Oplevelser ved Mae Hong Son

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand, har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden, som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter, som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig. Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider, hvor de naturligt hører hjemme. Her er vi altså kommet til Trang og du kan her se hvad du kan opleve i Trang og omegn. Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder, så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig.  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Trang og under disse kommer udflugtsmulighederne. 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Trang en provins i det Syd vestlige Thailand .

Areal : 5.918 km²

Befolkningsantal : 643.116 (2018) 

Lige syd for Krabi har Trang-provinsen en imponerende kalksten-overdækket Andaman-kyst med flere sublime øer, der ser marginalt færre besøgende end deres nærliggende og bedre kendte kolleger. For de eventyrlystne er der masser af stor natur at udforske i det frodige interiør, herunder snesevis af naturskønne vandfald og kalkstenhuler. Og det er ikke nær så populært som Krabi, hvilket betyder, at du er mere tilbøjelige til at se fungerende gummiplantager her end rækker af T-shirt-leverandører. Transportforbindelser er gode, og i højsæsonen (november til april) kan du let ø-hoppe hele vejen til Malaysia.

Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område . Der kommer selvfølgelig nogle templer - men der vil også være andet. Thailand har lige omkring 41.000 templer - så dem har vi opgivet at beskrive .... men måske der kommer et par stykker undervejs.  
 
 
 
cirkler2
 
 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Lad os starte med Marine Parkerne ved Trand - så er vi ligesom kommet i gang. Trang har to Marineparker. Marineparker er en fortrinlig måde at udforske Thailands natur på med vandrestier, der fører dig til smukke vandfald og fantastiske udsigtspunkter over jungleklædte bjerge og dale. Der er nogen steder også mulighed for at overnatte i Marineparkerne.

Der er jo ingen grund til at opfinde "den dybe tallerken" når den er opfundet . Vi lavede for et stykke tid siden et helt afsnit omkring Marine Parker i Thailand og det var faktisk et stort stykke arbejde. Vi vil derfor ikke skrive om disse parker igen - men blot henvise til dette afsnit. Vi nævner navnene på parkerne og viser link til disse.

For at komme til afsnittet skal du klikke her: Marine Parker i Thailand

Derefter ruller du ned på siden og finder følgende park:

 

 

11   Had Chao Mai

 

16   Mu ko Phetra

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Dette er et nyt turistmål for dem, der er interesserede i at studere natur og blomster. Med en botanisk have, en urtehave, et botanisk bibliotek, et plantemuseum og et teknisk mødecenter er højdepunktet faktisk Canopy Walkway, som er en 175 meter lang vandresti ind i en lavlandsjungel, der spænder over 3 niveauer af højder (10, 15 og 18 meter) og fem bredbaner. Indkvartering er tilgængelig, hvis du ønsker at overnatte.

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1 Denne grotte ligger i Amphoe Huay Yod, Trang. Den er rost for at være en af det usete Thailands mest fantastiske steder. Floder strømmer gennem dette naturlige vidunder omgivet af bjerge, hvori der er storslåede stalaktitter, der byder din uovertrufne mulighed for sejlads. Pragtfulde fænomener afventer dit besøg med sin skønhed. For eksempel besidder grotten Chao Sao Cave stalaktitter, der ligner et stort gardin foran grotten. Kon Tan Cave besidder stalaktitter, der lyder melodisk som en klokke, når der bankes på dem. Rak Sai Cave har en lang sti til at gå på, hvor store rødder af banyan træer strækker sig langs i 4 kilometer. En anden spændende og imponerende ting, du ikke må gå glip af, er Lod Cave, hvor du skal lægge dig ned på båden og gå sejle igennem grottens laveste loft. Regeringen leverer "sejl-guider" som skal hjælpe med finde og at beundre skønheden i grotten, som betragtes som en måde at fremme øko-turisme på. Servicegebyret er 300 baht pr. 5 personer, og en tur varer cirka 45 minutter. Grotten ligger ca. 35 kilometer væk fra hjertet af byen. Hvis du bruger din egen bil, kan du køre på motorvej nummer 4 (Trang-Huay Yod-Wang Wiset). Vej-krydset som viser vej ind til grotten ligger ca. 7 kilometer fra Amphoe Huay Yod ved at dreje til venstre ind i Thanon Ror Por Chor (Khao Kob-Hua Waen) mellem kilometermarkørerne 7 og 8 og gå ca. 500 meter ind.

 

Adresse: Khao Kop, Huai Yot District, Trang 92130, Thailand

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1

 

Pak Meng er Trangs mest udviklede strand. Den er en lang smal sandstrimmel med smuk udsigt over et fladt roligt hav og over til øerne Koh Ngai og Koh Muk. Ikke underligt, at der er adskillige strandhyttebarer og restauranter kind af jowl, designet til overvejende thailandske turister til at nyde udsigten, mens de nipper til en kold øl i skyggen af ​​de mange træer, der ligger langs stranden.

Lige bag træerne løber Pak Mengs vej parallelt med stranden og strandlinjen. Her er der er en strimmel af mere robuste restauranter på den anden side af vejen, omkring 20 til 30 i alt, så du lidt forkælet når du skal vælge spisested.

Pak Meng-stranden er lang - "alt liv" er oppe i den nordlige ende , og restauranterne og strandbarerne strækker sig cirka en kilometer ned ad stranden.

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Cirka 20 kilometer fra den vigtigste Trang-kommune ligger Khao Chong Wildlife and Nature Education Center som er et af de mest attraktive steder at besøge i det sydlige Thailand. Centret er beregnet til natur- og dyrelivsstudier og har en række naturstudiestier, som besøgende kan gå langs . Stierne fører dig gennem tropisk regnskov, vandløb og et antal vandfald, herunder Namtok Ton Yai og Namtok Ton Pliu. Langs stierne er der en række af skilte med information om plantelivet og dyrelivet, der er specifikt for hvert område. Centret har også et museum og udstilling for bevarelse af natur og naturressourcer. En tur til centrum kombineres ofte med et besøg i nærliggende Khlong Lamchan Waterfowl Park. Dette er et godt sted at besøge, og forvent at være her en halv dag i det mindste.

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 Siden sidst opdateret januar 2023


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0255350
I dagI dag17
I gårI går32
Denne månedDenne måned1071
total for hele periodentotal for hele perioden255350
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 2
Gå til toppen