Oplevelser ved Mae Hong Son

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til SI Sa Ket og du kan her se hvad du kan opleve i Si Sa Ket og omegn . Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Si Sa Key og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

SI SAa Ket en provins i det Nord østlige Thailand .

Areal : 8.840 km²

Befolkningsantal : 1.473.000 ( 2018 ) 

Sisaket-provinsen er en af ​​Thailands 83 provinser. Den ligger i det nordøstlige Thailand , en region kaldet Isan . Nabolande provinser er : Surin , Roi Et , Yasothon og Ubon Ratchathani . Mod syd grænser den op til : Oddar Meancheay og Preah Vihear fra Cambodja

Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område . Der kommer selvfølgelig nogle templer - men der vil også være andet . Thailand har lige omkring 41.000 templer - så dem har vi opgivet at beskrive .... men måske der kommer et par stykker undervejs  .  
 
 
 
cirkler2
 
 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Lad os starte med National Parkerne i Si Sa Ket - så er vi ligesom kommet i gang . Si Sa Ket  har èn Nationalparker . Nationalparker er en fortrinlig måde at udforske Thailands natur på med vandrestier, der fører dig til smukke vandfald og fantastiske udsigtspunkter over jungleklædte bjerge og dale. Der er også mulighed for at overnatte i nationalparkerne.

Der er jo ingen grund til at opfinde " den dybe tallerken " når den er opfundet . Vi lavede for et stykke tid siden et helt afsnit omkring National Parker i Thailand og det var faktisk et stort stykke arbejde . Vi vil derfor ikke skrive om disse parker igen - men blot henvise til dette afsnit . Vi nævner navnene på parkerne og viser link til disse .

For at komme til afsnittet skal du klikke her : National Parker i Nord Øst Thailand

Derefter ruller du ned på siden og finder følgende park :

 

 

20 Nationalpark Khao Pravihan

 

 

cirkler2

 

 

 Oplevelser ved Mae Hong Son

Wat Pa Si Mongkhon Rattanaram

 

1Wat pa Sri Mongkol Ratanaram ligger på Ban Sam Moo 8 , Tambon Khok , Amphoe Uthumphon Phisai . Srisaket-provinsen Grundlagt i 1993 ved donation af jord af Mr. Lotai Peng og Mrs. Pean Pengeng . Hvilket er en far-mor af vicharen Vijit Vinai abbed af Wat pa Sri Mongkol Ratanaram . Det er et sted at øve meditation . Wat Pa Sri Mongkol Ratanaram den 15. december 2000 . På nuværende tidspunkt har Wat Pa Sri Mongkol Ratanaram en abbedslærer , 9 munke og 2 novicer . Dharma-træning Templets arkitektur er smuk . Og miljøet er skyggefuldt . Omgivet af mange plantearter . Det er en religiøs og naturlig attraktion .

 

 

cirkler2

 

 Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1De ressourcestærke munke på Wat Lan Kuad viser, at tomme kasserede glasflasker kan genbruges på flere måder end end bare at smide dem ud . Nogle ser muligvis dette " Temple of a Million Bottles " som noget af et kunstnerisk eller miljømæssigt håndværk , men det er egentlig bare et ganske almindeligt kloster konstrueret af et materiale, der sparer penge og egentlig også ser pænt ud.

Oplevelser ved Mae Hong Son

Andre strukturer inkluderer et stort klokketårn , flere individuelle bungalows , hvor munkene bor , og et mediteringsrum indeholdende flere Buddha-billeder . Selv søjlerne er lavet af flasker . Se nærmere på vægmaleriet , der skildrer Buddha , der mediterer under Bodhi-træet , og du vil se, at den omhyggeligt er lavet af flaske-bunde, der stadig viser deres respektive drikkevarevirksomhedslogoer . Bortset fra glasvinduerne , betongulve og lidt ekstra cement til at holde det hele sammen , blev alle bygningerne udelukkende lavet af flasker . Måske siger de noget om det nordøstlige Thailands drikkepræferencer , eller mere sandsynligt, hvilke typer flasker der er de bedste mursten.

Oplevelser ved Mae Hong Son

Små brune Red Bull-flasker ( energidrikken som først blev udviklet i Thailand )

er langt den mest anvendte , efterfulgt af grønne og brune ølflasker og klare sodavands flasker .

Oplevelser ved Mae Hong Son

Da flaskedonationer stadig fortsætter med at strømme ind , fortsætter de beboende munke med dem til at konstruere bygninger , der har vist sig at være lyse , kølige og strukturelt sunde . Fra et æstetisk synspunkt slår det bestemt de masser af beton, der ofte bruges i moderne thailandske templer.

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Huay Chan-vandfaldet eller Kantrom-vandfaldet ligger ved Baan Huay Chan-vandfaldet . Huay Chan Subdistrict , Khun Han District , Sisaket . Det er cirka 24 km fra Khun Han District eller 85 km. fra provinsen . Oprindeligt voksede Chan Daeng og Chan Khao i dette område , derefter blev det kaldt " Huay Chan Waterfall " . Dette vandfald er en anden fascinerende attraktion i Sisaket , fordi det er let tilgængeligt , placeret langs motorvejen.
Huay Chan Vandfald stammer fra Phu Sela på Banthat Mountain . Vandløbene strømmer ud i Mun-floden i Muang District, Srisaket . Huay Chan Waterfall er et smukt vandfald med vandløb året rundt. Men hvis du vil bade i og lege i vandet , anbefales det at rejse i sept. til feb. Området er omgivet af en række planter, hvor vinden blæser hele tiden. Det er velegnet til rekreation. Den mest populære aktivitet er at bade i vandet i området. At have en picnic med er en anden populær aktivitet. Besøgende kan også sidde på en måtte og spise mad eller tage en picnic ved en lille pavillon i området.
 

cirkler2
 
 
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
 
 
Siden sidst opdateret marts 2021
 

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0249430
I dagI dag0
I gårI går82
Denne månedDenne måned82
total for hele periodentotal for hele perioden249430
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 5
Gå til toppen