overskrift tur 2

 

310

 

I dette tur forslag skal vi kigge på en tur med speedbåd, hvor vi lejede båden KUN til vores selskab ..... Vi var 12 personer sammen på turen til Ao Nang dette år og vi havde besluttet at vi ville på sejltur med speedbåd. Vi kontaktede nogle af de salgsboder der var på gaden i Ao Nang og indhentede priser på en speedbåd med min. 2 motorer. Vi spurgte flere steder, men fandt hurtigt ud af, at dem der skulle give os prisen, ringede det samme sted hen - så vi fik jo selvfølgelig den samme pris alle steder. Men vi fik en pris der var acceptabel for vores  hold og bookede båden til en tur et par dage senere.

Denne løsning kan du lave hvis I er min 12-14 personer på det hold du skal på tur samen med. Jeg mener at vi gav 16.000 bath for båden og det svarer til 3200,00 Danske kroner ( år 2018 ) og med 12 personer giver det en pris på ca. 270 danske kroner pr. person for en heldagsudflugt med mad og drikkevarer, og så kan du jo selv bestemme tempoet på turen - altså hvor lang tid man vil være hvert sted osv.

Vi fortæller om turen herunder:

 

tekst speedbadstur 2

292

 

Her ses båden som vi havde lejet og den lå lige neden for vores hotel i Ao Nang, så det var jo nemt da vi skulle afsted.

 

294

 

Med på båden havde vi faktisk 3 mænd. Èn til at styre båden og èn til at hjælpe når båden skulle fortøjres ved Ø´erne som vi stoppede ved og endelig havde vi også en guide med - så det var helt perfekt. 

 

296

 

Og vi har jo båden helt for os selv - så vi kan sætte os som vi har lyst til. Som det ses bag ud af billedet, så har vi god fart på båden.

 

298

 

Vi sejler her forbi Kongens sommerhus som ligger højt oppe i bjergene.

 

305

 

Og det er jo rart at have en guide med der kan fortælle om turen undervejs.

 

308

 

Vi er her kommet til James Bond Island og vi "parkerer båden" her og går i land.

 

310

 

Her ses stenen som er med i James Bond filmen "The man with the golden gun" ...... og den er fantastisk flot, som den står der i vandet .

 

317

 

Vi bliver på James Bond Island en times tid og der tages billeder - og her er der mulighed for at tage "et par sjove billeder".

 

318

 

James Bond Island

 

329

 

Vi forlader James Bond Island og sejler bag omkring Ø`en. Vi skal derfor igennem det hul i bjerget her og speedbådsføreren sætter farten helt ned og sejler stille og roligt hen imod hullet.

 

333

 

Vi er igennem hullet i bjerget ... der var lige akkurat plads til båden igennem hullet ... men det var tydeligt at bådføreren har prøvet dette mange gange før .... Så en oplevelse mere på turen !!

 

334

 

Næste stop på turen er Pannye Island som er en by på pæle. Panyee Island er en hel by der er bygget på pæle ude på havet . Der bor "i byen" ca. 5000 mennesker og der er både skoler - restauranter og butikker m.m. derude.  

 

344

 

Vi spiste frokost herude - som var med i prisen på bådturen. Derefter gik vi rundt og så meget af denne spændende by ...... vi var her i ca 2 timer.

 

346

 

Vi er sejlet videre og er kommet til Hong Lagoon, som er et FANTASTISK sted. Der er en lille åbning i lagunen - som ses baggerst i billedet. Her kan speedbåden lige sejle ind - og ellers er hele lagunen omgivet af høje bjerge og der er bare helt stille herinde. Få bådføreren til at stoppe motoren og nyd stilheden. 

 

347

 

Der er bare så flot og musestille herinde i lagunen ...... vi lå stille her ca 20 minutter, og der var mulighed for at hoppe i vandet og blive afkølet lidt. 

 

355

 

Vi er sejlet videre og kommer forbi denne "bolig" som ligger i et hul i et bjerg midt ude på havet. Der bor en lille familie her. Lidt underligt at nogen kan trives med sådan en bolig. Bådføreren stopper båden her i 5-10  minutter, så at man lige kan tage et par billeder.

 

356

 

Sidste stop på turen er Hong Island og vi parkerer båden her og går i land.

 

359

 

Vi bliver her på Hong Island et par timer og bader i det dejlige vand. Der er masser af fisk her og vi fodrer disse. Som det ses på billedet, kommer de helt hen og spiser når vi rækker dem maden.

 

360

 

Vores bådfører og guide har frisk frugt med til os - som vi nyder inden vi sejler tilbage til Ao Nang igen ...... en fantastisk tur. Vi sejler herefter tilbage til Ao Nang hvor vi startede.

 

 

analog clock face

Ovennævnte sejltur var et forslag til en dags-tur der tager fra ca 09:00 til 17:00 .....  Det er fantastisk at have "sin egen båd med personale" på turen ..... så hvis er I en flok på tur , så prøv dette . 

 

Siden sidst redigeret januar 2023

 

 

 

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0255354
I dagI dag21
I gårI går32
Denne månedDenne måned1075
total for hele periodentotal for hele perioden255354
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 3
Gå til toppen