rejseselskabet World Visitor2

http://www.worldvisitor.dk/

 

En dag i november 2016 dumpede der et brev i postkassen . Kuverten lignede en slags reklame og jeg var lige ved at have kastet det i skraldespanden på vej ind fra postkassen. Men det der lige " sprang i øjnene " på mig var , at der stor mit navn og adresse på brevet , så jeg tog det med ind  15  .

Jeg åbnede og læste " hurtigt " brevet . Mit blik faldt dog hurtigt på et afsnit i brevet der fortalte om en gratis rejse man ville få . Jeg læste brevet en gang mere og undrede mig lidt over dette. En gang mere blev brevet læst og jeg prøvede at kigge nærmere på det om der var nogen " skjult dagsorden " - men fandt ikke noget. Jeg klikkede ind på nettet og tilmeldte mig til dette møde . Også på deres hjemmeside kiggede jeg efter noget lumsk - men fandt heller ikke her noget .

Nå men jeg ta`r da bare til dette møde - jeg har jo masser af tid  ( jeg er jo efterlønner ) 42.

Brevet ses herunder i " sin fulde længde " - men har dog lige blændet min adresse af. Jeg har markeret det omtalte afsnit med den gratis rejse , med et par røde streger.

Brev

Dagen kom hvor mødet skulle holdes og jeg kørte til Frederikshavn.

 

tekst   mødet 2
Orienteringsmødet blev holdt på et vel-anerkendt hotel i Frederikshavn - lige ned til havnen  . Jeg var der i god tid og måtte lige vente på at komme ind til mødet. Der kom flere mennesker og klokken 13:00 præcis - blev vi lukket ind i lokalet , hvor mødet skulle foregå. Der var mødt omkring 30 personer op , og havde alle deres brev med , som de havde modtaget med posten. Jeg bemærkede hurtigt at alle personerne var omkring min alder ( 60 + ) og de fleste kom som ægtepar - altså 2 og 2 . Jeg var der dog alene - da min kone var til et andet møde i Århus 75.

I lokalet var der stillet tavler op med plancher og der var en tavle med en projektor , der der skulle vise forskellige billeder fra ferietilbud . Og så var der 2 personer - en ung dame og en mand . Den unge dame talte norsk og manden talte engelsk . 

Mødet gik igang og det var den unge dame der kørte mødet og hun talte " forståeligt " norsk og hun talte langsomt - så det var ikke noget problem . Alle forstod hvad hun sagde .

Hun fortalte at de havde købt vores adresser hos et dansk bureau og de havde fokuseret på personer i vores alder ( 60 + ) , det det var deres målgruppe. Derefter blev alle deres rejser gennemgået grundigt og folk kunne stille spørgsmål undervejs . Det hele foregik i en hyggelig atmosfære - Den del af mødet tog ca. en halvanden times tid.

Vi fik også oplyst at selskabet benyttede flyselskaberne - SAS - NORWEGIAN og TURKISH AIRLINES og det blev lige understreget at man selvfølgelig IKKE benyttede RYANAIR .

 

Derefter fik vi udleveret et spørgeskema som vi skulle udfylde. Skemaet var anonymt - altså skulle vi ikke skrive navn på. Skemaet indeholdt spørgsmål om vores rejsevaner - hvor vi rejse hen og hvor lang tid vi var væk , når vi var på ferie. Og det var der ikke noget usædvanlgt i synes jeg - det er vel noget alle rejseselskaber er interesseret i .

Vi afleverede skemaerne og ventede så på dagen " højdepunkt "  9 .

 

tekst   Gratis rejse
Alle sad jo nu spændte og ventede på hvad der nu skulle ske. Den unge dame fra rejseselskabet sagde så at de jo - som skrevet i det udsendte brev - havde lovet os en gratis rejse for 2 personer i 8 dage . Og hun sagde videre at der var 2 rejser man kunne vælge imellem og der der mange forskellige datoer man kunne vælge som rejsetidspunkt. Og man skulle KUN BETALE lufthavnsafgiften - men det stod der jo også i brevet.

De 2 rejsetilbud viser vi lige herunder

 

tekst   Antalya

 

Rejse 1

 tekst   indcl

Rejse 1 1

 

Tekst   Kappadokien

 

Rejse 2

 

 tekst   indcl

Rejse 2 2

 

Sådan så tilbudene altså ud   80

Det der sådan lige undrede mig på mødet - var at den tilbudte rejse skulle bestilles på mødet - altså kanne man ikke lige nå at snakke med konen ( som var til møde i Århus ) .......

Efter lidt betænkningstid valgte jeg så at bestille rejsen og så købe mulighed for ændring til - det kostede 79 kr. extra.

Da jeg så skulle betale rejsen - fandt jeg så ud af at prisen jeg havde fået opgivet ( 690 + 79 kr ) var Norske kroner.... så det blev lige lidt dyrere , da den Norske Kroner er lidt mindre værd end den danske . På deres brev stod der 690 kr. og ikke noget om at det var Norske kroner ??

 

Jeg køber og betaler rejsen ( med mulighed for at ændre dato ) og får udleveret brochurer + min bestillingsseddel . Den unge dame fra rejseselskabet tager et billede af bestillingen og lover at sende en bekræftelse på rejsen indenfor 14 dage.

Bestilling ses herunder ..... adresser er slettet. Vi havde mulighed for at invitere 2 personer mere med til samme pris . Men det har vi altså valgt ikke at gøre .

Bestilling4

inden mødet slutter
Inden mødet slutter - trækker møde-lederen 5 navne blandt de fremmødte. Disse 5 personer får 2000 kr i rabat på yderligere en rejse for 2 personer. også denne rejse skulle bestilles samme dag for at få rabatten. Jeg blev faktisk lidt glad over at jeg ikke vandt der. For jeg ville da ikke kunne bestille yderligere en ferie - uden at snakke med min konne først........ men er man begge ægtefæller hjemmegående som de øvrige på mødet var - så kunne man måske godt gøre dette ?

 

Glad og måske en lille smule forvirret forlader jeg så mødet og kører hjem. Jeg smider lige et billede på facebook omhandlende min rejse - hvorefter en god ven til mig skriver , at det hele er fusk og svindel. Han beder mig kigge på TRUST PILOT .

Han skriver videre følgende : World Visitor er "branchekendt" under navne som azurra og Kenba travel . Har hørt dem nævnt flere gange, og de er bare et af flere firmaer som "giver" gratis rejser væk, og når først man så har bestilt, så kommer der ekstra og ekstra gebyrer på, så det til sidst ender med at blive ret dyrt.. Lidt som pyramidespil, bare med rejser.

Man skal ihvertfald forholde sig kritisk - glæder mig til at læse mere om det når I kommer hjem fra turen . Jeg håber selvfølgelig i får en god tur. 

mvh

xxxx                                                                                                                                                                                              15

 

Jeg fjerner hurtigt mit opslag på facebook - mens jeg undersøger sagen . Og jeg studerer TRUST PILOT og kan god se , at der er rimelig meget kritik af selskabet og rejserne . Dog er der også 2 gode historier - som der dog er skabt tvivl om , at det er en rejsende der har skrevet disse og ikke selskabet selv.

Forvirret
6 ........Nu er jeg jo vendelbo og ikke så nem at " bringe ud af fatning " så jeg beslutter mig for at gennemføre rejsen sammen med min kone og så vil vi efterfølgende følge op på det hele . Det betyder at hvis rejsen ikke er som forventet - vil jeg skrive negativt om dette her på hjemmesiden og i modsat fald - hvis rejsen er positiv - vil den efterfølgende historie også være positiv ........ Hjemmesiden her ses af omkring 250-300 personer hver dag ( se tælleren på forsiden af hjemmeside ).

Jeg vil selvfølgelig også lige tage kontakt til World Visitor i nær fremtid og vise dem hjemmesiden her - så må vi se hvad de har af kommentarer til historien her.

 

Vi har sendt følgende spørgsmål til World Visitor :

 

 

 spørgsmål

1
De udflugter som er med i prisen på turen - ER MAN TVUNGET TIL AT TAGE MED PÅ DEM - eller kan man fravælge nogle af disse på turen , uden at det koster extra ?

 

2
Er det korrekt at hotellerne ligger så langt væk fra " alting " - sådan at man er tvunget til at spise alle sine måltider på hotellet til en ret dyre pris ?

 

3
Er det korrekt at turene tager så lang tid at man næsten ikke kan nå andet når man kommer tilbage på hotellet ?

 

4
Hvorfor har rejseselskabet " World Visitor "  skiftet navn flere gange ?

 

5
På alt jeres brochure materiale står der en pris... men ingen forklaring på hvorfor de opgivne priser er Norske og skal omregnes til Danske priser og derved bliver dyrere.

 

Efter hvad man kan kalde " normal frist " - fik jeg svar på mail fra World Visitor og jeg bringer svarene her under :

Hej Poul,

Tak for din mail..

Jeg vil prøve at besvare dine spørgsmål så godt som jeg kan :)

Spørgsmål 1 : Turene der er nævnt er med i prisen, dog ikke indgange og entreer.. Dette skal købes ved siden af..
Du har hvis du har lyst, mulighed for at tilkøbe en pakke til 149 euro, der indeholder 6 x aftensmad + de forskellige ingange..Tager man ikke med på turene koster det selvfølgelig ikke, men vær dog opmærksom på, at man på de fleste dage er nødt til at tage med, da man må følge bussen til næste hotel..

Spørgsmål 2 : Ingen "tvinger" nogen til noget.. Det er rigtigt at hotellerne måske ikke ligger i gåafstand fra centrum.. - men vi stopper ikke folk fra at bruge offentlig transport og selv finde på noget :)

Spørgsmål 3 : Om man ikke kan nå andet.. Jeg kender ikke det præcise program, men folk har valgt at tage på en rundrejse og derved kan programmet godt være tæt pakket..

Spørgsmål 4 : Ændringen af vores navn er et resultat af den markedsundersøgelse vi lavede i løbet af sidste sæson.. - en stor del af vores gæster efterspurgte længere rejser. Vi lyttede til vores kunder og har tilføjet nye byer, nye lande og endda nye kontinenter. Vi er blev mere globaliserede.. Vi ville selvfølgelig gerne have at vores navn skulle afspejle denne nye linje. Baggrunden for navnet World Visitor er, at vi er et mere globaliseret rejsebureau for mere globaliserede rejsende der sætter pris på kulturelle temarejser til spændende destinationer over hele verden.


Venlig hilsen
Sara - World Visitor

 

Spørgsmål 5 : Her kom der ikke noget svar - men det kan man jo spørge efter inden bestilling af rejsen 

 

 

Efter modtagelsen af svarene på vores spørgsmål - er vi stadig positive og vi glæder os stadig til turen . Vi har dog måttet udsætte turen til december 2017 - da der lige dukkede et rigtig godt tilbud på en tur til Thailand og det var samme tid som turen til Kappadokien og vi skulle jo gerne nå begge dele .

 

December 2016 : Der har været lidt panik omkring den faktura vi modtog fra selskabet. På fakturaen stod der at vi skyldte dem 1530 kr ( flyafgiften - som vi jo selv skulle betale ) . Jeg skrev en del frem og tilbage med selskabet og sendte til sidst en udskrift fra banken af min indbetaling - som jo blev foretaget på mødet i Frederikshavn .

Efter at have gjort dette - modtog jeg en ny faktura - hvoraf det fremgik at de 1530 kr. var betalt. Jeg tror såmænd ikke at det var med vilje at firmaet havde fremsendt den forkerte faktuara . Jeg tror bare at det har været forvirring omkring , hvad der blev aftalt på mødet og hvad der ike blev aftalt på mødet i Frederikshavn .

Men nu er det i orden og vi har modtaget booking papirerne , som senere skal bruges til billetterne i Lufthavnen.   6   py ha. 

 

 

Januar 2017

 435

Via hjemmesiden her har vi fået kontakt til en person som skal rejse med World Visitor her først i februar måned 2017 og som skal rejse til Tyrkiet på en " gratis billet " som den vi omtaler her på siden. Når vedkommende kommer hjem , vil der komme et indslag her på siden om omlevelserne på turen. På denne måde skulle der være noget at forholde sig til.

Du kan se dette indslag her : Tilbagemelding

 

 

 

positiv

 

Vi har været på denne tur - klik her : Kappadokien

 

 

 

overskrift 570

 

 

 

 

 

 Siden sidst redigeret januar 2017

Siden her er pænt besøgt - men vi vil gerne ud til mange flere læsere . Du kan hjælpe os med dette ved at give os et " synes godt om " eller " del " ...... Klik lige herunder .

På forhånd tak


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0249430
I dagI dag0
I gårI går82
Denne månedDenne måned82
total for hele periodentotal for hele perioden249430
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 3
Gå til toppen