Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

Oplevelser ved Mae Hong Son

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Chachoengso og du kan her se hvad du kan opleve i Chachoengso og omegn. Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Chachoengso og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Chachoengsao er en provins i det østlige Thailand .

Areal : 5.351  km²
Befolkningstal : 715.009 (2018)
 
Chachoengsao er en provins i det østlige Thailand , ikke langt fra Bangkok City. Mueang Chachoengsao eller Chachoengsao by , også kaldet Mueang Paet Riu af lokalbefolkningen , er provinsens hovedstad.
 
Chachoengsao-provinsen er opdelt i 11 distrikter : Mueang Chachoengsao District ,  Bang Khla District , Bang Nam Priao District , Bang Pakong District , Ban Pho District , Phanom Sarakham District , Sanam Chai Khet District , Plaeng Yao District , Ratchasan District , Tha Takiap District og Khlong Khuean District.
 
Navnet " Chachoengsao " antages at stamme fra det Khmer-sprog , der betyder " Deep Canal " . Chachoengsao vises for første gang i de kongelige annaler i Ayutthaya-perioden , som den gamle by siden regeringstid af kong Borommatrailokkanat indtil kong Naresuan den Store, der brugte Chachoengsao til at samle tropper og også plejede at være en grænseby.
 
Chachoengsao er kendetegnet ved at være den gamle bydel i Bang Pakong havnefronten, der har Luang Por Sothon Temple eller Wat Sothon Wararam Worawihan som troens centrum for thailændere .
Naturressourcer i Chachoengsao anses for at være rig på liv . Det vigtigste skovområde er Khao Ang Ruenai Wildlife Sanctuary , som er det sidste habitat for ferskvandskrokodiller i Thailand . Flodmundingen af ​​Bang Pakong-floden er det sted , hvor mange delfiner kan ses hvert år i løbet af november til januar.
 
Chachoengsao , som ligger ca. 60 kilometer fra Bangkok , er en anderledes provins at besøge i Thailand , fordi der er mange uventede skjulte seværdigheder steder.
 
Provinssloganet er ” Den rigelige Bang Pakong-flod , det hellige Buddha-billede af Luangpho Sothon , Phraya Si Sunthon , lærde af thailandsk sprog , og den uberørte Rue Nai-skov”.
 

Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område . Der kommer selvfølgelig nogle templer - men der vil også være andet . Thailand har omkring 41.000 templer - så dem har vi opgivet at beskrive alle disse .... men måske der kommer et par stykker .  
 
 
 
cirkler2
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Baggrund .

1Wat Sothon Wararam blev bygget i den sene Ayutthaya-periode under kong Narai den Store , med sit oprindelige navn Wat Wat . Templet huser Phra Phutthasothon , et meget æret Buddha-statue af Chachoengsao skabt af en håndværker fra Lanchang . Statuen sidder i meditationspositionen og er 1,65 meter i bredden og 1,48 meter i højden .

Legenden siger , at tre Buddha-statuer ned ad en flod . Den første statue blev fundet på Mae Klong-floden , placeret ved Wat Phet Samut og opkaldt Luangpho Ban Laem . Den andet statue , Luangpho Sothon , blev placeret på Wat Hong eller i øjeblikket kendt som Wat Sothon Wararam . Den sidste statue , Luangpho To , blev placeret ved Wat Bang Phli Yai Nai eller også kaldet Wat Phlapphla Chai Chana Songkhram.

 

Tro .

Tilhængere af Luangpho Sothon mener, at tilbedelse af Luangpho Sothorn vil bringe velstand til deres liv . Kvinder , der har svært ved at få børn , besøger stedet i håb om , at Luangpho Sothon vil give dem en chance for at få en søn . Offer til Luangpho Sothon inkluderer kogte æg ( hoved-offeret ) , Menora-forestillinger ( Lakhon Chatri ) , frugt og blomsterkranser . Buddha fremførte mange prædikener om succes , især for at overvinde lidelse , besejre grådighed og opnå ro i sindet.

 

Seværdigheder . 

Udover Luangpho Sothon så er der templets Ubosot ( ordinationshal ) der huser storslåede håndmalede vægmalerier på væggene , søjlerne , gulvet og loftet , der skildrer en historie om Sithandon Ocean , de fire store kongers verden , Tarsatimsas himmel . Brahmas verden , kosmologi og universet . Stjernekonstellationer , der vises på loftet , repræsenterer den femte september 1996 på det tidspunkt , hvor kong Rama IX gennemførte den kongelige gyldne parasol-løftnings-ceremoni .

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Ved Wat Saman Rattanaram i Chachoengsao er der en kæmpe tilbagelænet Ganesha , der siges at være den største i Thailand , hvis ikke verden . Den er 16 meter høj og 22 meter lang . Ganesha`en er en hinduistisk guddom og har et elefanthoved og fire arme . Billeder af Ganesha ses bredt i Indien og Nepal. Der er toogtredive populære ikonografiske former for Ganesha , og alle kan ses omkring bunden af ​​denne tilbagelænet Ganesha . Ved samme tempel er der også et flydende marked, der har masser af boder , der sælger en række mad . Du kan også her deltage i bådture . Der er oplevelser nok at ved dette tempel til at tilbringe en hel formiddag . 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1 Wat Pong Agas er berømt for Lord Ganesha , der sidder på en stor piedestal . Mange berømte Buddha-statuer bringes midlertidigt til dette Wat Pong Agas3tempel for at folket kan komme her og bede .

 

Vi kunne desværre ikke finde så mange flere oplysninger om stedet i vores søgning om dette - men synes du det ser spændende ud - så besøg dette hvis du er i området .....

 

 

cirkler2

 

 Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1100 Year Baan Mai market ligger på Suphakij Road langs Bang Pakong-floden . Der er et tempel ved navn Wat Thep Nimit på den modsatte side af vejen ved markedet. Da 100 Year Ban Market er et havnemarked , kan folk nå markedet både fra land og vand . Foran markedet er der en vej , der går direkte til Bang Nam Priao District . Selvom du ikke har adgang til nogen privat bil , er det nemt at nå markedet , da du kan tage en sangtae ( Grisebil ) fra busstationen eller togstationen til markedet . 

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Der er butikker langs kysten og overdækkede tømmerflåder i Bang Pakong-floden . Der er kun åbent lørdag & søndag . Nyd et bredt udvalg af lokal mad og snacks . Nyd landskabet langs bredden af ​​Bang Pakong-floden , hvor der er den kolde brise , der blæser behageligt hele tiden . Dette Bang Khla-flydende marked er under provinsens turistfremmende politik i bestræbelser på at stimulere den lokale økonomi og give lokale folk jobmuligheder ved ikke kun at afsætte plads langs Bang Pakong-floden til at være et flydende marked , men også en job-mulighed for folket , såsom massage , madlavning og bagning eller oprettelse af butik med souvenirs . Produkter, der sælges inden for det Bangbla-flydende marked , kombinerer traditionel lokal livsstil med moderne moderne stil , fortryllende og bringer alle tilbage til travlheden til handels-atmosfæren som den var i fortiden . Besøgende kan nyde en bådtur i Bang Pakong-floden omkring Ko Lat. Den tager cirka 2 timer for chartergebyret på 300 baht for 10 personer . For en enkelt voksen koster det 60 baht og 30 baht for børn . Båden stopper også ved Wat Pho-Bang Khla og pagoden til kong Taksin den Store .

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1 Suan Palm Farm Nok ( eller Papegøjer og Palm Resort ) ligger på 25 Moo 6, Wanapoot 6 Road, Bang Talat Sub-District, cirka 20 kilometer fra Chachoengsao . Besøgende, der kommer fra Bangkla , skal passere King Taksin Great Stupa Memorial og Bang Talat District i strækning på ca. èn kilometer.

Suan Palm Farm Nok ligger på den modsatte side af Khlong Khuan Police Booth . Området dækker over 100 Rai med flere slags prydpalmer . Det er et sted , hvor forskellige papegøjearter er bevaret . Suan Palm Farm Nok opdrætter og sælger også blå og guld ara , skarlagen ara , grønvinget ara , hyacint ara , kakadue , fransk mastiff ( hund ) samt flere typer palmer såsom Bismarck palme , dværg fan palme , Victoria , Korad , foxtail palme , Flod , daddelpalme og cubansk underjordspalm osv.

Gården har til formål at fremme og hjælpe med at fortælle offentligheden om, hvordan man opdrætter papegøjer . Stedet forsøger også at redde og beskytte de sjældne eksotiske fugle til mennesker i den næste generation . Gården giver også folk mulighed for at se, hvordan fuglene opdrættes og produceres . Dr. Pokin Polkul og hans venner , der nyder at studere om papegøjer og beskytte dem , etablerede Suan Palm Farm Nok i 1995 . De mener at papegøjer er en af ​​de mest fantastiske arter på jorden , fordi de ikke kun er smukke og farverige, men også kloge og i stand til at tilpasse sig selv og leve med mennesker. Papegøjer kan tænke som et 4-årigt barn og i stand til at lære at tale og interagere med mennesker. De er et af de trofaste kæledyr, der elsker ejeren og ikke har brug for meget opmærksomhed . På nuværende tidspunkt ejer gården mere end 2.000 papegøjer og over 80 sjældne arter. Disse fugle lever i et rent , naturligt og grønt miljø med flere slags palmer rundt omkring . Disse papegøjer er godt passet i alle aspekter , fra mad til avlsområde , for det bedste af deres helbred. Specialister er der for at kontrollere renheden og helbredet for fuglenes hverdag.

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

overskrift2 Flyvende hunde

 

 

51447838 10218614935904189 2281398580805632000 n

Boonthai Thongdaeng ved templet WAT PHO BANG KHLA

 

1Flagermustempel

Har du lyst til at se nogle store flagermus , så er der hèr en mulighed .

 

Vi har endnu ikke selv besøgt dette sted - men nogle af vore gode venner - Henning H. Mathiesen og hans Thailandske kone Boonthai Thongdaeng - har besøgt stedet i februar 2019 og har sendt os billederne som bruges på denne side , og det siger vi pænt " tak for " happy.

 

Hvis du tidligere har været i Thailand - vil du vide at det vrimler med Templer over alt og man synes jo at de allesammen ligner hinanden - men der er dog nogle stykker der stikker ud fra mængden og èt af dem er " Flagermus Templet WAT PHO KHLA " , som ligger i provinsen Chachoengsao . Denne Provins ligger et par timers kørsel øst for Bangkok . Stedet er åbenbart ikke så turistpræget , så det vil ikke være en tur du finder på blandt de sædvanlige udflugtsmål , men du kan hyre en taxa til turen og fra Bangkok vil sådan en tur koste omkring 2000-3000 bath ( ca. 400 - 600 d.kr. ) - lidt afhængig af din forhandlingsevne .

Vi vil prøve at beskrive stedet her .

 

50990863 10218614932624107 5775759555942154240 n

 

Som nævnt - så vil du kunne opleve flagermus her , men det er ikke flagermus som du sikkert kender dem . Det er " flyvende hunde " og de hænger i træerne - i tusindvis . Flyvende hunde er en speciel type flagermus der adskiller sig fra de almindelige flagermus på flere måder . De kan blive meget store - op til 40 centimeter lange og et vingefang på over 1,5 meter 15. De spiser ikke insekter men frugter og nektar fra blomster .

Almindelige flagermus er jo blinde og bruger ekkolokalisering - men flyvende hunde bruger synet og deres lugtesans til at finde vej .

 

Og hvorfor hedder de så flyvende hunde ?

 

Det gør de simpelthen fordi , at mens almindelige flagermus har et spidst hoved der lidt ligner en mus , så har disse store flagermus her et hoved der ligner et hundehoved .

Det latinske navn lyder des­uden også lidt il­de­vars­lende , især med tan­ke på, hvor sto­re de kan blive : Pteropus vampyrus

 

51544743 10218614933264123 6675682172277358592 n

 

Flagermusene hænger overalt i træerne rundt omkring på templets grund , og de er ikke så meget natdyr som almindelige flagermus , så du vil kunne opleve nogle af dem tage en flyvetur . Og her skal du nok lige være forberedt , for selv om du måske inden besøget , har læst at de er store , så er de helt sikkert meget større end du havde forestillet dig . Du kan bedst opleve flyveturene omkring et vandbassin ved siden af templets ordinationshal , hvor du har frit udsyn mellem træerne.

Når mørket så småt indfinder sig, bliver de mere aktive . Så vil du kunne se flere og flere lette for at flyve ud for at finde deres yndlingsspise , nemlig moden frugt.

Nu befinder flagermusene sig jo i et tempel i Thailand , så der er også lidt religiøsitet og myter om dem . Det hedder sig, at flagermusene respekterer templet , så selvom de godt kan lide mangofrugter, så spiser de ikke angiveligt ikke dem på templets træer . Munkene vil også kunne fortælle dig , at under en særlig ceremoni , der varede i ni dage tilbage i 1957, forsvandt flagermusene helt indtil ceremonien var overstået . Og da en særlig vellidt munk døde i 1966 , blev flagermusene i flere dage hængene i træerne i stedet for at flyve ud efter føde hvad fanden.

 

Absolut et besøg værd næste gang du kommer i dette område !!

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1 Wat Hong Thong eller Wat Klang Nam ligger i Khlong Song Subdistrict , Bang Pakong District , Chachoengsao-provinsen på mangrove-skov-bredden i Den Thailandske Golf . En sti fra templet ved kystlinjen forbinder relikvierne fra Ganges Grand Pagoda Preecha Prapakorn Sage Sornnil Memorial og kapellet , der ligger ved havet . Den tre-etagers pagode indeholder malerier om historier om buddhisme og thailandske konger samt indlejrede Buddha-billeder. Den gyldne pagode på øverste niveau bevarer relikvier og viser scener fra fugleperspektiv over havet og land samt stien , der strækker sig til havet til " Relikvierne fra Ganges Grand Pagoda ". I bunden af bygningen er der ​​" Relikvier fra Ganges Grand Pagoda " bl.a. et imiteret billede af Luang Pho buddhistiske Sothon og andre Buddha-billeder for de hengivne at gå rundt for at hylde .

2. sal i bygningen indeholder en voksfigur, der lignede Luang Phu Sodh eller Phra Mongkol-Thepmuni ( Sodh Candasaro ) Wat Paknam Phasi Charoen og et imiteret billede af Emerald Buddha samt viser malerier af de kongelige familier fra fortid til nutid. Udsigt over havet med stigende tidevand får det til at se ud som om bygningen flyder på vandet .

På øverste etage i " Relics of the Ganges Grand Pagoda " er der en gylden pagode . Folk kan gå ind og se et alter indeholdende relikvierne , som er det første af sin art i verden . Et andet sted til bøn er placeret på højre side af " Relics of the Ganges Grand Pagoda ", kapellet i Wat Hong Thong , som også ligger over havet . Det blev bygget i thailandsk stil bestående af gabel apex og hang hong samt en gårdsplads omkring kapellet . Der er pladser til visning af ørkenen ved kysten. Inde i kapellet er der en imiteret statue af præsiderende Buddha Chinnarat og smukke historier om Lord Buddha afbildet på malerierne.

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1 Dette er et reservat beliggende i hjertet af junglen i fem provinser , herunder Chachoengsao , Chon Buri , Rayong , Chanthaburi og Sa Kaeo, der dækker et område på 683.750 kvadratkilometer. Den højeste top er vandfaldet på 15 etager, sydøst for helligdommen . Det er omkring 802 meter over havets overflade og er den mest uforstyrrede lavlandsskov nær Bangkok og den mest frugtbare skov i øst. Oprindelsen til Bang Pakong-floden i Chachoengsao-provinsen er fra Khlong Ta Ikke fra Chanthaburi og Prasae-floden i Rayong, det er også hjemsted for den første Wildlife Research Station i den østlige del af Thailand. Reservatet er fuld af aktiviteter såsom sightseeing-sommerfugle , der viser deres smukke vinger i juni-juli hvert år, udforsning Namtok Khao Ang Rue Nai eller Namtok Bo Thong, som har vand hele året og kun er ca. 40 km fra kontoret og ca. 2 km fra Forest Protection Dept . Der er også en natursti inden for rækkevidde, som er populær blandt turister og skovelskere. Også omfavnet af det kølige vand ved Namtok Khao Takhong , som ligger ca. 30 kilometer fra kontoret. Indkvartering er også tilgængelig hvis man er interesseret . Indgangsbilletter til thailandske statsborgere koster 20 baht pr. Person for voksne og 10 baht pr. Barn. For udlændinge er 200 baht pr. Voksen og 100 baht pr. Barn. 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

Siden sidst opdateret marts 2021

 

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0222539
I dagI dag11
I gårI går83
Denne månedDenne måned2023
total for hele periodentotal for hele perioden222539
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 7
Gå til toppen