Best of pattaya club hua hin ferry

Dag 1 : Ankomst

Ankomst til Bangkok og køres til dit hotel i Pattaya.

Dag 2 : Golf på Siam Country Club, Plantation Course

Golf på Siam Country Club, Plantation Course ( spektakulære Pattaya som er et " must play " , 2015 Thailand Open Arena ) .

Dag 3 : Golf på Burapha Golf Club

Dag 4 : Fri dag på egen hånd.

Dag 5 : Golf på Siam Country Club , Waterside Course

Golf på Siam Country Club, Waterside Course ( top kvalitet , førsteklasses service og flotte greens ).

Dag 6 : Golf på Laem Chabang International Country Club

Golf på Laem Chabang International Country Club ( Nicklaus design som er blandt Thailands bedste ) .

Dag 7 : Overfør til Hua Hin med færge

Afrejse Pattaya og tag færgen til Hua Hin.

Dag 8 : Golf på Banyan Golf Club

Golf på Banyan Golf Club ( 2009 Bedste nye bane i Asien - naturskøn og velholdt ).

Dag 9 : Golf på Black Mountain Golf Club

Golf på Black Mountain Golf Club ( 1. klasse European Tour & Royal Trophy hjemsted ).

Dag 10 : Afrejse

Du forlader dit hotel og køres til Bangkok International Airport.

 

cirkler2

 

Ultimate Pattaya Villa Package

Ultimate Pattaya Villa Package

Dag 1 : Ankomst

Ankomst til Bangkok International Airport og kørsel til villa resort.

Dag 2 : Golf på Burapha Golf Club

Dag 3 : Fri dag - på egen hånd .

Dag 4 : Golf på Siam Country Club, Waterside Course

Golf på Siam Country Club, Waterside Course ( top kvalitet , førsteklasses service og flotte greens ).

Dag 5 : Golf på Siam Country Club , Old Course

Golf på Siam Country Club, Old Course ( Thai hjemsted for LPGA Tour ).

Dag 6 : Fri dag - på egen hånd .

Dag 7 : Golf på Laem Chabang International Country Club

Golf på Laem Chabang International Country Club ( Nicklaus design som er blandt Thailands bedste ) .

Dag 8 : Afrejse

Kørsel til Bangkok International Airport for afrejse.

 

 

Det var en oversigt over de golfpakker der tilbydes fra dette firma - tag fat i udbyderen hvis du ønsker at bestille en golfferie .... 475 eller kig på deres hjemmeside , hvis du ønsker flere oplysninger . 

 

 

cirkler2

 

 

25 baner i pattaya

 

 

Bangpra Golf Club blev oprindeligt bygget i 1958 , og var en af ​​de første golfbaner i Pattaya-området . Derefter blev banen og faciliteterne i 1988 fuldstændigt opdateret som et joint venture mellem Thailand Tourism Agency og Japan Golf Professional Incorporated .
 
 
 
 

Burapha golf clubBurapha Golf Club , der tidligere har været ejet af medlemmerne , har været vært for flere professionelle turneringer , herunder 2010 Thailand Open. De 36 huller i Burapha er designet til at drage fuld fordel af landets skønhed og dets naturlige træk - søer , bakker , palmer og tropisk vegetation, alle dygtigt anlagt.

 

Chatrium Golf Resort Soi Dao Chanthaburi

Chatrium golf resort Soi Dao

Chatrium Golf Resort Soi Dao Chanthaburi - ( tidligere Soi Dao Highland ) er en golfbane på landet  , men den kan være en udflugt værd , hvis du vil spille golf langt væk fra de vigtigste turistområder i Thailand . Denne 18-hullers Chatrium Golf Resort Soi Dao Chanthaburi ligger i Khao Soi Dao Mountains og tæt på grænsen til Cambodja .

 

Crystal Bay Golf Club

Crystal Bay golf club

Denne 27-hullers Crystal Bay Golf Resort ( tidligere Legacy Crystal Bay Golf Resort ) bane blev designet af den japanske designer Thai Takenaka og åbnet for spil i 1988 under det oprindelige navn Natural Park Resort . Siden 2010 blev den ejet af og drives af Legacy Golf Group of Properties.
 
 
 
 
Eastren Star Country club
Eastern Star Country-Club & Resort , der ligger nær Thailands Bugt , er en af ​​kun fem banerr i Thailand der er designet af Robert Trent Jones Jr. Pattaya golfbanen ligger på 530 hektar jord og går gennem dejlige boligområder i østlige Star Country Club & Resort.
 
 
 
 
Emerald golf club
På Emerald Golf Club er der siden rebranding i 2006 gjort et godt stykke arbejde for at opgradere bane og spilleforhold til sin tidligere internationale standard . Oprindelig hed banen Ban Chang og derefter Rayong Century Golf Club . Banen ligger i bjergene lige uden for Rayong og tæt på Eastern Star.
 
 
 
Greenwood golf & resort
På Greenwood Golf and Resort kan du nyde den flotte fauna og den omfattende naturpleje . Banen er beliggende blandt de skovbevoksede bjerge i Chonburi , så banen  og kulisserne meget naturskønne .
 
 
 
 
 
 
Khao Kheow country club

Khao Kheows 27-hullers golfbane ligger i hjertet af Pattaya`s golf korridor på vej til Bangkok og Suvanabhumi International Airport . Ligesom så mange af de østlige kystbaner er Khao Kheow Country Club placeret i en dal mellem 2 bjerge og stærke havbriser er fremherskende på banen de fleste eftermiddage .

 

 

  Laem Chabang International Country Club

Laem Chabang International Country Club

Laem Chabang Golf Club er en malerisk Jack Nicklaus designet mesterskabsbane . Den betragtes som det bedste design i Pattaya og virkelig en af ​​Thailands fineste .

 

 

 

 

Mountain Shadow Golf Club

Mountain shadow golf club

Mountain Shadow Golf Club , tidligere Natural Park Hill Golf Club , blev åbnet i 2004 efter en komplet renovering foretaget af de nye ejere. Banen er beliggende halvvejs mellem Bangkok og Pattaya . Ronald Fream designede Mountain Shadow og det er en meget smuk bane .
 
 
 
 
 
Parichat International Golf Links
Parichat International Golf Links ligger 30 minutters kørsel fra Pattaya og tæt på Pattaya Country Club . Det tager cirka 1 time fra Bangkoks Suvarnabhumi International Airport at nå banen for dem , der kommer fra den anden retning .
 
 
 
Pattana golf club & resort
Pattana Golf Club & Resort er èn ud af kun nogle få selvstændige Thailand golf resorts . Banen har 27-huller og med et stort klubhus , sports stadion , konferencecenter og indkvartering på stedet . Pattana er beliggende nord for Pattaya i Chonburi-provinsen , og den er tilgængelig fra både Pattaya og Bangkok.
 
 
 
Pattavia Golf Club
Pattavia Century Golf Club ligger 1,5 times kørsel fra Suvarnabhumi International Airport og 1 time fra Pattaya  .
 
 
 
 
 
 
Pattaya Country Club er spredt ud et areal på over 2.000 rai , og er en park med blide bølgende bjerge og banen er en af de af de nærmeste baner til Pattaya . Golfbanen er forholdsvis let og god for golfspillere med alle handicaps .
 
 
 
 
 
Phoenix Gold Golf and Country Club
Phoenix Gold Golf & Country Club blev renoveret i 2015 og har siden været vært for Kings Cup ( European Tour ) og Thailand Open ( Ladies European Tour ) events i henholdsvis 2016 og 2017 .
 
 
 
 
Pleasant Valley Golf Country Club
Pleasant Valley Golf & Country Club ligger blandt bjergene nord for byen Pattaya og afkøles af brisen som blæser ind over golfbanen . Khao Kheow National Park med søer og vandfald ligger kun få minutters kørsel fra klubhuset .
 
 
 
 
 
 
Plutaluang royal thai navy golf
Den kommunale Plutaluang Royal Thai Navy Golf Course åbnede i 1969 og er 30 minutters kørsel syd for Pattaya mod Sattahip . Royal Thai Navy's 36 hullers stolthed blev bygget for at drage fordel af områdets naturlige skønhed.
 
 
 
 
 
Rayong green Valley
Blandt bølgende bjerge nær Thailands kløft er Rayong Green Valley en af ​​de mest maleriske og populære golfbaner i Pattaya . Den er beliggende 45 minutters kørsel fra det centrale Pattaya , og det er Peter Thomson der har designet banen , og den er velplejet og rimelig i greenfee .
 
Siam country club plantation
Siam Country Club Old Course er en af ​​de mere berømte thailandske golfbaner . Da den blev bygget i 1971 , var det den første privatejede golfbane i landet .
 
 
 
 

 

Siam Country Club, Plantation Course

Siam country club plantation

Siam Country Club Plantation Course er simpelthen en fantastisk golfbane . Hjemsted for 2009 US LGPA og 2015 Thailand Open .

 

 

 

 

 
Siam Country Club Waterside
Siam Country Club Waterside Course , er det tredje layout fra Siam Country Club i Pattaya . Waterside Course, designet af IMG , har forsigtigt skrånende terræn , hvilket gør det meget forskelligt fra bjergene ved Siam Country Club Old og Plantation Courses.
 
 
 
Silky Oak country club
Denne bane er beliggende i Rayong , cirka 40 minutters kørsel fra Pattaya og 2 timer fra Bangkok . Banen ligger i landlige omgivelser nær Rayong og er omgivet af bjerge .
 
 
 
 
 
 
st. Andrews 2000 golf club1
Den Engelsk fødte golfbane arkitekt Desmond Muirhead har skabt en af ​​Pattayas mest interessante golfbaner . St. Andrews , bygget til at ligne en skotsk bane , og den er beliggende i Rayong , cirka 45 minutters kørsel fra Pattaya og 2 timer fra Bangkok.
 
Treasure Hill Golf & Country Club
Beliggende 60 kilometer fra Pattaya ligger denne par 72-bane på Treasure Hill , som åbnede i 1994 og ligger lidt længere væk end de fleste andre baner . Men den er populær blandt lokalbefolkningen og besøgende som er på udkig efter lave greenfees og en fornøjelig dag på golfbanen .
 
 
 
Wangjuntr Golf & Nature Park1

Wangjuntr , et mærkeligt lydende og stavet navn på golfbanen som ligger i bjergene i Rayong . Wangjuntr Golf Club har ' to golfbaner ' , hver med 18 fairways og 36 greens , det samme som mange Japanske baner har ..

 

 

 

golf player clip art


 

 

8.golf i Hua HinDen første golfbane i Thailand blev grundlagt i Hua Hin i 1923 og det var kongen der satte etableringen af denne bane i gang . Kongen var en ivrig golfspiller og han har sit sommerresidens i Hua Hin . Navnet på denne bane er " Royal Hua Hin Course " .

Og Hua Hin må have lidt af en verdensrekord når vi snakker golfbaner . Her er der mange golfbaner der er mindre en 20 minutter væk fra byen . Så man kan vel godt sige at Hua Hin er optimeret til golfturister .

Og hvad er Hua Hin så ?

Hua Hin er en stille og rolig strand by , som mest tiltrækker familier og ældre rejsende , udover golfspillerne . Byen har bevaret en stor del af sin historiske arv , og er også kendt som Thailands centrum for spa-oplevelser . I Hua Hin finder du gode hoteller , restauranter og shoppingsteder . Men nattelivet er ikke noget at skrive hjem om .

 

Green Fees i Hua Hin spænder fra 2000 til 4000 baht i højsæsonen .

( Hvilket svarer ca. til 400 til 800 danske kroner i år 2017 ) . 

Green Fees er lavest i regntiden , som er fra  august til september , hvor alle golfbanerne ( undtagen Black Mountain ) reducerer deres priser til under 1000 baht.

Regntiden vil ikke påvirke spillet ret meget, da Hua Hin ligger på Thailands tørreste område , og da regnen normalt kommer sent på aftenen.

 

black mountain2

Black Mountain Golf Club.

 

Black Mountain er en af Hua Hin`s mest krævende golfbaner, og den er placeret blandt verdens bedste . Det er også stedet for Asian Tours turnering . Greens er hurtige her - de er hårde og i god stand . Denne professionelle bane er nok mest til de meget erfarne spillere .

 

Banyan Golf2

Banyan Golf Club

 

Banyan Golf Club er en anden udfordrende golfbane , der især er kendt for sin flotte natur . Så få træer som muligt blev fældet , da man anlagde denne goldbane og naturens tilbøjeligheder blev overladt til fairways . Reslutatet en smuk men også meget udfordrende bane .

Greens er altid i top tilstand . Pas på " ananas felterne " der grænser op til fairways , da du let kan skade din hånd i de prikkende træer , når du leder efter en tabt bold .

Efter spillet kan du beundre den spektakulære solnedgang fra terrassen ved et smukt klubhus som er bygget i thailandsk stil .  

 

Sea Pine GolfSea Pine Army Golf Club

 

Sea Pine Army Golf Club er en af Hua Hin`s nyeste golfbaner , og den er hurtigt blevet meget populær blandt Hua Hin`s golfbaner .

Sea Pine Army Golf Club er Thailands eneste golfbane beliggende lige ved stranden , og et par fairways kører lige ved siden af ​​sandstrande med lejlighedsvise solbadere . Så lad ikke bikini skønhederne distrahere dit golf pil !

Den populære beliggenhed tæt på det dyre strandområde , er fordi golfbanen ligger i et beskyttet militærområde , og den er åben for alle ivrige golfspillere .

 

RoyalgolfRoyal Hua Hin Golf Course

 

Thailands første golfbane , Royal Hua Hin Golf Course , blev etableret i 1924 på vegne af kongen , som var ivrig golfspiller . Den " maleriske " bane ligger i centrum af Hua Hin , lige ved siden af ​​den atmosfæriske historiske banegård . I slutningen af ​​fairway`en ligger et smukt gamel thailandske tempel og byder på en eksotiske stemning , såvel som aber , der stjæler dine golfbolde.

 

Andre golfbaner i Hua Hin området

" Palm Hills " er favorit blandt mange klubbspillere , da banen er let at gå . Banen er altid i top stand .

Andre eksempler på gode golfbaner i området er den Jack Nicklaus designede " Springfield Royal Country Club " , nyrenoverede 27-hullers " Majestic Creek " og 36-hullers " Imperial Lake View " .

 

 

 

11 baner i Hua Hin

 

 

 

Banyan Golf Club  

Banyan Golf Club

Denne fine bane er bygget i en tidligere ananasplantage og åbnede oktober 2008 . Umiddelbart efter blev banen tildelt 2009 Best New Course i Asien af læserne af Asian Golf Månedsblad .

 

 

 

 Black Mountain Golf Club

Black Mountain Golf Club1

Black Mountain blev forvandlet fra en frodig jungle og ananasplantage til en golfbane og ligger omkring 25 minutters kørsel vest for Hua Hin . Den ligger i en dal omgivet af store sorte granit sten og bjerge.

 

 

 

 Lake View Resort & Golf Club

Lake View Resort & Golf Club

Imperial Lake View Resort & Golf Club tilbyder en 36 hullers golfbane i Hua Hin . Golfbanen er favorit blandt både beboere og besøgende på området og ligger lidt inde i landet blandt små gårde og frugttræer og orkideer på en stor plads.

 

 

Majestic Creek Country Club

Majestic Creek Country Club

Majestic Creek Country Club er en udfordrende bane , der engang blev bedømt af et tysk golfmagasin som en af Hua Hins bedste golfbaner . Denne opfattelse er delt blandt mange af Hua Hin`s lokale folk og udlændinge.

 

 

 

Milford Golf Club & Resort

Milford Golf Club & Resort

Milford Golf Club & Resort ( tidligere Hua Hin Seoul Country Club ) byder på en ændring fra de længere mesterskabsbaner . Denne par 72 , 18 hullers bane er designet af Robert McFarland og ligger i en spektakulær beliggenhed i dalene i en kæde af bjerge direkte ud til kysten.

 

Palm Hills Golf Resort and Country Club

Palm Hills Golf and Course

Palm Hills Golf Club ligger mellem Hua Hin og Cha Am , tæt på lufthavnen og på de nederste Bjerg fødder over byen . Det var den første internationale standard golfbane i Hua Hin og åbnede i 1992 .

 

Royal Hua Hin Golf Course

Royal Hua Hin Golf Course1

Royal Hua Hin er det ældste 18-hullers internationale standard golfbane i Thailand og ligger kun 5 minutter fra centrum af Hua Hin . Banen blev bestilt i 1924 for at imødekomme de britiske jernbanearbejders interesser og det thailandske aristokrati , der bor i området.

 

 

 Sawang Resort & Golf Course

Sawang Resort & Golf Course

Sawang Resort & Golf Club ligger 1 times kørsel fra Hin Hin i naboområdet Petchaburi-provinsen . Den er omgivet af rismarker og frugræer samt orkideer og af bølgende bjerge .

 

 

Sea Pines Golf Course

Sea Pine2.

Sea Pines Golf Course ( også kendt som Army Golf Club II ) ligger langs Thailands Bugt i Suan Son Pradiphat ( Sea Pine Tree Garden ). Hua Hin golfbanen er kreativt placeret inden for en stor del af landet , som oprindeligt var ejet af Royal Forestry Department , før den blev overtaget af den kongelige thailandske hær under reglen om Field Marshall Sarit Thanarat , der tjente som premierminister i Thailand i 1957-1963.

Springfield Royal Country Club

Springfield Royal Country club

Jack Nicklaus designede Springfield Royal Country Club som er beliggende ud for Hua Hin bypassvejen nær Cha Am . Banen er bedømt som en af ​​de bedste Hua Hin golfbaner , og det traditionelle Nicklaus layout er så godt som det kendes fra andre baner som han har designet .

 

 

Thai Diamond Land Kaeng Krachan

Thai Diamond Land Kaeng

Kaeng Krachan Country Club og Golf Resort er en del af The Kaeng Krachan Estate og èn af ​​en håndfuld fjernbaner i Hua Hin-området . Golfbanen ligger i den nærliggende Petchaburi-provinsen , 1 times kørsel inde i landet fra Hua Hin.

 

 

 

 

golf player clip art

 

9.golf paa koh samuiKoh Samui tilbyder en fredelig og afslappende golftur til Thailand . Fra gamle Buddha-billeder til moderne farverige templer er der et stort udvalg af interessante steder at besøge og seværdigheder at se . De hvide sandstrande er frynsede med kokospalmer , med de bedste hoteller i nærheden . Det er den perfekte ramme for en brugerdefineret golftur Thailand og kan besøges som en del af en bredere tur igennem Thailand på golfture.
 
 
1 bane paa Koh Samui
 

 

Santiburi Samui Country Club

Santiburi samui country club Koh Samui's første golfbane og giver både udfordring og charme med en frodig tropisk beplantning . Golfbanen med 18 huller blev berømt , da den var vært i 2006 for " Bangkok Airways Open " .

 

 

 

 

golf player clip art

 

 

10.golf i PhuketPhuket har vel nok de smukkeste og mest naturlige golfdestinationer i Thailand . Phukets strande er i den grad vidunderlige og du kan hurtigt tage en dagstur til de berømte kalkstensøer i Phang-Nga bugten .

En ting der er knap så godt ved Phuket , er at de kun har 11 golfbaner , og disse baner er mere befolkede og også meget dyrere end dem i Pattaya oh Hua Hin . Men til gengæld får du hvad du betaler for her . Red Mountain eller Blue Canyon Club er i den gra nogle helt fantastiske golfbaner . 

 

red mountain

Red Mountain

 

blue canyon

Blue Canyon Club

 

 

Phuket er ideel for golf spillere der leder efter en luksusferie , da Phuket har nogle af de mest luksiriøse hoteller og restauranter i Thailand .

 

11 Golfbaner i phuket

 

Blue Canyon Country Club, Canyon Course

Blue Canyon Country Club, Canyon Course   Green

Blue Canyon Country Clubs Canyon Course var den oprindelige 18-hullers layout og sprang til berømmelse, da den blev valgt som stedet for 1994 Johnnie Walker Classic. Siden da har samme turnering returneret 2 gange med Tiger Woods , der vandt i 1998.

 

 

Blue Canyon Country Club, Lakes Course

Blue CVanyon Country LAKE

 

Blue Canyon Lakes Course er den 2. golfbane på Blue Canyon Country Club . Beliggende tæt på lufthavnen i den nordlige ende af Phuket Island, er banen god for dem , der ankommer og / eller rejser samme dag.

 

 

Katathong Golf Resort & Spa

Katathong Golf Resort and Spa   Green

Katathong Golf Resort & Spa er en 18-hullers bane , der er ret vanskelig . Banen er beliggende i en dal i Phang Nga-provinsen i det sydlige Thailand.

 

 

Laguna Golf Phuket

Lanna Golf Club

Laguna Golf Phuket er en golfbane med behagelige brise fra Andamanhavet . Golfbanen er ikke for krævende og afspejler den naturlige skønhed og de tropiske omgivelser i Bang Tao Bay.

 

 

 

Loch Palm Golf Club

Loch Palm Golf Club   Green

Mens Loch Palm Golf Club ikke er den længste Phuket golfbane , så er det en af ​​de mest behagelige og konsekvente . Omgivet af et panorama junglebeklædte bjerge , er Loch Palm let at gå , selvom den stadig er i stand til at kaste mange udfordringer fra sig og men giver enhver Phuket golfspiller en god træning.

 

 Mission Hills Phuket Golf Club Resort and Spa

Mission Hill 2   phuket

Hvis du er på udkig efter et havvendt glansbilledagtig golfbane at spille i Phuket , er Jack Nicklaus designede bane på Mission Hills Golf Resort i Phuket den du søger . Golfbanen ligger blandt mangrove skove på den naturskønne nordøstlige kyst af Phuket.

 

 

 Phuket Country Club

phuket country green

Phuket Country Clubs gamle bane var den første mesterskabsstandard 18-hullers golfbane bygget på Phuket Island. Det er beliggende næsten i centrum af Phuket og kan nemt nås fra nogen af ​​de vigtigste strand- og hotelområder.

 

Phunaka Golf Course & Academy

Phunaka   Green

 

Phunaka Golf Course er en 9 hullers golfbane med en placering på den sydlige del af Phuket Island . Phunaka Golf Couse er kun en kort køretur fra Phuket Town og øens strande , og er omgivet af frodige grønne anlagte marker.

 

 

 Rajjaprabha Dam Golf Course

Rajjaprabha Dam Golf   Green

Rajjaprabha Dam Golf Course ligger tæt på Khao Sok National Park . Den sydlige Thailand golfbane er bygget på bjergskråninger og er omgivet af tæt jungle . 

 

 

 

Red Mountain Golf Club

Red Mountain golf

Det er ikke svært at se , hvorfor denne Phuket golfbane blev kaldt Red Mountain . Det er dog sværere at forestille sig , hvordan et så dramatisk bølgende landskab, hvor blødrød sten og tæt jungle var de vigtigste ingredienser , kunne omdannes til et udfordrende , men spilbar golfbane .

 

Tublamu Navy Golf Course

Tublamu Navy Golf Course   Green

Tublamu Navy Golf Course er en landsdækkende kommunal bane , der ejes og drives af Royal Thai Navy . En 18-hullers bane der løber langs Andamanhavet og er hjemsted for mange havfugle.

 

 

 

 

golf player clip art

 

 

Det bedste tidspunkt at spille golf i Thailand

Det mest behagelige golfvejr finder du i den kølige sæson , som strækker sig fra november til marts . Men denne tid på året er også den travleste tid .

Green Fees er billigst i Thailand under regnsæsonen , hvor der på denne tid ofte er tilbud på banerne og på hotellerne . Selvom det er regntid , er det meget sjældent at dette forstyrer spillet ret meget . Det kan regne meget i det sydlige Thailand , men det regner en del mindre i det centrale Thailand , hvor Hua Hin og Pattaya ligger . F.eks regner det for det meste kun i Hua Hin om aftenen , hvilket giver god tid til at spille i løbet af dagen og om morgenen .  

 

Hvad koster en runde golf i Thailand ?

Green fees afhænger meget af, hvor du opholder dig i Thailand . Priserne på de bedste og mest kendte baner i Thailand , kan være tæt på hvad du betaler i Europa , men de almindelige baner koster omkring 1,000 baht. ( 200 d.kr. i år 2017 )

Thailands billigste golfbaner er dem der er ejet af militæret , men som stadig er åbne for offentligheden . Her starter green fees på omkring 500 baht .

Oven i green fees skal du være forberedt på at betale ca. 300 baht for en obligatorisk caddie (med få undtagelser i det nordlige Thailand).

 Golf slut

 

Vi håber at folk kan bruge siden her til noget fornuftigt - da den har taget en del tid at lave .

 

 

Siden sidst redigeret februar 2021

 

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0245769
I dagI dag19
I gårI går23
Denne månedDenne måned19
total for hele periodentotal for hele perioden245769
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 5
Gå til toppen