Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

overskrift

 late for flight

 

Gå nu ikke i panik hvis du lige selv har købt din fly-billet og læser dette her , men der er med tiden opstået et nyt fænomen i rejsebranchen .

Vi rejser mere og mere - og vi klarer det hele selv . Det har vi også selv gjort flere gange og gør det stadig , men det kan godt være en trend der skaber nye problemer , når noget går galt på rejsen .

Hvem skal hjælpe dig , hvis dit fly bliver forsinket og du ikke når det næste fly ?

Er det flyselskabet eller er det den formidler af flybilletten , du har købt den af på nettet ?

Et spørgsmål der bliver aktuelt for flere danske rejsende , når de strander i en lufthavn på grund af et forsinket fly på vej mod en mellemlanding .

Hvis du ikke får hjælp , må du redde dig selv   418  . !!

Situationerne opstår oftere , fordi færre vælger charter - og pakkerejser for i stedet at købe flybilletterne selv - ofte via onlineformidlere på nettet .

 

Formidler og flyselskab

Mange søger efter flybilletter på nettes søgemaskiner . Når du har fundet en rejse hos søgemaskinerne , bliver du typisk sendt videre til en formidler af flybilletten .

Formidleren af flybilletten og selve flyselskabet er ikke altid enige i , hvem af de to parter , der har ansvaret for din rejse , hvis der opstår problemer undervejs .

Der er kommet mellemmænd og formidlere af flybilleterne på nettet , og udfordringen er , at du bliver kastebold mellem flyselskabet og formidleren af billetten . Det kan ende med at hverken den ene anden vil tage ansvaret , og de peger bare på hinanden .

Bliver du kastebold , når du står i lufthavnen , er du i en rigtig uheldig situation , hvor du ikke ved hvem du kan bede om hjælp .

Selvom den flyrejsende mest af alt har brug for en hurtig afklaring på problemet i lufthavnen , er det ikke altid mulgt , da det kan være særdeles vanskeligt at afklare hvem der reelt har ansvaret.

- Det kræver ofte at man går det hele igennem og vurderer aftalebetingelserne . Derfor er det ikke altid lige let at give et præcist svar , før man har kigget grundigt på tingene , og det er ikke det den rejsende har brug for på det tidspunkt , hvor vedkommende står og mangler en flybillet i lufthavnen .

Du må derfor selv klare dig ud af situationen , hvis de to parter fortsat sender ansvaret over på den anden .

 

Forbruger Europa

Forbruger Europa er en organisation , der vejleder dig om hvilke krav der gælder når du køber en tjenesteydelse af en erhvervsdrivende i et andet EU-land , Norge eller Island .

Det kan for eksempel være flyrejse , billeje , kulturelle arrangementer ,  tømrerarbejde samt rådgivning fra advokater og ejendomsmæglere .

Netværket er finansieret af Konkurrence. og Forbrugerstyrelsen og af EU-Kommissionen .

( Kilde : Forbruger Europa )

Hvis du ikke får hjælp , må du redde dig selv og det er typisk på det tidspunkt Forbruger Europa bliver involveret.

 

Din returbillet bliver også annulleret

Udover at folk oplever problemer med at få en ny billet, når det første fly er forsinket, kan der i samme ombæring opstå et nyt problem .

Mange flyselskaber har nemlig den regel, at hvis du ikke benytter din afrejsebillet, altså det fly, du ikke er nået frem til, så annullerer de også din returbillet.

I et eksempel, hvor du skal fra København over Amsterdam og videre til New York , vil du altså både miste din billet fra Amsterdam til New York og igen fra New York og tilbage til Amsterdam .

 

En god ide kan derfor være at købe sine flybilletter direkte hos flyselskaberne .

 

431

 

 

Siden her er pænt besøgt - men vi vil gerne ud til mange flere læsere . Du kan hjælpe os med dette ved at give os et " synes godt om " eller " del " ...... Klik lige herunder .

På forhånd tak


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0227259
I dagI dag5
I gårI går151
Denne månedDenne måned571
total for hele periodentotal for hele perioden227259
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 4
Gå til toppen