Oplevelser ved Mae Hong Son

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Narathiwat og du kan her se hvad du kan opleve i Narathiwat og omegn. Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Narathiwat og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Narathiwat er en provins i den sydlige del af Thailand .

Areal : 4.475  km²
 
Befolkningsantal : 802.474 ( 2018 )
 
Narathiwat ligger cirka 1.150 kilometer syd for Bangkok og er den sydligste provins i Thailand , hvor det er en af ​​fem, der grænser op til Malaysia , i dette tilfælde ved Amphoe Su-ngai Kolok , hvor den sydlige jernbanelinje ender .
Med Amphoe Su-ngai Kolok , der tjener som et økonomisk og grænseturistisk center , byder provinsen et stigende antal malaysere og singaporeanere velkommen på korte ferier eller shoppingture .
Ud over sine kulturelle attraktioner har Narathiwat smukke strande og er den region, hvor mest thailandske guld udvindes.
 
Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område . Der kommer selvfølgelig nogle templer - men der vil også være andet . Thailand har lige omkring 41.000 templer - så dem har vi opgivet at beskrive .... men måske der kommer et par stykker undervejs  .  
 
 
 
cirkler2
 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Lad os starte med National Parkerne i Narathiwat - så er vi ligesom kommet i gang . Narathiwat har faktisk kun èn enkelt Nationalpark. Nationalparker er en fortrinlig måde at udforske Thailands natur på med vandrestier, der fører dig til smukke vandfald og fantastiske udsigtspunkter over jungleklædte bjerge og dale. Der er også mulighed for at overnatte i nationalparkerne.

Der er jo ingen grund til at opfinde " den dybe tallerken " når den er opfundet . Vi lavede for et stykke tid siden et helt afsnit omkring National Parker i Thailand og det var faktisk et stort stykke arbejde . Vi vil derfor ikke skrive om disse parker igen - men blot henvise til dette afsnit . Vi nævner navnene på parkerne og viser link til disse .

For at komme til afsnittet skal du klikke her : National Parker i Syd Thailand

Derefter ruller du ned på siden og finder følgende park :

 

13   Budo Sungai Pa Di

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Narathat Beach er smuk og foret med skyggefulde fyrretræer . Den er meget passende til afslapning . Langs stranden er der mange fiskerlandsbyer spredt rundt . Desuden er der mange Longtailboats , der ligger rundt om i bugten . Det er en naturlig strandtype til turister .

Det er en bred strand med rent og hvidt sand . Den er 5 kilometer lang . Stranden er meget smuk , især på kappen af ​​Pak Nam Bangnara.
 
 
cirkler2
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Grænsebyen " Sungai Kolok " ligger 66 km fra Narathiwat og er i kraft af dens jernbaneforbindelse et meget travlere overgangssted til Malaysia end Ban Taba , der ligger direkte syd for Narathiwat .

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Vi kunne ikke finde yderlige oplysninger om denne attraktion - men kig forbi hvis du kommer på disse kanter .

 Adresse: 66 Suriya Pradit Rd, Bang Nak, Mueang Narathiwat District, Narathiwat 96000, Thailand

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Hala-Bala Wildlife Sanctuary er et naturreservat i Thailand , der anses for at være en af ​​de rigeste skove i Thailand i den sydligste del af landet . Det kaldes " Amazon of Asean " . Det blev officielt etableret i 1996 . Dets område er omkring 270.725 rais ( ca. 167.244 m2 ) , der dækker området Titiwangsa Range og støder op til Belum-Temengor Reserve i Malaysia .

Hala-Bala Wildlife Sanctuary er en bevaret skov bestående af to skovområder : Hala-skov i Betong-distriktet i Yala-provinsen og Chanae-distriktet i Narathiwat-provinsen med Bala-skov i Waeng- og Sukhirin-distrikterne i Narathiwat-provinsen . For Waeng-folk kaldes det "Bala-Hala", men for lokalbefolkningen i Betong kaldes det "Hala-Bala".

Skoven blev opkaldt efter Khlong Bala , en naturlig khlong ( kanal ) , der løber ind i Bang Lang-reservoiret i Yala , og som er en stor flod , der stammer fra en tropisk regnskov med bifloder fra Hala-bjergtoppen . Den har en regnskov beliggende i den dybe skov ved siden af ​​den malaysiske grænse og er hjemsted for forskellige vilde dyr . Sjældne konserverede vilde dyr er blevet sporet , da en række hornfuglearter er blevet set . Sæsonmæssigt findes flokke på hundrede til tusind hornbills i området . Især er der store og små flokke af almindeligt punget næsehornsfugl ( Rhyticeros subruficollis ) , der årligt migrerer fra Huai Kha Khaeng Wildlife Sanctuary i de centrale og vestlige regioner til dette område i maj , hvilket antal ca. 500 eller mere i alt . Hala-Bala er også et habitat for op til 10 hornbills fra i alt 13 arter , der findes i Thailand , såsom næsehornhorn ( Buceros næsehorn ) ,  der kan ses tæt langs Ban To Mo-Ban Bala-ruten , herunder sjældne arter hjelmede næsehorn ( Rhinoplax vigil ) også.

Også store vilde dyr som gaurer ( Bos gaurus ) findes ofte i græsarealerne ved Khlong Bala. Alle disse peger på , at Hala-skoven er en komplet tropisk regnskov , der er beriget af planter , dyreliv og en række fuglearter , herunder biodiversitet , der opretholder balancen i naturen i denne skov . I den del af sjældne planter, der kan findes i denne skov, for eksempel gyldenbladet liana eller lokalt kaldet Yan Da-o ( Bauhinia aureifolia ) , en endemisk plante i Thailand , der kun findes i provinserne Narathiwat , Yala og Pattani . Maha Sadam ( Cyathea podophylla ) , en slags bregne , der plejede at være mad fra dinosaurer , der kan få det til at føles som at vende tilbage til en urskov og er også hjemsted for det største baingtræ ( Tetrameles nudiflora ) i Thailand.
Se Hala-Bala Wildlife Sanctuary og alt, hvad Sukhirin har at byde på, ved at arrangere din tur sammen med en guide . 
 

cirkler2
 
 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Khao Kong Buddhist Park ligger ved Khaogongmongkol Mingmitpatitharam-templet i Lampoo-distriktet , hvor Phra Phuttha Thaksin Ming Mongkhon ligger . Det er 8 kilometer væk fra byen Narathiwat via Narathiwat Tanyong-vejen . Området var tidligere et vigtigt vartegn for buddhismen , da buddhistens gamle ting blev fundet her . I dag er det blevet en munkebolig . Højdepunktet er en yndefuldt sydligt Buddha-statue , den gyldne Phra Phuttha Thaksin Ming Mongkhon , der sidder i lotusposition . Rattanakosin-statuen kunstneriske stil stammer fra det sydlige Indien i Chola-perioden kombineret med stilen af Nakhon Si Thammarat . Denne gyldne Buddha-statue sidder i holdningen til at holde den første prædiken med højre hånd , der rører sammen og venstre hånd åbner sig . Statuen af ​​armeret beton , dekoreret med guld , har en 17 meter og en højde på 24 meter . For turister, der interesserer sig for at besøge dette kulturelle og betydningsfulde tempel, er parken åben hver dag uden adgangsgebyr.

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

Siden sidst opdateret marts 2021

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0253040
I dagI dag12
I gårI går32
Denne månedDenne måned147
total for hele periodentotal for hele perioden253040
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 2
Gå til toppen