backpacker

 

På listen over hvilket land i verden der er det nemmeste og skønneste land at backpacke i , stryger Thailand lige direkte ind på førstepladsen . Det der gør Thailand til det perfekte backpacking land , er :

 

  • at infrastrukturen er god , så det er nemt at rejse rundt i landet .

 

  • at Thailand er et billigt land at rejse i .

 

  • at befolkningen er vant til at møde backpackere , som er kommet igennem mange år . Derfor er der opstået en backpacking-kultur i Thailand , som kun gør det nemmere for dig at backpacke dig gennem dit Thailand eventyr .

 

Backpacking i Thailand - Transport

travel

 

Indenrigsflyvninger

Hvis du har under 3 uger til at opleve Thailand i , og gerne vil rejse fra nord til syd , skal du vide at offentlig transport er en tidsrøver . Men heldigvis er det billigt at flyve indenrigs i Thailand . Her kan du bl.a. vælge flyselskabet Air Asia , som er et lavbudget selskab med standarder , der svarer til Ryan Air og lidt derunder . Billetter fra Bangkok til Chiang Mai , eller fra Bangkok til Phuket , kan typisk fås til under 500 kr. tur/retur - det gælder dog ikke i januar og december , som er Thailands absolutte højsæson . 

 

Bus

Du kan roligt planlægge en rute fra nord til syd i bus . Det kan nemlig sagtens betale sig at rejse med bus i Thailand , både i forhold til økonomi og komfort . Hvis du tænker : "ahh bus - det er lidt for primitivt ", så kan du godt tro om igen . Du kan nemlig købe VIP-busbilletter , hvor du får et bredt sæde , der kan lænes helt tilbage , og hvor der bliver serveret både snacks , mad og drikke undervejs.

 

Taxa

Til de kortere distancer vælger mange at fragte sig rundt i taxa . Selv på længere distancer kan det ofte også godt svare sig at leje en taxa , i særdeleshed hvis I er en gruppe . Du kan typisk leje en taxa for en dag til mellem 600-800 kr . Før du sætter dig ind i taxaen , skal du huske at aftale en pris eller bede chaufføren om at slå taxametret til . Så sikrer du , at de ikke sætter prisen for højt . 

 

Scooter

Et af thaiernes favorit transportmidler er scooteren , og du vil med garanti blive overrasket over , hvor mange mennesker , der kan sidde på én scooter samtidigt . Lad dog være med selv at eksperimentere i det !  At leje en scooter er en oplagt måde at opleve landet på . På øerne er det særlig smart , fordi de ofte ikke er bundet ligeså godt sammen af offentlig transport . Derudover er det også bare en fed måde at opleve Thailand på - men husk nu hjelm og kør forsigtigt.

 

Båd

Fra fastlandet, og ud til Thailands populære paradisøer , sejler der mindre færger og speedbåde . Billetter kan du købe ved forskellige turoperatører , og ofte kan du også få transporten ud til færgen inkluderet i prisen . Det er den nemmeste måde at fragte sig derud på .

 

 

Siden sidst redigeret august 2018


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0242686
I dagI dag48
I gårI går44
Denne månedDenne måned442
total for hele periodentotal for hele perioden242686
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 8
Gå til toppen