overskrift 15 Ø`er 2ansigt4

 

På denne side er vi på udkig efter Ø`er nær Phuket . Altså forstået på den måde , Ø`er som kan nåes inden for rimelig tid i båd når man besøger Phuket. Vi har et andet afsnit som omhandler de bedste Ø `er i Thailand ( efter vores mening ) og det kan da ikke udelukkes , at en enkelt eller to af Ø`erne her kan dukke op blandt de bedste Ø`er i Thailand . Men nu kigger vi lige rundt om Phuket og vi har her fundet frem til 15 Ø`er , som vi vil beskrive . Vi nævner lige Ø`erne i vilkårlig rækkefølge herunder : 

 

prik Phi Phi Island

prik Coral Island

prik Similan Island

prik Koh Bon

prik Racha Island

prik Koh Khai

prik Maiton Island

prik Koh Panyi

prik James Bond Island

prik Koh Hong

prik Koh Yao

prik Rang Yai Island

prik Koh Kaco

prik Koh Maphro

prik Koh Sirei

 

 

 

 Phi Phi Island

Phi Phi Island

 

 Tekst Phi Phi Island2

Phi Phi øerne behøver ikke længere nogen introduktion . Leonardo DiCaprio tog sig af dette i år 2000 med filmen 'The Beach' og stedet er derefter blevet et mere og mere besøgt sted . Øen blev næsten udslettet under tsunamien i 2004 , og på trods af hvad der blev sagt på det tidspunkt , så blev opførelsen af bygninger og hoteller m.m. bare endnu større end før og måske ikke til det bedre - vil nogen nok sige. Det helt unge publikum rejser gerne til Phi Phi øerne , de synes lige det er stedet. Ingen tvivl om at der næsten altid er super overfyldt på Ø`en , og især om natten - da de unge synes at det er et fantastisk sted for en god fest ! Øerne Phi Phi og Phi Phi Don er der hvor den voksende landsby samt alle hotellerne er . Andre steder som bør nævnes er Tonsai Bay og på den sandede side er Loh Dalum Beach. Phi Phi Don har flere strande og hoteller , men de er for det meste koncentreret omkring den smalle del af Ø`en. Der er hoteller på andre af strandene også , så hvis du planlægger at nyde nogle af festerne på Ø`en , bør du endelig sørge for at du vælger den rigtige strand ! De fjerntliggende hoteller giver gratis shuttle transport med båd , men hvis du har festet for hårdt hele natten , så er en bådtur nok ikke så sjov. Phi Phi Leh er der hvor Maya Bay , Viking Cave og Phi Leh Bay er, og det er bare få kilometer mod syd og tager cirka 30 minutter med longtail båd . Yderligere mod syd er Koh Bida øerne , som er meget populære for dem der vil dykke og se " landskab og fisk " i vandet.

Der sejler færge fra Phuket ud til Phi Phi - men kan også nåes med speedbåd - hvilket selvfølgelig er hurtigere.

 

 

 

 Coral island

Coral Island

 

 

Coral island

Coral Island er en af de Ø`er som du kan nå med speedbåd på 15 minutter fra Phuket. Her kan du tilbringe dagen med at nyde den flotte strand - selv i lavsæsonen er dette muligt. Der laves dagture over til Ø`en af forskellige udflugts udbydere . Du kan også tage en overnatning derovre . Long Beach , som stranden her hedder , er ofte fyldt op med både som er kommet med turister. Bådene ligger parkeret langs bugten. Det er nok en af ulemperne for Ø`en ved at ligge så tæt på Phuket. Der kan virkelig blive overfyldt i løbet af dagen , og det er ikke alle der kommer for at få fred og ro . Så der kan til tider være god gang i den - når folk flokkes og drikker øl - eller sejler med bananbåde .

Lige foran Coral Island Resort er der et rigtig godt badested . Dog skal man acceptere at strandstolene her er forbeholdt hotellets gæster . Men ellers er det et fint sted at få en svømmetur blandt de mange fisk som findes her.

For enden af stranden er der en lille sti som fører over til en anden strand. Kun 10 til 15 minutters gang og du kommer til en strand hvor der bare er HELT STILLE . 

Tilbring en nat på Ø`en - der findes bungalows med bad og aircondition . Der er også en restaurant på Ø`en - en bar samt et dykker center. Spis morgenmad på stranden - en romantisk oplevelse . Hvis du ønsker en bungalow ud mod vandet - så vær i god tid med din bookning. 


 

 

similian islands 104

Similan Islands

 

 

overskrift similan islands

Similan Ø`erne er klare blå " diamanter " i Andamanhavet , som ligger 100 km fra Phuket . Du behøver ikke være proffesionel fotograf for at få gode billeder her - det kommer helt af sig selv. Vil du besøge Ø`en - vil vi anbefale at du tager en to dages tur dertil for at få mest ud af besøget . Der er langt derud og det kan være trættende at tage turen med speedbåd . Og så er det jo også fantastisk at opleve Ø`en om morgenen - hvor du næsten har stranden for dig selv.

Similan Islands består af ni Ø`er - men på 2 dage vil du nok kun have tid til at besøge to eller tre Ø´er. Den første Ø er meget kendt for de gigantiske kampesten som ligner noget der er stablet ovenpå hinanden og som har en fantastisk udsigt ud over den smukke hvide strand. Nyd synet af disse sten og kravl op på stenene , der er lavet trin op - så det bør ikke være så anstrengende. Du vil blive mødt at en perfekt udsigt over bugten . Du vil se skyggen af flydende både over hvidt sand og det vil give dig en ide om hvordan helt klart vand også kan være smukt.

På en af de andre Ø`er kan du snorkle i det klare vand.... det er næsten som at flyve over fantastiske formationer af koraller og tusindvis af farverige fisk . Hvis du fodrer dem med lidt brød , vil du være omgivet af " et hektisk liv " i et minuts tid . Det er også meget almindeligt at se havskildpadder svømme rundt om båden , de vil også gerne have en gratis frokost .

På en tredje Ø kan man overnatte i telt eller bungalow med koldt vand i bruseren , men med balkon med havudsigt . Husk lige på at overnatning i telt - kan være som at sove i en sauna . Uanset om du vælger telt eller bungalow - er det noget du skal booke på forhånd inden ankomst til Ø`en . Det koster ca. 570 bath for et telt og 2000 bath for en bungalow + en afgift for at besøge Ø`en ( som man jo også oplever i andre Nationalparker ) . En restaurant på Ø`en sælger alm. frokost og middag , vand og læskedrikke. Øl sælges ikke - da der har været forslag fremme om at forbyde alkohol i alle National Parker. Similan Island er desværre ikke åben hele året , men kun i perioden 1. november til 15. maj . Tidsrummet kan variere lidt fra år til år , men det er cirka i det nævnte tidsrum . Husk at tage undervandskamera med .

 

 

koh bon

Koh Bon

 

         koh bon

Ø`en Koh Bon ligger lige syd for Rawai Beach i Phuket og er kun en kort longtail båds tur væk . Ø`en har flere sandstrande og trods dèt at den ligger tæt på Phuket - så er den endnu ikke overendt af turister. Koh Bon er måske ikke så imponerende som Voral Islands eller Similan Islands , men den er jo tæt på Phuket , så det er et fint sted at tage ud og spise frokost . Selvfølgelig vil du ikke være alene på Ø`en i højsæsonen - og ingen restaurant ville da heller ikke kunne overleve på blot et par turister. Speedbåde kommer ind til Ø`en med gæster på deres rundture , og får måske en hurtig frokost inden de sejler videre.

Når ikke speedbådene distraherer dig - er der rigelig mulighed for snorkling , kajak roning eller bare ligge i en hængekøje og se lystbåde og sejlbåde komme forbi . Snup en Shingha øl eller en frisk åbnet kokus nød. Den eneste måde man kan kan komme til Ø`en på - er longtail båd og man sejler altid ud fra Rawai Beach .

 

 

 

 Racha Island

Racha Island

 

 

Racha Island

Racha Island - et sted der benyttes meget til snorkling og dykning . Ø`en ligger kun 10 km syd for phuket og er så lille , at den kun kan rumme 3 resorts - The Racha Phuket Resort som er et Luxus gemmested , Baan Raya Resort og det beskedne Raya Resort.

Tro det eller ej - selv mennesker der bor i Phuket har nogen gange brug for at komme væk fra de hele og så tager de herud til dette paradis. Og heldigvis er der ikke så langt herover , en times tid i longtailbåd og du er på Racha Island . Denne lille perle af en Ø er meget kendt af dykkere og især for begyndere . Her er tolv meter dybt og krystalklart vand og man føler det som om at man flyver over et surrealistisk landskab . Forsigtigt flyder man bare en meter over formationer af koraller fuld af liv og fisk der svømmer under og over dig .

Racha Resort på Ø`en - består af 70 værelser , tre restauranter og en smuk spa. Køb dig et glas vin , sammen med din ven / kæreste og sæt jer godt tilrette og se så solnedgangen på den lille paradis Ø - så findes det vist ikke bedre.

 

 

 

 koh khai nok

Koh Khai

 

 koh Khai

En lille men - yderst populær Ø son ligger kun nogle få minutter væk fra Phukets østkyst . Folk tager derud for at nyde solen og det klare vand i nogle timer. Du kan også fodre de mange fisk der er herude og det er ikke ulovligt .

 

 

Maiton Island

Maiton Island

 

 

 overskrift maiton island

Maiton Island er en lille idyllisk  " plet " 15 minutters sejlads syd for Phuket .  Ø`en var tidligere hjemsted for et luksushotel . Hotellet er der ikke længere , men stranden er stadig tilgængelig og er et stort hit for folk med picnic kurv og der kan snorkles blandt tusinder af fisk.

 

 

 

 Koh Panyi

Koh Panyi

 

overskrift koh Panyi

Koh Panyi ( Koh Panyee ) er en landsby  " på pæle " i Phang Nga-bugten - nær James Bond Island . Dette er stadig et meget usædvanligt og et interessant sted at besøge for turister . Et godt tip er, hvis du ikke vil drukne i turister på Ø´en - så skal du tage ud til Ø`en tidligt om morgenen og du vil måske være den eneste besøgende i landsbyen ! Hvis du vil have Koh Panyi næsten for dig selv, så lej en bil og kør tidligt til Surakul molen i Phang Nga . Derefter skal du leje en longtail båd , som vil sejle dig ud til Kog Panyi og det tager ca 20 minutter. Det er ikke helt billigt, måske 1.500 baht, men det er dèt værd, hvis du ønsker at have en masse tid til at tage billeder af Koh Panyi hvor der ingen turister på Ø`en . Der er et marked på Koh Panyi - og der er Seafood restauranter . Selv bådturen derud er fascinerende . Du kan blive landsat på de vigtigste mole på Ø`en , hvor der er et dusin af seafood restauranter , som er ved at gøre klar til deres travle frokosttid . Hvis du stadig er der ved middagstid , så prøv en af restauranterne . Selv om der kommer mange turister her , så er Koh Panyi fortsat en reel fiskerby og de laver en temmelig god Tom Yam Goong ( Suppe ) . Koh Panyi er en muslimsk landsby - bygget på pæle for omkring 200 år siden - på fødderne af en kæmpe kalkstens klint. Kun en meget lille del af landsbyen, hvor moskeen er bygget, er på fast grund, resten bare vokset ud derfra ... og vokser stadig langsomt . Den centrale del af Koh Panyi har et betongulv og indeholder snesevis af små souvenirbutikker. Derfra er der en smal labyrint af ujævne planker , som fører ud  til befolkningernes private huse. Begynd at udforske stedet , og du vil få let " blive tabt " i det netværk af gangbroer og små butikker ... alle sælger t-shirts, batik og kram - lavet af skaller , der vil altid være nogle mennesker der køber dem . Koh Panyi er virkelig en komplet landsby med en skole, politistation , et lille sundhedscenter og selvfølgelig moskeen . Boligarealerne er forbavsende " knappe " , men folk der bor der , er åbenbart vant til det. De lokale er blevet fotograferet så mange gange , at de knap nok opdager din tilstedeværelse ... Så medmindre du viser nogle tegn på at ville købe noget , så lever de bare deres  " normale liv " lige foran dig såsom spiser , sover i hængekøjer, rengøring , madlavning osv . Det er lidt underligt at være vidne til dette . Skolen er ikke anderledes end andre  ... børnene er opdelt i klasser , og det er del af deres daglige liv , at blive fotograferet hele dagen lang af en flok ikke så respektfulde turister. Bare prøv at forestille dig selv i samme situation på din egen skole, du ville føle det underligt, ville du ikke? Koh Panyi er fuld af liv, fuld af farver , lys og dufte , der tilbyder masser af fotografiske muligheder. Og det er stadig unikt, og måske kan du komme hjem med et foto ingen har taget før !

 

   James.Bond.Island.original.12777

James Bond Island

 

  James bond Island

James Bond Island er et af ​​disse punkter , som mange mennesker ønsker at krydse af på deres liste , når de har været i Phuket. Der er mange positive og negative meninger om James Bond island og de fleste er faktisk berettiget. Før den gamle James Bond film fra 1974 - The man with the golden gun -  med Roger Moore og Christopher Lee , var der ingen vidste noget om Ø`en. Og filmen var ikke engang god . James Bond Island havde naturligvis et lokalt navn før og hed Koh Tapu , der betyder "Nail Island" pga den spidse sten , og Koh Phi Khan hed Ø`en omkring den , hvilket betyder 'bakker hælder mod hinanden " - ( Det er der i filmen , hvor flyet lander og hvor indgangen til hulen er ) . Efter filmen , steg populariteten af ​​James Bond Island og de fjerntliggende områder helt vildt på samme måde som det gjorde efter filmen 'The Beach' på Maya Bay ved Phi Phi Island, efter DiCaprio`s film i år 2000 . Selv om den fik dårlige anmeldelser , påvirkede det ikke den massive popularitet af Maya Bay ved Phi island  . Så lad os lige nævne hvad der er godt og hvad der ikke er godt ved James Bond Island, og du vil være i en bedre position til at beslutte , om du ønsker at se Ø`en det eller ej.

Hvad er godt ? :

 

prikPlaceringen - James Bond Island er i Phang Nga-bugten og et krydstogt fra Phuket igennem de fantastiske kalkstensklipper er betagende.

prikJames Bond Island er et meget naturskønt sted . Det er en naturlig nysgerrighed og en stor fotomulighed og det er også grunden til , at stedet blev valgt til filmen.

prikDet er altid sjovt at se den ægte vare fra en film , men også at se - at der ingen dør til den hemmelige hule er !

prikDet er en del af en dejlig dagtur til ovennævnte fabelagtige Phang Nga-bugten og det inkluderer normalt en frokost på den overraskende flydende landsby - Koh Panyee .

prikDu kan her købe en lækker flad tør blæksprutte ( Pla Mook Haeng ) , Nå , det er kun hvis du er til den slags godbidder

 

Hvad er ikke godt ? :

 

Faktisk ikke så meget i betragtning af , hvad du får til gengæld:

 

prikJames Bond øen er en stor turistattraktion og stedet er fuld af boder , som sælger alle former for souvenirs, samme ting som sælges overalt i verden.

prikStedet kan være overfyldt i højsæsonen ... masser af longtail både og masser af mennesker de poserer foran klippen .

 

 

 

 Koh.Hong.original.1642

Koh Hong

  koh hong Koh Hong er en af ​​de fire små Hong øer i Phang Nga-bugten , der tilhører National Marine Park. Aber og flotte fugle kan ses på Ø`en . Men først og fremmest er den klukkede lagune og dens hvide sand , samt det fantastiske blå vand , den mest attraktive del af Ø`en - sammen  med de mange fisk der findes i vandet og som imponerer de besøgende .

 

 

koh yao location

Koh Yao

 

Koh Yao

Koh Yao består af to store øer beliggende halvvejs mellem Phuket og Krabi. Koh Yao Noi, den mindste af de to Ø`er , har flere hoteller som bl.a. den smukke Six Senses Hideaway Resort. Koh Yao kan nåes fra Bang Rong Pier på den østlige kyst af Phuket eller fra Krabi. Øen har ingen majestætiske seværdigheder, men er en populær mountainbikes dagstur. Den østlige kyst har rismarker og en lille landsby på pæle og en hel del gummi plantager.

 

 

 

 

 Koh Rang Yai 1

Rang Yai Island

 

 

overskrift Rang Yai IslandRang Yai Island er en smuk privat ø beliggende omkring fem kilometer øst for Boat Lagoon og Royal Phuket Marina. Hvis du ønsker at opleve en Robinson Crusoe Ø , så tilbyder Rang Yai Camping og bambus hytter. På Ø`en kan du kan bruge lidt tid på kajaksejlads eller mountainbike og du kan endda besøge en " pearl farm " .

 

 

Koh KaeoYaiandNoi

Koh Kaeo

 

overskrift koh Kaeo

Koh Kaeo, som indeholder den berømte Promthep Cape, og er blot en lille ø du kan besøge med longtail båd fra Rawai. Bortset fra en lille strand, er de eneste særlige tegn på denne ø de to store gyldne Buddhaer, én liggende og én stående + at der er et lille tempel på toppen af bjerget .

 

 

koh maphrao

Koh Maphrao

 

overskrift koh maphraoKoh Maphrao eller Coconut Island som den også kaldes - er en lille ø (2,5 km x 1,5 km) og ligger 500 m fra Phukets østkyst. .Øen er omtrent rektangulær, og en god fjerdedel af sin sydvestlige del , er dækket med mangroveskove, og danner hjem for de  langhalede makak-aber. Den vigtigste Landsby ligger på den nordlige kyst, lige ved siden af ​​den første vej som blev bygget på Koh Maphrao - Resortet : The Village Coconut Island - Fiskeri og landbrug er de to vigtigste erhverv på øen . Gummitræer, lokale frugter og grøntsager dyrkes i den centrale del af øen. Der er kun tre let nåelige strande på Koh Maphrao - den længste er på den nordlige kyst, foran The Coconat Village - den anden er på den sydlige kyst, på Jindarin Beach Club & Resort, et ny mødested som åbnede i 2013 og er den tredje på østkysten. De to sidstnævnte strande er temmelig små og har mangrover. Den nordøstlige del af øen er vild og fantastisk - med bjergrige regnskove og vejen som faktisk kun er en grusvej, der følger østkysten op til den centrale del, hvor der ligger et lille bungalow resort med få bungalows og en restaurant . Der er nogle mennesker, der bor i denne del af øen - pensionerede europæere lever drømmen i fred , langt fra det hele. Koh Maphrao er et dejligt sted at besøge, hvis du ønsker at opleve det autentiske lokale liv. Du kan leje en cykel på The Village Coconut Island Resort og følge den unikke vej gennem naturen og se de tidligere typiske træ huse. Koh Maphrao tilbyder et glimt af fortiden , som bortset fra den nye vej der her bygget her , så har den moderne verden har endnu ikke nået denne Ø . Men tingene kan ændre sig i de kommende år , da nogle få store resorter er klar til at starte udbygning her - Burasari Resort for eksempel - og de vil gøre , så snart der er kommet elektricitet Koh Maphrao - for det er der ikke endnu . Indtil da, kan du stadig nyde roen i dette idylliske sted.

 

 

Koh Siray

Koh Sirey

 

Koh Sirey Koh Sirey ligger på den østlige side af Phuket By og undertiden føles mere som en lille kappe end en ø .  Ø`en dækker kun omkring 20 km2 , og det meste  af Koh Sirey er stadig fri for byggeri . Kørsel langs kystvejen med dens gummi plantager er en fornøjelse. Det er virkelig ligesom Phuket for 20 år siden. Langs denne kyst er en abalone gård, som er vært for en restaurant med udsigt ud over Phukets østkyst øer og Sapam Bay. Ø`en er ikke er et turistmål, da ø`ens strande er lidt  " scruffy " , med ru sand, men generelt er det jo det der bevarer sin rustikke charme. Livet går i et meget langsommere tempo her, og det er svært at forestille sig, at den larmende by , Patong er kun 30 minutter væk. En vejbro fra fastlandet går ober til Koh Sirey , så Ø`en ligesom ligner et T-kryds . Ø`en har ingen offentlig transport undtagen den tunge 'songthaews ( " grisebil "), der tøffer rundt på øens kystvej. Det er derfor bedst at leje en bil eller motorcykel hvis man vil udforske de forskellige krinkelkroge på Ø`en .

 

 

 

 451

 

 Det var så lige 15 Ø`er omkring Phuket

 

 

Siden sidst redigeret marts 2017

 

Koh Sirey på den østlige side af Phuket By undertiden føles mere som en lille kappe end en ø. Dækker kun omkring 20sqkm, de fleste af Koh Sirey er dejligt fri for byggeri og kørsel langs dens grønne østsiden kystvejen med dens gummi plantager er en fornøjelse. Det er virkelig ligesom Phuket 20 år siden. Langs denne kyst er en abalone gård, der er vært for en restaurant med udsigt ud over Phukets østkyst øer og Sapam Bay. Også, Koh Sirey vært for havet sigøjnere og gyldne Buddhaer. Den lille rekreation park nær en mangrove sump ved de vigtigste broen er, hvor de lokale fodre vilde aber hver aften. Mest Reserveret Hoteller Rating Quip Bed & Breakfast 4.0 / 5 Blu Monkey Hub og Hotel Phuket / 5 The Westin Siray Bay Resort & Spa, Phuket 4.3 / 5 Baan Suwantawe 4,5 / 5 Sugar Palm Residence 4,3 / 5 Memory på On On Hotel 4.5 / 5 Den WIDE Condotel - Phuket / 5 Sino Imperial Design Hotel 4.2 / 5 Den Tint på Phuket by 4,2 / 5 Lidt Nyonya Hotel / 5 Mest Reserveret ture Phuket Fantasea kulturelle temapark Phi Phi øerne Tour med Express Boat James Bond Island heldagstur via Big Boat Coral & Racha Islands heldagstur Whitewater Rafting & 4-Wheel-Drive Adventure Havkajak på Ang Thong Marine Park Flying Hanuman Ziplining Experience Kano Udflugt i Phang Nga-bugten med Thai Buffet Lunch Introduktion til City Tour John Grays Cave Kano Tour i Phang Nga-bugten Golden buddhaer på Koh Sirey Undervejs er der flere steder til at trække over og slentre ned til stranden. Ikke er et turistmål, øens strande er lidt scruffy, med ru shingled sand, men generelt er det bevarer sin rustikke charme. Livet går i et meget langsommere tempo her, og det er svært at forestille sig, at den brummer af Patong er kun 30 minutter væk. En vejbro fra fastlandet trænger ind i Koh Sirey øen så gør et T-kryds. Hvis du tager en ret her, flere hundrede meter nede ad vejen på højre side vil du se en ornamental gateway fører ind grund af et kloster. Følg vejen igennem her derefter tage en ret fork op ad bakken, og du vil komme til Wat Sirey, en usædvanlig buddhistisk tempel. Den er omgivet af hvad der ligner forhøjede værelser, boliger gyldne Buddha billeder, hver med en stige udlån adgang for vedligeholdelse. Den wat har uret envejs system omkring det, og på den anden side er der trin, der fører op til templet fra hvor du kan få en god udsigtspunkt med udsigt over Phuket og Sirey. Koh Sirey s Sea sigøjnere Besøgende vil også finde en koloni af Moken Sea sigøjnere på Laem Tukkae Village her i Koh Sirey. Kendt lokalt som "Chao Ley« (folk af havet) de siges at være de første indbyggere i Andaman kystområder Thailand, Myanmar og Malaysia og var de oprindelige indbyggere Phuket. Koh Sirey s hav sigøjnere er noget mere afregnes end deres kolleger i Myamnar men stadig bevare deres eget sprog og særpræg kultur og animistiske religion. Havet gypsy landsby på Koh Sirey er godt underskrevet, og der er et stort udendørs fiskerestaurant ved siden af. Generelt disse nomadiske og simple folk er imødekommende, men lidt genert. Alle forstår thai. Koh Sirey eller Sireh eller Koh Siray - alle stavemåder bruges i transliterating fra den thailandske - har ingen offentlig transport undtagen den tunge 'songthaews «(konverteret pickup trucks), der tømmer rundt øens kystvejen. Det er derfor bedst at leje en bil eller motorcykel til at udforske de forskellige krinkelkroge.

Read more at: https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=da&prev=search&rurl=translate.google.dk&sl=en&sp=nmt4&u=http://www.phuket.com/attractions/koh-sirey.htm&usg=ALkJrhgJ7lUVI_nVa5spB5S8703Cne3fVg&cid=ch:OTH:001

Koh Sirey på den østlige side af Phuket By undertiden føles mere som en lille kappe end en ø. Dækker kun omkring 20sqkm, de fleste af Koh Sirey er dejligt fri for byggeri og kørsel langs dens grønne østsiden kystvejen med dens gummi plantager er en fornøjelse. Det er virkelig ligesom Phuket 20 år siden. Langs denne kyst er en abalone gård, der er vært for en restaurant med udsigt ud over Phukets østkyst øer og Sapam Bay. Også, Koh Sirey vært for havet sigøjnere og gyldne Buddhaer. Den lille rekreation park nær en mangrove sump ved de vigtigste broen er, hvor de lokale fodre vilde aber hver aften. Mest Reserveret Hoteller Rating Quip Bed & Breakfast 4.0 / 5 Blu Monkey Hub og Hotel Phuket / 5 The Westin Siray Bay Resort & Spa, Phuket 4.3 / 5 Baan Suwantawe 4,5 / 5 Sugar Palm Residence 4,3 / 5 Memory på On On Hotel 4.5 / 5 Den WIDE Condotel - Phuket / 5 Sino Imperial Design Hotel 4.2 / 5 Den Tint på Phuket by 4,2 / 5 Lidt Nyonya Hotel / 5 Mest Reserveret ture Phuket Fantasea kulturelle temapark Phi Phi øerne Tour med Express Boat James Bond Island heldagstur via Big Boat Coral & Racha Islands heldagstur Whitewater Rafting & 4-Wheel-Drive Adventure Havkajak på Ang Thong Marine Park Flying Hanuman Ziplining Experience Kano Udflugt i Phang Nga-bugten med Thai Buffet Lunch Introduktion til City Tour John Grays Cave Kano Tour i Phang Nga-bugten Golden buddhaer på Koh Sirey Undervejs er der flere steder til at trække over og slentre ned til stranden. Ikke er et turistmål, øens strande er lidt scruffy, med ru shingled sand, men generelt er det bevarer sin rustikke charme. Livet går i et meget langsommere tempo her, og det er svært at forestille sig, at den brummer af Patong er kun 30 minutter væk. En vejbro fra fastlandet trænger ind i Koh Sirey øen så gør et T-kryds. Hvis du tager en ret her, flere hundrede meter nede ad vejen på højre side vil du se en ornamental gateway fører ind grund af et kloster. Følg vejen igennem her derefter tage en ret fork op ad bakken, og du vil komme til Wat Sirey, en usædvanlig buddhistisk tempel. Den er omgivet af hvad der ligner forhøjede værelser, boliger gyldne Buddha billeder, hver med en stige udlån adgang for vedligeholdelse. Den wat har uret envejs system omkring det, og på den anden side er der trin, der fører op til templet fra hvor du kan få en god udsigtspunkt med udsigt over Phuket og Sirey. Koh Sirey s Sea sigøjnere Besøgende vil også finde en koloni af Moken Sea sigøjnere på Laem Tukkae Village her i Koh Sirey. Kendt lokalt som "Chao Ley« (folk af havet) de siges at være de første indbyggere i Andaman kystområder Thailand, Myanmar og Malaysia og var de oprindelige indbyggere Phuket. Koh Sirey s hav sigøjnere er noget mere afregnes end deres kolleger i Myamnar men stadig bevare deres eget sprog og særpræg kultur og animistiske religion. Havet gypsy landsby på Koh Sirey er godt underskrevet, og der er et stort udendørs fiskerestaurant ved siden af. Generelt disse nomadiske og simple folk er imødekommende, men lidt genert. Alle forstår thai. Koh Sirey eller Sireh eller Koh Siray - alle stavemåder bruges i transliterating fra den thailandske - har ingen offentlig transport undtagen den tunge 'songthaews «(konverteret pickup trucks), der tømmer rundt øens kystvejen. Det er derfor bedst at leje en bil eller motorcykel til at udforske de forskellige krinkelkroge.

Read more at: https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=da&prev=search&rurl=translate.google.dk&sl=en&sp=nmt4&u=http://www.phuket.com/attractions/koh-sirey.htm&usg=ALkJrhgJ7lUVI_nVa5spB5S8703Cne3fVg&cid=ch:OTH:001

 

 

Siden her er pænt besøgt - men vi vil gerne ud til mange flere læsere . Du kan hjælpe os med dette ved at give os et " synes godt om " eller " del " ...... Klik lige herunder .

På forhånd tak


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0245770
I dagI dag20
I gårI går23
Denne månedDenne måned20
total for hele periodentotal for hele perioden245770
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 4
Gå til toppen