Oplevelser ved Mae Hong Son

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Nakhon Phanom og du kan her se hvad du kan opleve i Nakhon Phanom og omegn . Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Nakhon Phanom og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Nakhon Phanom er en provins i det øvre østlige Thailand .

Areal : 5.503 km²

Befolkningsantal : 718.786 ( 2018 ) 

Nakhon Phanom-provinsen er en af ​​Thailands seks og seks provinser, der ligger i det øvre nordøstlige Thailand, også kaldet Isan. Direkte tilstødende provinser er: Mukdahan, Sakon Nakhon og Bueng Kan. Mod nordøst grænser det Khammouan af Laos.

Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område . Der kommer selvfølgelig nogle templer - men der vil også være andet . Thailand har lige omkring 41.000 templer - så dem har vi opgivet at beskrive .... men måske der kommer et par stykker undervejs  .
 
 
cirkler2
 
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
1Paya Sri Satta Nakarat ( også kendt som " Naga Monument " er et af de mest kendte vartegn , da det er centralt placeret og svært at overse af langs floden . Mange lokale kommer for at bede her og køber derefter lotteri-billetter straks derefter . Du vil se lotteriudbydere tæt pakket langs gaden klar til at sælge til dem , der føler sig heldige efter bøn.
 
 
cirkler2
 
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
1Wat Mahathat blev bygget i 607 og tildelte landet med kongelig karakter ved kongelig anordning den 25. august 1921 med et areal på 5 felter, 2 ngans og 79 kvadratmeter .
Templet plejede at blive kaldt " Wat Ming Muang " og senere ændret til " Wat That " på grund af disse grunde:
 
1.  De ældste har videreført historien om templet, at Wat Mahathat er , hvor relikvier fra Buddha blev opbevaret .
2. Der findes forskellige størrelser af chedier i Wat Ming Muang
3. Wat Mahathat er også residens for den øverste patriark eller leder af de thailandske buddhistiske munke .
 
Senere blev navnet på templet derefter ændret til " Wat Mahathat " . Phra That Nakhon er den firkantede stupa der er 4,85 meter bred og 24 meter høj . Den blev bygget den 14. februar 1920 af Phraya Maha Ammat , hærføreren fra Vientiane . Byggeriet blev udført den 7. maj 1922 ( stupaen er konstrueret ud fra den gamle ) . Relikvieplaceringsceremonien fandt sted den 10. onsdag, 1922.
Phra That Nakhon er en stupa for folk , der er født på en lørdag . Det menes , at ved at respektere stupaen , vil bønnen blive givet med lykke , rigdom , styrke og held og lykke . Chantingen er " So ma na ga ri tha tho " . Navnet på dette chanting-ønske er Narai Thod Jak brugt i den sydlige vest med tilbudene inklusive 10 røgelser , 2 stearinlys , kranse , blomster , en lilla klud , parfume , grillet klæbrig ris og stegt sød ris . Wat Mahathat ligger på byens ø nær Khong-floden, hvor udsigten til Laos præsenteres i et så smukt syn . Dette kloster tilbyder en sensationel udsigt over Khong-floden , som besøgende ikke bør gå glip af.
 
 
cirkler2
 
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
1St. Anna's Church blev bygget nord for Nakhon Phanom-byens seværdigheder ved floden , og blev bygget i 1926 og fungerer fortsat som et centrum for den katolske tro , som først blev bragt til området af vietnamesiske immigranter .
To høje tårne ​​toppet af tvillingtårn og forbundet med en høj gangbro definerer en arkitektonisk stil , der minder om Bangkoks antagelseskatedral , som blev bygget omkring samme tidsperiode . En bred gårdhave ligger foran kirken og den fører op til en statue , som vi formoder , skildrer den hellige Anna , der trøster en ung pige.
Lige over vejen fra floden indeholder det brede område også et højt hængende tamarindtræ og et par andre attraktive gamle bygninger , herunder en mødesal bygget i 1952 . Under vores besøg henvendte en lokal fra menigheden sig til os for at få en samtale om kristendommen , og kyssede et kors , der hang fra hans hals , da han gik igen .
Kirkens døre var låst , da vi ville passerede igennem , og det var kun muligt at få en udsigt over interiøret igennem de tonede vinduer . For at komme ind skal du sandsynligvis deltage i en thailandske kirketjeneste , som afholdes på lørdage kl. 06:15 og søndage kl. 07:00 og 19:00.
Kontaktoplysninger for St Anna's Church Nong Saeng
 
 
Adresse: Nordenden af ​​byen langs floden, Nakhon Phanom.
 
 
cirkler2
 
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
1Mekong Underwater World i Nakhon Phanom-provinsen blev etableret i området Nong Yat Reservoir . Reservoiret dækker et område på 2.500 Rai og ligger i nærheden af ​​Muang Nakhon Phanom Kommunes kontor . Stedet er et sted for afslapning til Nakhon Phanom-folk og blev engang besøgt af Hans Majestæt Kongen og Hendes Majestæt Dronningen i 1962 . Vigtige floder i Nakhon Phanom , nemlig Mekong-floden , Kam-floden og Songkhram-floden , er levesteder for rigelige vanddyr , der yngler og indeholder sjældne og truede arter . General Chavalit Yongchaiyudh , Thailands 22. premierminister , initierede ideen om at etablere et akvarium ved Nong Yat-reservoiret for at indsamle arter fra Mekong-floden , Kam-floden og Songkhram-floden og vises til uddannelsesmæssige formål . Derfor byggede Muang Nakhon Phanom kommunekontor med hjælp fra Nong Yat Sub-District Administrative Organization , Nakhon Phanoms guvernør og medlem af Repræsentanternes Hus akvariet , der hedder "Mekong Underwater World" . Stedet huser forskellige ferskvandsfisk fra Mekong-floden , herunder sjældne og truede arter . Det unikke træk ved akvariet er en tunnel under tanken , som gør det muligt for de besøgende at observere fiskenes bevægelser . Der er også akvarier i forskellige former , udstillinger om Mekong-arter , et info-lokale med 50 pladser og en souvenirbutik . Mekong Underwater World er et moderne og nyttigt akvarium , hvor besøgende kan lære om Mekong-arter og have det sjovt . Mekong Underwater World i Nakhon Phanom-provinsen åbner dagligt mandag-fredag, 9.00-17.00 og lørdag-søndag, 10.00-18.00.
Indgangsgebyrer er 10 baht for børn og 30 baht for voksne .  
 
Adresse : Nong Yat, Mueang Nakhon Phanom District, Nakhon Phanom 48000, Thailand
 
 
cirkler2
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
1Dette sted blev grundlagt i året 2002 . De fleste af varerne her importeres fra Kina , Vietnam , Laos og Sydkorea , såsom elektronik , kosmetik, biltilbehør og beklædningsgenstande . Men helt sikkert et sted hvor man kan finde mange sjove varer - så det skal du da besøge hvis du er i området . 
 
 
 
cirkler2
 
 
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
 
 
Siden sidst opdateret april 2021
 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0238389
I dagI dag54
I gårI går52
Denne månedDenne måned1447
total for hele periodentotal for hele perioden238389
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 6
Gå til toppen