overskrift

 

  

hugo5

 Haloooo......

 

 

Vi søger nye steder i Thailand !!   144  63

Siden år 2005 har vi rejst en del til Thailand . Vi har - som det fremgår af hjemmesiden her - rejst til mange forskellige steder og vi har nogen gange også besøgt de samme steder flere gange.

Vi har rejst til områderne  Krabi - Phuket - Khao Lak - Chiang Mai - Bangkok -  Koh Samui - Koh Tao - Koh Phi Phi - Koh Lanta - Koh Chang.

Vi vil nu gerne finde nye steder i Thailand at rejse hen til , derfor søger vi hjælp hos vore læsere på denne hjemmeside. Vi har nogle krav som gerne skal være opfyldt på de steder vi gerne vil besøge - og dem kan du se herunder :

 

1

Der skal være en strand i forbindelse med stedet. Vi er klar over at der de fleste steder ikke er solsenge og parasoller , men skulle du alligevel kende et sted hvor dette findes , er det kun et plus - ellers finder vi nok en løsning på dette .

1162

 Der skal gerne være lidt by i nærheden - således at man kan gå til byen om aftenen og spise på lokale restauranter , eller handle i nogle butikker. 139

 3Der må gerne være nogle oplevelser i området , således at man kan komme rundt og se noget . Der behøver ikke være mange - men man ligger jo ikke på stranden hver dag - så der må gerne være mulighed for at der kan ske noget andet.

49

Sidder du inde med oplysninger som passer på ovennævnte " krav " - så skriv til os. Du kan enten skrive til os må mail : Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller aller bedst , du kan skrive din " historie i vores gæstebog - så får andre læsere også glæde af den.

 

Du kan komme til gæstebogen ved at klikke på dette link : Gæstebogen

 

Vi glæder os til at høre fra dig !!

 

på forhånd tak

 

LPl

 

overskrift 570

 

Siden her er pænt besøgt - men vi vil gerne ud til mange flere læsere . Du kan hjælpe os med dette ved at give os et " synes godt om " eller " del " ...... Klik lige herunder .

På forhånd tak


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0253041
I dagI dag13
I gårI går32
Denne månedDenne måned148
total for hele periodentotal for hele perioden253041
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 2
Gå til toppen