overskrift 20 grunde10

 

20 grundeoverskrift 2

 

Der er mange der spørger os hvorfor vi bliver vèd med at rejse til Thailand og det vil vi da godt komme med en kommentar til . Det kan selvfølgelig være svært at forstå hvis ikke man selv har været der . Men Thailand er det ultimative rejsemål hele året rundt - synes vi . Thailand har alt hvad man kan ønske sig på en ferie . Der er fantastiske strande , oplevelser , kultur og så er der lige maden . Vi kommer her med 20 grunde til at rejse til Thailand .

 

 

maden2

 

 

thai cashew chicken recipe

 

Noget af det som er helt fantastisk i Thailand er maden . Næsten lige meget hvor end du befinder dig , så ligger der en kulinarisk oplevelse lige rundt om hvert gadehjørne af : restauranter , markeder og boder . Og skulle du have lyst til at prøve selv , kan du tage på et af de mange thailandske madkurser og invitere middagsgæster , når du komer hjem og dine gæster vil opleve f.eks. ægte thailandst Pad Thai . 

 

 

strandene

 

Thailand The Beach

 

De kilometer lange hvide strande med krystalklart vand og svajende palmer er for mange , og også for os , den primære grund til at rejse til Thailand . Og det bedste er næsten at uansat hvilken Ø du vælger , så er du sikret en fantastisk paradisstrand .

 

 

set meget1

 

 

tuk tuk

Det er super nemt og egentlig også ganske enkelt at komme rundt i Thailand . En af de lidt sjovere måder at opleve landet på er at køre med " TUK-TUK " , der ofte kommer hurtigt rundt . Og nogle af disse er med musik og diskolys . Hvis du vil se lidt mere af Thailand , kan du eksemplevis tage en uges afslapning i Krabi eller Phuket og derefter tage en aktiv uge med eventyr i Bangkok . Efter dette vil du rejse hjem med en forståelse af den unikke mangfoldighed , som dette land har at byde på .

 

 

thailandske folk1smiling

Thailand bliver jo kaldt " smilets land " og det er jo ikke uden grund . Det thailandske folk er imødekommende , og det mere end ud over det sædvanlige . Thaierne tager imod turisterne med åbne arme . Hvis du lærer en sætning eller to på thai , kan du skabe gode relationer !

 

 Prisniveau1

1000 thai baht banknote updated portrait obverse

 

I Thailand vil du straks opdage at prisniveauet er noget lavere end herhjemme i Danmark . Når du går ud og spise kan du opleve at en enkel middag kun koster 20 kroner og lokal alkohol kan du købe til under 10 kroner . En taxitur i Thailand koster ikke mere end en busbillet i Danmark .

 

 

Bangkok1

bangkok

Og her kommer en oplysning som mange sikkert ikke vèd . Bangkok er den mest besøgte by i verden . Denne fantastiske pulserende storby har alt hvad en storby skal indholde og samtidig er der en helt unik atmosfære . Oplev nogle af byens mange markeder , udforsk de fantastiske templer , nyd en drink på en af byens mange hotellers tagterrasser og tøm pengepungen i en af de utallige storcentre . 

 

 

kultur

bangkok grand palace.jpg

Thailand er også et mekka for kulturelskere . Grand Palace er med sin smukke arkitektur og unikke detaljer et absolut must . Og du skal selvfølgelig også opleve thailands underholdning om aftenen og et besøg i et af de mange templer .

 

 

flydende marked

best floating market.jpg

Turistattraktioner har ofte en tendèns til at blive turistfælder med tiden , men det flydende marked lige uden for Bangkok er ikke en af dem . Det er en fantastisk og speciel oplevelse at flyde rundt i træbådene og suge alle indtrykkene til sig ude på vandet . Sørg nu for at købe frisk frugt fra en af bådene - bedre bliver det ikke !

 

 

dykning

Diving in Thailand

Fisk i alle regnbuens farver og smukke koraller , skildpadder og skjulte skatte - det er hvad du kan opleve i Thailands krystalklare vand og det er en drøm for dykkere . Den lille Ø med navnet " Koh Tao " anses som en af verdens lækreste øer , med hele 32 dykkerområder , som kan nåes med båd på kort tid . Ø`en tiltrækker mennesker fra hele verden . 

 

 

boksning

thai boksning chiang mai

Thailands nationalsport - thai-boksning - er meget populær blandt befolkningen , og sporten er en vigtig del af thaiernes livsstil . Flere besøgende har fået øjnene op for kampsporten og du har mulighed for at prøve selv , samt opleve en professionel kamp på nært hold - næsten uanset hvor end du befinder dig i Thailand .  

 

 

solnedgang

sun down

Thailand er jo som tidligere nævnt - smilets land - og der er vel intet der får os til at smile mere end det at nyde solnedgangen fra stranden med en iskold Singha i hånden .   

 

 

natteliv

nightlife

Der er rimelig stor forskel på øerne - men i byerne er der gang i den fra eftermiddagen af . Du kan starte din aften på en restaurant på en af de mange skyskrabere med tagterrasse , og lade folkemængden føre dig videre derfra . Uanset om du er på jagt efter et populært diskotek , en autentisk karaokebar eller en strandfest på en lille Ø , så finder du det altid i Thailand .   

 

 

masage

thai massage 1024x681

Selv om størstedelen af os elsker det , så er det meget sjældent at vi forkæler os selv herhjemme med det . Måske er det på grund af en hektisk hverdag eller også synes vi det er alt for dyrt . Men i Thailand får du en times massage for en brøkdel af det som det koster i Danmark . Du kan vælge imellem traditionel massage eller aromaterapi - men tag du bare det hele . Du fortjener det sikkert .

 

 

jungle

White Water Rafting23

For naturelskere og eventyrlystne folk er Thailands mange jungler og nationalparker et trækplaster uden sidestykke . Tag på dagsture eller slå lejr natten over og oplev alt fra zip-lining , river rafting eller mød elefanterne ude i det fri .   

 

 

shopping

shopping thai

Når man snakker shopping , så har Thailand noget for alle . Der findes de billige markeder , hvor du kan prutte om prisen og der findes de luksuriøse designerbutikker med priser , der stadig er lave i forhold til priserne her i Danmark . Du kan også købe nogle af landets krydderier med hjem , så varer feriefølelsen længere .

 

 

 internationale

nationale people

Thailand er et land hvor man næsten selv kan vælge om man vil være turist eller en del af lokalbefolkningen . På grund af alle turisterne og de udenlandske folk som bor her , er landet meget internationalt . Man finder i landet globale markeder , restauranter og butikker side om side med autentisk kultur og traditioner - og det er i sig selv en rigtig god grund til ar rejse hertil .

 

 

ayutthaya

Ayutthaya

Thailands tidligere hovedstad er et must  , hvis du interessereer dig for historie . Her kan du bl.a. se enorme bronzestatuer i Wat Mongkol Borpith , Wat Phra Srisanpetch og Wat Yai Mongkol , samt ruiner fra templer og paladser som giver uforhlemmeligt indtryk af , hvordan byen var engang . Ruinerne er på UNESCO`s Verdensarvliste .

 

 

Vejret 

weather

Regntid eller ej - I thailand skinner soeln året rundt !

 

 

farverne

color

I Thailand kan du opleve hele farveskalaen - fra lyserøde taxier og blinkende neonlys i Bangkok  , orange dragter på buddhistiske munke i templerne og det turkisfarvede hav , hvor fisk i gule , blå og røde farver svømmer rundt . Lotusblomster i rosa farver og glitrende lys fra lanternerne på Yi Peng festivalen . Farver er noget af det første som du lægger mærke til i Thailand - og det er uden tvivl noget af det , som du vil savne når du kommer hjem igen .

 

luksus

luksus hotel

Thailand er ikke bare et rejsemål for alle der vil opleve kultur , smukke strande , lækker mad og fantastisk vejr - det er også for økonomien . På grund af det lave prisniveau og mængden af hoteller er Thailand et mekka for backpackere . Men det fantastiske , farverige land er også for dig , der ønsker en luksusferie . De forskellige Ø`er har hver deres særlige træk , og alle tilbyder hoteller i forskellige prisklasser . Du bestemmer selv , om det skal være hostel eller 5-stjernet .

 

 

 

 

 

go to thailang

 

 

 

 

Siden sidst redigeret august 2018


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0245768
I dagI dag18
I gårI går23
Denne månedDenne måned18
total for hele periodentotal for hele perioden245768
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 3
Gå til toppen