Oplevelser ved Mae Hong Son

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Yala og du kan her se hvad du kan opleve i Yala og omegn . Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Yala og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Yala er den sydligste provins i Thailand .

Areal : 4.521 km²

Befolkningsantal : 536.330 ( 2019 ) 

Yala er den sydligste provins i Thailand. Nabolande provinser er Songkhla, Pattani og Narathiwat. Yala er en af ​​to landlukkede provinser i det sydlige Thailand, hvor den anden er Phatthalung. Dets sydlige del grænser op til Kedah og Perak.

Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område . Der kommer selvfølgelig nogle templer - men der vil også være andet . Thailand har lige omkring 41.000 templer - så dem har vi opgivet at beskrive .... men måske der kommer et par stykker undervejs  .  
 
 
 
cirkler2
 
 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Lad os starte med National Parkerne ved Trand - så er vi ligesom kommet i gang . Yala har en Natonalpark . Nationalparker er en fortrinlig måde at udforske Thailands natur på med vandrestier, der fører dig til smukke vandfald og fantastiske udsigtspunkter over jungleklædte bjerge og dale. Der er nogen steder også mulighed for at overnatte i Marineparkerne.

Der er jo ingen grund til at opfinde " den dybe tallerken " når den er opfundet . Vi lavede for et stykke tid siden et helt afsnit omkring National Parker i Thailand og det var faktisk et stort stykke arbejde . Vi vil derfor ikke skrive om disse parker igen - men blot henvise til dette afsnit . Vi nævner navnene på parkerne og viser link til disse .

For at komme til afsnittet skal du klikke her : Natinal Parker i syd Thailand

Derefter ruller du ned på siden og finder følgende park :

 

 

11   Bang Lang

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Betong Hot Spring er et naturligt fænomen med varme kilder, der stiger op under jordens overflade . I områder med kogende varme kilder kan æg koges på mindre end 7 minutter .

I landsbyboere i Yala-provinsen antages det at Betong Hot Springs med de varme kilder , der forekommer i landsbyen Tano Maera Subdistrict , Betong District , Yala Province , er en hellig brønd , der kan behandle visse sygdomme , såsom hudsygdomme , kan lindre kropssmerter m.m. Betong Hot Spring There er et sted, hvor turister kan tage et varmt bad .

Betong Hot Spring Yala-provinsen har udviklet sig til en turistattraktion .

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Det er vigtigt i provinsen at tingene er organiseret og opdateret og at området omkring landskabet er smukt . Men stadig naturligt at være velegnet til turisterne . Også for sundheden - så for Betong er stedet bredt kendt , både af thailandske turister og udenlandske turister .

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Thailandske turister kan lide at rejse hertil for helbredets skyld . Betong Hot Spring er også behandling for hudsygdomme. Hvilket kan betragtes som en værdifuld tur hertil . 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Betong Hot Spring hører hjemme i Tano Maera Subdistrict , Betong District væk fra Yala-provinsen . Kør ad №410 i en afstand på 135 kilometer og fortsæt derefter ad den asfalterede vej i yderligere 8 kilometer.
 
 
cirkler2
 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Hala-Bala Wildlife Sanctuary er et af de bevarede områder i Thailand . Det ligger ved grænsen til Thai-Malaysia . Det blev officielt etableret i 1996 . Dets område er omkring 270.725 rais , der dækker området San Kala Khiri Mountain . Hala Forest og Bala Forest er tropisk regnskov . Selvom begge områder forbinder ikke hinanden , blev de registreret som det samme naturreservatområde . Hala Forest er i Betong Distict , Yala-provinsen og Janae Distict , Narathiwat-provinsen . Bala Forst ligger i Waeng District og Sukirin District, Narathiwat-provinsen . For at besøge stedet her, så kør på Kwam Man Kong Road ( den offentlige motorvej nr. 4062 ) langs med San Kala Khiri Mountain . Cirka 5 kilometer fra Baan Boo Keh Ta Local Administration Office i Waeng District er der et udsigtspunkt til at se dyr ved . Pukaothong Protection Unit, en underenhed til Hala-Bala Wildlife Sanctuary , ligger 10 kilometer fra dette udsigtspunkt . Gå herfra i 100 meter , der er et kæmpe baing træ . Dens diameter er 25 meter . Langs med vejen er den mest rigelige skov i Thailand . Du kan se mange sjældne planter som " Yuan " -træet , en smuk flerårig plante i Fabaceae-familien , der bruges til møbler, og "Saya" -træet , et fremtrædende træ af Hala-Bala-skove i Dipterocarpaceae-familien . Du kan muligvis se næsehorns fugle her , da de normalt bygger deres reder på disse træer . Ruten slutter ved Baan Pukaothong i Sukirin District . Den samlede afstand er 18 kilometer . Der er meget dyreliv her , der skaber balance i det økologiske system . De fleste af dem er sjældne i Thailand som siamangs og kæmpe asiatisk flodfrø , den største frø i Thailand . Thailands 4 reserverede vilde dyr , serows , malaysiske tapirs , marmorerede katte og Sumatran næsehorn findes her . Da dyrelivsreservatområdet er skrøbeligt , er det ikke tilladt at overnatte . Den bedste sæson for naturstudie er fra slutningen af ​​februar til september , da der er lidt regn i den periode . 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Denne tunnel snor sig gennem et bjerg i cirka 1 kilometers længde og er næsten 20 meter bred på visse punkter med flere indgange . Det blev bygget i 1976 og det tog tre måneder at gennemføre byggeriet . Selvom området for tiden er en del af en landsby , der tilhører den thailandske nationale udviklingsfront , var det engang en højborg for det kommunistiske parti i Malaya . Det blev engang brugt som et luftangrebshul og madopbevaringsområde . I øjeblikket er der en udstilling om Piyamitr-tunnelens historie , herunder livsstilen i skoven . Det er åbent for offentligheden fra kl. 08.00 til 16.30 hver dag. Tunnelen er placeret på Ban Piyamit 1, Tambon Tano Mae Ro. For at komme dertil skal du tage den samme rute som Betong Hot Spring-ruten og gå forbi den varme kilde i yderligere 4 kilometer .

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Ved Bird City Street Art vil opleve æstetikken . Her er der mange aktiviteter . At invitere berømte kunstnere til at male p murene i området Nuan Sakul 1 og Nuan Sakul 2 under begrebet kunstflyvningsværfter , har bragt samfundets identitet og den måde , folk har udviklet sig til at være enestående . Bird City betragtes som den nye turistattraktion i Yala og tre sydlige grænse provinser . Det er udsøgt og smukt. Gennem maleri i væggen på samfundet . Der er også et fotografisk sted for turister i Yala.

 

 

cirkler2

 

 Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

1Betong centrum efter solnedgang har rigtig meget at byde på . Tag f.eks. en spadseretur og tag nogle flote fotos af det charmerende Betong Clock Tower og husk også lige Thailands største postkasse , der står ved siden af ​​det og som ses på billedet herunder .

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Grotten ligger i Bansang District Langs motorvej 410 og cirka 50 kilometer væk fra Yala . Passèr indgangen til dæmningen og gå langs den ikke-asfalterede i vej ca. 1,5 km. Det er en smuk naturlig grotte med mange stalaktitter i loftet . Der er yderligere 3 grotter ved siden af ​​Tham Krasaeng , herunder Tham Luk-om , Tham Namlod og Thamphra.

 

cirkler2

 

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

Siden sidst opdateret april 2021

 

 

 
 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0249427
I dagI dag79
I gårI går53
Denne månedDenne måned79
total for hele periodentotal for hele perioden249427
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 5
Gå til toppen