Backpacking Grand Canyon National Park

 

overskrift

 

 

Kunsten at rejse kun med håndbagage - spar tid og penge

 

Lær hvordan du kan rejse kun med din håndbagage - og på den måde spare både tid og penge . Flyselskaberne giver gode muligheder for at gøre det gratis , hvis du kun rejser med din håndbagage . Få det maksimale ud af dèt . Så snart du skal checke din bagage ind er der både gebyrer og ventetid - så det er virkelig en god ide at lære kunsten ar rejse let !

Vi viser dig hvordan !

 

 

1. Hvorfor skal man rejse uden for meget bagage ? 

Det skal du gøre fordi du rejser billigere - i de fleste tilfælde har du ret til gratis håndbagage inden for de mål som flyselskaberne angiver , og det gælder din kabinetaske , og en lille extra taske . Målene finder du på de enkelte flyselskabers hjemmeside . Nogle selskaber kræver op til flere hundrede kroner for indtjekket bagage. 

 

 

2. Du rejser hurtigere

Hvis du checker dig selv ind online , behøver du ikke at stå i lange check-in kø i lufthavnen , men kan i stedet gå direkte til sikkerhedskontrollen , men din håndbagage . Du behøver heller ikke vente på din bagage når du når frem til dit mål , og kan derfor forlade flyet og lufthavnen direkte .

 

 

3. Du rejser enklere

Kun èn  taske betyder mindre bagage at holde styr på , og mindre risiko for tabte , beskadige eller stjålne tasker .

 

 

4. Vælg den rigtige håndbagage

Mange rejsende foretrækker en traske med hjul - men eksperter anbefaler at lade denne type taske blive hjemme . Vælg i stedet en blød firkantet taske , som du kan fylde lidt mere i end de hårde typer , og som vejer mindre . Tæbk også på ar grænserne for håndbagagens mål og vægt kan variere fra flyselskab til flyselskab .  

 

 

rgsgetaway

Eks. på den bløde taske .

 

 

5. Brug en huskeliste når du pakker

De fleste af os rejser med meget mere bagage end vi egentlig behøver . Et par extra sko , en hårtørrer og en ekstra jakke , der lige så godt kunne være blevet hjemme . Tænk tilbage på din seneste rejse - brugte du alt det du havde pakket ? NEJ VEL ?

Lad listen ændre dit liv . Den indeholder alt hvad du behøver til din rejse og indholdet kan være i èt styks håndbagage . Målet er at pakke èn taske , som rækker til hele dit ophold.

 

 

huskeliste

Pakkelisten kan downloades under afsnittet " Service & Download " menu punkt 32

 

Glem ikke , at de nuværende lufthavnsregler indebærer, at parfume , shampoo og andre væsker skal opbevares i separate flasker på max 100 ml , og være pakket i en gennemsigtig plastpose på max 1l . Husk , at reglerne kan blive ændret , så tjek, hvad der gælder , før hver afrejse .

 

 

 

6. Folde , rulle eller bundte ?

Backpackere foretrækker at rulle , forretningsrejsende vælger at folde , og nogle af os placerer til og med papir mellem lagene af tøj i bagagen.

 

 

GettyImages 496975364

 

Ekstra pakketip: Prøv at tage dine største og tungeste stykker tøj på om bord på flyet og husk at udnytte dine lommer som ekstra plads.

 

 

7. Pak let og vær afslappet når du rejser 

Hvorfor ikke gøre dette til en udfordring til den næste rejse ? Husk , at de fleste ting kan købes på din destination , hvis du glemmer at pakke det ned , og så længe du har dit pas , pung og tøj på dig , er der store chancer for , at alt kommer til at gå godt.

 

 

 

 

 

Sidst redigeret juli 2017

 

 

Siden her er pænt besøgt - men vi vil gerne ud til mange flere læsere . Du kan hjælpe os med dette ved at give os et " synes godt om " eller " del " ...... Klik lige herunder .

På forhånd tak


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0249430
I dagI dag0
I gårI går82
Denne månedDenne måned82
total for hele periodentotal for hele perioden249430
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 4
Gå til toppen