Oplevelser ved Mae Hong Son

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden, som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter, som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig. Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider, hvor de naturligt hører hjemme. Her er vi altså kommet til Nong Bua Lam Phu og du kan her se hvad du kan opleve i Nong bua Lam Phu og omegn. Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder, så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig.  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Nong Bua Lam Phu og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Nong Bua Lam Phu er en provins der ligger i den Nord Østlige del af Thailand.

Areal : 3.859  km²
 
Befolkningsantal : 512.117 ( 2018 )
 
Dette sted kan betragtes som hjertet af Nong Bua Lamphu-provinsen. Kun navnet på provinsen kan skildre billedet af det som sumpenes by (Nong). Sumpe er provinsens symbolske sted, der absolut har fascinerende landskaber. Alene navnet på provinsen kan få alle til at forestille sig, hvordan provinsen ser ud. Derfor skal enhver, der besøger Nong Bua Lamphu-provinsen, også besøge Nong Bua, provinsens sump. Nong Bua er en stor sump placeret foran Nong Bua Lamphu District Office . Dette sted har vand registreret hele året. Sumpen er et sted for folk i Nong Bua Lamphu at slappe af om aftenen. Turisterne kan se den smukke Phu Phan bjergkæde bag Nong Bua, hvor turisterne kan gå en tur, beundre landskabet og imponeres af atmosfæren og den omkringliggende natur, både om morgenen og om aftenen, især når solen går ned. Dette er en betagende og mindeværdig udsigt, som fotograferne ikke må gå glip af at optage disse minder. Når turisterne kigger mod vest, vil de se Ho Song Nang. Mennesker i Nong Bua Lamphu-provinsen mener, at de to piger (betyder Song Nang på Thai) var tvillingsøskerne til Phra Wo og Phra Ta, der etablerede byen Nong Bua Lamphu. 
 
Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område. Der kommer selvfølgelig nogle templer - men der vil også være andet. Thailand har lige omkring 41.000 templer - så dem har vi opgivet at beskrive .... men måske der kommer et par stykker undervejs .  
 
 
 
cirkler2
 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Dette tempel ligger i Mu 2 , Tambon Krasom. Tag motorvej nr. 4 (Phang-nga-Ban Khok Kloi-ruten) i 7 kilometer, og når du når kilometerstenen nr. 31 ved Amphoe Takua Thung, er der en asfaltvej, der går til højre mod templet, en kilometer væk. Lokalbefolkningen kalder dette tempel Wat Tham. Dette er et interessant tempel for alle i Phang-nga, da det er af historisk og arkæologisk betydning.Det ligger ved Mu 2 Tambon Krasom, cirka 9 kilometer fra Phang-nga provinsby på motorvej nr. 4 (Phang-nga-Phuket-ruten). ved 30 Km-stenen, der er en asfalteret vej til højre, der fører 1 kilometer til templet. Det er et af provinsens vigtige templer på grund af dets historiske og arkæologiske baggrund. Templet ligger på et bjerg med et antal grotter. Blandt dem er Tham Yai, Tham Chaeng, Tham Muet og Tham Kaeo. Tham Yai er på det laveste niveau og dekoreret med keramiske fliser og porcelæn i hele sin længde. Denne grotte fungerer som en wihan, hvor flere Buddha-billeder er gemt.

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Den vigtigste er den liggende Buddha. I en anden grotte er der kongelige initialer af konger og medlemmer af den kongelige familie, såsom kong Rama V den Store, Kong Rama VII og Dronning Rambhaibarni, Kong Rama IX den Store osv. Området foran grotten er der mulighed for at fodre et stort antal aber. Adgang er 20 baht.

Adresse : Na Si, Suwannakhuha District, Nong Bua Lam Phu 39270, Thailand
 
 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1PC Ranch Cowboy Town, en ny destination for økoturisme i Nong Bua Lamphu, der kun ligger 35 km væk fra Udon Thani centrum. Her finder du atmosfæren i den rigelige natur, kopien af ​​cowboybyen omgivet af skoven og sjældne dyr, og der er også mange aktiviteter, du kan nyde.

PC Ranch Cowboy Town er en Brahman-gård, der blev etableret i maj 1989 på et område på over 4.000 rai i Ban Non Ton, Nong Than Subdistrict , Nong Bua Lam Phu, Khun Pracha Chaiyarat hentede mere end 300 kvindelige opdrættere fra V8 Farm i USA, som er Brahman-gården med de bedste genetiske aspekter i verden og købte også ansate også mandlige opdrættere.

Adresse : 237 หมู่ที่ 1, Non Than Lum Phu Mueang Nong Bua Lam Phu District, Nong Bua Lam Phu 39000, Thailand

 

cirkler2

 

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son


Vi vil her gengive historien fra nogle som var med til indvielsen af dette !!

Fiskepark åbnet den 1. august 2015.

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Den engelske ejer, Ian, bød os varmt velkommen og det viste sig at være den ideelle vært. Han forklarede om sine to søer, hvilken fisk han havde oplagret i dem og hans planer for fremtiden.

Vi fiskede den første sø, der indeholdt flere karper og begyndte straks at få bid. De fleste af fiskene var ret små, men en 5 kg caho (kæmpe siamesisk karpe) prydede snart nettet.

Ians kone, Lux, tilberedte en velsmagende frokost til os og så begyndte vi at fiske igen og landede snart en 10 kg caho. Et par 2,5-3 kg esok (roho) fulgte,  blandt nogle mindre almindelige karper, Juliens gyldne karpe og et par smukke koier. Da vi var færdige havde vi fanget måske 70 fisk mellem os .

Nong Bua Lamphu Fishing Park viser en flot park. Ian har nogle gode ideer, og fremtiden for dette sted er bestemt i gode hænder. Tak igen for en - helt igennem - behagelig dag.

Fiskeriregler for Nong Bua Lamphu fiskeripark:

Kun enkelt kroge, ingen multi kroge rigge.

Fisk, der er større end 1 kg, skal landes ved hjælp af et net.

Løft ikke store fisk over taljen af ​​en eller anden grund, hvis du vil tage et billede, gå på knæ.

Læg alt affald i skraldespanden foran restauranten.

Fiskeriparkens restaurant tilbyder gratis kaffe og tee til lystfiskere. På menuen vil der være et udvalg af lækre thailandske og engelske retter.

Nogle oplysninger om fiskeri leveret af ejeren:

Sø nr. 1: Siamesisk karpersø: 200 Bath til to stænger. Kun 5 personer fisker ad gangen på denne sø. Karpe er i øjeblikket op til 20 kg. Søen er også fyldt med pacu, Amazon Redtails, almindelig karpe og lille Juliens gyldne karpe.

Sø nr. 2: 200 baht pr. to stænger, du kan tage nogle fiskearter hjem for at spise som almindelig karpe, tilapia og tapien til 70 baht/kg. Søen har også små Mekong havkat, der spænder fra 1 kg til 3 kg. Senere er denne sø kun for Mekong-katte, når de når op til 10 kg om 2-3 år.

Pris pr. Person: 200 Baht

Fisk: Almindelig karpe, tilapia og tapien

Faciliteter: skygge, lokkemadssalg, drikkevaresalg, mad m.m.

 

Åbningstider: 7.00 - 18.00

 

Adresse: 228 Nong Bua, Mueang Nong Bua Lam Phu District, Chang Wat Nong Bua Lam Phu 39000, Thailand
 
 
 
cirkler2
 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Generel information

1Nogle gamle skalfossiler blev først opdaget i 1994 af lokale beboere, der søgte efter skovprodukter omkring en forladt mine. De fandt et stort antal smukke skallignende sten, herunder 150 millioner år gamle muslingefossiler og forfædrene til T.Rex Dinosaur i Nong Bua Lam Phu. Senere blev dette område udviklet til stedmuseet og betragtet som "UNSEEN" turistmål for.

Disse skalfossiler er omkring år 140-150. De er skaller under perfekte forhold med både små og store størrelser. Nogle af dem har en vægt på ca. 0,5 km. Da de er skaller, fører de til den antagelse, at de har ligget i havet.

Der er seks zoner i omrdet her ved museet som følger :

Zone 1: Reception Zone har dinosaurfamilien i Non Than Subdistrict, Nong Bua Lam Phu.

Zone 2: Udforskning af universet viser mobile modeller af solsystemet inklusive solen, kviksølv, Venus , jorden, Mars, Jupiter, Saturn,  Uranus, Neptun og Pluto.

Zone 3: Jord: Generation of Living Things tilbyder viden med hensyn til evaluering af levende væsener på jorden inklusive mennesker, planter og dyr fra fortiden til nutiden.

Zone 4: Hunter Territory præsenterer viden relateret til dinosaurer og fossiler opdaget i Thailand. Det udstiller også dinosaurfossilerne, der findes i Ban Huai Duea Village, Non Than Subdistrict, Mueang District, Nong Bua Lam Phu og modeller af Siamotyrannus Isanensis Dinosaur med en højde på 4 m. og længde på 7 m. og bevægelse med otte positioner.

Zone 5: Amazing Discovery udstiller vægmodeller og 150 millioner år gamle skalfossiler med lokal sprogfortælling.

Zone 6: Walking with Surveyors har arbejdsprocessen for biologer og geologer, herunder værktøjer, udstyr, fossile studietrin, biologi og historie med geologisk undersøgelse i kildeområdet for 150 millioner år gamle skalfossiler.

 

Adresse : Non Than, Mueang Nong Bua Lam Phu District, Nong Bua Lam Phu 39000, Thailand

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

 

Siden sidst opdateret januar 2023


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0255350
I dagI dag17
I gårI går32
Denne månedDenne måned1071
total for hele periodentotal for hele perioden255350
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 2
Gå til toppen