Overskrift

    Du kan blive bedre til at forstå andre

 

 

HEJ:

Vi har i marts 2019 lavet hele siden med vores gæstebog om .....

Det var alt for bøvlet at komme til denne gæstebog , og der var kun få der skrev i den ( læs teksten herunder ) ........ du kan nu let komme til at skrive en kommentar til os ved at gå til afsnit 33 her på hjemmesiden . 

 

 Den gamle tekst som ikke er relevant længere !!

Når man laver hjemmeside - så sidder man egentlig helt alene med sit lille projekt og har ingen fornemmelse af hvad der sker derude i virkeligheden 470og så kan du jo sige : Er det ikke meget kedeligt ?

Tjo - men jeg har jo selv valgt dette - jeg kunne jo bare lade være !! ..... men det ønsker jeg slet ikke . Jeg har et andet sted her på hjemmesiden skrevet , at jeg ikke forstod hvorfor folk ikke skrev i vores gæste bog . Dette har fået en af vore læsere til at reagere på dette og det er jeg faktisk glad og taknemlig for . At hun ( ja for det er nemlig en pige ) skrev til mig - fik mig til at offentliggøre hendes kommentarer her på hjemmesiden - da andre måske kan nikke genkendende til dette. 

Hun skriver  :  Jeg har lige været inde på gæstebogen , hvor I skriver , at I under jer over hvorfor folk ikke skriver derinde så ofte .... jeg tror jeg ved hvorfor :

Punkt 1....Man skal registrere sig for at skrive*  ( = besværligt )

Punkt 2....Man skal bruge tid på at skrive* ( = doven/man har ikke tid )

Punkt 3....Man formulerer sig måske ikke så godt*

Punkt 4....Man har måske svært ved at stave *

Punkt 5...Man tænker måske mere på sit eget behov om at finde Thailand info - i stedet for at tænke på jeres behov for at modtage indlæg til gæstebogen*

Punkt 6....Man orker det måske bare ikke *

At jeg nu har fået nogle tip om hvad der måske er årsagen til manglende " manglende indlæg i gæstebogen " - fra denne læser - giver mig jo også mulighed for at kommentere på dette og det vil jeg meget gerne gøre her .

Mine kommentarer kommer til hvert af punkterne her ovenover og de er som følger :

 

Kommentarer til punkt 1 : Det tager ca. 30 sekunder at registrere sig for at komme videre til gæstebohen . Og hvorfor skal man registrere sig ? . Det skal man for at jeg kan undgå at " computere fra den store verden " automatisk logger sig ind  i vores gæste bog . I en lang periode før denne registrering blev indført - blev vi bombarderet med tlbud på billig toiletpapir - tandbørster - hygiejnebind o.s.v. Det var simpelthen fordi disse " hacker-computere " ude i den store verden automatisk kunne logge sig ind i vores gæstebog .

Når man registrerer sig nu , på den måde jeg har lavet her - så kan jeg med 100 % være sikker på at du er " et menneske " og ikke en computer .

 

Kommentarer til punkt 2 : Selvfølgelig er der jo ikke noget der kommer af sig selv ( udover lommeuld ) - men på 5 minutter kan man nå meget og har man ikke lyst til at skrive så meget - så bare skriv " tak for kigget " eller hvad du har lyst til - meget kort . Prøv at tænke på at denne hjemmeside ikke er kommet af sig selv . Der er brugt dage og nætter og indtil videre 20 ture til Thaland for at samle disse oplysninger . Hvis vi bare regner på turene , så kommer vi frem til nogle tal som : 280 dage i Thailand / 400 timer i et fly / 240.000 kr i udgifter bare til transport og hoteller og det hele skal så ganges med 2 , da vi jo rejser 2 personer hver gang . Men det skal du ikke tænke på , det er vores valg . Det eneste vi beder dig om er de " 5 minutter " det tager at skrive i gæstebogen . 

 

Kommentarer til punkt 3 : At du måske ikke formulerer dig så godt , skal du bare slet ikke tænke på . Alle input i vores gæstebog kommer altid direkte til os - og vi kigger dem igennem . Er der en formuleringsfejl - så retter vi lidt i det , dog sådan at helheden i dit input er det samme efter tilretning , som det var før . Så det må ikke bremse dig . 

 

Kommentarer til punkt 4 : Er der stavefejl i det du har skrevet - så gælder samme procedure som nævnt i Punkt 3 . Vi skal nok fange og rette disse inden dit input bliver offentliggjort på hjemmesiden .

 

Kommentarer til punkt 5 : Hvis du tænker mere på dit eget behov for at finde info - så tænk lige på , at den ferie , som du så senere ligger og nyder på solvognen med en drinks nede i Thailand - måske er blevet til , fordi du fandt lige netop de oplysninger som du havde brug for og det var på vores hjemmeside .

 

Kommentarer til punkt 6 : Et døgn har 24 timer og jeg håber selvfølgelig at der på et eller andet tidspunkt i de 24 timer findes en periode , hvor du kan overskue at bruge 5 munitter på vores gæstebog.

 

 

Ovennævnte svar til punkterne fra en af vore læsere er ikke ment som provokation - men skal bare opfattes som et " blødt svar "  på punkterne og jeg håber at man lige vil tænke det igennem en gang mere . Så hvis èt af punkterne rammer dig - så har du måske læst mit svar mu .

 

 

Nu vil jeg så sætte mig tilbage og vente på dit input i gæstebogen  

27

 Jeg bliver ikke træt af at vente :-)

 

 

 

 


 

 

 

Siden her er pænt besøgt - men vi vil gerne ud til mange flere læsere . Du kan hjælpe os med dette ved at give os et " synes godt om " eller " del " ...... Klik lige herunder .

På forhånd tak


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0249426
I dagI dag78
I gårI går53
Denne månedDenne måned78
total for hele periodentotal for hele perioden249426
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 4
Gå til toppen