overskrift tur forslag 2

 

I dette tur forslag vil vi forslå en køretur på Ø`en Koh Samui. Lej en bil med fører og aftal med ham hvor mange steder I skal hen og hvor lang tid i skal være væk i alt. Husk også at aftale prisen med ham inden I starter. Vi vil komme med et forslag her, som tager omkring 6 timer. Vores forslag kommer i vilkårlig rækkefølge og det må op til jeres chauffør at vælge rækkefølgen .

 

FEB16 0260

Vi havde booket chaufføren her og det havde vi gjort på vores hotel. Men der er mange muligheder for at gøre dette på gaden også. Bare husk at få en chauffør med en god bil, som er rar at køre i og med aircon.

 

Vi kører :

 

Grandfathers rock

 

051

 

Det første sted vi vil nævne er Grandfathers Rock . Historien om dette sted er som følger : To unge forelskede personer endte deres dage her i en voldsom storm. Naturen har så igennem mange hundrede år formet disse to klipper til ære for disse to personer. Yderligere forklaring til billedet er vel unødvendig 17 .

 

052

 

Og herover ser du så Grandmother`s rock, som ligger samme sted som Grandfathers Rock og har samme historie. Når du besøger dette sted, vil der være en masse salgsboder hele vejen ned til de 2 sten, men sådan er det mange steder ved seværdighederne på Ø`en .

Et stop på en time her bør være nok. 

 

Lad ko viewpoint

 

feb16 0264

 

 

feb16 0266

 

Lat Ko Viewpoint er et af de bedste og mest enkle steder i Samui hvor du får en stor panoramaudsigt ud over havet og den smukke østkyst på øen. Beliggende lige ved siden af ​​ringvejen mellem Lamai og Chaweng, kan man nemt holde ind og gå langs den asfalterede sti med udsigt over kysten, der går ned til havet. Bølgernes gråagtige beige, det turkisblå vand og det klare blå himmel over Chaweng giver et rigtig godt syn. Placeringen af ​​Lat Ko Viewpoint giver dig også mulighed for at fange den fantastiske solopgang her (men så skal man være tidligt på færde 1 ) - men et fint sted at tage nogle billeder.

Et stop på 30 minutter her foreslåes !!

 

 

mummified munk2

 

mummified munk

 

Den mummificerede munk på Wat Khunaram er et lidt specielt sted at besøge. Denne velkendte munk, Luang Pordaeng, der døde i 1973, mens han mediterede i en siddende stilling, vises i et glashus, og selv efter 40 år viser hans krop meget små tegn på forfald. For os vesterlændinge kan det være et mærkeligt syn at se et dødt legeme - som vises til offentligheden, men for de fleste buddhistiske thaier`s død, er det næste skridt i at nå i det højeste mål ..... nirvana.

Et stop her på 1 time er fint , der er lidt andre ting at kigge på her også .

 

 

Wat Plai Laem

 

feb16 0296

 

   Adresse : Wat Plai Laem, Road 4171, Koh Samui , Thailand

 

feb16 0290

 

Wat Plai Laem er et buddhistisk tempel på Samui's nordøstlige kyst, der byder på et slående hvid 18-armet statur af Guanyin, Goddess of Mercy and Compassion. Tæt på Big Buddha-templet tilbyder Wat Plai Laem besøgende udsigt til kinesisk-thailandske overbevisninger samt nogle udførlige buddhistiske temaer og arkitekturer. Wat Plai Laem er et levende og aktivt tempel, hvor hengivne hver dag kommer til at hylde Guanyin og Buddha, som også er afbildet i en række statuer og vægmalerier omkring templet. Dette er et relativt nyt tempel, men kunstteknikkerne der anvendes i dets oprettelse , er århundreder gamle og bygger på gamle trosretninger. Templet er omgivet af en sø, der vrimler med fisk. Besøgende, der donerer til templet, får en pose mad til at fodre fisken med.

Der er en del butikker her ved dette sted og man kan handle tøj - sko og souveniers - så et ophold på 1½ time her vil være OK. 

 

 

 

Namuang 1 waterfall

 namuang waterfall

 

 

feb16 0309

 

 

Namuang 1 Vandfald beliggende ca. 10 km syd for Nathon Town ved Ban Thurian på Koh Samui. Vandfaldet kan let nås med bil, og det ligger tæt på en parkeringsplads. Namuang 1 Vandfald er et populært rejsemål for både lokale thailandske og turister.

Det inviterer til en picnic og forfriskende bad i vandfaldets naturlige pool . Hvis du vil bade her - så pas på de glatte sten som er langs vandet. 

Butikker og boder, der sælger souvenirs, drikkevarer og mad er placeret ved siden af ​​vandfaldet. Der er også elefanter her, men da vi ikke her på hjemmesiden omtaler elefant-ridning, vil vi ikke komme nærmere ind på dette .

Der er mulighed for at få lidt mad her og drikkevarer, så et ophold på er par timer vil nok være OK.  

 

 

analog clock face

Ovennævnte var et forslag til en lille udflugt der tager omkring 5-6 timer i bil . Rækkefølgen på turen bestemmer jeres chauffør og det kan også godt være at han har et par punkter mere. Dette var bare en idè til en tur. 

 

 

 

 

 

 

 Siden sidst redigeret januar 2023

 

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0255354
I dagI dag21
I gårI går32
Denne månedDenne måned1075
total for hele periodentotal for hele perioden255354
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 1
Gå til toppen