Oplevelser ved Mae Hong Son

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Ubon Ratchathani og du kan her se hvad du kan opleve i Ubon Ratchathani og omegn . Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Ubon Ratchathani og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Ubon Ratchathai er en provins i det Nord østlige Thailand .

Areal : 40.854 km²

Befolkningsantal : 1.875.000 ( 2018 ) 

Ubon Ratchathani, ofte forkortet til Ubon, er en af ​​Thailands 66 provinser, der ligger i det nordøstlige Thailand, også kaldet Isan. Ubon ligger omkring 630 km fra Bangkok. Nabolande provinser er Sisaket, Yasothon og Amnat Charoen. 

Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område . Der kommer selvfølgelig nogle templer - men der vil også være andet . Thailand har lige omkring 41.000 templer - så dem har vi opgivet at beskrive .... men måske der kommer et par stykker undervejs  .  
 
 
 
cirkler2
 
 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Lad os starte med National Parkerne i Ubon Ratchathani - så er vi ligesom kommet i gang . Ubon Ratchathani har fem Nationalparker . Nationalparker er en fortrinlig måde at udforske Thailands natur på med vandrestier, der fører dig til smukke vandfald og fantastiske udsigtspunkter over jungleklædte bjerge og dale. Der er også mulighed for at overnatte i nationalparkerne.

Der er jo ingen grund til at opfinde " den dybe tallerken " når den er opfundet . Vi lavede for et stykke tid siden et helt afsnit omkring National Parker i Thailand og det var faktisk et stort stykke arbejde . Vi vil derfor ikke skrive om disse parker igen - men blot henvise til dette afsnit . Vi nævner navnene på parkerne og viser link til disse .

For at komme til afsnittet skal du klikke her : National Parker i Nord Øst Thailand

Derefter ruller du ned på siden og finder følgende park :

 

 

06 Nationalpark Kaeng Tana

 

10 Nationalpark Phu Chong Na Yoi

 

15 Nationalpark Phu Taem

 

16 Nationalpark Phu Sa Dok Buai

 

20 Nationalpark Khao Pravihan

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Wat Sirindhorn Wararam Phu Phrao: Spektakulært oplyst tempel

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Efter at solen er gået ned i horisonten , forbliver dens energi her ved at vise en smuk skabelse bag på kapellet i Sirinthornwararamphooprao Temple i Ubon Ratchathani-provinsen . Det ser ud som om området har absorberet solens energi i løbet af dagen og derefter frigiver det i et lysende lys om natten.

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Det spektakulære billede på bagsiden af ​​kapellet er et gigantisk glødende kanlapapruek-træ, værket af håndværker Kanagorn Parinyapunno, en ven af ​​abbeden i Sirinthornwararamphooprao Temple. Inspireret af 'Tree of Souls' i den kæmpestore film Avatar, brugte Kanagorn fosfur til at belægge billederne af kanlapapruek-træet og andre motiver på jorden.

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Mens de venter på det magiske øjeblik, kan de besøgende nyde den indviklede arkitektur i kapellet, som blev inspireret af Chiang Thong-templet i Laos. Inde i kapellet er et forgyldt hovedbuddha-billede nedfældet. Det blev formet efter designet af Phra Buddha Chinnarat i Phitsanulok-provinsen. Betragtes som det smukkeste Buddha-billede i Thailand, er Phra Buddha Chinnarat også Phitsanuloks mest ærede Buddha-statue. Indviklet stukarbejde pryder interiøret og søjlerne i kapellet. Desuden ligger templet et af få fantastiske steder til at se solnedgangen i Ubon Ratchathani.

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Efterhånden som natten falder, begynder motivene og basreliefskulpturerne at lyse, da de har absorberet solens stråling i løbet af dagen. Det bedste tidspunkt at se denne fantastiske skærm er mellem kl. 18.00 og 21.00. Det oplyste kanlapapruek-træ ligner bestemt det lysemitterende 'Tree of Souls', som dets skaber havde til hensigt.

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

tiger4

1Vi tager også lige dette zoo med når vi er igang . Jeg ved ikke hvor mange der går i Zoo i 30 graders varme i Thailand - men nu er muligheden altså til stede . Vi kunne ikke finde mange oplysninger om stedet - men vi bringer adressesen herunder .

Adresse : 112 หมู่ 17 ขามใหญ่ เมือง Ubon Ratchathani 34300, Thailand 

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1“ Sam Phan Bok ”, er en kløft ved Mekong-floden . Når du først kommer til Sam Phan Bok , kan du ikke lade være med at tænke på " The Grand Canyon " i Arizona, USA. Selvom de ikke er noget ens , er den lignende klippeformation af Grand Canyon og Sam Phan Bok grunden til , at samordet til Sam Phan Bok er " The Grand Canyon of Siam, Sam Phan Bok of Ubon " . Dette er dog ikke det, der gør Sam Phan Bok til et naturligt vidunder. Besøg stedet og se det selv . 

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Heo Sin Chai Cave ligger i Kaeng Tana National Park ved Wat Tham Heo Sin Chai. Grottenv har en længde på 30 meter og er et Bhuddist-sted med et smukt liggende Buddha-billede. Der er et vandfald, der går ned ad klippen til området foran Grotten . .

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

cirkler2

 

 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1 Det er det eneste sted i Thailand, hvor vandstrømmen løber ned fra et hul på grottens tag . Således vælges dette efterår til at være en af ​​de valgte attraktioner i den usynlige Thailand-kampagne . Sang chan Waterfall er bedst besøgt ved middagstid , når sollyset skinner ned i brusevandet , eller i fuldmånenat , når måneskin får stedet til at gløde af sølv fald . Dette er grunden til , at det kaldes Sang Chan Waterfall , hvilket betyder måneskinsvandfaldet .

Placering: i Pha Taem National Park, Khong chiam-distriktet, Ubon Ratchathani-provinsen, Thailand.

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1En af en bølge af 3-D-gallerier, der er taget sydøstasien med storm , Country of Arts 3D Gallery indtager tre historier i centrum af Ubon Ratchathani . Besøg stedet for at tage et væld af billeder med sjove baggrunde , ofte ved hjælp af rekvisitter, til sjove trick-eye-fotos.

Vi har besøgt lignende steder andre steder i Thailand og det er faktisk ret sjovt.

 

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

Siden sidst opdateret marts 2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0253041
I dagI dag13
I gårI går32
Denne månedDenne måned148
total for hele periodentotal for hele perioden253041
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 2
Gå til toppen