overskrifr fraklip1

 

 

Når man tager så mange billeder som vi gør og har gjort på vores ferier, så kan det ikke undgåes, at der kommer nogle "sjove" billeder indimellem. Mange af disse "fejlskud" bliver så efterfølgende kasseret når vi kommer hjem og skal lave hjemmesiden. Vi synes egentlig at dette er lidt ærgerligt - så derfor har vi lavet denne side, hvor vi vil forsøge at samle disse billeder. Vi har ikke spurgt personerne på billeder om de vil medvirke her på siden - men skulle der være en person som er havnet her på siden og som ikke ønsker dette - så smid en mail til os - så fjerner vi billedet omgående. Billederne kommer i vilkårlig rækkefølge og kan være fra forskellige år selv om de står samlet.

 

1

 

 

Ja - her var der lige en anden fotograf der var hurtig. Billedet er fra Railey Beach ved Krabi. Vi havde lige spist en frokost og sad og slappede lidt af. Tja så kan øjnene jo hurtig lukkes hvis man er lidt træt  37 .... og har været ude i havluften det meste af dagen. Så nu er jeg altså selv den første der ofrer mig på siden her.

 

 

 

 2

 

 

Det er sjovt og lidt spændende at sejle med longtailbåde. Man kan hurtigt komme fra Ø til Ø. Billedet her er fra Ao Nang hvor vi er på vej over til Poda Island. De unge mennesker synes det var sjovt at vippe lidt med båden - men ikke alle synes dette. Uheldigvis var det lige samtidig med at jeg skulle tage et billede og så kom der dette resultat ud af dette 11 .

 

 

 

 3

 

 

Dette billede er taget ved Karon Beach i Phuket hvor vi skulle ud med banan-båd. Fotografen er altid klar med kamaraet når der er aktivitet. Men lige her kunne det godt se ud til at billedet lige er blevet taget fra en "forkert vinkel".

 

 

 

12

 

 

Dette billede blev taget på Koh Samui og skulle egentlig have været et hyggeligt familie-billede, men da jeg satte mig på elefantens fod, tog jeg lige fat i dens stødtænder. Det blev elefanten sur over og drejede hovedet hurtigt til siden med det resultat at jeg måtte en tur i jorden.

 

 

 

4

 

 

Hov fotograf .... Når du tager billeder - skal du lige huske at se efter om der er spejle på væggen  14

 

 

 

5

 

 

Ja - her er det fotografen selv der er kommet i skudlinien. Det var meningen at der skulle tages et billede med Poul i denne fine "flyder" i poolen. Men af en eller anden grund kunne den ikke bære vægten og på vej til at gå til bunds så billedet blev ikke helt som forventet. Derfor er det havnet på denne side med "fraklip".

 

6

 

 

 

Dette billede er fra et slange show i Phuket. Der var mulighed for at blive fotograferet med en af slangerne bagefter show`et. Jeg er egentlig klar til at billedet bliver taget. Men pludselig slår slangen et par sving i luften og jeg bliver lidt forskrækket , som det nok fremgår af billedet.

 

 

 

7

 

 

 

Vi er på besøg ved Cashewnut-factory i Phuket og der er smagsprøver på alle de produkter der laves her. Vi smager flittigt på tingene inden vi køber noget. Ikke alle smagsprøverne var lige gode og som det fremgår af billedet var der en ting her der ikke lige var sagen. Billedet var egentlig blevet kasseret - men nu er det altså havnet her under "fraklip" .

 

 

8

 

 

Og hvad er der specielt ved billedet her ? .... Tja vi opdager det først da billedet er taget. Foran Dorthe står der en stor Shingha øl. Dorthe drikker normalt kun cola light eller Pepsi Max .... så hvordan øllen er havnet her .... er en gåde. Vi har valgt at tage billedet med her - da det nok ellers ikke ville blive brugt på hjemmesiden.

 

 

9

 

 

Under normale omstændigheder - så er der altid liv og glade dage når vi er på ferie sammen. Alle plejer at bidrage til underholdningen. Men hvad der lige er gået galt her ved jeg ikke ....... men trætheden har overmandet flertallet  39 .

 

 

10

 

 

Et år vi var i Chiang Mai gik jeg en tur og mødte denne cykel-taxa. Jeg skulle da selvfølgelig have et billede af mig selv i denne. Men jeg ved ikke hvad der er galt her. Enten er "manden" for stor eller også er cykel-taxa`en for lille. Billedet blev i første omgang kasseret - men dukker nu pludselig op her på denne side.

 

11

 

 

Dette billede er taget ved stranden på Koh Chang. Man ligger og soler sig ved stranden og jeg ville egentlig bare tage et ganske almindeligt billede. Af en eller anden årsag knækker Jens ` solseng sammen og han går bagover .

Dette sker lige da jeg tager billedet og vi har valgt at tage dette med her på siden.

 

 13

 

Dette billede er taget ved Karon Beach i Phuket. Lene var gået ud for at bade og jeg ville tage "det perfekte" billede af det smukke vand. Samtidig ned at jeg klikker på knappen på kameraet - vælter en bølge pludselig ind og resultatet ses tydeligt på billedet 205 .

 

 

  14

 

Det kunne godt se ud som om at "Larsen" træder på et eller andet i poolen. Han er jo ved at tabe sin øl  1 .

 

 

 

 

15

 

 

Dette billede er taget på en restaurant i Jomtien - og "man skal jo ikke drikke" når der skal tages billeder .....

 

 

193

 

Billederne på denne side er kun ment som sjov og er ikke for at genere nogle. Vi vil supplere med flere fremover hvis der skulle flere dukke flere "fraklip" op i arkiverne .

 

 

 

 

 overskrift49

 

Siden sidst redigeret januar 2023

 

 

Siden her er pænt besøgt - men vi vil gerne ud til mange flere læsere . Du kan hjælpe os med dette ved at give os et " synes godt om " eller " del " ...... Klik lige herunder .

På forhånd tak


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0255354
I dagI dag21
I gårI går32
Denne månedDenne måned1075
total for hele periodentotal for hele perioden255354
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 1
Gå til toppen