overskrift rejse med barn

 

 

Thailand er det perfekte sted at rejse hen for børnefamilien , og det er det fordi Thailand er et nemt land at rejse i , strande og faciliteter er meget børnevenlige , og derudover har befolkningen i Thailand en stor kærlighed for børn . Særligt er det spændende for thaiere at møde børn af andre nationaliteter . Derfor kan I regne med at få lidt ekstra god service, når I rejser med børn i Thailand. 

 

Aktiviteter med børn

thailand med boern

 

I Thailand kan hele familien få mange oplevelser sammen. Man kan tage på tur i regnskoven , bade eller snorkle på paradisstrandene og smage på sjove , eksotiske frugter på de mange lokale markeder .

Et besøg i Thailands forgyldte templer, som ligger over hele landet, vil med garanti også være en stor oplevelse for både børn og voksne . Nogle templer er hugget ind i klippevægge , hvor aber bor på klippesiderne, og disse næsvise og sjove små skabninger er vældigt underholdende at iagttage. Men husk at passe på jeres ting , for de er nemlig MEGET nysgerrige ! 

 

Rundrejse i Thailand med børn 

rundrejse

 

Når I er ankommet til smilets land , må I ikke snyde jer selv for at tage på opdagelse i Thailand . Én af fordelene ved at rejse i Thailand med børn , er nemlig transporten og deres gode infrastruktur . Derfor vælger mange rejsende at tage busser , når de skal udforske Thailand . Hvis I køber en VIP busbillet , får I f.eks. et bredt sæde , der kan lænes langt tilbage . Der medfølger mad , drikkevare og snacks undervejs , og servicen er i top . Så det er ikke nogen dum idé at tage bus rundt . 

Der findes også minibusser , som kører de mest populære transportruter for turister . De kan bookes rundt omkring ved de lokale turoperatører , hvor I også kan booke færgebilletter , hvis I er interesseret i at besøge nogle af Thailands ø-perler . 

Thailands mange øer med krystalklart vand og kridhvide sandstrande tiltrækker mange turister , og det er også ideelle destinationer for en familie med børn . Strandene er børnevenlige , og I undgår de kaotiske storbyer .

Hvis I vil rejse ud til nogle af øerne , kan I fx. rejse fra Bangkok til Surat Thani og derfra sejle til Koh Samui , Koh Phangan eller Koh Tao . Hvis I hellere vil besøge Koh Phi Phi og områdets Marine Nationalpark , skal I derimod sejle fra Rasada Pier i Phuket Town . Men uanset , hvor i Thailand I vælger at holde familieferie , er i garanteret en rigtig god , tryg , sjov og anderledes oplevelse med børnene .

 

 

Del den lange flyrejse op

barn i fly

 

Hvis I flyver direkte til Thailand ( Bangkok ) fra København , vil rejsetiden vare cirka 11 timer . Skal I videre ned til Phuket , kan I forvente yderligere 2,5 timers rejsetid . Der findes flybilletter med forskellig rejsetid , og som regel er dem med længst rejsetid også de billigste .

Når du rejser til Thailand med børn , anbefaler vi , at du vælger en rejse med kort rejsetid , eller at du deler din rejse op . Mange af afgangene fra både København og Jylland inkluderer en mellemlanding . Typisk er mellemlandingen 6 timers flyvetid fra Danmark og finder sted i enten Dubai, Abu Dabi eller Doha . Mellemlandingen giver jer mulighed for at lave en kombinationsrejse , hvor I starter eventyret ud med et par overnatninger i Dubai , Abu Dabi eller Doha , og efterfølgende flyver de resterende 6 timer til enten Phuket eller Bangkok .

 

3 gode råd til rejser i Thailand med børn

 

1Bakteriefloraen er anderledes end i Danmark, så drik ikke vand fra hanen - Køb i stedet vand på flasker .

 

 

2Det er en god idé at medbringe yoghurt-piller , for at stabilisere maven da bakteriefloraen som sagt er anderledes . En håndsprit kan også være guld værd .

 

3Husk mygge/insektspray til de lune aftentimer og særligt , hvis I bor nær eller i en nationalpark .

 

 

 

 

Siden sidst redigeret august 2018

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0245768
I dagI dag18
I gårI går23
Denne månedDenne måned18
total for hele periodentotal for hele perioden245768
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 5
Gå til toppen