overskrift lounge3

 

 

Aviator

På billedet ses Lene i Aviator Lounge i Kastrup Lufthavn !!

 

 

1Du kan sagtens blive medlem af en klub for hyppigt flyrejsende - og det er faktisk lige meget hvor lidt eller hvor meget du rejser.

Om du rejser èn - to - tre - eller tyve gange om året, så kan du være tættere på adgang til lounce i lufthavnen, hvis du er medlem af  flyselskabets frequent flyer club. Hos nogle flyselskaber er det faktisk gratis at blive medlem af denne klub, hos andre skal du måske betale et gebyr, så husk lige at tjekke dette inden du melder dig ind. Du kan finde disse clubs på de enkelte flyselskabers hjemmesider !!

 

Lounge1

 

 

2Du kan købe et one-day pass .

Der er nogle af disse lounges der er begyndt at tilbyde adgang hvis bare du køber wt èn-dags pas, i stedet for et årligt gebyr. Adgang kan koste så lidt som 140 kroner, men kan også løbe op i 650 kroner for first class lounges. Du kan nemt undersøge hvad der gælder for din destination, på hjemmesider som f.eks Lounge Pass , hvor du kan søge på lufthavne i hele verden .

( Priserne der er nævnt er "2018-kroner". )

 

 

Lounge2

 

 

3Du kan prøve et lounge medlemskab !!

Hos Priority Pass tilbyder man det største airport lounge medlemsskabs netværk i hele verden. Med et Ptiority Pass herfra, vil du kunne have adgang til op mod 700 lounges, fordelt over hele verden. Sådan et medlemskab koster omring 800 kroner årligt - og det kaldes et standard medlemskab. Derudover skal du betale yderligere ca. 240 kroner for at få adgang til en lounge.

 

 

Lounge3 1

 

 

4Du skal lige tjekke din lokale lufthavns lounge.

Kastrup lufthavn har op til flere muligheder for at besøge en lounge - en af de lounges vi selv bruger, når vi flyver ud af landet, er Aviator Lounge. Dene lounge er hyggelig og er møbleret med flotte danske designmøbler.

Det koster 140,00 kroner ( 2018 ) for at få adgang til denne lounge, beløbet betales ved indgangen med kreditkort. Der er også adgang fra en række flyselskaber, som har lavet et samarbejde med Aviator Lounge.

Faciliteter : Kaffe, Te samt småkager, brød, pålæg, salat og ost, snacks, øl og vin, sodavand og juice, frisk frugt.

Gratis Wi-fi, internationale aviser og magasiner, printmuligheder, som computer til fri afbenyttelse.

 

 

Kastrup har også SAS Gold Bonus Lounge, og til denne er der kun adgang for Eurobonus Gold og Diamant medlemmer, samt Star Alliance Guldmedlemmer , som har en rejse med Star Alliance.

Faciliteter : Buffet med mad- og drikkevarer, gratis Wi-Fi, gratis download af aviser og magasiner, gratis brug af computere og printere, badefaciliteter, hvile område, hvilekabiner og mødelokaler mod gebyr. Du kan se mere om de forskellige typer lounges ved at klikke her :  Workspaces & Lounges i Kastrup København  , og om hvilke kort du kan benytter ved at klikke her : Adgang til lounges.

 

 

Billund Lufthavn byder på King Amlet Lounge, opkaldt efter kongen i den største af de 4 gravhøje, der ligger lige ved lufthavnen. Her er der adgang for 175 kroner ( 2018 ), der betales ved indgangen, eller hvis du rejser med en af lufthavnens partnere . Denne lounge er et stille og roligt område med arbejdsro, og mulighed for afslapning inden rejsen - i smagfulde omgibelser, bl.a. med Børge Mogensen møbler.

Faciliteter : Et udvalg af internationale aviser og tidsskrifter, computere med adgang til internettet, Wi-Fi, møderum, forfriskninger. Se mere om adgangsforhold.

 

 

Aviator2

Fra Aviator Lounge i Kastrup Lufthavn

 

 

5Dit kreditkorts betingelser og bonusordninger .

Visse kreditkort har nogle bonusser der inkluderer forskellige goder når du er på rejse, det kan f.eks. være Eurocard og Mastercard. Disse goder kan variere meget, så tjek alt det med småt i din egen aftale med kreditkort firmaet. Måske har du en bonus som du slet ikke var klar over.

 

 

Lounge5

Hvad med et spil pool i en lounge mens du venter på dit fly !!

 

 

6Meld dig ind hos Star Alliance

Star Alliance har skabt sig en stærk identitet som rejseudbyder der nytænker, og tænker hele rejseoplevelsen med. De tilbyder bl.a. yderst komkurrencedygtige fordele til deres Silver og Gold medlemmer, og har særlige aftaler med et hav af lufthavne - herunder også adgang til lounges. Du kan opnå på de forskellige niveauer af medlemskab samt hvis du er medlem af deres klub for hyppigt rejsende, frequent flyer program , Så du bør bestemt tjekke Star Alliance ud. Et medlemskab her gælder også hos de mange andre flyselskaber og lufthavne de har aftaler med. Se mere ved at klikke her : Star Alliance Earn & Redeem

 

 

Lounge6

 

 

7

Ekstra tip: Normalt har man som lounge gæst lov til selv at medbringe en gæst i loungen, så vær venlig overfor dem du tjekker ind sammen med (det er selvfølgelig altid en god idé) - måske sidder du pludselig i en dejlig lænestol med en drink. En undersøgelse fra 2014 viser også, at 1% har fået en upgrade til lounge gennem en ven der arbejder for et flyselskab. Så kender du sådan en, så er det bare med at være sød mod dem.

 

 

Lounge7

 

 

 

 

 

Siden sidst redigeret januar 2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0255354
I dagI dag21
I gårI går32
Denne månedDenne måned1075
total for hele periodentotal for hele perioden255354
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 3
Gå til toppen