Oplevelser ved Mae Hong Son

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand, har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden, som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter, som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider, hvor de naturligt hører hjemme. Her er vi altså kommet til Pattani og du kan her se hvad du kan opleve i Pattani og omegn. Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder, så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Pattani og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Pattani en provins i det sydlige Thailand.

Areal : 1.940  km²
 
Befolkningsantal : 718.077 (2018)
 
Pattani er en af ​​de sydlige provinser i Thailand. Nabolande provinser er Narathiwat, Yala og Songkhla. Dets hovedstad er byen Pattani.
 
Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område . Der kommer selvfølgelig nogle templer - men der vil også være andet. Thailand har lige omkring 41.000 templer - så alle dem har vi opgivet at beskrive .... men måske der kommer et par stykker undervejs .  
 
 
 
cirkler2
 
 
 Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
1Beliggende på Yarang Road på Yarang-Pattani-ruten i Pattani Mucipality, er denne den smukkeste og største moskè i Thailand. Bygget i 1954 og opførelsen af ​​denne moske tog næsten ni år. Den er centrum for religiøse ceremonier, der skal udføres af muslimerne i syd. Arkitekturen er vestlig med lighed med Taj Mahal i Indien. Med den store kuppel i midten er der fire omkringliggende små med to fineretter. Der er en stor sø er foran moskeen og indeni er der en stor hall og tosidede korridorer.
 
Adresse: 249 Anoru, Mueang Pattani District, Pattani 94000, Thailand
 
 
 
cirkler2
 
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
1Pattani City søjlehelligdom er et sted for tilbedelse bygget i henhold til brahmanisme-hinduisme. Symbolisk menes søjlen at sikre byens stabilitet og velstand. Selvom der i dag ikke er hinduer i Pattani, kan der stadig findes nogle brahma-hinduistiske overbevisninger og ceremonier i provinsen. Helligdommen ligger i Benchamarachutit Schools Sak Seni Field, overfor rådhuset, på venstre side af Pattani-floden. Godkendt af Phraya Rattanaphakdi, daværende provinsguvernør og Phrom Chukhae, derefter Mueng Pattani District guvernør, begyndte opførelsen kl. 13.28 den 13. maj 1951, som var en lykkebringende dag valgt af den daværende øverste patriark, Yoo Nanodayo fra Wat Saket. Søjlenes helligdom menes at give byens stabilitet og er et sted for tilbedelse, som borgerne værdsætter. Derudover fungerer det som symbolet på byguvernøren og beboernes erklæring om, at de vil opretholde byens velstand. I 2008 gav Benchamarachutit School jorden rundt om helligdommen, som tidligere var i skolens besiddelse , til provinsregeringen, så den blev under regi af provinsregeringen. Derefter gennemgik områderne omkring helligdommen en renovering igangsat af Phanu Uthairat, provinsguvernør. Åbningsceremonien for helligdommen blev afholdt igen kl 9:29 torsdag den 28. august 2008 efter renoveringen. Helligdommen er så at sige et af provinsens vartegn og er også værdsat af befolkningen i Pattani. Både lokale og udenlandske besøgende kommer ofte her for at respektere søjlen for at forbedre deres held.
 
Adresse: Sabarang, Mueang Pattani District, Pattani 94000, Thailand
 
 

cirkler2

 

 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
1Placeringen af ​​Chao Mae Lim Ko Niao skulptur og kinesiske guder er på A No Ru-vejen. På dagen for den 3. måne-måned hvert år er der den farverige procession, der bærer Chao Maes-skulptur langs flere veje i byen, går i brand foran helligdommen og svømmer over floden nær Dechanuchit Bridge. Byen byder adskillige tilbedere hvert år velkommen.
Denne helligdom i kinesisk stil i byen Pattani er dedikeret til en lokal kinesisk heltinde, Chao Mae Lim Ko Niao, der især respekteres af de kinesiske beboere i Pattani. Helligdommen huser en træstatue af gudinden og skulpturer af andre kinesiske religiøse figurer. Legenden siger, at Lim Ko Niao var en kinesisk pige, der kom til den daværende Siam og ledte efter sin bror Lim To Khiam, der havde giftet sig med datteren til Pattani-guvernøren og havde konverteret til islam. Da hun ikke kunne finde sin bror, følte hun sig så skuffet over at mislykkes i sin mission, at hun hængte sig i et cashewnøddetræ. Da hendes bror hørte om hendes selvmord, begravede han hende på stedet, hvor Pattani-folket senere byggede helligdommen for at fejre hendes dedikation til familien. De huggede hendes statue ud af træet i cashewtræet. Den første dag i den tredje måne-måned hvert år vinder en farverig procession gennem byen, der bærer statuen af ​​Lim Ko Niao til helligdommen. Aktiviteterne inkluderer brandvandring foran helligdommen, lys- og lydpræsentationer, drage og løve, der danser og svømmer over floden ved den nærliggende Dechanuchit Bridge. Helligdommen ligger på A No Ru Road i byen Pattani .
 
Adresse: 33 ถนนอาเนาะรู Anoru, Mueang Pattani District, Pattani 94000, Thailand
 
 
cirkler2
 
 

 

 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
 
1Denne strand ligger ca. 18 kilometer fra Pattani by. Du kommer dertil ved at køre ad motorvej nr. 42 (Pattani-Narathiwat-ruten og dreje til venstre ved Amphoe Yaring, krydse Yamu-kanalen og passere skovområdet og landsbyerne.)
Med sit lange hvide sand, fyrretræ og kokosnødtræer, er denne strand en af ​​de mest populære i Pattani. Der er mange Kolae-både med deres unikke farverige karakteristika for de sydlige fiskere. Denne strand er udvidet på grund af strømmen til havet, der flytter sand ind. Dette sted er bedst egnet til afslapning. 
 
 
cirkler2
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1 Hvis du kører cirka 30 kilometer fra Pattani ved motorvej nr. 42, kan kan du besøge Palas Market om morgenen hver onsdag og søndag. Dette sted afspejler den ægte landlige livsstil for de sydlige thailandske muslimer i Thailand, hvor sælgerne er klædt i deres lokale kostumer og farverige batikhovedbånd.

Adresse: บ้านปาลัส La Nga, Mayo District, Pattani 94190, Thailand

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

Siden sidst opdateret januar 2023

 
 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0255350
I dagI dag17
I gårI går32
Denne månedDenne måned1071
total for hele periodentotal for hele perioden255350
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 5
Gå til toppen