oplevelserr

 

I thailand kan du opleve alt fra paradisstrande med fantastisk undervandsliv , vandring i bjerge og regnskove til en sanselig opdagelse i det thailandske køkken . Vi vil gerne her give dig et lille overblik over hvad du kan forvente at opleve og så har lavet en lille oversigt - inddelt efter område :

 

  • Oplevelser i Nordthailand
  • Oplevelser i Central Thailand
  • Oplevelser i Sydthailand

 

Vi kan kun udpege en brøkdel af de oplevelser som findes i Thailand , for der er bare så vildt mange . Men med de oplevelser som Thailand gemmer på , så kan du godt forberede dig på at komme igen og igen - for både i nord og syd tilbyder så meget .

 

Oplevelser i Nordthailand

 

wat rong khun 3

 

 

Byen Chiang Mai ligger i Nordthailand og dette område er et populært turist område . Området er rig på natur og i området findes bl.a. Mae Taeng bjerg-og naturområdet med tropisk regnskov og udsigter , der næsten vil tage vejret fra dig . Her kommer man helt tæt på kulturen i de små bjerglandsbyer , hvor bambushytterne læner sig ud over bjergryggene , og hvor den lokale befolkning er tæt på at være selvforsynende .

Lige uden for byen Chiang Mai og oppe af et bjerg , med en lang og stejl trappe , ligger templet DOI SUTEP . Herfra har du en uforglemmelig udsigt udover byen og den omkringliggende natur . Derudover kan du gå rundt i templet , hvor den ene gyldne Buddha efter den anden , vil lade dig forstå kærligheden til regionen i Thailand .

Lidt nord for Chiang Mai ligger Chiang Rai . Området her og byen - er mindre turistet  og meget lokalt . Byen her er kendt for det hvide tempel med navnet " WATT RHONG KHUN " eller " The White Tempel " , der med sin snehvide farve og mange detaljer , adskiller sig fra alle andre templer i Thailand . Snyd ikke dig selv for den kunstneriske og idealistiske historie bag templet .

Udover dette ligger Chiang Rai også tæt på den gyldne trekant , som er trekantsområdet mellem Thailand , Laos og Burma . Området har en fortid som narkodistrikt , så du kan jo godt regne ud , at der er mange spændende historier , som man kan dykke ned i .

Måske vi lige her skal nævne at det er bedst at besøge Nordthailand uden for regntiden . 

 

Oplevelser i Central Thailand

 

Floating Market1

 

I hjertet af Thailand har vi jo Bangkok . Dette er byen med det pulserende liv og farverige look . Det er også byen hvor gadekøkkenerne altid har åbent og hvor scoterne aldrig står stille . Er du kulturentusiast er der rigtig meget du skal se i Bangkok . Du skal bl.a. se Thailands stolthed " WAT PRA KAEW " eller " The Grand Palace " , som er et kæmpe tempelkompleks , der i mange år var Royal residens . En anden stor oplevelse i Bangkok og som du også må besøge er Chinatown og det Flydende Marked , som byen er kendt for .

Bangkok er jo også kendt for at være et af de største madmekkaer i verden . Så hvis du er madèntusiast og altid har drømt om at lave mad som en ægte thai , vil et madlavningskursus helt sikkert vække begejstring nu og mange år frem . Du kan her lære at lave sprøde forårsruller , eller helt spicy karryretter og den mest smagfulde Pad Thai .

Udover hovedstaden byder Cental Thailand også på en række andre store oplevelser , som ikke mange turister kender til , som f.eks. " Dødens Jernbane " i Kanchanaburi . Den står som et minde om Japans invasion af Thailand under Anden Verdenskrig .

Er du et naturmenneske, kan du besøge et af sydøstasiens smukkeste vandfald Erawan Waterfalls i samme område. 

 

Oplevelser i Sydthailand

 

phi phi

 

Sydthailand er uden tvivl turisternes helt klare favorit - og det er også vores . Det er her de mest populære og mest besøgte destinationer ligger såsom : Phuket , Koh Phi Phi , Krabi , Ao Nang , Koh Lanta , Koh Samui , Koh Phangan og Koh Tao . 

Hvert og ét af disse steder viser dig Thailand på en ny måde . Sammen byder de på kridhvide strande , turkisblåt hav og svajende kokospalmer . Her står besøgende ofte i afslapningens eller snorklingens tegn . Alle rummer  skønne thailandske oplevelser , som er lige til skattekisten med gode rejseminder .

F.eks. " Natmarkedet i Phuket Town " , som er det største i sydthailand . Den kendte " nationalpark Khao Sok " , hvor du kan se slanger, sejle på tømmerflåde og trekke . Eller snorkling og dykning på paradis-øerne Koh Phi Phi , Koh Lanta, Koh Samui, Koh Phangan og Koh Tao .

       

Siden sidst redigeret august 2018


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0245770
I dagI dag20
I gårI går23
Denne månedDenne måned20
total for hele periodentotal for hele perioden245770
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 5
Gå til toppen