overskrift51 

Er man i Thailand - skal man da selvfølgelig på elefant tur...... Der er rigtig mange steder i Thailand man kan opleve disse store dyr.

Vi har efterhånden prøvet dette mange gange igennem årene siden 2005.  Vi købte sidst en udflugt på Koh Samui i sommeren 2013 og der var selvfølgelig også en elefant tur med i denne tur , som der mange gange er på disse ture i landet.

Min kone - Lene -  ville ikke med på elefant turen , da hun ikke er så vild med at sidde på ryggen af disse kæmpe store dyr.... Jeg ville ikke skuffe vores guide på turen , så jeg tog elefantturen alene... det var nu - som altid - meget hyggeligt og sjovt at prøve dette . Man kommer altid ind igennem noget skov og lignende på sådan en tur .

448

( Jeg er selvfølgelig lidt ærgerlig over at denne side i en periode var blevet den mest populære side her på vores hjemmeside ! - nu når vi har et andet afsnit der omhandler det modsatte - for at beskytte elefanterne . Men ingen kan ændre på fortiden og det kan jeg heller ikke - men vores fremtidige rejser til Thailand bliver UDEN elefanttrekking . )...... hvis du vil læse den anden side skal du klikke her : Elefantens liv i Thailand

 

Filmen startes ved at trykke på pilen i billedet

 

 

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

 

 

I nederste højre hjørne af billedet kan du vælge stor skærm .

Få taget nogle billeder undervejs

Når du er ude på elefant-trekking , så få endelig taget nogle billeder undervejs på turen. Din elefant-fører , som er med på turen , tager gerne nogle billeder med dit eget kamera. Du skal selvfølgelig give ham nogle bath for dette bagefter , men billederne er skønne ar have med hjem fra ferien. Det er jo nogle store og flotte dyr.

70

Siden her er pænt besøgt - men vi vil gerne ud til mange flere læsere . Du kan hjælpe os med dette ved at give os et " synes godt om " eller " del " ...... Klik lige herunder .

På forhånd tak


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0253040
I dagI dag12
I gårI går32
Denne månedDenne måned147
total for hele periodentotal for hele perioden253040
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 4
Gå til toppen