overskrift de 8 bedste ilands

 

Thailand har mega mange Ø`er - vel omkring 500 stk. og selvfølgelig er ikke alle tilgængelige eller " turist-venlige ". Vi vil her beskrive de 8 bedste Ø`er i Thailand .Vi nævner Ø`erne i vilkårlig rækkefølge - så ingen er bedre end andre , men har alle noget at byde på.

Så hvor skal du hen næste gang ? - Om du er til fest , udforskning af junglen eller solnedgange , bør du på et tidspunkt prøve disse 8 bedste Ø`er i Thailand .

Lad os komme i gang  456 :

kosametbeach

koh Samet1
Nogle tror at når der skal festes igennem - at man så skal til Koh Phangan , men det passer bare ikke . Når Bangkoks indbyggere vil feste igennem , strømmer de til til Koh Samet. Med sine afskærmede bugter , sit pudderlignende sand og sine klare blå bølger , så er Koh Samet et paradis for livsnydere. De idylliske strande udgør scenen for en festivitas , der varer langt ud på natten.

Røg fra vandpiber blander sig med ildjonglører på Sai Kaews kyst , før de skinnende natklub-lamper og silverstrand barer fyrer op under natten . Når du har festet igennem og ikke orker mere , så træk dig tilbage til en roligere bugt - der findes masser , som er uberørt af party-folket 426 .

 

 

 Koh Yao Yai where to go in thailandKoh Yao Yai1 Halvvejs mellem ø`erne Krabi og Phuket i Phang Nga Bay finder du Ø`en Koh Yao Yai . Ø`en er slank og indtagende , men stadig stort set ukendt og uspoleret og det takket være lokalsamfundenes bestræbelse på at holde antallet af turister i ave. Og det kommer du til at takke dem for . Den primære attraktion på denne thailandske ø er faktisk manglen på attraktioner – forvent ikke brølende nattefester eller bananbådsture; de lokale, der fisker fra langbåde er topmålet af action på øen. Med overjordisk smukke kalkstensklipper, turkise bugter og herligt hvide sandstrande handler denne enkle, men sofistikerede ø ganske simpelt om at svælge i naturens vidundere .

 

 

koh Tao1ko taoKoh Tao`s kystlinje ligger omkranset af kampesten og rev, og området er bedst kendt som et dykkerparadis. I de roligste bugter kommer fiskene op til overfladen, mens hvalhajer lodder det krystalklare vands dybde længere ude på havet.

En samling bungalower, strandcaféer, barer og dykkerskoler udgør hovedattraktionerne i Sairee Beach, der er kendt for at være larmende, travl og forrygende sjov. Hvis du er til større elegance, så søg mod de finere resorter syd for molen eller mod en bjergvilla, hvorfra du vil finde utrolige udsigter. En hurtig tur rundt på naboøen Nangyuan Island opfylder alle drømme om et eksotisk eventyr på en sand bounty ø  293 .

 

koh Similian øerne1similan oerne thailandKom og nyd en slentretur på de fine bløde sandstrande som er pyntet med kampesten. I baggrunden lyder fuglekvidder fra de frodige skove, livet er simpelt. Vejnettet er så tilpas beskedent, at det rå, Jurassic Park-lignende vildnis på Similan forbliver sig selv. Skulle der findes en himmel på jord, ville denne klynge på ni thailandske øer være et ganske godt bud. Under vandoverfladen afslører Andamanhavet sin rene, uspolerede skønhed i fuldt farveflor.

Du kan snorkle, dykke eller bare flyde rundt i det azurblå hav, dase på stranden, tage på delfinsafari eller kigge efter eksotiske fuglearter – dette er virkeligt et fristed for naturelskere. Her er ingen resorter i miles omkreds, tilværelsen nydes i en basal træbungalow, og opholdet er i en liga, der overstråler al konventionel luksus.

 

 

Koh Chang ThailandKoh Chang1 Ø´en Koh Chang som jo er Thailands næststørste ø , er regnfuld og bjergrig og absolut hele rejsen værd. Ud over sin faretruende snørklede meget hovedvej, samt tætte skov og dramatiske solnedgange, belønner Koh Chang sine besøgende med stort set mennesketomme strande, forfriskende, billige øl og den helt særlige følelse af at være på en øde ø. Her kan du skyde verdens jag til hjørne.

Lonely Beach er øens magnet for solorejsende. Det er ikke blot en strand, det er en livsstil, som mange vælger at holde fast i. Svøm, tag på vandretur, dyk eller slæng dig i hængekøjen. Og så er det rart at vide, at du alligevel sagtens kan finde fester, der holder natten ud, hvis du leder   431   .

 

 

ko phi phi donkoh Phi Phi1Ko Phi Phi er mest kendt for sin overjordiske skønhed, og det skorter hverken på festglæde eller bejlere. Ø`en er så smuk, at det kan være helt overvældende. Som en slags ø`ernes supermodel. Leder du efter Thailands smukkeste ø har du et rigtig godt bud, lige her.

Her er masser af muligheder for adspredelse; hvide strande, azurblåt hav og tropiske jungler – Phi Phi-øerne har alt, men du kommer til at dele det hele med tusinder af unge, festglade entusiaster, som udlever deres livs drukture i behørig afstand fra forældres årvågne øjne.

Cruise rundt i en langbåd og iagttag aberne svinge sig rundt inde på kysten, udforsk huler og se de præhistoriske hulemalerier, og husk dit dykkercertifikat, så du kan opleve så meget som muligt af koralrevene, før de går til grunde.

 

koh samui 35232325 1483453446 ImageGalleryLightboxkoh Samui1Samui’ siges at stamme fra det kinesiske ord for " sikker havn " , og denne elegante bounty ø i Thailandbugten byder Da også på endeløst smukke, forskelligartede steder med hver sin karakter, der tiltrækker en alsidig skare af besøgende med oplevelser for enhver smag.

Er du i humør til fester, der er en rockstjerne værdig, så tag til det nordøstlige hjørne. Hvis du ønsker at se et glimt af det gode gammeldags Thailand, så sæt kursen mod syd: Her er fiskerlandsbyer, tilgroede palmelunde og små stier, som leder mod hemmelige bugter. De eksklusive nordlige strande er lige så kosmopolitiske – og dyre – som i Phuket, men en scooter og et åbent sind kan føre dig ind i et rustikt bungalowområde på ingen tid.

Dyk ned i det varme, glitrende hav – det er allestedsnærværende, uanset hvor på Koh Samui du befinder dig. Og med lufthavnen beliggende lige midt i byen, er transporttiden fra Bangkok blot 70 minutter  401 .

 

koh phangan 161907398 707x471Koh Phangan1Du har muligvis set denne legendariske fest-ø i nyhederne, men den populære ø Koh Phangan er lykkeligvis meget mindre intens end sit rygte. Full Moon Party-stranden i Haad Rin er uden tvivl festens centrum, men hvis højrøstede strandbarer og vandhuller ikke lige er dig, er der dusinvis af andre strande, hvor du kan slappe af.

Drag op ad den vestlige kystlinje, her finder du de bedste strande – eller dyrk din indre boheme mod nord, hvor der bydes på yoga og meditation. Når du er tanket op med fred og stilhed, er der altid gode overnatningsmuligheder og lækre cocktails at hente tilbage i det livlige Haad Rin 204 .

 

 

 

Her var der så nogle muligheder med hensyn til Ø`er . Vi har endnu ikke været på dem alle - men mangler vel kun et par stykker .

 

 

 

 

Siden her er pænt besøgt - men vi vil gerne ud til mange flere læsere . Du kan hjælpe os med dette ved at give os et " synes godt om " eller " del " ...... Klik lige herunder .

På forhånd tak


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0240454
I dagI dag11
I gårI går51
Denne månedDenne måned11
total for hele periodentotal for hele perioden240454
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 5
Gå til toppen