book2

 

thailand11

Skal jeg selv booke hele min rejse på internettet og selv tage risikoen ?

 

 

Når man skal ud og rejse er der jo mange spørgsmål der lige presser sig på. Hvad må rejsen koste - hvor skal vi tage hen - og skal vi booke igennem rejseselskab eller skal vi book turen på internettet ?

Vi vil her prøve at komme med nogle oplysninger omkring det at booke sin rejse på internettet. Et andet sted her på hjemmesiden fortæller vi om hvordan man booker sin rejse via rejseselskab - så vil du læse om dette , skal du lige skifte side eller klikke på dette link her :  Book via rejseselskab .

 

Vi har ikke selv prøvet at booke via internettet endnu - så vi har måttet hente vores oplysninger et andet sted . Igennem hjemmesiden her kom vi i kontakt med en person , som ville booke hele sin rejse via internettet og hvad var mere naturligt end at bede vedkommende om at hjælpe os med at lave denne side ? som sagt - så gjort  18 .

anitaSiden  her er altså opbygget efter at " vores person " er kommet hjem fra turen og har afprøvet projektet med at booke via internettet. Og de kommer vel ikke bag på nogle at turen som vi beskriver her - går til Thailand  1 .

Turen som skulle bookes - skulle være for 2 personer ( af det man vil kalde " voksne personer " ) og vi har den ene af personerne på billedet her til venstre . Turen som var planlagt til 14 dage skulle gå til Krabi i den ene uge og til Phuket i den anden uge . Når der i teksten er anvendt ordene " vi og vores " er det altså personerne som har rejst denne tur - der udtaler sig .

 

start

 

fly

 

 

1 Find ud af hvilken dato du vil rejse på. Det kan godt betale sig at være fleksibel m.h.t dato, søg på en dato +/- 2-3 dage. Det er oftest billigere at rejse midt på ugen . Priserne bliver ofte lidt højere med afrejse fredag eller lørdag , så start endelig med at søge i god tid, så du får et overblik over priserne. Priserne på samme afrejsedag og rejsetidspunkt kan ændre sig fra time til time, så vær klar til at bestille , hvis prisen er som du ønsker eller passer til Jeres rejse-budget. Når man bestiller selv, kan man godt flyve til/fra Thailand fra forskellige lufthavne. Vi fløj fra KBH til Bangkok og videre til Krabi. Hjemturen gik fra Phuket via Bangkok til KBH. Prisen på de første søgninger var ca 13.000 kroner for 2 voksne, vi endte med at give 9.211 kroner for billetterne incl en app, der adviserer om evt. ændringer i flyplanen. Vi brugte søgemaskinen Momondo, og bookede billetter igennem Kilroy. Billetterne betales med det samme at man har accepteret prisen .

 

 

 

hotel

 

 

2 Find ud af hvor du vil bo . Vi brugte tripadviser for at se anmeldelser af forskellige hoteller. Find også ud af dit prisniveau, samt hvor mange ”stjerner” dit hotel skal have. Du skal også overveje hvor hotellet skal ligge i forhold til strand/by osv. Vi brugte trivago til at søge efter hoteller og vi valgte at booke hotel til den første uge igennem DTF Travel. Her betaler man 500 kr i depositum og restbeløbet 2 uger før ankomst. Vi bookede et 4-stjernet hotel til 3.600 kr incl. morgenbuffet. Normalprisen var et godt stykke over 6000 kr. Hotel til den anden uge var efter anbefaling fra nogle venner og dette hotel kunne kun bookes direkte . Man kunne vælge at betale ved ankomst, men vi valgte at betale med det samme og fik 25 % i rabat . Det kostede 1.700 kr for en uge. At booke hoteller er en jungle . Der findes rigtig, rigtig mange - så du skal kigge dig godt omkring og se efter om hotellet opfylder dine krav. Priserne på hoteller svinger også rigtig meget , alt efter hvem du bestiller igennem . Så giv dig god tid - hav is i maven - men slå til, når du ser et god tilbud  9  .

 

 

 

 transport

 

3 Find ud af om du vil booke transport fra lufthavn til hotel. Det valgte vi og det gav os en ro at vide at der var en chauffør der ventede på os når vi landede , så vi ikke selv skulle til at forhandle med en taxa. Denne tur kostede 184 kr og blev booket og betalt hjemmefra hos Thailand Tours.

 

 

 

forsikring

 

 

4Sørg for at have alle forsikringer i orden inden afrejse og husk at være opmærksom på, om du ønsker afbestillingsforsikring eller ej. Dette kan ofte tegnes igennem din husstandsforsikring. En rejse til Thailand løber op i en del penge , så det må tilrådes at tegne en afbudsforsikring . Tag kopi af din forsikringspolice, så du har den med dig. Og vær obs på , at nogle forsikringer skal ringes op, hvis du får behov for en læge, eller kommer til skade. Men tag kopi, og sørg for at have læst den igennem, så du ved  hvad du skal gøre, hvis uheldet skulle være ude.. 15 .

 

 

  generelt

 

5 Tag alting som en oplevelse hvis ikke alt er som du havde forventet. Det er de oplevelser som man husker og som man bliver klogere af.

Husk at printe dine bookninger ud samt ligeledes alle dine betalinger - således at du kan dokumentere at alt er booket og betalt .

 

 

 flere

 

6 I øvrigt findes der mange forskellige internet sider , hvor man kan hente hjælp når man skal booke sin rejse via internettet . En af dem vi har stødt på , er www.rejsertilthailand.dk . Klik på dette link for at læse mere.

En anden internet side som kunne være aktuel er den der hedder Airbnb .... her kan du finde bolig i omkring 190 lande og dette er til rimelige priser .  Du kan klikke på dette link og komme direkte til siden : https://www.airbnb.dk   . 

Lige omkring Airbnb, skal man sikre sig, at det er deres hjemmeside, man bestiller fra. Vi har lige hørt en skrækhistorie om en mand, der var blevet omdirigeret til en hjemmeside, der lignede den originale, men ikke var det. Så han mistede alle sine penge, fordi det var en falsk side  33 .

Men selvfølgelig har vi også hørt rigtig mange gode eksempler omkring Airbnb . 

 

Rigtig god tur !! .

41

 

Vi siger tak til vores kontaktperson for denne fantastiske beskrivelse af , hvordan man kommer igang med at booke på internettet . Nu er der noget at gå i gang med når ferien skal planlægges . 

 

Held og lykke med din søgning efter din næste rejse !!

 

overskrift 570

 

 

Siden sidst redigeret februar 2017

Siden her er pænt besøgt - men vi vil gerne ud til mange flere læsere . Du kan hjælpe os med dette ved at give os et " synes godt om " eller " del " ...... Klik lige herunder .

På forhånd tak


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0249431
I dagI dag1
I gårI går82
Denne månedDenne måned83
total for hele periodentotal for hele perioden249431
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 4
Gå til toppen