Oplevelser ved Mae Hong Son

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Phetchabun og du kan her se hvad du kan opleve i Phetchabun og omegn . Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Phetchabun og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Phetchabun er en provins i det nedre nordlige Thailand .

Areal : 12.668 km²

Befolkningsantal : 994.540 ( 2018 ) 

Phetchabun er en af ​​Thailands 77 provinser og ligger i det nedre nordlige Thailand . Nabolande provinser er Loei , Khon Kaen , Chaiyaphum , Lopburi , Nakhon Sawan , Phichit og Phitsanulok .

Phetchabun er en provins , der er velegnet til dem , der kan lide ro og at være tæt på naturen. Den er et berømt turistmål , bl. a. Phu Thap Boek , som er den højeste top i provinsen . Probvinsen er et populært sted for camping telte og at opleve en kold brise , se det første lys om morgenen og sove under stjernerne om natten . Blandt landskabet omgivet af bjerge og tåge , der strækker sig uendeligt , på vej til Phu Thap Boek , er der interessante højdepunkter , der er blændende opstillet af flere tusind hektar kålplantager . Wat Phra That Pha Son Kaew er et andet højdepunkt , der er kendetegnet ved 5 overlappende hvide Buddha-statuer , der står midt i bjergene .

På vej fra Phu Tub Berk , ikke langt væk, kommer du ind i Phu Hin Rong Kla nationalpark , som er en anden naturlig attraktion , den har både fantastisk natur og historisk betydning.

For andre turistaktiviteter, der er af interesse i Phetchabun-provinsen , er det at gå op for at se 360 ​​graders udsigt ved Khao Takian Ngo udsigtspunkt på Khao Kho og vandre for at studere naturen i Nam Nao National Park . Oplev charmen fra Thailands savanne ved Thung Salaeng Luang , eller skift atmosfære for at besøge de gamle steder i Si Thep Historical Park . 

Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område . Der kommer selvfølgelig nogle templer - men der vil også være andet . Thailand har lige omkring 41.000 templer - så dem har vi opgivet at beskrive .... men måske der kommer et par stykker undervejs  .  
 
 
 
cirkler2
 
 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Lad os starte med National Parkerne i Phetchabun - så er vi ligesom kommet i gang . Phetchabun har to Nationalparker . Nationalparker er en fortrinlig måde at udforske Thailands natur på med vandrestier, der fører dig til smukke vandfald og fantastiske udsigtspunkter over jungleklædte bjerge og dale. Der er også mulighed for at overnatte i nationalparkerne.

Der er jo ingen grund til at opfinde " den dybe tallerken " når den er opfundet . Vi lavede for et stykke tid siden et helt afsnit omkring National Parker i Thailand og det var faktisk et stort stykke arbejde . Vi vil derfor ikke skrive om disse parker igen - men blot henvise til dette afsnit . Vi nævner navnene på parkerne og viser link til disse .

For at komme til afsnittet skal du klikke her : National Parker i Nord Thailand

Derefter ruller du ned på siden og finder følgende park :

 

 

Luang

 

Nam Nao

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Wat Phra Thad Pha Son Kaew ligger på bjergtoppen i Thang Daeng Village , Tambol Camp Son med området 91 rai . stedet blev grundlagt i 2004 som et Dharmma-træningscenter . Tidligere blev det kaldt " Phra Thad Pha Son Kaew Dhamma Center " . Dette Dhamma-træningscenter ligger midt i naturen med en fredelig atmosfære omgivet af høje bjerge . På bjergtoppen er der en grotte , hvor mange af landsbyboerne i Thang Daeng plejede at se en flyvende kugle på himlen , der flyver til denne grotte . Landsbyboerne troede , det var Buddhas ånd . De mente, at dette sted er lykkebringende og helligt og kaldte det " Pha Son Kaew " . Der er bygninger og lokaler til Dhamma-foredrag og også overnatningssteder for Dhamma-praktiserende læger . Dette tempel tilbyder også Dhamma-kurser . Folk , der er interesserede i at deltage , kan tilmelde sig via www.phasornkaew.org. Bortset fra at tjene som et Dhamma-træningscenter er det også en af ​​de interessante turistattraktioner i Petchaboon-provinsen . Vigtige steder inde i templet inkluderer :

1. Phra That Pha Kaew Chedi På fundamentet af Chedi og bruges som et opbevaringssted for Dhamma-doktriner og billeder . Det bruges også som et sted for meditation .

2. Green Jade Sala Det er en firkantet Sala omgivet af store gennemsigtige spejle for at føle sig tæt på den naturlige atmosfære .

3. Green Jade Buddha Image . Det er et Buddha-statue i Mara Vichai-kropsholdningen , som er Chiangsaens kunst . Denne Buddha-statue blev skåret ud af jade med Buddhas relikvier inde i hoveddelen.

4. White Jade Buddha Image Det er en Buddha-statue  i siddestilling , der er bygget i henhold til Kantara-kunsten . Hoveddelen indeholder også Buddha-relikvierne . Lan Pho ( Bhodhi Courtyard ) Denne gårdhave er fuld af Bodhi-træer , som er det spirituelle anker for buddhisten . Buddha bliver oplyst under Bodhi-træet , hvorfor det har været så vigtigt og altid er involveret i den buddhistiske ceremoni. Buddhas levn 7. Phra Siwalee gårdsplads, hvor " Phra Siwalee Buddha Image " er placeret.

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Namtok Than Thip Forest Park ligger i Bung Namtao Sub-district og Bung Khla Sub-district, og dækker et område af Khao Plok Lon National Forest Reserve og Pa Khao Pa Ko-Wang Chomphu National Forest Reserve . Stedet er en kilde til bifloder , der strømmer ud i Pa Sak-floden . Det er en høj bjergkæde med rigelige planter . Fauna , der kan ses , omfatter " jungle fowls , bamboo rats , jungle cats , and butterflies " . Parkens samlede areal er ca. 8.750 rai . Interessante attraktioner i skovparken er som følger : Udstillingscenter som er et sted , der giver grundlæggende information og viden , og det ligger på kontoret for Namtok Than Thip Forest Park . Kaeng Nam Wing er det første sted , hvor turister kan opleve skovens skønhed . Ved denne flod strømmer vand mod klipperne og udhuler disse , mens besøgende kan bade på stedet her . Ved Kaeng Maduea står et stort antal Maduea eller figentræer på klipper , der stiger op midt i den kraftige vandstrøm . Tat Chomphu er et sted for afslapning med en stor stenterrasse og et stort bassin , der er passende til svømning . Kaeng Pha Iang ligner en klippe , der bøjer baglæns med en stor terrasse . Det kan svømmes i vandstrømmen her , og strømmen fører ind mod klipperne . Namtok Than Thip ligger 1.400 meter fra kontoret for parken . Det er et smukt og stort 1-lags vandfald med en højde på 26 meter , en bredde på 30 meter og vand , der løber hele året, velegnet til afslapning . Wang Nam Rins form svarer til hovedet på en elefant. Det er kilden til forskellige slags bregner som Bird's Nest bregner og Adiantum eller Maiden hårbregner. Det ligger nær udsigtspunktet, hvor landskabet i den øvre del af Namtok Than Thip kan ses tydeligt . Parken har arrangeret interessante aktiviteter for turister såsom Nature Study Route. Mange slags fugle og sommerfugle kan ses langs ruten på 3 kilometer. Det tager cirka 3 timer at gå ruten. Indkvartering Parken tilbyder - men ikke nogen bolig , men en campingplads og telte til turister . Et telt kan betjene 2 personer . Ellers kan besøgende medbringe deres egne telte . Kontakt for yderligere information om , hvordan man kommer dertil og indkvartering på tlf. 0 5671 8705, 08 9080 0111. For at komme dertil fra Mueang Phetchabun skal du tage hovedvej 21, Phetchabun-Lom Sak-ruten i cirka 28 kilometer. På Km. 250 drej til Ban Bung Namtao-krydset, drej til venstre ad Ban BungNamtao-Thung Samo-ruten, Khao Kho District, i 4 kilometer, indtil du når Mo Phan 28 T-krydset. Drej til venstre i 25 meter ind på motorvej nr. 2302, Ban Bung Namtao-Thung Samo-ruten. Drej derefter til venstre igen i omkring 1 kilometer og drej til kontoret for Namtok Than Thip Forest Park i 1,5 kilometer til vandfaldet.

 

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Thai Lom Walking Street ligger på Ronnakit Road . Her kan Turisterne opleve livsstilen i byen og lokal mad såsom , Khanom Chin Thai Lom , Ping Kai Khao Buea og Khao Lam Phaya Luem Kaeng .

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

 

Siden sidst opdateret april 2021


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0249430
I dagI dag0
I gårI går82
Denne månedDenne måned82
total for hele periodentotal for hele perioden249430
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 2
Gå til toppen