Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

Oplevelser ved Mae Hong Son

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Uthai Thani og du kan her se hvad du kan opleve i Uthai Thani og omegn . Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Uthai Thani og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Uthai Thani er en Provins i det Nordlige Thailand .

Areal : 17.431 km²

Befolkningsantal : 329.433 ( 2018 ) 

Begynder ved Chantharam Temple eller Wat Tha Sung en vigtig turistattraktion i Uthai Thani , der er karakteristisk med et 100 meter glasreservat , der pryder hele templet med glitrende glitter . Fortsæt derefter til Mount Sakae Krang-lokalbefolkningen som en hellig og populær rejse for at respektere munkene. Wat Uposatharam , et gammelt tempel ved Sakae Krang-floden har en række forskellige arkitektur, herunder en vestlig Kermit-stil. Og Wat Tham Khao Wong er et gammelt thailandsk træhus bygget i baggrunden omgivet af tårnhøje kalkstenbjerge . Ud over de smukke templer er Uthai Thani-provinsen også fyldt med bemærkelsesværdige naturlige steder som Pa Tat-skoven , som er en forbløffende naturlig ting som urskove , der er kendt som Jurassic i Thailand . Der er også Huai Kha Khaeng Wildlife Sanctuary , som er berømt for sine rigelige skove og rigelige dyreliv , der er blevet registreret som et UNESCO verdens naturarvssted . Turister, der kommer her, kan gå på vandreture, studere naturen og få øje på dyr på en bestemt rute . Der er også interessante aktiviteter, såsom at besøge Phu Wai Cave , en stor smuk grotte med stalaktitter og stalaktitter i en underlig form og over 9 arter af flagermus . Oplev charmen fra de gamle dage på den kulturelle vej i gaden i Rong Ya Alley , mens du smager på den berømte mad fra Uthai City og handler efter små souvenirs derhjemme. Besøgende vil opleve det langsomme liv tæt på naturen ved Ko Thepho eller gennemblødt i vandet, mens de holder smarte billeder ved Pang Sawan Weir.

Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område . Der kommer selvfølgelig nogle templer - men der vil også være andet . Thailand har lige omkring 41.000 templer - så dem har vi opgivet at beskrive .... men måske der kommer et par stykker undervejs  .  

 
 
 
cirkler2
 
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son 

1Wat Tha Sung ( et andet navn er Wat Chantharam ) er på Mu 2, Tambon Nam Sum . Det er et gammelt tempel fra Ayutthaya-perioden . Det blev tidligere kaldt “ Wat Chan ” , som er navnet på en abbed . Wat Chantharam blev senere forladt indtil 1789 , da munken Luang Pho Yai kom her . Landsbyboere bad ham om at blive abbed for templet, og han renoverede det. Templets første placering var på bredden af ​​Sakae Krang-floden . Artefakten på stedet er en prædikestol bygget af Luang Pho Yai , der ligger overfor templet . Flere bygninger blev senere tilføjet af munken Phra Ratchaphrom Yan Nen ( Luang Pho Ruesi Ling Dam ) . Den nye konvokationshal er smuk med et dekoreret interiør . De indvendige vinduer og døre har billeder af engle . Hans Majestæt Kongen præsiderede over en ceremoni for officielt at åbne bygningen . Omkring bygningen er en traditionel mur med søjler . Billeder af Luang Pho Pan og Luang Pho Yai 3 gange den faktiske størrelse er på hjørnet af frontvæggen . Derudover har det nye sted et bredt område samt mange pavilloner med indkvartering til meditation.

 
 
cirkler2
 
 
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
1Khao Sakae Krang-bjerget er tilgængelig til fods gennem Wat Sangkat Rattanakhiris lange trappe . Hvis du passerer igennem templet kan du beundre kopien af ​​Lord Buddhas fodaftryk , bygget i 1905 og flyttet fra Wat Chantharam . En stor bronzeklokke hænger foran tempelpavillonen , konstrueret af en kongeligt nomineret embedsmand og folket i Uthai Thani . Det menes at klokken er hellig , og besøgende i provinsen , der ikke har ringet med den , har ikke rigtig set provinsen .
På toppen af ​​Khao Sakae Krang er en statue af Somdet Phrapathom Borommahachanoknat eller den kongelige far til kong Rama I , født Thongdi . Statuen blev støbt dobbelt så stor som livsstørrelse . Hvert år den 6. april , når Suphannika eller Fai Kham ( gule bomuldstræer ) , den symbolske blomst af Uthai Thani , blomstrer over bjerget , afholdes en ceremoni for at ære kong Rama Is far . I skoven bag bjerget , ca. 200 meter fra statuen , er der en verdenskortnål , bygget i 1932.
For at komme dertil skal du tage motorvej nr. 3220 i 4 kilometer. Gå forbi provinsstadionet . Kørslen langs ruten til toppen af ​​bjerget er især bemærkelsesværdig for sin smukke panoramaudsigt over Uthai Thani.
 
 
cirkler2
 
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son 
1Wat Tham Khao Wong er et buddhistisk tempel i tambon Ban Rai i Ban Rai-distriktet i provinsen Uthai Thani , Thailand , nær grænsen til Suphan Buri-provinsen . Det blev bygget i 1987 og har en to-etagers konvokationshal i thailandsk stil , og området er blevet udsøgt anlagt. Der er et antal grotter bag templet.
 
 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1 Huai Kha Khaeng Wildlife Sanctuary er en af ​​de mest interessante steder at se dyreliv i Thailand . På grund af relativt klar synlighed gennem skoven og overflod af alle slags dyr er det meget let at få øje på dyrelivet . Stedet her er hjemsted for den største befolkning af tigre i Thailand , andre relativt almindelige arter er banteng , elefanter og leoparder . Selvom det er en af ​​de bedste destinationer for fuglekiggeri , er det ganske ukendt for mange fuglefolk .

Stedet blkev indskrevet som Wildlife Sanctuary i 1974 sammen med tilstødende Thung Yai Wildlife Sanctuary er begge steder det største beskyttede dyrelivsområde i Sydøstasiens fastland . Det ligger i Dawna Range nordvest for Thailand og dækker 2780 km² hovedsageligt inden for Uthai Thani-provinsen , men også provinserne Kanchanaburi og Tak , der grænser op til Thung Yai Wildlife Sanctuary mod vest . Huai Kha Khaeng og Thung Yai blev i fællesskab føjet til UNESCOs verdensarvsliste i 1991.

Huai Kha Khaeng der hovedsageligt er kuperet , består af stedsegrønne bakkeskov med Eleocarpus , der dominerer flodbredderne , semi-stedsegrønne , løvfældende og bambusskove . Stedet har flere store floder omgivet af græsarealer . Det er et af Thailands mindst tilgængelige og mindst forstyrrede skovområder .

De arter, der findes i her , er en blanding af fire forskellige biogeografiske zoner : Indo-burmesisk , indokinesisk , sundaisk og kinesisk-himalayansk . Mange af de arter, der findes her, er sjældne , truede eller endemiske . Omkring en tredjedel af alle Sydøstasiens kendte pattedyrarter er repræsenteret på stedet her . 

De mest almindelige pattedyr i parken med næsten garanteret en observation du laver i løbet af et par dages ture er fire hjortearter (Sambar-hjorte, bjeffende rådyr, Elds hjorte og indiske svinehjorte), langhalet makak, asiatisk palme-civet og vildsvin. Der er ret god chance for at få øje på bantengs og elefanter på det første vagttårn 7 km øst for hovedkvarteret. Huai Kha Khaeng er sandsynligvis det bedste sted i Thailand at se bantengs, en anden god placering er Kui Buri National Park. Leoparder ses relativt ofte . Tigre er relativt almindelige , men observation er ret sjælden .

Det er et fremragende sted at se forskellige fuglearter , undervurderet af fuglefugle sandsynligvis på grund af dets fjerntliggende placering. Grønne påfugle , kroneormede ørne , rødnebbskat , almindelig iora , hvidblæsspætte , orange-breasted trogon , sortehovedspætte er få af mange meget almindelige fuglearter , der findes omkring hovedkvarteret og langs grusveje.

 
Huai Kha Khaeng er ikke et typisk turistmål , det er ikke kendt meget af lokale eller udenlandske turister . Det betragtes mere som et vildt undersøgelsesområde , og takket være det er det et af de bedst bevarede vilde områder i hele landet.
Stedet har et hovedsædeområde , der består af administrative bygninger , stabsophold , en campingplads , et besøgscenter , restaurant og en kantine . Et begrænset område er tilladt for besøgende . Tiger Trail og Khao Hin Daeng Trail er to stier , der kan gåes uden vejledning og flere længere stier , der skal ledsages af rangers . Rangers kan arrangeres i besøgscentret . Der er tre vagttårne , alle ikke så langt væk fra hovedkvarteret . Hovedkvarteret har en rummelig campingplads , men på grund af en hændelse med en elefant , der skader en turist i et telt , er campingpladsen lukket for campister , turister skal bo på resorts i nærheden af ​​helligdommen og tage daglige ture .
Indgangsgebyr for udlændinge er 200 THB ( børn 100 THB ) , 20 THB for thailandske statsborgere ( børn 10 THB ) og 30 THB for køretøjer. Parkens porte er åbne fra 6:30 til 16:30 , men det er dog muligt at komme ud før mørke.
Seub Nakhasathien, der var tidligere leder af helligdommen, begik selvmord i 1990 for naturens skyld og overlod sine aktiver til Khao Nang Rum-forskningsstationen . Nyheden om hans selvmord fik stor opmærksomhed i medierne og chokerede nationen .
 
Attraktionerne i Huai Kha Khaeng
 
Hovedkvarter
 
Hovedkvarteret ligger i den nordøstlige del af parken , der er tilgængelig fra motorvej nr. 3438 . Området består af Sup Nakhasathian-mindesmærket , administrative bygninger , opholdsrum og et besøgscenter . Campingpladsen og kantinen er lukket på grund af en hændelse med en elefant til skade for en campingturist i teltet . Turister rådes til at medbringe deres kød og vand / drikkevarer.

Thap Salao-floden løber gennem HQ-området og tiltrækker nogle dyr specielt i den tørre sæson. Floden har også to bidragende vandløb i nærheden med navnet Nam Khun og Pong, begge tilgængelige fra to forskellige retninger på de omkringliggende veje.

 

Sti ved HQ-området

Det omkringliggende område har mange officielle vandrestier , relativt godt vedligeholdt med god information . Der er også flere andre ikke-officielle stier , der kan tillades , hvis tilladelse er opnået fra besøgscentret.

 

Khao Hin Daeng Natursti

Denne cirkulære og flade sti, der starter fra nærliggende HQ-bygning, passerer gennem dipterocarp, blandede løvfældende og tørre stedsegrønne skove. Stien er god til fugleture med mulighed for at se spor fra andre dyr som rådyr og tigre. Der er to muligheder for dette spor; en kortere mulighed ved 2,2 km, der tager mindre end 2 timer og en længere ved 4,7 km, der tager cirka 3 timer at gå.

 
Home of Tiger Nature Trail
Et 800 meter langt cirkulær sti med mulighed for at se fodaftryk og spor fra tiger , leopard og andre pattedyr . Stien starter nær campingpladsen.
 
Khao Pakdee Nature Trail
En 3 km lang sti, der gradvist ned ad en højderyg i et område med frugtbar blandet løvskov tager 2 timer at gå. Når regntiden slutter og den kolde sæson starter, får skoven blandede farver i rød, orange, gul og rød, hvilket skaber en smuk udsigt. Forskellige fuglearter kan ses langs stien.
Stien starter fra samme punkt som Home of Tiger Nature Trail og deler sig ved en gaffel nordpå.
 
Pong Chang Puak Nature Trail
En delvis cirkulær 1,5 km lang sti, der passerer en lille dam og fører til Thap Salao-floden nær km8. Der er et observationstårn med udsigt over åbent rum omkring floden, muligt at se banteng, påfugl og andre arter.
 
Pa Teng Rang Nature Trail
En 1,2 km lang sti , der passerer få kunstigt konstruerede søer , der tiltrækker dyr. Området er tør dipterocarp skov, der skifter farveområde i den tørre sæson.
 

Huai Kha Khaeng Nature and Wildlife Study Centre

Beliggende 40 minutters kørsel syd fra hovedkvarter nær Cyber ​​Ranger Station, består webstedet af et studieområde, en natursti, udsigtspunkt.
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
 
cirkler2
 
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
 
1Phu Wai CavePhu Wai Cave ligger mellem et højt og komplekst kalkstenbjerg i området Phu Toei National Park . Grotten er stor og rummelig med stalagmitter og stalaktitter i forskellige former, såsom chedi og batshtub . Der er også skilte , der angiver positioner og navne på klippeformerne . Indgangen til grotten er på en bjergskråning , der er tilgængelig til fods . Grotten luftig , da der er et hulrum , der åbner sig til den anden side af bjerget inden i . Der bor op til ni typer flagermus i Phu Wai Cave , som er frugtflagermus, Thomas's Horseshoe bats , Andersens Leaf-nosed bats , Black- skæggede Tomb-flagermus , Great Himalayan Leaf-nosed bats , Large Bent-winged bats , Dobson's Horseshoe bats , Horsfield's Leaf-nosed bats , Orchid tip-winged bats . Dette er en af ​​grotterne med de mest variable flagermustyper i Thailand . Besøgende kan bede om en guide ved indgangen . Turen tager cirka en time . Bag grotten er der Thep Mali Cave eller Phaya Nak Cave , som er en lille og ret dyb grotte . Stalagmitter og stalaktitter inde i grotten er naturligt smukke . Phu Wai Mountain Top er 700 meter over havets overflade og tilbyder et bredt og smukt landskab til besøgende. Bjergryggen er dækket af frugtbar tør dipterocarp skov. Det er vigtigt at bruge lommelygte , fordi det er meget mørkt inde i grotten . Guider anbefales . For at komme dertil fra Ban Rai District, kør ad motorvej nr. 3011 (Ban Rai-Phu Bon-ruten) forbi kurven for Chao Phor Khao Rak-helligdommen. Ved t-krydset, hvor der er en vejskilt til Ban E-Loom-Ban Khao Phu Toei, drej til højre og kør i cirka 6 kilometer. Kør forbi indgangen til Wat Tham Khao Wong i yderligere 3 kilometer for at ankomme til Phu Wai Cave.
 
cirkler2
 
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
1 Kører du til Wat Tham Khao Wong i Ban Rai , Uthai Thani , passerer du et skilt , der siger " Big Tree " . Hvis du mener, at det ikke er værd at lave en lille omvej , tager du fejl . Vi passerede det første gang og tænkte , at omvej bare ville være spild af tid . Vi tænkte at vi vidste hvor stort dette træ kunne være , og dog hvis de satte et skilt på hovedvejen måtte det da være noget særligt .
Anden gang vi passerede skiltet kunne vi ikke modstå dette . Vi fulgte skiltene . Det førte os til en safari-lignende vej . Da vi kørte gennem en ujævn vej omgivet af palmer , fik vi et glimt af det store træ . Det er virkelig enormt !
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Hvis du ikke tror på alt dette , så vær venlig at respektere træet og dem, der alligevel tror på det . Vi skriver jo ikke alt dette, så folk kan lave skøre billeder for sig om hvor stort dette hellige træ i virkeligheden er .
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Du kan besøge træet når som helst på en dag . Der er ingen adgangsgebyr . Du kan donere til gaveæsken . Donationerne bruges sandsynligvis til at pleje træet. Vi er ikke 100% sikker, men det er højst sandsynligt rigtigt .
 
 
 
cirkler2
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
1Hus-bådene på Sakae Krang-floden afspejler den gamle forbindelse mellem vand og Uthai Thani-folks livsstil . Vand her bruges til at dyrke den sødt duftende pandanus og til at opdrætte fisk i flydende kurve , især gourami . Provinsen er berømt for denne gamle måde at opdrætte fisk på , som nu er en stor besættelse . Turister kan tage en bådtur for at observere livet for mennesker , der bor på flåder på Sakae Krang-floden ved at gå ombord på Lan Sakae Pier nær Municipal 2 Fresh Market i Amphoe Mueang . Besøgende kan også gå ombord på Lan Suphannika foran provinshallen på Sri Uthai Raoad. Ruten passerer Wat Tha Sung og slutter ved Tambon Tha Sung , hvor Sakae Krang River og Chao Phraya River mødes.
 
 

cirkler2

 

 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
1 Ban I Mat-I Sai Hill Tribe Cultural Center ligger i Karen Village , der strengt overholder gamle traditioner . Landsbyen fører en enkel livsstil og fredelig atmosfære og har en kopi af et Karen-hus , som turister kan se . Der er også et rum , der viser traditionelle Karen-værktøjer og -redskaber . Mulighed for indkvartering og en kulturel forestilling , hvis der gives et forudgående varsel.
 
 
 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 
1Pha Rom Yen-vandfaldet eller " Namtok Pha Rom Yen "  er et af - eller måske det smukkeste vandfald i Uthai Thani .
Hvis du ikke kan læse thai, ( alle tegnene er skrevet på thai her ) kan det være lidt svært at finde Pha Rom Yen-vandfaldet . Men dine anstrengelser vil være det hele værd når først du finder og ser skønheden i Pha Rom Yen-vandfaldet .
 
 Oplevelser ved Mae Hong SonHer kan du se det høje græs som skjuler stien til vandfaldet . 
 
Når du efter nogen søgning komme til stien der fører til vandfaldet - kan du parkere ved vejen  . Herefter går du ind i græsset , som du ser på billedet og du vil finde en bro der fører dig videre til en trappe .
 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Du skal herefter gå op ad denne trappe og selv om du måske er i tvivl om du er på det rette spor , så skal du bare fortsætte . Du kommer efter at have krydset vandet til en anden trappe ( vandet er ikke dybt ) . Du kommer efter næste trappe op over klipperne .
 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Efter at have klatret op til første niveau kan du høre lyden fra vandfaldet . Du skal nu op til - mellem 2. og 3. niveau og du vil blive forbløffet . Det ver extremt smukt her . Du står nu ved et fantastisk vand fald .

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Man skulle kunne svømme her - så hav dit badetøj med . Du vil iøvrigt også blive temmelig våd ved at stå her mellem 3. og 4. niveau . Dog kan man godt være i tvivl om man kan svømme i vandet - men bade , det kan du . Trappen til niveau 4 er meget stejl og klipperne ovenpå er meget glatte . Vær forsigtig, hvis du vil gå tæt på vandfaldet . 

Sådan kommer du hertil : Gå til Amphoe Ban Rai ( Uthai Thani ) , tag motorvej nr. 3011 ( Ban Rai-Phu Bon ) i Ban Rai , kør til Ban Mai Rom Yen . Tag Rural Road 4004 . Der er et tegn i en kurve , men det er skrevet på Thai . Du kan også se traditionelt tøj hænge i et træ .

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Hvis du kører helt op ad bjerget , finder du et hvilepunkt . Du kan tydeligt se vandfaldet derfra . Hvis du befinder dig der , skal du køre ned igen.

Der er ingen åbningstider , men sørg for at være derude før solnedgang, for det kan være lidt farligt at gå ned i mørket .

Billederne herover er taget i oktober (slutningen af ​​regntiden) .

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

Siden sidst opdatreret marts 2021


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0227260
I dagI dag6
I gårI går151
Denne månedDenne måned572
total for hele periodentotal for hele perioden227260
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 6
Gå til toppen