Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

 

Hvor lang tid

 

Den hurtigste tur til Thailand får du ved at flyve direkte fra København til Bangkok . Men de fleste flyvninger til Bangkok er dog lidt længere , fordi de inkluderer 1-2 stop undervejs . De kan derfor have en varighed på mellem 14-20 timers rejsetid .   

Rejsetid og pris

Når du rejser til Thailand skal du gøre op med dig selv om hvor stor en rolle rejsetiden og prisen spiller for dig . Disse to ting er nemlig oftest kædet sammen . Hvis du er utålmodig og vil have en direkte flyvning , koster det typisk dobbelt så meget som en flyvetur med lang rejsetid . Du kan dog være heldig at finde billige flybilletter , hvor rejsetiden er 13-16 timer . De billetter inkluderer typisk et stop undervejs f.eks. i Dubai , Abu Dabi , Doha eller Qatar . 

 

Del din Thailand rejsetid op

 

dubai

 

Hvis du vil have billige billetter , slipper du ikke for en mellemlanding på din rejse til Thailand . Den situation kan man godt udnytte positivt og booke et par oplevelsesrige dage i landet hvor du mellemlander ( Det har jeg / vi godt nok aldrig prøvet , vi vil helst så hurtugt som muligt til Thailand ) , men det er en mulighed som man kan udnytte og på den måde lave en kombinationsrejse med f.eks. både Dubai og Thailand . Ofte koster det ikke extra , udover en smule dyrere hotelovernatninger , og det smarte kunne jo så være , at når du deler rejsen op , er du mindre udmattet når du så endeligt lander i Thailand .

 

Sådan får du mest ud af rejsetiden

Når rejsetiden overstiger 10 timer , kan Thailand synes langt væk . Men vi vil da gerne lige her give et par gode råd til at få det bedste ud af din rejsetid .

 

1Tænk endelig ikke på de mange rejsetimer forude og den trænge benplads , eller om personen foran dig har lagt sædet helt tilbage og måske har væltet din drink i flyet . Tænk hellere på eksotiske Thailand , og på at du nu skal opleve det asiatiske eventyr , som ligger lige om hjørnet . Rejsen begynder allerede i lufthavnene , så få endelig det bedste ud af det og nyd at du er på vej til drømmedestinationen .

 

2Tilpas dig døgnrytmen allerede før afrejse . I Thailand er de 5-6 timer foran os ( afhængig af om vi har sommertid eller vintertid på rejsetidspunktet ) . Det kan derfor være smart at flyve sent på eftermiddagen eller helst om aftenen - dansk tid - så kan du sove ombord på flyet og nå udhvilet frem .

 

3Gør turen behagelig . Tag noget let tøj på og hust evt. en extra bluse , da det ofte kan blive koldt i flyet , når flyet er oppe i 10 kilometers højde . Medbring en god bog og evt. egne hovedtelefoner . Sidstnævnte er en god idè , da dem de udleveret i flyet ofte har en dårlig lydkvalitet . Dine egne er også mere behagelige at have på .

 

Måske synes du , at rejsetiden er lang , når du tæller transport til og fra lufthavnen med samt ventetid i lufthavnen . Men én ting er helt sikkert : Det er det hele værd . Thailand har vejret , befolkningen , maden , kulturen , naturen og stranden , som garanterer dig en oplevelse for livet . Før du ved af det , vil du til Thailand igen og igen.

 

Siden sidst redigeret august 2018


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0227260
I dagI dag6
I gårI går151
Denne månedDenne måned572
total for hele periodentotal for hele perioden227260
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 3
Gå til toppen