overskrift sunwear1

  komplet overskrift4

 

 

 

 

Solcreme og skygge er bare ikke altid nok i Thailand, så er dèr mon andet man kan investere i - for at gøre ferien i Thailand og solens stråler mere tålelige for sine børn ? 

Selvfølgelig er der det !

 

Kræftens Bekæmpelse har nogle sol-råd der blandt andet siger at man skal bruge solcreme, gå med solhat og kome i skygge i perioder – det gælder selvfølgelig for alle, både børn og voksne. Men børn husker jo ikke selv på solcremen om morgenen eller at komme i skyggen midt på dagen og derfor er det jo forældrenes ansvar at beskytte børnene mod den stærke sol sol1.

Forskning har vist, at jo flere solskoldninger man får som barn, desto større er risikoen for at udvikle hudkræft senere i livet, og derfor er det lige netop èn af dine fornemmeste opgaver som forældre, at beskytte dine børn imod solen.

UV-indekset er en god hjælp til at finde ud af , hvornår man skal beskytte sig mod solens stærke stråler . Er UV-indekset 3 eller derover , skal du bruge solbeskyttelse . Den største koncentration af uv-stråling falder mellem klokken 12 og 15 . Børn beskyttes bedst imod UV-stråling ved at tilbringe mindre tid i direkte sol i de timer hvor UV strålingen er stærkest , altså imellem klokken 12-15.

Solbeskyttelse

Sørg altid for at dine børn er smurt ind i en god vandfast solcreme alle de steder hvor tøjet ikke dækker, men husk også på at en solcreme ikke forlænger opholdstiden i solen, men blot beskytter imod UV stråler i et begrænset tidsrum , derfor er solcreme altså ikke altid nok for dit barn !

Derfor kan det være en god idé at anskaffe sig hjælp til at beskytte de små børn i solen  - for eksempel  i form af en UV heldragt . Den forlænger tidsrummet barnet kan opholde sig sikkert i solen , og kan være en god ven i nøden til en varm dag på stranden i Thailand . For i Thailand bliver du altså også rød selvom det er overskyet - så tag vores råd seriøst overfor dit barn .

Malthe 1De fleste UV heldragte er lavet som badetøj , fremstillet af blødt og hurtigtørrende stof , som er klor modstandsdygtigt og blokerer maximalt og derfor er mærket UPF50+ . Disse heldragte fås mange steder og går som regel fra størrelse 9 mdr. og op til 8 år, og findes med både lange og korte ben og arme.

Malthe 2Men faktisk bliver det mere og mere populært at beskytte sig imod solen – heldigvis , og derfor er muligheden for at købe tøj med UV beskyttelse til dine børn blevet nemt og så behøver du jo heller ikke hele tiden være på vagt og kigge efter dine børn på ferien . I Thailand kan dine børn jo nemt gå ned til vandkanten - mens du hviler dig på din drømmeseng    431    . 

 

Her på billedet til højre ses vores barnebarn i sin UV-dragt og den har han haft meget glæde af, når han har været med sine forældre og bedsteforældre i Thailand.

Og skal barnet ud og bade - så er han/hun jo altid klar til det .... herunder ses barnebarnet sammen med sin mormor i vandet .  

   

Malthe 3

 

 

IMG 1940

Og på sejltur.... som man jo tit er i Thailand - er dragten jo bare rigtig god . På havet er der jo ingen skygge .

 

 

Du kan købe flere af ovennævnte produkter på dette link: 

Køb " smart sun Wear "

 


 

 

Ha `en god  og afslappende ferie med dine børn beskyttet mod den stærke sol .

 

 


 

 

 

Siden sidst redigeret januar 2023

Siden her er pænt besøgt - men vi vil gerne ud til mange flere læsere . Du kan hjælpe os med dette ved at give os et " synes godt om " eller " del " ...... Klik lige herunder .

På forhånd tak


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0253039
I dagI dag11
I gårI går32
Denne månedDenne måned146
total for hele periodentotal for hele perioden253039
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 3
Gå til toppen