overskrift

 

hvilken kuffert skal jeg valge 100147132 z

Hvad skal jeg vælge ?

 

 

 

Vi har udvalgt otte forskellige kufferter fra en billig og begejstret til £23.00 og hele vejen op til en rigtig dyr omgang Samsonite-bagage , til en pris på £335.00 .

 

På filmen herunder kan du se hvordan de udvalgte kufferter er blevet testet ..... efter at du har set filmen , kan du læse videre på siden og se bedømmelse , data og cirka priser på kufferterne .

Når du kører filmen kan du vælge stort billede nede i højre hjørne af billedet.

Start filmen ved at klikke på pilen i midten af billedet .

 

 

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

 

Data , bedømmelse og cirka priser kommer herunder ..... 451

 

1. Eminent Move Air

£149.99 hos Excess Bagage

Den taiwanesiske kuffertproducent Eminent påstår , at deres kuffert " blev designet til den mest krævende bruger og er anerkendt verden over for sin langtidsholdbarhed " . 

 

Kapacitet : 66 litereminent move air2

Mål : 68 x 43 x 24 cm

Vægt : 3,1 kg

          

Funktionalitet : 4/5

Den har fem års garanti , fire solide dobbelt-dreje-hjul plus en TSA-kombinationslås , et teleskophåndtag i plastic og håndtag både i toppen og på siden . Den er foret indvendig og har indvendig lomme med lynlås og stropper . 

 

         

Hårdhedstest : 5/5

Det her er en taiwanesisk hård hund !  Den er lavet af det nye Makrolon polycarbonat og er ifølge Eminent " ektremt brudsikker " . Denne kuffert var èn af bare tre , der overlevede en bil dumpet ned på den . Rent faktisk var kufferten , da bulerne var blevet skubbet ud , i så overraskende god stand , at testholdet brugte den til at bære deres grej tilbage til deres base . Med en redefinering af " Made in Taiwan " , er testholdet inponeret over robustheden af denne kuffert .

 

Værdi for pengene : 4/5

En let , funktionel og meget sejlivet kuffert , som er bygget til at holde , og som er et fantastisk valg for den hyppigt rejsende .

 

 

2. Karabar K-Bar-310 Medium

£29.95 hos Amazon.co.uk

Den britiske producent Karabar tilbyder denne lavpriskuffert , der beskrives som " Fiks , holdbar og innovativ " .

 

Kapacitet : 69 literkarabar

Mål : 67 x 44 x 27 cm

Vægt : 3,3 kg

 

Funktionalitet : 4/5

Den har fire enkelt-dreje-hjul , en TSA-kombinationslås , et teleskop håndtag og håndtag i toppen og på siden. Og der er tre års garanti på den .

 

Hårdhedstest : 5/5

Producenten siger , at den er lavet af de bedste specialiserede materialer , og at den undergår striks kvalitetskontrol . Den klarede " at blive sparket ned fra en 1,5 meter høj platform - direkte ned på jorden " , men kufferten revnede i testholdets trampetest .  

 

Værdi for pengene : 4/5

Det er ikke den hårdeste hund i kennelen , men til prisen ( den næstbilligste i testen ) giver Karabar K-Bar glimrende værdi for pengene som et godt og funktionelt stykke bagage til en meget overkommelig pris .

 

 

3. Delsey Helium

£148 fra Amazon.co.uk

Den franske bagageproducent Delsey lover , at deres himmelblå Helium-kuffert er " den sikreste lynlås nogensinde " og den " perfekte formel mellem lethed og modstand " .

 

Kapacitet : 101 literdelsey helium2

Mål : 67 x 47 x 31 cm

Vægt : 3,2 kg

 

Funktionalitet : 5/5

Den kommer med ti års garanti , fire enkelt-dreje-hjul plus en TSA-kombinationslås , et teleskophåndtag og håndtag på toppen og på siden . Indeni er den foret med rum med lynlås og den har lynlåslomme og elastikstropper.

 

Hårdhedstest : 5/5

Delsey påstår , at Helium er " ekstremt modstandsdygtig " , og de har ret . Det var passende at denne kuffert var dekoreret med et klistermærke , der afbildede dens hammersikre egenskaber , og den overlevede da også testholdets " hammerslags-test " .

Rent faktisk er Delsey Helium mere hårdfør end en fransk legionær . Den var èn af kun tre kufferter , som overlevede testholdets klimatiske " bildump test " . Og hvis den overlevede den , så er lidt voldsom behandling fra bagahehåndtører ikke noget problem .

 

Værdi for pengene : 4/5

Det er ikke den billigste kuffert derude , men du betaler for kvalitet , stil og fantastisk funktionalitet . Og så er det noget af en hård hund . 

 

 

4. Luggage X 77

£79.99 fra Amazon.co.uk

Luggage X`s vigtigste salgsargument er , at deres kuffert er så godt som uforgængelig . Den er i hvert fald ganske robust , den føles hårdfør , og med en kapacitet på 127 liter var den den største kuffert i denne test .

 

Kapacitet : 127 literluggage x 77 2

Mål : 77 x 56 x 36 cm

Vægt : 4,9 kg

 

Funktionalitet : 4/5

Den er med èt års garanti , fire multi-retnings-hjul , som kan dreje 360 grader for at give dig en perfekt og optimal manøvredygtighed , et bugseringshåndtag , der kan trækkes tilbage med tre forskellige låsepositioner , to fjederhåndtag og en lynlås med TSA-kombinationslås . Den er fuldt foret med satin indeni og har to hovedrum med lynlås imellem og så har den  en ekstra lynlåslomme til toiletsager .

 

Hårdhedstest : 5/5

Da vi så Luggage X`s pådstand om at være " så godt dom uforgængelig " , tænkte vi - vi får se !!  Men det viste sig at være sandt . Den er lavet med ultra-let polypropylen , et " yderst modstandsdygtigt materiale " , og vi testede denne kuffert med vores ubarmhjertige " Hårdhedstest " , og den var èn af kun tre , som klarede sig igennem - beskadiget , men ikke ødelagt . Enhver kuffert , der kan overleve at få en bil dumpet ned på sig har vores respekt .

 

Værdi for pengene : 5/5

Til prisen er denne kuferet en virkelig vinder . Den er hårdfør , funktionel og giver fantastisk værdi for pengene . Vi havde ikke hørt om Luggage X før , men denne kuffert har vist sig sit værd over for mere kendte konkurrenter .

 

 

5. Antler Talara

£79.97 fra Amazon.co.uk

Antler kufferter er vel nok de mest stilfulde i denne test . De har et flot britisk design og påstår at være " let og slidstærk overfor hårdhændet behandling " , og den fås med 10 års garanti .

 

Kapacitet : 63 literAntler

Mål : 69 x 45 x 28 cm

Vægt : 3,6 kg

 

Funktionalitet : 5/5

Dens fire letløbende hjul drejer 360 grader , den har to sejlivede håndtag på toppen og siden af kufferten , centrallåst vognsystem og teleskophåndtag , som virker modtstandsdygtige , og så øger TSA-hængelåsen dens sikkerhed . Det smukke interiør er fuldt foret og har en meget praktisk indvendig netlomme .

 

Hårdhedstest : 3/5

Strukturen er lavet af PC/ABS-præg " for at give styrke og holdbarhed " , og kuffeten overlevede fase 3 " trampetesten " , selvom den begyndte at vise tegn på stress . Efter vores bildumpetest var den revnet og krøllet sammen . 

 

Værdi for pengene : 4/5

Dette er en stilfuld , funktionel kuffert , som kan købes til yderst rimelige penge . Så længe du ikke har planer om at smide en bil over den , skulle den klare sig igennem almindelig rejseslid uden problemer .

 

 

6. Samsonite Cosmolite

323 € hos Amazon.de

Det amerikanske mærke " Samsonite " er kendt for kvalitetskufferter , og Cosmolite påstår at være mærkets " stærkeste kuffert nogensinde " på grund af den " revolutionerende Curv-teknologi " . Den kommer med 10 års garanti .

 

Kapacitet : 88 litersamsonite cosmolite2

Mål : 51,5 x 31 x 75 cm

Vægt : 3,4 kg

 

Funktionalitet : 5/5

Den fås med fire multiretnings-hjul , et let men hårdført enkelt-rørs trækhåndtag med trykknapper , et løftehåndtag i toppen , en TSA-kombinationslås og beskyttede lynlåse . indeni er der blød skillevæg lavet af et net med lynlås og funktionelle elastiske bånd til at sikre pakkede ting og undgå at tøj bliver krøllet .

 

Hårdhedstest : 4/5

Samsonite påstår at CURV er " en af de stærkeste , letteste og mest modtandsdygtige materialer overfor ridser der kan fås " . Firmaet er da også kendt for at producere bagage af høj kvalitet . I vores hårdhedstest klarede Cosmolite sig godt . Den nåede hele vejen til den endelige test uden skrammer , men den overlevede ikke helt " bildumpetesten , hvor den fik et lille hul i siden .

 

Værdi for pengene : 3/5

Den var ( med nogen afstand ) den dybeste i vores test , hvilket måske er at forvente fra så kendt et mærke . Der er ingen tvivl om , at dette er et hårdført stykke kvalitet , men man skal også betale kassen for det . Fans af Samsonites velkendte lækre sølvdesigns vil formentlig være fint tilfredse med at gøre dette .

 

 

7. Roncato Flexi

£86 hos Amazon.co.uk

Den italienske bagageprodudcent Roncato har med Flexi lavet en cool kuffert med klasse. Det er et noget tungt stykke bagage med to meget hårdføre hjul og en garanti på 10 år .

 

Kapacitet : 85 literroncato flexi2

Mål : 68 x 30 x 50 cm

Vægt : 5,5 kg

 

Funktionalitet : 5/5

Den har en kombinationslås ( ikke TSA ) på siden og på toppen , og i bunden er der hægter , der kan låses med en nøgle . Teleskophåndtaget føles meget modstandsdygtigt og er lavet af metal , og så er der hårdføre håndtag på toppen og på siden . Indeni er der elastikstropper og et netdelt rum med en lomme til toiletsager , samt en aftagelig lomme.

 

Hårdhedstest : 3/5

Denne kuffert er lavet af hård polypropylen . Af alle vores kufferter virkede den her som den mest hårdføre , da den var rigid og tung .  Men den stivhed og vægt var også dens svaghed. I vores allerførste test ( Sparke-test ) , gik den op i lynlåsen . Uden samme flexibilitet som de andre kufferter havde , havde kufferten med det ironiske navn " Flexi " ikke meget flexibilitet , og faktisk ødelagde vores bildump den næsten fuldstændig og smadrede den i flere stykker .

 

Værdi for pengene : 4/5

Dette er en funktionel kuffert til en god pris . Det var den mest rigide ( men den tungeste ) , hvilket er en potentiel svaghed , men den kommer med masser at italiensk stil .

 

 

8. Borderline Trolley Case

£23 hos Amazon.co.uk

Dette var den billigste kuffert i vores test , og det kunne mærkes . Sammenlignet med de andre kufferter føles den svag , og de drejelige hjul er ikke ret stabile . Til gengæld koster den kun £23.00 !!

 

Kapacitet : 62 literborderline trolley case2

Mål : 61 x 45 x 23 cm

Vægt : 2,8 kg

 

Funktionalitet : 3/5

Indersiden af denne trækkuffert er fuldt foret med bagagestropper og en lynlåsdeler med flere rum . Den lukkes med en lynlås som har en indbygget låsemekanisme og en hængelås .

 

Hårdhedstest : 2/5

Ifølge producenten er denne kuffert lavet af " holdbar letvægtig ABS hård plastic " . De fire drejehjul virker dog ikke særlig holdbare , og det gør det optrækkelige håndtag heller ikke . I vores " Hårdhedstest " fik den klø i fase 2 ( Forhammertesten ) , revnede i trampetesten og efter bildumpetesten var siden fuldstændig ødelagt og ubrugelig . 

 

Værdi for pengene : 4/5

Dette stykke bagage er ikke særlig hårdført , men til omkring 200 kroner forventede vi heller ikke andet. Hvis du er ude efter en lille , let kuffert til en hurtig weekendrejse , så er denne billige spinder fin . Hvis du er global jetsetter , der søger efter kufferter , der skal vare hele livet , så er det ikke denne kuffert , du skal købe.

 

 

De overlevede

the overlevende

 Forslåede , men ikke ødelagte : Alle disse tre kufferter ( Eminent , Delsey og Luggage X ) overlevede at have en bil dumpet ned over dem.

 

 

bored smiley

 

 

 Siden sidst redigeret november 2017

 

 

 

 

          

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0245770
I dagI dag20
I gårI går23
Denne månedDenne måned20
total for hele periodentotal for hele perioden245770
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 2
Gå til toppen