Oplevelser ved Mae Hong Son

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Trat og du kan her se hvad du kan opleve i Trat. Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Trat og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Trat er en provins i det østlige Thailand .

Areal : 2.819 km²

Befolkningsantal : 229.958 ( 2018 ) 

Med 52 store og små øer med lange , hvide sandstrande og uspolerede koralrev , tilbyder Trat provinsen en dejlig natur og et antal rolige skjulesteder for strand- og naturelskere . Provinsen fungerer også som en vigtig region med frugtavl , fiskeri og perleudvinding.

Byen Trat er det primære udgangspunkt for ture til den populære ø Koh Chang-øgruppe samt for udflugter til at besøge både perlemarkeder og cambodjanske grænsemarkeder . Ligesom Chanthaburi er Trat en meget vigtig rubin-minedrift provins med det mest berømte perlemarked beliggende i Bo Rai District , cirka 50 kilometer nord for den Cambodjanske grænse . De begejstrede af Shopping vil være glade for , da Trat har flere markeder for sin størrelse end næsten enhver anden by i Thailand på grund af den travle cambodjanske handel og kystnære handel .

Vejret i og omkring Trat er meget behageligt med varme temperaturer året rundt . Regionen er påvirket af den nordøstlige og sydvestlige vind , som undertiden begrænser søtransport til kun de mest besøgte øer,  især fra maj til oktober , når den sydvestlige monsun blæser . I denne periode kan vestkysten være våd og stormfuld og lejlighedsvis uegnet til færger og mindre både til at løfte anker . Koh Chang er imidlertid populært året rundt, og besøgende kan stadig nemt og sikkert besøge øen via de normale færgeruter .

Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område . Der kommer selvfølgelig nogle templer - men der vil også være andet . Thailand har lige omkring 41.000 templer - så dem har vi opgivet at beskrive .... men måske der kommer et par stykker undervejs  .  
 
 
 
 
 

 

 cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Lad os starte med National Parkerne i Trat - så er vi ligesom kommet i gang . Trat har èn Marine Park. Marineparker er en fortrinlig måde at udforske Thailands natur på med vandrestier, der fører dig til smukke vandfald og fantastiske udsigtspunkter over jungleklædte bjerge og dale. Der er også mulighed for at overnatte i nationalparkerne.

Der er jo ingen grund til at opfinde " den dybe tallerken " når den er opfundet . Vi lavede for et stykke tid siden et helt afsnit omkring National Parker i Thailand og det var faktisk et stort stykke arbejde . Vi vil derfor ikke skrive om disse parker igen - men blot henvise til dette afsnit . Vi nævner navnene på parkerne og viser link til disse .

For at komme til afsnittet skal du klikke her : Marine Parker i Thailand

Derefter ruller du ned på siden og finder følgende park :

 

 

13  Mu Ko Chang

 

 

cirkler2

 
writing smiley
I min iver med at beskrive oplevelser på Ø`en Koh Chang + omkringliggende Ø`er , fik jeg lavet et temmeligt stort afsnit . Afsnittet her er derfor rimelig stort - Den første store del af afsnittet her vil derfor handle om Koh Chang + de omkringliggende Ø´er .... men vi vil dog også komme med oplevelser i det øvrige Trat - de vil komme nederst i afsnittet. 

Da vi selv besøgte Koh Chang , skete der desværre det , at en af vores medrejsende blev syg og var dårlig i flere dage . Og da vi kun var 4 afsted dette år - satte vedkommendes sygdom jo selvfølgelig en begrænsning for hvad vi kom rundt og se på Ø`en.

Men vi kommer tilbage til Ø`en igen på et senere tidspunkt .

 

cirkler2

 

Den meget smukke Ø Koh Chang .... som er Thailands næststørste Ø og ligger i den østlige del af landet - tæt på grænsen til Cambodia.Det er en tropisk ferieø med smukke bjerge, frodig regnskov , brusende vandfald , hvide sandstrande og slanke kokospalmer . Når du ikke daser i vandkanten , er andre populære aktiviteter , snorkling , dykning , vandreture eller oplevelser i den smukke natur . Udforsk f.eks. regnskoven fra en elefantryg . Gennem de senere år har rejsende for alvor opdaget øens mange attraktioner , men den oprindelige charme og den gæstfrie thailandske atmosfære er stadig intakt.

 

Tropisk ferieø med snorkling, dykning og ø-hop

 

Koh Chang er bare én af cirka 50 øer i Koh Chang Nationalpark , og mange af de øvrige øer byder også på et utroligt rigt undervandsliv med perfekte snorkel- og dykkerforhold . Vi anbefaler derfor at du besøger nogle af de dejlige øer i området. F.eks på en ø-hoppingtur .

 

cirkler2

 

Der findes mange smukke Ø`er omkring Koh Chang og det er umuligt for os at nævne dem alle sammen - men kig selv på nettet og find din favotrit .

Vi viser lige kortet her således at du kan se hvor de forskellige steder ligger , som er nævnt i teksten herunder . På kortet ( under det første kort )  kan du også se de omkring liggende små Ø`er .

 

kort koh chang4

 

 

cirkler2

 

Og her et kort med Ø`erne omkring Koh Chang - mange af disse er fantastiske - så besøg dem !!

 

Ilands around Koh Chang

 

 

cirkler2

 

 Ban bao

 
2På Ø`en Koh Chang ligger der en " pæle by " i den ene ende af Ø`en.  Den er et besøg værd og tag endelig dertil mens det endnu er lyst. Der er flot inde i bugten hvar denne by ligger. I Pæle-byen er der et hav af boder og restauranter... så giv dig bare god tid her. Vi kom desværre lidt for sent til byen som det ses af billedet .... det var ved at blive mørkt . cirkler2
ban salek

 2
På Ø`en koh Chang ligger denne smukke mangrove skov. Det er helt fantastisk at sejle ind igennem denne. Du kan enten sejle i Kano eller som vi gjorde i " gondol " . Den er svær at finde - da den ikke findes på turist brochurerne på Ø ´en - men spørg de lokale taxa chauffører .

cirkler2

 overskrift Khlong Prao Beach Koh Chang

Klong Prao Beach Koh Chang

 

3 1. Lokal landsby i nærheden af stranden , med god og billig mad , men ikke det samme udvalg af butikker og barer som på andre strande .

2.  Vil du feste ? Så skal du se andre steder hen , her er der er ikke meget natteliv .

3.  Har den mest stille strandstrækning på vestkysten .

Der ligger et Resort her ved denne strand og efter dette Resort som hedder " Klong Prao Resort " går vejen væk fra stranden et par kilometer , inden den når Klong Prao-landsbyen og løber derefter parallelt med havet i den yderste sydlige ende af Klong Prao-stranden . Denne sydlige del er hjemsted for flere af øens bedste indkvartering plus et par billige muligheder med backpackerhytter . Men der er ikke noget ved stranden for dem der leder efter 2-stjernet indkvartering i mellemklassen eller i den modsatte ende af spektret et eksklusivt boutique-resort .

Stranden er heller ikke så dårlig (se billedet  ) , den er sådan her for det meste af højsæsonen . I regntiden mister den sand og der skyller meget affald op , så det ser ikke altid så attraktivt ud . De fleste af resorts ligger i den sydlige ende af af stranden , ca. 1,5 km væk .

 

cirkler2overskrift Kai Bae Beach Koh Chang

Kai Beach Koh Chang

 

 

 
41. Der ligger nogle lokalt ejede strandbungalow-resorts - plus tre af ø-ens nok bedste resorts .
2. Der er et godt udvalg af små butikker , barer og restauranter inden for få minutters gang fra næsten alle boliger .
3. Det bedste " all-round " familie-tilbud på Koh Chang .
 
Kai Bae er sandsynligvis lige stranden for dig , hvis Khong Prao er for stille , eller landsbyen ved Khong Prao mangler de forskellige barer , restauranter og butikker, som du leder efter idiot .
 
Og lige lidt historie :
 
Kai Bae-stranden var et af de oprindelige områder hvor de lokale først åbnede deres hjem for rejsende . Der har været mennesker her , der boede på denne strand med lokale familier i midten af ​​80'erne på et tidspunkt , hvor der ikke var nogen restauranter , bungalow-resorter , veje eller endda elektricitet - bortset fra gamle generatorer . De lokale er nu gået væk fra at leje deres værelser ud, og mange ejer nu deres egne resorts her tjen penge .
Faktisk ejer en lidt større familie stort set hele jorden i den sydlige halvdel af stranden og ind i landet . De nægtede klogt at sælge til udenforstående selskaber og høster nu selv hele belønningen .
 
Historien om den oprindelige landsby Kai Bae fortæller, at selvom et par thailandske fiskere boede på øen , stammer det meste af den nuværende befolkning på øen fra indvandrere , der kom til Koh Chang med båd fra det sydlige Kina . De stoppede, kiggede rundt, og så masser af spiselige dyreliv og troede , at øen ville passe fint til dem .
 
Familierne her bosatte sig oprindeligt i " Salakaphet " , den store bugt i den sydøstlige del af øen , og drog derefter afsted for at udforske øen og til sidst bosatte de sig her . Et par generationer senere besluttede patriarken i familien , der ejede det meste af jorden i Kai Bae-området , at dele sin jord mellem sine børn accept.
 
De begunstigede børn, drenge-børnene , fik det værdifulde indre landbrugsjord , hvor de kunne dyrke gummi og frugt . De fire uheldige børn , alle pigerne , der må have forstyrret far på et eller andet tidspunkt i deres liv , fik det næsten ubrugelige , ufrugtbare land ved havet .
 
Hvordan kunne de nogensinde tjene penge på et par kokospalmer og en strand ?
 
 
kai bae kayaks 768x288
Udsigt over Kai Bae-stranden
 
 
Og så , der omkring i midten af ​​80'erne..... cirka , begyndte et par eventyrlystne backpackere at dukke op her og begyndte at lede efter nogle steder at bo , men der var ikke nogen , så familierne i nærheden af ​​stranden lod disse folk bo gratis eller tog 20 baht pr. nat . Disse backpackere fortalte deres venner om dette , og snart åbnede de første gæstehuse på øen sig i Kai Bae .
 
Resten er , som de siger , er historie . Mange af de Resorts der er her i Kai Bae ejes alle stadig af medlemmer af samme familie , og de ser ud til at leve ret godt af det , der indtil for tyve år siden blev betragtet som værdiløst land .
 
Omkring Kai Bae landsby !!
( 1 , 1 .. osv. henviser til billeder længere nede på siden )
 
Der har været en hel del udvikling her i de sidste par år , hovedsageligt i antallet af gadebutikker og i  strandbyerne , der opgraderer gamle hytter for at gøre dem til en dyrere indkvartering , inklusive et par næsten 5-stjernede muligheder - som senere er dukket op  .
 
Men mens der er gode Resorts her, er Kai Bae ikke rigtig en destination for de mange Backpackere , men det er mere for familier og uafhængige rejsende , der sætter pris på nogle bekvemmeligheder i hjemmet , men stadig kan lide at bo i en komfortabel bungalow med aircondition ved havet.
 
Mængden af ​​den udvikling er er sket her er ganske overraskende i betragtning af at stranden ved Kai Bae ikke er noget specielt - sammenlignet med den nordlige halvdel af White Sand Beach eller Klong Prao beach . Alligevel er den overordnede atmosfære et godt kompromis mellem den turistede , men alligevel bekvemme White Sand Beach og den uafhængige rejsende i stråtækte hytter på stedet med  stemning i Lonely Beach , alt sammen rullet ind til et lille samfund af de lokale landsbyboere .
 
Langt størstedelen af ​​boligerne her er noget dyrere end på stranden der hedder " Lonely Beach "  - hvor der ligger :  1 Porn's Bungalows og ved siden af ​​1 Sea View Resort og det noget nyere 1 Siam Cottage .... ( Siam Cottage blev genopbygget i 2015 ) .
Der er er dog undtagelser til 1.000 baht / nat ved stranden , som vi ikke har medtaget her .
Hvis jeg selv skulle vælge et middel-klasse hotel her , ville jeg vælge stedet som hedder 1 KB Resort ( som har en meget flot restaurant ved stranden ) og 1 Kai Bae Beach Resort - der begge har et valg af loftsventilator - eller AirCon-værelser , men priserne ser dog ud til at stige med 10% om året , så mens de er gode valg for familier og alle , der er på to ugers ferie , er de ikke for folk , der rejser verden rundt med et meget begrænset budget .
KB Resort kan også prale af en ny pool og familiestørrelser bungalows lavet af teaktræ ,  hvor der let kan sove 4-5 personer.
Der er en stor restaurant og en tilstødende 3-etagers hotelblok , der blev bygget for at imødekomme tilstrømningen af de ​​russiske besøgende for et par år siden . Alle Bungalows har fået nogle renoveringer , men har ikke rigtig ændret sig i det sidste årti og ser nu lidt trætte ud . Især sammenlignet med deres naboer på Kai Bae Beach Resort .

Kai Bae Beach Resort har også gennemgået en radikal opgradering med en ny hotelblok med pool , reception , strandrestaurant og værelser ved stranden , der alle er bygget inden for de sidste 2 år . Det er en stor forbedring på det gamle feriested , og kaffebaren samt baren ved stranden er et populært sted for gæster og besøgende - der gerne hænger ud her . Du får en fantastisk udsigt her og der er udsigt til øerne ude i horisonten .
 
Der er også værd at nævne Mam Kai Bae . Ved første øjekast ligner det ikke et attraktivt feriested , med overnatning i kedelige hotelblokke , men i værelserne får man værdi for pengene , og ikke mindst så er der en swimmingpool på taget - med en fantastisk udsigt .
 
Men bemærk , at jorden mellem Resortet Kai Bae Beach Resort og resortet  Mam Kai Bae er under forandring , og der foregår meget byggeri , så forvent noget støj og støv fra lastbiler i hele 2020.
I den nordlige ende af stranden er området domineret af to store resorts fra den samme velhavende thailandske familie - nemlig resortet 1 Chang Park & resortet  1 Cliff Beach Resort. Disse to Resorts ejer den bedste jord ved stranden i dette område . Men Cliff Beach og Chang Park viser begge deres alder og udsender en træt , sløv stemning , der ser ud til at tiltrække russiske besøgende , men ikke for os andre .
 
Chang Park ser ud til at være lukket , selvom jeg ikke tror ​​at det faktisk er det . Poolen er altid blottet for liv , gamle bungalows kollapser og blot et par ansatte går rundt her . Nogle af de gamle bungalows er blevet renoveret og solgt til udenlandske købere på lange lejekontrakter , disse kan lejes på Airbnb . Så det vil være interessant at se, hvordan det ender ud nu hvor ejerne har sat Resortet til salg .
 
Kai Bae View-point
Cliff Beach er det bedste valg for par . Gå op til klippen pool og du vil blive belønnet med fred og ro samt en fantastisk udsigt . Stedet støder op til Chang Park , som er et lille Resort , der betegner sig selv som en " god løsning " for folk , der snart skal giftes . Interessant design og et par mellemklasse bungalows , men med et lidt et specielt koncept.
 
viewpoint
 
 
Luksus Resorter på Kai Bae-stranden
Og lige tilbage til de bedre steder at bo . Hvis du vil " skille dig ud " , er Gajapuri Resort i centrum af Kai Bae sandsynligvis det bedste " boutique "  ( dvs. små og dyre ) bungalows på Koh Chang .  Rummelige bungalows og villaer i træ i en anlagt have ved havet . Absolut anbefalet , hvis du vil være et navn i stedet for et værelsesnummer og have en vis afstand , med alle de små restauranter , barer og butikker , du kunne ønske dig lige uden for døren . En del af feriestedet er har en børnefri zone , så hvis du vil undgå familier med små børn , er det et godt valg .
 
50 meter mod syd ligger 1 The Chill , et resort med samme pris , men med lige så gode anmeldelser , men lidt mindre charme . Det har dog en pool , der ligger i hele ​​ejendommens længde . Ved siden af ​​er der endnu en eksklusiv mulighed , 1 AWA Resort, der åbnede i slutningen af ​​2014 og viser sig at være blevet meget populær.
 
AWA Resort er et stort Resort , men arkitekturen er langt mere interessant end de fleste generiske hotelblokke her , noget som mange gæster kommenterer. Det vigtigste at bemærke er at hotellet har 120 værelser og kun en smal strandfront . Så du vil sandsynligvis ikke få en liggestol med udsigt til solnedgangen . Du ville kunne få det nemmere på et af de resorts på Klong Prao-stranden , hvis en solseng er en prioritet .

Disse tre er alle sikre valg som et godt 4-stjernet Resort ved havet . Den eneste ulempe , som de alle deler , er at stranden uden for hotellet ikke er fantastisk . Den er kort og smal , og der er en hel del sten ved lavvande . Hvis en lang sandstrand er en prioritet , skal du vælge et Resort på Kai Bae-stranden - som er meget bedre . Her er der en meget bredere strand , men ulempen er at der er en 15-20 minutters gåtur for at komme til hovedrestauranten og barområdet.
 
Middelklasse Resorts
Lige syd for AWA Resort ligger Coral Resort der er et andet godt valg i mellem-pris-klassen , og her er der stor pool og en fremragende udsigt . Rækken af de ​​nyere bungalows har satellit-tv og daglig rengøringsservice - og er et godt valg , hvis lyserød farve ikke forstyrrer dig for meget . Hvis det gør det, og du vil spare penge og også være i stand til at bruge Coral Resort-poolen , skal du bo ved siden af ​​ved Nang Nual Bungalows. Dette ligger Ikke direkte på stranden , men 1 minuts gang til stranden og under 2.000 Baht / nat i højsæsonen .
 
Fra Nang Nual er du kun 2 minutters gang til KB Hut, KB Resort og den længere sydlige strandstrækning . Gå langs stranden i 10 - 15 minutter, og i den sydligste ende er resortet  Porn's Bungalows, Sea View Resort og resortet 1 Siam Bay Resort.
 
Sea View Resort er meget populær blandt familier . Feriestedets nye bjergskråningsrestaurant har en fantastisk udsigt , fantastisk til en solned-gangs-cocktail , men stedet er dyrt og ikke på niveau med gadeestauranterne i landsbyen . Det er også det eneste feriested på øen med sin egen hængebro og mini-kabelbane - og tilfældigvis også det eneste feriested , hvor nationalparken har hævdet , at en hængebro og mini-kabelbane er blevet ulovligt bygget på deres land .
 
Tæt ved enden af ​​stranden har Siam Bay Resort en række bungalows og blev for nylig renoveret . Der er nu noget for pengene med poolvillaer og strandbungalows og ældre bungalows lige ved stranden bag receptionen . Deres strandbungalows er bygget direkte foran en af ​​Sea View's hotelblokke . .
 
Butikker og restauranter i Kai Bae
Gaden her tilbyder den sædvanlige stribe af restauranter , barer , skræddere , internetcaféer , mini markeder osv. Helt nord på stranden , overfor Cliff Beach Resort , er der " Walking Street " , en lille sidegade foret med barer og billige restauranter . Hvis du bare har brug for de enkle ting i livet , en kold øl ,  billig thailandsk mad og en chit-chat med en expatbar-ejer , finder du det her.

På den modsatte side af gaden er der flere mini-butiksenheder på højst 8 eller 9 kvm i størrelse , der ligger på den ene side af vejen . De fleste er lukket nu , og de der er åbne , fanger ikke din opmærksomhed længe . Overfor er et par barer , der har tendens til at skifte ejer hvert år . En kaldes i øjeblikket " Boobs " 323 .

Disse butikker skjuler , hvad der var Koh Changs eneste skøre golfbane , der ligger bag dem , næppe synlig fra vejen . Ni huller med sjov for hele familien , forudsat at familien havde ekstremt lave forventninger.  Det er overflødigt at sige, at også dette har været lukket i et par år .

 

KB Resort 1 768x288

 

Når du bevæger dig sydpå , passerer du den første af de to 7-elleven mini-markeder, klynger af butikker, der sælger identisk strandtøj, små restauranter og et stykke vej , hvor du kan se et halvt dusin skrædder-butikker i løbet af 100 meter .

'Friend Seafood', lige før banken og den første 7-elleven er en af ​​de bedre fiskerestauranter ved vejen i området . Anstændige priser og god mad også og ejes af en lokal familie , der også har fiskerbåde og fanger deres egen fisk.

Også i dette område er 'Kai Bae Wine Gallery' et godt sted at finde importerede øl og vine . Plus de har en fremragende restaurant med god kaffe plus tapas , cocktails osv. Men husk at vin i Thailand er meget dyr på grund af høje skatter , og det er langt tage et par flasker af din yndling-vin med i  kufferten inden du rejser hjemmefra .

Kai bae beach7

 

 

Et stenkast væk ligger Funky Monkey er en lille kaffebar / bar / restaurant, der laver den eneste Pina Colada Ice Cream-rulle på øen.

Lidt længere sydpå er en anden populær spisemulighed " Gung Ka Ta " ved indgangen til Coral Resort . Denne er en meget stor buffetrestaurant . Dybest set koger du din egen mad ved bordet og spiser så meget som muligt , inklusive rejer , til 229 baht . Det er et godt køb , det er også sjovt . Det er sandsynligvis den travleste restaurant på øen og er godt besøgt - selv i lavsæsonen . Overfor er "Mak Mak " restaurant , som er et andet populært valg blandt besøgende , da den har et godt udvalg af vestlige og thailandske retter .

Ved poolen på Coral Resort finder du et andet spisested - " Cabana " , der laver thailandske og vestlige retter med et " hipster-touch" . Stedet at gå hen , hvis du ønsker en " hjemmelavet " burger eller Quinoa-salat.

Den centrale del af stranden er lidt mere eksklusiv , idet en lille samling af ølbarer nu er blevet fjernet og erstattet med flere restauranter og cocktailbarer . Som nævnt tidligere er resorterne , som hedder : 1 Gajapuri Resort , The Chill og AWA Resort de tre " bedre resorts "  i dette område.

 

kai bae village 768x288

 

100 meter syd, lige forbi Tesco Lotus minimarked , ved indgangen til Nang Nual Resort er flere gamle butikker fjernet og der er kommet et streetfood-område . Dette består af et dusin boder , der sælger billig mad lige ved hovedvejen . Det er rent , pænt designet , der er masser af siddepladser, og jeg er sikker på, at det vil være populært blandt besøgende . En stor sportsbar med to etager - " Morgan Pub" ligger også i gaden . Hvis du vil på pub og se live fodbold , så gå her hen .

Ved siden af ​​7-elleven nær svinget til KB Hut Resort ser du elefantlejren . Sandsynligvis er det bedst droppe den . I stedet kan du tage ind i landet her og besøge et vandfald, der, selvom det er skiltet, findes det ikke på nogen offentlige kort . Det er ret let at gå hertil , kun 30-40 minutter fra 7-elleven. De sidste 15 minutter er på en sti i junglen.

Kai bae beach5

 

Overfor den anden, sydligste 7-elven er adgangsvejen til KB Hut . Hvis du har brug for at leje en speedbåd eller købe billetter til speedbådene til Koh Mak eller Koh Kood, kan du gøre det her. På det modsatte hjørne af krydset ser du Kai Bae Meechai Elefantlejr. Dette er hjemsted for flere elefanter, der tilbringer deres dage i et hus, der svajer fra side til side.

Denne lejr har et par unge elefanter, der ofte ses på stranden og nyder en svømmetur i havet. Det er meget foto-venlige og er sjove at se at de nyder at plaske rundt i vandet.

Du kan betale for at få taget dit billede med dem, og selvom de unægteligt er søde, kan du ikke lade være med at føle, at dette ikke er det ideelle sted for dem at være . Restauranten 50 meter langs hovedvejen, 'Kai Bae Hut Noodle Shop', er også fantastisk til en billig frokost. KB Huts virkelige attraktion - deres krokodiller, som stadig er nævnt i nogle guider, er desværre nu gået i møde med den store " håndtaskeproducent i himlen " .

Når du går længere mod syd på højre side af vejen er Papa's Deli et stop værd med nybagt brød og kager. Plus nogle meget gode sandwich, hvis du har lyst til en picnic.

Et par hundrede meter længere nede når du ud til landsbyens udkant og adgangsvejen til KB Resort. Også i dette område er der flere badetøjsbutikker og det gode Sea Breeze-bungalows - med bungalows på begge sider af vejen . Du finder AC-værelser med god værdi her. Plus en håndfuld butiksenheder og restauranter . Gemt væk blandt butikkerne ved vejene er " Monkey Gym ", hvis du har brug for at svede i 30 ° C varme.

 

Kai bae beach 031

 

Når du går op ad bakken ud af Kai Bae, er der et fantastisk udsigtspunkt på højre side af vejen. Det er meget let at klomme til , da det har et stort parkeringsområde . Fra dette udsigtspunkt får du en fantastisk udsigt ned til øen Koh Man Nai , 400 meter ude på vandet og videre til et par andre små øer. Det er værd at stoppe her og nyde udsigten og fantastisk til solnedgang.

Endelig skal enhver, der er på udkig efter ophold i området, tjekke de to veje, der fører ind i landet . Den ene overfor Coral Resort og den anden lige forbi den sydligste 7-elleven . Der går begge ind i dalen, og det er her, du finder nogle langtids-leje bungalows og små huse. Der er også bygget huse i dalen , og det er en dejlig , rolig, men bekvem beliggenhed at bo i .

 

Hoteller / Resorts

Vi vil lige vise billeder af de omtalte hoteller her - men henviser til " søgesider på nettet når du skal booke disse steder . Et lille tal i teksten herover viser hvilket billede der hører til denne tekst .

 

Porns bungalow

1

Porn`s Bungalow

Porn's Bungalows ligger næsten i slutningen af ​​den sydlige del af Kai Bae Beach .

Navnet på bungalow-resortet, på thailandsk ofte også kaldet " Porn Bungalows " har sin oprindelse i fornavnet på ejeren "Jiraporn". Den korte form er " Porno ", som er et af de mest almindelige kælenavne i Thailand - for mænd såvel som for kvinder ...

Bungalow-resortet ligger direkte ved Kai Bae Beach ( Haad Kai Bae ), en flad, cirka 2,5 kilometer lang smuk sandstrand . Kysten er delvist foret med bredbladede træer og overhængende palmer . Afhængigt af årstid og tidevand kan stranden være op til 200 meter bred , mens havet næsten når bungalowerne i første række ved høj vandstand . Fire øer, Koh Yuak, Koh Pli, Koh Man Nok og Koh Man Nai ligger idyllisk foran feriestedet.

Bungalow-resortet har to " områder " : det ene nord for restauranten og den sydlige del af den , som drives af de to ældste brødre i familien . Du finder forskellige bungalow-kategorier i dette hyggelige tropiske ferieparadis , så priserne afhænger af størrelsen og placeringen af ​​dem. Nogle familie-bungalows blev bygget i den sydlige del af bungalow-resortet . Da Porn's Bungalows blev bygget blev næsten ingen træer ryddet, så der stadig er mange kokospalmer og bredbladede træer i det omfattende terræn . Bungalow`erne, der står i rækker parallelt med stranden , er alle bygget af træ ( undtagen nogle stenbungalows i den sydlige del ) . I modsætning til mange andre bungalow-resorter er der tilstrækkelig plads mellem " hytterne " , så der sikres tilstrækkelig privatliv . Bungalow`erne er enten dækket af de thailandske typiske palmetage eller med " normale " tage. Alle har eget badeværelse med europæisk toilet , varmtvandsbruser og er udstyret med ventilatorer og myggenet . På de store altaner finder du et bord med stole . I de nybyggede familie-bungalow`er er der to håndvaske og 2 store senge , så 4 personer let kan sove der .

Restauranten på Porn's Bungalows , som serverer lækre thailandske specialiteter, snacks, et par europæiske retter og helt sikkert også europæisk morgenmad , tilbyder ikke kun fremragende mad og god service , men har også unik charme . Af disse grunde har det været den mest populære restaurant på Kai Bae Beach i mange , mange år . En stor , ikke-overdækket træterrasse med tre pavilloner - på øverste etage også udstyret med borde og puder i thailandsk stil - ligger direkte ved stranden . Foran restauranten er der - hvis vandniveauet tillader det - flere borde og stole direkte på stranden , så du kan også spise og drikke der med en særlig ”strand-atmosfære”.

For mange år siden i restauranten blev de fleste stole fjernet, og de "normale" borde blev erstattet af andre med korte ben . Du kan vælge at sidde på de typiske thailandske puder eller for dem , der føler sig utilpas med den thailandske måde at sidde på , sidde på normale stole og borde i den overdækkede del af restauranten ...

Også nogle hængekøjer findes i restauranten , så det er også muligt at læse behageligt eller bare slappe af mens man nyder mad eller drikke.

På grillen tilberedes hver aften kød, kartofler, majs, frisk fisk, rejer, blæksprutter og andre skaldyrsspecialiteter.

Restauranten tilbyder et stort udvalg af lange drikkevarer, cocktails, øl og andre alkoholholdige drikkevarer, men også masser af kølede frugt shakes, juice og ikke-alkoholiske drikkevarer kan bestilles.

Porn's Bungalows har sandsynligvis en af ​​de mest varierede musiksamlinger på Koh Chang, fra franske chansons, Jazz, Rock og Pop til de nyeste Techno-hits - så alle vil finde noget til èns individuelle musiksmag . Derudover er der næsten hver aften fire jongleringshow , som er meget populære blandt gæsterne.

Der kan bestilles bådture og sejlture til de omkringliggende øer . Elefantridning kan også arrangeres , og kajakker kan lejes for at udforske strandene og de nærliggende øer . Et bordtennisbord samt et poolbord er også placeret i restauranten . Og direkte på stranden i Porn's Bungalows kan du nyde en traditionel thailandsk massage.

Landsbyen Kai Bae Beach ( Baan Kai Bae ) kan nås med inden for få minutter . Der finder du butikker, komfortable ølbarer og restauranter, massage- og souvenirbutikker, supermarkeder, internetcaféer, scooterudlejning og meget mere.

Ved skråningen bag Porn's Bungalows er der et af de smukkeste udsigtspunkter i Ko Chang , hvorfra du har en enestående udsigt til de fire ovennævnte øer.

Bungalow`erne på Porn's Bungalows koster mellem 500 og 1.500. - Baht pr. nat. Reservationer er ikke muligt.

 

Sådan kommer du til Porn's Bungalows:

Fra molerne når du Porn's Bungalows på Kai Bae Beach med en pick-up taxa inden for cirka 45 minutter . Lad taxachaufføren få navnet på Porn's Bungalows inden du starter . Hvis taxachaufføren ikke kender Porn's Bungalows , så prøv at få ham til at køre til " Sea View Resort ". Lige foran indgangen fører en lille betonvej til havet : gå ned og du klarede den money !

Hvis taxachaufføren kaster dig af i landsbyen Baan Kai Bae , skal du bare gå et par hundrede meter langs stranden mod syd, indtil du når Porn's Bungalows.

 

 

Siew view

1

 Sea View

Sea View Koh Chang er beliggende langs stranden med udsigt over til 4 øer, som kan nåes på kun 10 minutter med kajak fra Koh Man Nai. Hotellet tilbyder udendørs swimmingpool samt værelser med gratis wi-fi. Der tilbydes desuden gratis shuttletransport og gratis privat parkering.

Hotellet ligger 25 minutters kørsel fra færgemolen og 1 times kørsel fra Trat Lufthavn.

De rummelige og smagfuldt indrettede værelser har aircondition, fladskærms-tv, værdiboks, køleskab og minibar. Der er også balkon med havudsigt og eget badeværelse med bruser, hårtørrer og badekåbe.

Personalet i den døgnåbne reception hjælper gerne gæsterne med diverse forespørgsler. Tøjvask tilbydes mod tillægsgebyr. Gæsterne kan også forkæle sig selv med en massagebehandling i spaen, og personalet i udflugtsskranken hjælper gerne med oplysninger om dagsture og lokale attraktioner.

Restaurant Lighthouse serverer et udvalg af internationale retter og traditionelle thailandske specialiteter. Man kan nyde grillede fiske- og skaldyrsretter, pizzaer og et bredt udvalg af internationale, italienske og thailandske retter i strandrestauranten Sunset. Der serveres drinks i baren.

 

Siam Bay Resort

1

 Siam Cottage

Overnatter du ved Siam Cottage Koh Chang, som ligger på stranden i Ko Chang, er du kun 10 minutters gang fra Mu Koh Chang Nationalpark og Kai Be Strand. Dette hotel ved stranden ligger 3,2 km fra Lonely Beach og 4,1 km fra Klong Prao Strand . Føl dig hjemme i et af de 20 aircondition-afkølede værelser. Værelserne har privat balkon. Med gratis Wi-Fi på værelset kan du altid komme på nettet. Badeværelserne har bruser og gratis toiletartikler. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Mu Ko Chang Nationalpark - 0,5 km
Kai Be Strand - 0,8 km
Ko Changs internationale lægehus - 1 km
Den Ensomme Strand - 3 km
Ko Yuak - 3,1 km
Klong Prao Strand - 4,2 km
Bailan Bugt - 4,6 km
Klong Plu-vandfaldet - 4,7 km
Bailan-stranden - 5,4 km
Perlestranden - 7,6 km
Bangbao Kampagnecenter for Helbred - 8,7 km
Bang Bao Mole - 9 km
White Sand Strand - 9,4 km
Bangbao Strand - 9,7 km
Wai Chaek Beach - 12,6 km

Den nærmeste store lufthavn er Trat (TDX) - 53,3 km

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Fra en terrasse og en have kan du nyde den skønne udsigt, eller du kan drage fordel af rekreative tilbud, såsom en udendørs pool. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang og hjælp med udflugter/billetter. Som gæst på Siam Cottage Koh Chang har du mulighed for at nyde et måltid på restauranten. Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink.

 

KB Resort

1

KB Resort 

K.B. Resort vender ud mod stranden i Ko Chang og har udendørs swimmingpool og restaurant. Ejendommen ligger omkring 1,9 km fra Lonely Beach, 14 km fra Mu Koh Chang Nationalpark og 16 km fra Wat Klong Son. Resortet tilbyder også gratis WiFi og gratis privat parkering.

Ferieboligerne på resortet har fladskærms-tv. Samtlige værelser på K.B. Resort har aircondition og eget badeværelse.

Der serveres morgenbuffet eller amerikansk morgenmad.

Ao Sapparot-molen ligger 17 km fra K.B. Resort, og Klong Plu-vandfaldet ligger 5 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Trat, 28 km fra resortet, og der tilbydes lufthavnstransport mod tillægsgebyr.

 

Kai Bae Resort

1

Kai bae Resort

Koh Chang Kai Bae Beach Resort ligger på Ko Chang, 1,7 km fra Lonely Beach, og tilbyder indkvartering med restaurant, gratis privat parkering, bar og privat strandområde. Dette 3-stjernede resort har udflugtsskranke og billetreservationsservice. Resortet har udendørs swimmingpool, roomservice og gratis wi-fi overalt.

Alle værelserne har aircondition, fladskærms-tv med kabelkanaler, køleskab, kedel, bruser, hårtørrer og skrivebord. Alle værelserne på resortet har desuden eget badeværelse.

Koh Chang Kai Bae Beach Resort serverer komplet engelsk/irsk morgenmad hver dag.

Mu Koh Chang National Park ligger 14 km fra overnatningsstedet, og Wat Klong Son ligger 16 km derfra.

 

Chang Park

1

Chang Park

Koh Chang Resort & Spa byder på et privat strandområde og udendørs pool samt beroligende massagebehandlinger, vandsportsfaciliteter og en restaurant. Dette resort ligger ved stranden, blot 5 km fra den berømte White Sand Beach og Kai Bae Beach. Der tilbydes gratis WiFi på fællesområderne under hele opholdet.

Samtlige værelser har aircondition og egen balkon, og er udstyret med satellit-tv, køleskab og eget badeværelse. Nogle af værelserne har desuden et opholdsområde med en sofagruppe. Du kan nyde udsigten over haven fra samtlige værelser.

Som gæst på Koh Chang Resort & Spa kan du benytte spacentret, lufthavnstransport samt tøjvask og roomservice. Personalet i hotellets udflugtsskranke hjælper gerne med at arrangere ture med vandaktiviteter, herunder dykning og snorkling. Du kan desuden spille bordtennis.

Vandfaldet Klong Plu Wligger mindre end 3,5 km derfra, mens Ao Sapparot-molen ligger 8,5 km fra ejendommen.

Der serveres velsmagende måltider tilberedt med friske, lokale råvarer i hotellets restaurant. Du kan endvidere vælge blandt et udvalg af udsøgte drikkevarer. Alternativt findes der en række spisesteder og natklubber mindre end 10 minutters kørsel fra ejendommen.

Cliff Beach Rsort

1

Cliff Beach Resort

Det miljøvenlige Koh Chang Cliff Beach Resort er en afslappet tropisk oase, omgivet af natur. Feriestedet tilbyder infinity-pool på en klippetop, privat strand samt restaurant.

Koh Chang Cliff Beach Resort ligger ved Kai Bae-stranden, 10 minutters kørsel fra Ao Sapparod-molen. Derfra er der 30 minutters færgetur til Ao Thammachat-molen samt Trat Lufthavn.

Samtlige værelser er rummelige og har egen balkon med panoramaudsigt. Der er desuden opholdsområde med sofa, tv og minibar, personlig værdiboks samt faciliteter til at lave te og kaffe.

Man kan solbade ved poolen eller deltage i en guidet vandretur gennem Koh Changs naturpark. Ture til eventyrparken Tree Top samt vandfaldet kan nemt arrangeres i udflugtsskranken.

Restauranten ved stranden serverer fiske- og skaldyrsretter samt thailandske og internationale retter. Man kan nyde smukke solnedgange samt havbrisen på det udendørs spiseområde.

 

The Chill Resort

1

The Chill Resort

The Chill Resort and Spa, Koh Chang er et boutique-resort beliggende ved stranden Kai Bae og kun 8 km fra Laem Ngop-molen. Værelserne har egen terrasse, og der er gratis wi-fi overalt på hotellet.

Værelserne på Chill Resort & Spa, Koh Chang har stilfuld møblering og moderne indretning. Samtlige værelser har aircondition, fladskærms-tv med dvd- og Blu-Ray-afspiller, te- og kaffefaciliteter samt badekåber.

Som gæst på Chill Resort and Spa, Koh Chang kan du nyde fusionsretter og morgenmad hver dag. Du kan også nyde solnedgangen på Chill-Out Cafe på stranden fra kl. 7.00-23.00.

I Chill Spa tilbydes traditionelle krops- og fodmassager samt skønhedsbehandlinger. Der er også en forfriskende udendørs pool samt fitnesscentret Chill.

 

AWA Resort

1

AWA Resort

Awa Resort Koh Chang ligger ved stranden i Ko Chang og har udendørs pool samt gratis WiFi.

Feriestedets værelser har aircondition, opholdsområde og fladskærms-tv med satellitkanaler. Der er desuden eget badeværelse med brusebad, hårtørrer og tøfler, og nogle af værelserne har badekar.

Awa Resort Koh Chang har restaurant og poolbar. Gæsterne kan slappe af i spa- og wellness-centret, og børnene kan hygge sig i miniklubben. Personalet i den døgnåbne reception kan tilbyde concierge-service og hjælpe gæsterne med oplysninger om udflugter. Der er gratis parkering på selve ejendommen.

Feriestedet ligger 2,6 km fra Lonely Beach og 7 km fra Fisherman Village. Den nærliggende Kai Bae Strand ligger 1,4 km derfra.

 

Siam Bay Resort

1

Siam Bay Resort

Siam Bay Resort ligger på en bakkeskråning, omgivet af natur og med værelser med havudsigt. Der er 10 minutters kørsel til Klong Prao Beach, og der tilbydes udendørs swimmingpool og restaurant.

Samtlige værelser har aircondition, kabel-tv og eget badeværelse med bruser. Nogle af værelserne har en privat swimmingpool og en lille spiseplads.

Siam Bay Resort ligger 30 minutters kørsel fra White Sand Beach. Det tager 75 minutter at komme til Trat Lufthavn med bil og færge.

Der er gratis trådløs internetadgang på fællesområderne. Gæsterne kan nyde en beroligende massage eller slappe af ved swimmingpoolen, som har udsigt over havet. Der er også udflugtsskranke og mødefaciliteter.

Der serveres thailandske og vestlige retter på restauranten.

 

 

Gajapuri Resort

1

Gajapuri Resort

Gæsterne på Gajapuri, som er sanskrit for Elefantens Rige, er sikre på at få et luksuriøst ophold i troperne. Ejendommen har en spa og et udendørs spabad og byder på rummelige træhytter med aircondition, gratis internetadgang og fladskærms-tv. Der findes også en udendørs swimmingpool med træterrasse på Gajapuri, som også har en sti til stranden.

Gajapuri Resort & Spa ligger på Kai Bae Beach, ca. 15 minutters kørsel fra Ao Sapparod-molen. Der tilbydes desuden gratis parkering til gæster med egen bil.

De overdådigt indrettede værelser på Gajapuri Resort har træmøbler, dvd-afspiller og minibar og er udsmykkede med smukke kunstværker. Villaerne har egen pool og spabad.

GajaPinn Spa tilbyder traditionel thailandsk massage, og feriekompleksets bibliotek byder på et bredt udvalg af film og bøger. Gajapuri Resort har også en udflugtsskranke og en gavebutik.

Matang Restaurant serverer thailandske og vestlige favoritter samt bøffer, fiske- og skaldyrsretter under åben himmel. Poolbaren byder på et bredt udvalg af drikkevarer og lettere anretninger.

cirkler2overskrift White Sand Beach Koh Chang

White Sand Beach Koh Chang

l

51.  Den nordligste ende af stranden er fremragende .

2. Alt hvad du har brug for, er inden for gå-afstand fra dit hotel inklusive en Makro cash & carry .

3. Ideel til alle besøgende, der ikke behøver mere end en solseng ved stranden eller familier med dovne forkælede børn, der kun vil have junkfood . 

White Sand Beach er den første strand , du møder når er kørt igennem Klong Son og over den stejle bakke her . Når du begynder at køre ned ad bakken, ser du et View-point postkort-panorama langs ​​stranden og sydpå mod de små øer, der ligger ud for Koh Changs vestkyst. Det hele ser meget roligt ud herfra.

Efter at vejen drejer ned mod havet , bliver du mødt af et kæmpe , nybygget anneks til KC Grande Resort, hvor nogle af værelserne enten er kun få meter fra hovedvejen eller har udsigt mod en betonmur af blokken foran . Rundt om hjørnet markerer 7-elleven vejen til White Sand Beach .

Dette er langt den mest besøgte og mest vedligeholdte strand på øen.

Efter at have oplevet butikker uden engelske skilte i landsbyen Klong Son , på den anden side af bakken , kan du nu slappe af sikkert i den viden, du er i et område uden civilisation .

Som sådan imødekommes alle dine indtryk på engelsk, kinesisk og russisk . Check ind på dit hotel/bungalow , vågn op kl. 4 næste morgen for at reservere din solseng ved poolen . Gå tilbage og sov videre indtil morgenbuffeten er serveret . Efter denne så spring på liggestolen , og du behøver kun at huske at vende dig hvert 30. minut for at lade solens stråler bage dine forskellige blege kropsdele. Du behøver ikke at flytte den første uges tid .

Dette er den eneste strand , som vejen løber langs med , når du kører ned ad vestkysten og kun 10 - 15 minutters kørsel fra færgehavnene . På plussiden er det en meget lang strand med pulverformigt hvidt sand eller i det mindste de nordlige to tredjedele af den er. Især den fjerne ende mellem KC Grande Resort og White Sand Beach Resort, som er en af ​​de bedste sandstrækninger på øen.

Hvis du ikke kan undvære bekvemmeligheder såsom souvenir-t-shirts , ølbarer, optikere, et væld af skræddere, internetcaféer, stort udvalg af små rejsebureauer, Premier League fodbold og en ølbar et stenkast væk fra dit værelse , så er dette stedet for dig.

Men for at være retfærdig , så har White Sand Beach stadig langt vej endnu inden den kan sammenlignes med de ekstremer, der ses på Samui, Phuket, Phi-Phi eller Pattaya. Hvis du er vant til at feriere der, kan det endda virke som en søvnig måde at bruge en uge eller to på .

 

White Sand Beach2

 

White Sand Beach-hoteller

( 1 , 1 .. osv. henviser til billeder længere nede på siden )

Opholdsstederne varierer fra grundlæggende 500 baht / nat-værelser uden for hovedvejen til 15.000 baht / nat-strandvillaer . Et eller andet sted i midten er turister i weekenden , thailændere og udlændinge, der åbenbart ikke ved bedre end at stole på rejsebureauer, når de booker ferieophold . Nogle af de ældre resorts har stadig tømmermænd fra, da de besøgende overvejende var thailandere, dvs. de består af mørke, uformelle, fantasiløse beton bungalows eller hotelværelser designet til at holde kølig luft inde og sollys ude.

Ting ændrer sig imidlertid hurtigt, og ældre bungalows erstattes af nye skinnende nye hotelblokke - her kan nævnes :
 
1  Cookie Resort, 1 KC Grande . 1 Kacha Resort, 1 Mac Resort,
1 Sea View, 1 Sabay Bar .1 Koh Chang Lagoon, 1 Bamboo Resort ,
1 Apple Resort
 
som alle blevet ombygget eller totalt genopbygget i de sidste par år .
 
Koh Chang Lagoon har nu en meget dejlig pool ved stranden, som blev bygget i 2015. Mens Bamboo Bungalows og Apple Beach Resort også blev fuldstændig genopbygget fra bunden i slutningen af ​​2014. Borte er de gamle bungalows, og er nu istedet for blevet erstattet af to ètagers strandhoteller.
 
Selv de gamle badebyer, " Sangtawan & Tantawan ",  har fået en ansigtsløftning og ser nu meget lysere og mere indbydende ud , end de gjorde tidligere. Disse tilbyder billig indkvartering , selvom de ikke er stedet at bo, hvis du vil have plads og privatliv . Men det er fint , hvis du bare skal være mindre end 20 meter fra stranden og nyde at stirre ind på din nabo altan .
 
Hvis du ikke ønsker at betale en formue for et værelse ved stranden , finder du et prisvenligt værelse med loftsventilator, og der kan findes AC-værelser på gaden i små nybyggede pensionater . Disse steder er også værd at se på , hvis du er på udkig efter langvarige ( f.eks. månedlige ) tilbud på AC-værelser. Steder som Arunee & Palm Garden tilbyder værelser til omkring 1.200 baht / nat selv i højsæsonen og har normalt skilte ved vejene, der angiver værelsesprisen . Gold Beach gæstehus ligger også omkring 1.000 - 1.200 baht / nat i højsæsonen og et par hundrede meter væk har Baan Sai Kao værelser med god værdi i området 1.500 - 1.800 baht / nat i højsæsonen.
 
Nærmere centrum af stranden " Island Lodge ", ligger " PingPong's House " og et par andre små steder ligger på gaden . Disse er tilgængelig via en sti ved ​Kacha Resort. Disse har en række budget-venlige værelser med loftsventilator eller AirCon med omkring 200 - 300 meters gåtur til stranden. Graham, ejer af Island lodge, var en af ​​de første udlændinge , der boede på øen og har derfor et væld af informationer og tip at tilbyde gæsterne. På samme måde er hr. 'Ping Pong' ejer af Ping Pong Guesthouse en af ​​de mest hjælpsomme mennesker, du møder på Koh Chang. En smule excentrisk, men en meget flink fyr, der kender øen som sin egen lomme .

Lidt længere sydpå har 'Sai Khao Inn', der er gemt ned ad en smal bane overfor BanPu Resort, også billige AC-bungalows og værelser op mod en bjergside med gummiplantage.

På trods af den åbenlyse atmosfære i mellemklassen, skal du ikke blive overrasket over at se backpackere hoppe af pick-up taxa`en på White Sand Beach. For nogle tilbage til basale hytter, gå til den nordlige spids af stranden nord for KC Grande Resort.

Man skal gå langs stranden , da der ikke er nogen umiddelbar adgang fra hovedvejen.

 

kc grande resort 768x288

 

 

Her kan du finde nogle billige steder at bo, " Bob Marley blaring " - en blød, aldrende hippy atmosfære , der ligner den på Lonely Beach 15 km mod syd. Overnatningssteder inkluderer 1 Mylamean , 1 Rock Sand Resort, 1 Star Beach og 1 Baan Na - alle disse steder har værelser og bungalows på bjergskråninger.

Disse små resorts omfavner alle bjergskråninger, og ved meget højvande finder du af  at du bliver våd , når du går til morgenmad . Men når du læner dig tilbage på denne tomme strandstrækning og ser verden langsomt gå forbi , er det trøstende at vide, at du ikke er mere end 5 minutters gang fra den nærmeste 7-elleven.
 
Det ser ud som om at stranden ender ved Rock Sand Resort. Men det gør det ikke. Gå rundt om restauranten ( ved lavvande ) ...eller igennem restauranten ( ved højvande), og du kommer til stranden på White Sand Beach Resort , 500 meter helt stille og perfekt sand med helt klart vand.

Det er sandsynligvis den bedste strandstrækning på øen.

For alle, der opholder sig her, ved den fjerneste, nordligste ende af stranden, er der adgang til stranden fra hovedvejen ned ad en utrolig stejlt vej , der fører ned fra hovedvejen på toppen af ​​bakken .

Og selvom du ikke bor på White Sand Beach Resort, er det værd at gå derop langs den dejlige strand forbi bungalows til den nordligste spids af stranden. Her finder du en lille strandbar . Lette måltider og billige øl serveres i et venligt lille skur ved havet. Det er en helt anden verden end et par minutters gang sydpå. Heldigvis går de fleste besøgende på White Sand Beach meget langt væk , når de er på ferie, så denne del af stranden forbliver et godt sted at komme væk fra det hele, selv på den travleste tid på året.

Den nordlige del af vejkanten er den bedst udbyggede med alle mulige steder at spise, drikke, sove og shoppe langs vejen . KC Coffeeshop har et valg af internetcaféer / kaffebarer i dette område, og " 15 Palms " er en populær strandrestaurant med temmelig gode og " turistpris " thailandske og vestlige madretter . Der er store behagelige sækkestole på stranden, og disse er altid totalt pakket, når live sportsbegivenheder vises.
 
thailand2013

The Big City

 
Lidt længere sydpå på stranden har Cookies Hotel velindrettede værelser og også en af ​​de mest populære strandpromenader " Sun & Soul ", der byder på mad og cocktails . Maden fungerer ret god, drikkevarer er ikke gode. Men det ændrer sig fra " run of the mill Thai & seafood restaurants " , der styrer denne del af stranden om aftenen . Det er ikke et godt område at være, hvis du sætter pris på god smag . Bedre mad ved stranden kan fås på den nærliggende restaurant " Sangtawan Resort " - eller " Beach Tango " begge ligger omkring 200 meter syd.

Ved siden af ​​Cookies er Sabuy Bar øens største strandbar med en musikpolitik, der involverer det filippinske house band , der spiller alt fra hard rock til diskotek til AOR til Bieber . Tidligt på dagen spiller bandet udendørs og bevæger sig derefter indendørs til en sen aften-underholdning . Derudover er der de natlige ildshows på stranden , som baren er berømt for - selvom disse ikke rigtig har ændret sig de sidste par år, så hvis du har set èt ildshow, har du set dem alle . Baren er forholdsvis dyr og er et populært sted at hente " freelance-ludere kl. 1 " 323 - hvoraf nogle er kvinder, hvoraf mange ikke er det, men håber at være det, når de har sparet nok penge til operationen.

Den mest luksuriøse indkvartering, der tilbydes i området, er i KC Grande Resort, hvor nye hotelblokke inkluderer værelser med havudsigt med private boblebad på balkonen og på mod hovedvejen en pool på taget med en fantastisk udsigt . Jeg er sikker på , at jacuzzierne er forbandede sexede , hvis du er på øverste etage , men måske lidt pinligt, hvis du er i stueetagen og håber på lidt sjov i bade-karret . I slutningen af ​​2017 åbnede deres helt nye strandvillaer. Disse er et fantastisk sted . Åbn glasdøren fra gulv til loft, og gå et par skridt ud på sandet. Hvis du vil have en luksusbungalow på en fantastisk strand, bliver du ikke bedre end dette på Koh Chang.

 

old skool768x288

 

Hvis det er for pænt eller pebret, har Kacha Resort i centrum af stranden et " indre anneks " samt værelser ved stranden og bungalows og er et populært 3-stjernet valg for familier. Stedet har også en stor pool . Den største ulempe er, at stranden ikke er fantastisk lige uden for feriestedet , og poolen ved stranden ikke er stor nok til at håndtere alle de gæster, der ønsker at bruge den.

I begyndelsen af ​​2016 åbnede et nyt hotel - 1 The Erawan Hotel - på vejen nær den nordlige ende af stranden. Dette tilbyder lyse, stilfulde værelser med havudsigt fra de øverste etager og en restaurant med glasvægge, der er ideel til folk, der ser på morgenmaden. Der er også en pool på taget. Dette er et andet godt valg for alle, der ønsker bedre værdi end mange badebyer tilbyder. Selvom det ikke er ideelt til " let sovende ", da der er støj fra gaden.

På stranden bemærker du måske mange kinesiske besøgende , der samler sig tæt på lille restaurant ved stranden nær poolområdet. Denne bygning blev brugt som stedet for en kinesisk tv-serie om rejser og madlavning . Der er et par fotos fra showet på væggene. Og flere billeder, der bruges som baggrund for selfies i nærheden . Programmet blev sendt i 2016 og var tilsyneladende meget populært, hvilket gjorde det til en af ​​hovedårsagerne til, at mange kinesiske turister besluttede at besøge øen.

 

Restauranter, butikker og barer på White Sand Beach

Andre seværdigheder på White Sand Beach er det populære " Oodies Place " , på ​​hovedvejen lige nord for Cookies , det er her du finder live musik og steaks og har været et populært turist-hangout i årevis . Men for " turist mad " skal du igen forvente at betale turistpriser. Mere end det tilsvarende måltid ville f.eks. kloste i en god Bangkok- eller Pattaya-restaurant. Men det er det værd for musikken . Husets band er fremragende, og musikere fra Bangkok og andre steder kommer også regelmæssigt til gæstesyn. Hvis du er en besøgende musiker eller sanger med noget talent og gerne vil optræde lidt " så sig det " . Du vil blive hilst velkommen.

Hvis du vil springe over den thailandske mad ved stranden og bare har brug for en tallerken med nogle kartofler ledsaget af en kold øl , så er Buffalo Bill's stedet hvor du skal gå hen . Buffalo Bill's har også en mekanisk tyr, som kunderne kan ride, mens de venter på, at deres mad skal ankomme - jeg tror at det er bedst at ride på den, før du spiser . Jeg tror at den lille smiley herefter fortæller hvad jeg mener kaster op  .

Hvad angår spisning på White Sand Beach , finder du i dag ikke god mad på stranden . Restaurant-ejerne har for længst regnet ud , at de ikke behøver at gøre en indsats for at udfylde bordene . For placeringen - at spise på stranden under stjernerne får gæsterne til at komme i større stil.

*1)  Hvis du vil have god thailandsk mad i en ren gade-restaurant i stedet for at betale en formue for at spise på stranden, skal du kigge på en af ​​de to restauranter, " Nong Beua " og " Boogie Chicken ", der ligger overfor 1 Banpu Resort.

For fisk og skaldyr, så besøg " Iyara Seafood " , der åbnede deres anden placering på gaden ved på Kacha Resort. De har serveret god fisk og skaldyr i omkring 20 år på deres oprindelige placering i Klong Prao.

The lokal768x288

*1) Førstnævnte har et godt udvalg af skaldyr om aftenen til fornuftige priser, og sidstnævnte er bedst til grillkylling og ellers noget god thailandsk mad . Dette er også et af de steder du også vil se thailændere spise i . De laver begge steder også noget europæisk mad til dem , der kan lide at rejse halvvejs rundt om jorden , men som synes at udenlandsk mad er lidt risikabelt og derfor foretrækker noget, " hvad som helst der er lavet i friture "  og serveret med kogte grøntsager.

På gaden - cirka ved midten af stranden , lige overfor Mac Resort, ligger fremragende " Taste of India ", som god for dem der elsker indisk mad . Det skulle være et rigtig godt sted .
 
Alle strand-restauranterne tilbyder billige cocktails , som ikke overraskende ofte smager som " billige cocktails " , dvs. en masse billigt alkohol og smagsstoffer snarere end ægte juice eller frugt . For en billig , men meget bedre solnedgang , prøv " Tapas Bar " ved siden af 1 ​​Tantawan Bungalows som er det bedste sted , du finder på stranden . Bare en lille træ-bar med farverige stole i skyggen af ​​et par store træer.

Andre nyttige , mere end interessante butikker og tjenester i nærheden - er " Advise butikken " til pasfotos, hukommelseskort eller en ny telefon , eller et nyt kamera til erstatning for det, der måske faldt i havet under en beruset aften . Der er også filialer til flere thailandske banker - Bank of Ayudya , Bangkok Bank og Thanachart Bank . ( Et par stykker giver turister mulighed for at åbne en bankkonti - ret let . Brug bare et pas og 1.000 baht , 15 minutter senere er du ude af døren med en bankbog og et hævekort , du kan bruge overalt i Thailand eller i andre lande . Det er dog en god hjælp hvis du har en thailander , der kan stå inde for dig . Meget praktisk , hvis du opholder dig i lang tid i  landet eller rejser i hele Thailand og har brug for at holde dine kontanter sikre , men nemme at få adgang til. )

Der er også et par valuta-vekslinger i dette område med lidt bedre kurser , end dem du får i bankerne money .

Det faktum , at hvert hotel / bungalow-resort har en restaurant og bar på stranden , betyder næsten altid at om aftenen er gadebutikkerne langs hovedvejen ret øde indtil efter at alle har spist . Selvom du finder de billige madsteder , der dukker op sent på eftermiddagen langs den 100 meter lange vej lige nord for Kacha Resort, så har de altid travlt med besøgende , der er ivrige efter at prøve noget underligt og dog til tider vidunderligt kød på pinde. Måske værd at kigge på når du går fra stranden , der er mange valgmuligheder.

Gå efter frisklavede retter - ikke dem, der har har hængt i eftermiddagssolen i et par timer . Maden er OK , men ikke på niveau med den streetfood , som du finder i landsbyen Klong Prao eller Kai Bae - som henvender sig mere til hotellets personale og lokale beboere.

 

white sand beach shopping

 

Shopping på White Sand Beach

Der er et par souvenir butikker, men i det store og hele er det samme som sælges hvor som helst i Thailand , og der er meget lidt du ikke kender i forvejen - hvis du før er kommet i Thailand , så kig kun her hvis du har tid i overskud . Alle butikker har tendens til at sælge de samme ting , så hvis du ser en t-shirt med en elefant på , som du kan lide , skal du kontrollere priserne i et par butikker . Husk at prutte om prisen . Der er intet som du vil have i dit eget hjem eller faktisk bærer derhjemme .

Den gode nyhed er, at der er èt sted , der er værd at besøge , hvis du vil have en mere unik souvenir ,  Peace Moon , der sælger håndlavede lædervarer - alt fra små armbånd til tegnebøger, bælter og tasker. Beliggende på gaden , lige syd for Kacha Resort og støder op til Thanachart Bank - se efter den lyse orange facade med gammel motorcykel og cykel udenfor på fortovet .

Hvis du har brug for en ordentlig massage eller spa-oplevelse , så gemt væk i den store grimme bygning overfor Mac Resort, finder du Bua Spa . Sandsynligvis det bedste sted for en god massage på White Sand Beach - ifølge et par mennesker, jeg kender, og som er erfarne på den slags. Stedet ligger på øverste etage i bygningen, og priserne er rimelige.

En hurtig omtale af apoteker - de hjælper dig langt mere , end du kan forestille dig . Der er mange af dem , især på White Sand Beach .

Det er en meget rentabel forretning at være i . Noget der koster 30 baht i Bangkok , koster nemt 100 baht eller mere her . Generiske lægemidler er meget billige i Thailand , men medmindre du allerede har en idé om , hvor meget du skal betale , vil du blive opkrævet dobbelt eller tredoblet den reelle pris . Men hold dig ikke tilbage hvis du har brug for at tale med et apotek.

 

Hoteller på den nordlige halvdel af White Sand Beach .

Vi viser lige billeder af hotellerne her og lidt tekst . Men brug søgesiderne på nettet når du skal igang med at et booke hotel . Numrene under billederne henviser til de samme numre i teksten herover .

Disse resorts og bungalows ligger i den nordlige og centrale del af stranden . Alle kan bookes på Booking.com . Den viste pris er en typisk højsæson pr. Nat. Det kan meget vel variere og du skal nok forvente , at de bliver højere i weekenderne og i højsæsonen.

 

1  cookie Resort

1

  Cookie Resort

Cookies Hotel ligger på stranden White Sand på Koh Chang 5 km fra færgehavnen. Trat Lufthavn ligger 30 km fra ejendommen. Hotellet tilbyder udendørs swimmingpool og gratis WiFi.

Alle værelserne har aircondition, fladskærms-tv med kabelkanaler, køleskab, værdiboks, balkon samt gratis kaffe og te . De har eget badeværelse med bruser.

Der er døgnåben reception. Der er også gratis privat parkering. I udflugtsskranken kan gæsterne arrangere udflugter til forskellige seværdigheder. Gæsterne kan slappe af med beroligende massagebehandlinger.

 

2. KC Grande

1

KC Grande

KC Grande Resort & Spa ligger få skridt fra Haad Sai Khaos hvide sand og tilbyder 4-stjernet indkvartering med fladskærms-tv og gratis wi-fi. Der er fitnesscenter, pool og 5 spisesteder.

KC Grande Resort ligger cirka 2 timer med bil og færge fra Trat Lufthavn. Der afgår færger fra molerne Centre Point, Kromaluang Chumporn og Ao Thammachat.

De rummelige værelser på KC Grande har træmøbler og egen terrasse med udsigt til havet eller den tropiske have. De har kabel-tv, værdiboks og køleskab.

Du kan slappe af i det store udendørs spabad eller med massage og sauna i spaen. Der er mulighed for aktiviteter såsom kano-sejlads, snorkling og beachvolley. Der tilbydes også lufthavnstransport og biludlejning.

The Beach Restaurant serverer et udvalg af thailandske og europæiske retter tilberedt med frisk fisk og skaldyr. Du kan nyde cocktails og levende musik på KC Pub og Gusto Restaurant der ligger ud til stranden.

 

3  Kacha Resort

1

Kacha Resort

Koh Chang Kacha Resort ligger på øen Koh Chang. Der er 2 udendørs pools, 2 restauranter samt strand- og poolbar. Der er også gratis parkering og gratis WiFi i lobbyen.

Samtlige værelser på Kacha Resort har egen terrasse med haveudsigt, kabel-tv, minibar og værdiboks.

Få en massage på spaen Majesty, spil fodbold på stranden eller træn i fitnessrummet. De fritidsaktiviteterne omfatter jungleture, udflugter på elefantryg og dykning. Yderligere faciliteter omfatter en udflugtsskranke.

Restauranten Kacha serverer dagligt en morgenmad fra kl. 07.00-10.00 og italienske retter til middag. Man kan også bestille vegetariske retter.

Koh Chang Kacha Resort ligger 15 minutter fra Koh Chang-molen i bil. Gæsterne kan flyve fra Bangkok til Trat på 55 minutter og derefter sejle til molen på Koh Chang på 40 minutter .

 

4  mac resort koh chang

 1

Mac Resort

Hotel Mac Resort ligger få skridt fra den hvide sandstrand i Koh Chang og har udendørs swimmingpool og gratis trådløs internetadgang på de fælles områder. Restaurant Mac ligger ved stranden og friske fiske- og skaldyrsretter, thailandske retter og andre internationale lækkerier.

Hotelværelserne har aircondition, fladskærms-tv og minibar. Nogle af værelserne har desuden dvd-afspiller eller direkte adgang til swimmingpoolen. På de private badeværelser er der enten varmtvandsbruser eller spabadS.

Hotel Mac Resort ligger 7 km fra Thammachart mole. Det ligger halvanden times kørsel fra Trat Lufthavn. Der er gratis parkering.

Gæsterne kan gå snorkle i havet eller arrangere en dagsudflugt i udflugtsskranken. Hotellet kan også tilbyde tøjvask og hæveautomat.

 

5  Sea View

1

Sea View

Sea View Koh Chang er beliggende langs stranden med udsigt over 4 øer, kun 10 minutter med kajak fra Koh Man Nai. Hotellet tilbyder udendørs swimmingpool samt værelser med gratis wi-fi. Der tilbydes desuden gratis shuttletransport og gratis privat parkering.

Hotellet ligger 25 minutters kørsel fra færgemolen og 1 times kørsel fra Trat Lufthavn.

De rummelige og smagfuldt indrettede værelser har aircondition, fladskærms-tv, værdiboks, køleskab og minibar. Der er også balkon med havudsigt og eget badeværelse med bruser, hårtørrer og badekåbe.

Personalet i den døgnåbne reception hjælper gerne gæsterne med diverse forespørgsler. Tøjvask tilbydes mod tillægsgebyr. Gæsterne kan også forkæle sig selv med en massagebehandling i spaen, og personalet i udflugtsskranken hjælper gerne med oplysninger om dagsture og lokale attraktioner.

Restaurant Lighthouse serverer et udvalg af internationale retter og traditionelle thailandske specialiteter. Man kan nyde grillede fiske- og skaldyrsretter, pizzaer og et bredt udvalg af internationale, italienske og thailandske retter i strandrestauranten Sunset. Der serveres drinks i baren.

 

6  Sabay Bar

1

Sabay Bar

Det BEDSTE underholdningssted på White Sand Beach , Koh Chang. Åben hver dag fra kl. 18.00 til 02.00

Fire Show - Live musik - Full Moon Party .

Jeg kunne ikke finde ud af om der var mulighed for overnatning her - men ellers må man nøjes med at besøge stedet .

 

7  Koh Chang Lagoon

1

Koh Chang Lagoon

Koh Chang Lagoon ligger på White Sand Beach, 20 minutters kørsel fra molen Ao Sapparot og stranden Klong Prao. Der tilbydes gratis wi-fi, gratis parkering samt værelser med aircondition og egen balkon.

Resortet der ligger i et tropisk landskab, har værelser og bungalows med moderne interiør. De har alle kabel-tv, minibar samt eget badeværelse med bruser.

Gæster kan forkæle sig selv med en afslappende kropsmassage eller tage på en snorkeludflugt. Resortet har døgnåben reception hvor der tilbydes biludlejning og billetreservationsservice. Personalet i udflugtsskranken hjælper gerne med rejsearrangementer.

Lagoon Restaurant har åbent hele dagen og serverer thailandske og internationale retter samt fisk og skaldyr. I caféen kan man få lettere anretninger og forfriskende drikkevarer.

Koh Chang Lagoon ligger 20 minutters kørsel fra stranden Kai Bae og 45 minutters kørsel fra molen Ao Thammachat.

 

8  Bambo Resort

1

Bamboo Resort

Overnatningsstedet har en restaurant, en udendørs pool og en bar/lounge. Foruden gratis Wi-Fi på fællesarealer tilbydes gæster gratis selvstændig parkering.

Andre faciliteter inkluderer en børnepool, concierge-tjenester og vaskeservice. Alle 33 værelser har gratis Wi-Fi, balkoner og fladskærms-tv med kabelkanaler. Gæster kan desuden nyde godt af faciliteter såsom køleskabe, minibarer og gratis mineralvand.

 

9 Apple resort

1

Apple Resort

Overnatter du ved Apple Beachfront Resort, som ligger på stranden i Ko Chang, er du kun få skridt fra White Sand Strand og Mu Ko Chang Nationalpark. Dette hotel ved stranden ligger 4,8 km fra Klong Prao Strand og 12,8 km fra Den Ensomme Strand. Føl dig hjemme i et af de 50 aircondition-afkølede værelser, der indeholder køleskab og LCD-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og der tilbydes kabelprogrammer som underholdning. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer gratis mineralvand på flaske og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

 

10  maylamean bungalow koh chang

1

Mylamean

Vælger du at bo på Maylamean, får du en billig og solid bungalow, der ligger højt over en fænomenal sandstrækning , der forbliver stille efter mørkets frembrud.

( det er ikke mange flere oplysninger vi har kunnet finde om dette sted ) 

 

11  Rock Sand Resort

1

Rock Sand Resort

Rock Sand Resort ligger 2,7 km fra Lonely Beach . Der tilbydes indkvartering med restaurant, gratis privat parkering , bar og terrasse . Der tilbydes gratis WiFi , og monumentet Yuttanavi Memorial Monument på Ko Chang ligger 15 km derfra .

Værelserne på hotellet har balkon. Værelserne på Rock Sand Resort har eget badeværelse og havudsigt.

Gæsterne på overnatningsstedet kan nyde à la carte-morgenmad .

Den nærmeste lufthavn er Trat Lufthavn, 19 km fra Rock sand Resort.

 

12  Star beach

 

1 Star Beach

Beliggende på White Sand Beach , den smukkeste strand på Koh Chang . Med et fantastisk blåt hav som forhave og ren jungle , der dækker bagsiden af ​​stedet . Her bor Charlie , vores abe-ven , der regelmæssigt besøger os.

Ifølge vores kunder og lokale er vores restaurant en af ​​de bedste på øen. Vi er virkelig stolte af det, og vi lægger en stor indsats i at opretholde vores høje kvalitetsstandarder.

Vi tilbyder thailandsk mad samt noget vestlig mad til rimelige priser. Og selvfølgelig frisk fisk og skaldyr og frugt. Vores bar giver dig også friske fruitshakes, smukke cocktails, der er en perfekt kombination med dine fødder i sandet og ser den fantastiske solnedgang. Der er naturligvis også en række lokale og udenlandske drinks.

Priserne på vores bungalows er en brøkdel af den værdi, du får. Du vil indse, at når du vågner op i en dejlig seng ( ved at vide, at dette ikke er almindeligt i Thailand, ikke engang i højklasses resorts ) ser på havet, hører dets bølger… .. De er alle udstyret med et privat badeværelse og en balkon hvorfra du kan se havet.

Ligesom de fleste af vores kunder, der kommer tilbage hvert år, hvis det er i et par dage eller endda et par måneder, får du en fornemmelse af, at du er hjemme langt væk hjemmefra. Du forlader aldrig dette sted, det forbliver i dit hjerte for evigt ..

Så hvis du er klar til en lille himmel på jorden, er du mere end velkommen til at komme og nyde lidt kvalitetstid her.

 

13  Baan Na

1

Baan Na

Ban Na Bungalows ....White Sand Beach finder du på Ø`en Ko Chang i forlystelsesområdet og på stranden . Mu Ko Chang Nationalpark er en af de populære seværdigheder i området . Stedets natur kan opleves med et besøg til White Sand Strand og Klong Prao Strand . Gå endelig ikke glip af udendørsoplevelser som økoture og vandre-/cykelruter.

 

14  The Erawan Hotel

1

Cookies Hotel

Erawan Koh Chang ligger i Ko Chang blot 50 m fra White Sand Beach og byder på udendørs helårspool, barområde samt gratis wi-fi.

Samtlige værelser på Erawan Koh Chang er udstyret med aircondition, fladskærms-tv, kedel, badekåber, tøfler og hårtørrer.

Gæsterne kan slappe af i resortets fælles lounge efter en dejlig dag i solen.

Erawan Koh Chang er beliggende blot 2,6 km fra Khlong Son-templet og 3,7 km fra Khlong Son Beach samt 19 km fra Trat Lufthavn.

 

15  Banpu Resort

1

Banpu Resort

Banpu Koh Chang Resort ligger ud til sin egen strand langs den hvide sandstrand på Koh Chang. På selve feriestedet findes desuden en udendørs swimmingpool med tilhørende poolbar, hvorfra der er udsigt over havet. Der tilbydes charmerende værelser med træpaneler og egen balkon.

Værelserne, der er omgivet af tropisk vegetation, har trægulv og opholdsområde. Der er aircondition, tv, værdiboks samt faciliteter til at lave te og kaffe.

Gæsterne kan slappe af med massage eller tage på snorklingture arrangeret ved udflugtsskranken. Mod et tillængsgebyr kan personalet desuden arrangere lufthavnstransport og tøjvask.

Der er udsigt over de tropiske omgivelser fra den afslappede restaurant, hvor thailandske og internationale retter samt friske fiske- og skaldyrsretter kan nydes under åben himmel.

Der tilbydes gratis parkering på Resort Banpu Koh Chang, der ligger 15 minutter med bil fra molen på Koh Chang. Fra molen er der 45 minutter med færge til Aw Thammachart-molen på fastlandet. Trat Lufthavn ligger 45 minutter derfra med bil og færge.

 

16  Tantawan resort

1 ​​

Tantawan Bungalows

Tantawan Resort Koh Chang har en restaurant og tilbyder hyggelige bungalows og en privat strand. En række aktiviteter kan nydes på stedet eller i omgivelserne, herunder fiskeri, snorkling og kano-sejlads. Ejendommen ligger 15,1 km fra Koh Chang National Park, 17,4 km fra Kai Bae Beach og 25,1 km fra White Sand Beach. Gæster, der kommer her , nyder gratis privat parkering på stedet . Hver bungalow har balkon med havudsigt, aircondition, køleskab og opholdsområde. Der er eget badeværelse med bruser, hårtørrer og gratis toiletartikler. Andre faciliteter på ejendommen inkluderer en udflugtsskranke og valutaveksling. Lufthavnstransport og tøjvask kan arrangeres efter anmodning.

cirkler2

 

overskrift Bang Bao Beach

Bang Bao Beach Koh Chang

 

6Bang Bao Bay er en godt beskyttet bugt i den sydvestlige ende af Koh Chang. Den maleriske fiskerby Baan Bang Bao er bygget på stave langt ud i bugten og er blevet en ganske populær attraktion. Mange fiskerestauranter tilbyder et rigt udvalg af frisk fisk og skaldyr, og små butikker sælger souvenirs eller forfriskninger.

Bang Bao Bay er for nylig blevet et feriested og rekreativt område med bungalows bygget på udvalgte naturskønne steder. Stranden ved Bang Bao har klart vand med klipper og koraller ud for bredden. Et godt sted at fiske, snorkle og svømme.

 

cirkler2

 

overskrift Lonely Beach Lonely Beach Koh Chang

 

7Lokalt kendt på thailandsk som " Had Tha Nam " , var denne èn kilometer lange strækning syd for Kai Bae Beach engang en øde og afsondret sandstrand kendt blandt backpackere som " Lonely Beach " . Navnet har bidt sig fast , og stranden er nu udelukkende kendt som " Lonely Beach " . Normalt det sidste stop for den delte " songtaew " ( Grisebil ) . Lonely Beach svarer til andre strande på Koh Chang , da den har tendens til at være på den stenede side i den sydlige ende . Det bedste sted at svømme og blive involveret i en række strandaktiviteter ligger i den nordlige del af dette område . Selvom det ikke engang var så " ensomt " som det engang var, tilbyder Lonely Beach i dag stadig et billigt og fredeligt tilflugtssted , der er perfekt til dem , der har et stramt budget og ønsker at undgå det almindelige publikum.

cirkler2

 

overskrift Klong Koi Beach

Klong Koi Beach

 

8Slap af på Kong Koi Beach med en fantastisk tropisk kulisse og roligt vand. Dette afsondrede paradis har " afslapning skrevet over alt " og har små små restauranter langs stranden . Stranden er med strandstole og liggestole . Nyd en massage lige ved vandet . En rolig landsby og tropiske palmer med masser af skygge omgiver dette rolige kystnære sted .

 

cirkler2

 

overskrift Koh wai Beach

Koh Wai Beach

 

9Ikke langt fra Koh Chang ligger denne lille Ø . Vi kan her præsentere dig for den mest spektakulære unikke safirblå koral strand , som du aldrig vil finde andre steder end lige her ved Koh Wai Beach . Den private strand på Ø`en KOH WAI er visuelt omfavnet af flere naboø`er som Koh Mak , Koh Rang , Koh Lao Ya  som du kan nå på få minutter med speedbåd . Her er der snorkelmuligheder og mulighed for at opleve den forbløffende safirblå koral og mange farverige fisk , der glitrer i sollyset og skinner gennem det klareste vand , som du nogensinde har set . Du kan også leje kajak for at om øen . Du finder KOH WAI BEACH kun 20 minutters sejlads fra Koh Chang og der er fine overnatningsmuligheder derovre . 

 

cirkler2

 

overskrift Chai Chet Beach

chai chet beach in koh chang

 

10Chai Chet Beach er en lang strand med to navne ? eller hvad ? .  De nordligste par kilometer af stranden er kendt som Chai Chet , og den sydlige halvdel er kendt som Klong Prao Beach. Det er ikke så forvirrende når først du har set stranden .

Chai Chet er et smukt sted , og det er et godt sted at bo , hvis du vil have et rimeligt udvalg af faciliteter samt muligheden for hurtigt at flygte fra turistmængderne . Der er en lille landsby oppe på ved vejen, som har flere mini-markeder , en bank og to apoteker samt det sædvanlige udvalg af gavebutikker , skræddere og lignende , samt nogle gode spisesteder . Så når du går op ad bakken ud af Chai Chet mod White Sand Beach , finder du en klynge af ølbarer , der er langt væk nok til at du bare kan ignorere dem , men dog tæt nok til at gå der til, hvis du ønsker det.

 

cirkler2

 

 

overskrift Chai Chet Beach

chai chet beach in koh chang

10Klong Plu-vandfaldet på Koh Changs vestkyst er et populært sted at tilbringe en morgen eller eftermiddag . Det er skiltet fra hovedvejen og let tilgængeligt. Fra indgangen, hvor udenlandske voksne betaler 200 baht og børn 100 baht, er det en 600 meter gåtur langs en skyggefuld flodbred .

I starten af ​​turen ser du også et lille besøgscenter, der huser en samling plakater og informationstavler, der fremhæver det bedste fra Koh Chang. For eksempel er dette skiltet til Kai Bae-stranden. Bemærk den smukke strækning af hvidt sand med bølgende bjerge i det fjerne.

 

 

cirkler2

 

 

overskrift Chai Chet Beach

chai chet beach in koh chang

10Ban Kwan Chang elefantlejr ligger inde i den dybe regnskov nær Klong Son i den nordvestlige del af øen Koh Chang . Det er værd at tage den ekstra halve time eller deromkring, det tager at nå lejren fra resorts ved Klong Prao - taxaindsamling og retur tilbydes gratis - og turen ind i regnskoven fra Klong Son er meget naturskøn.

Ban Kwan Chang-lejren blev oprettet for at give truede elefanter fra fastlandet Thailand et fristed , da mange arbejdende elefanter blev fordrevet på grund af tab af deres naturlige habitat og tab af deres beskæftigelse som arbejdende elefanter. Lejren er støttet af Asian Elephant Foundation , der bestræber sig på at opretholde den asiatiske elefantpopulation , der er faldet alarmerende på fastlandet Thailand i de senere år . Der er omkring 8 elefanter i lejren , nogle af dem udførte dyr, inden de ankom til Koh Chang , de andre var arbejdsdyr . Jintara ( født 1983 ), en hun-elefant , der nu lever her i Ban Kwan Chang , er kunstner, og du kan se denne elefants kunstværker her .

 

Tag på elefant trek . 

Du vil blive guidet til en platform, og derefter træder du ind i det polstrede sæde , der er sikkert fastspændt på elefantens ryg . 2 voksne kan sidde sikkert og komfortabelt her . Din mahout ( elefantholder ) fører elefanten gennem junglestierne . Nogle gange vil han sidde på elefantens hals . Andre gange går han muligvis foran elefanten . Dette giver dig en chance for at sidde på elefantens hals , hvis du ønsker det. Du kan give dit kamera til mahout , og han er alt for glad for at tage billeder til dig . Du vil se , hvordan elefanterne nyder denne trek , fordi de har adgang til mad fra det rigelige løv langs stierne . Hvis du tager 2-timers trek , vil du se , hvor meget elefanterne nyder at tage et bad i det kølige vand på den anden trek . Du vil nyde det lige så meget som dyrene gør !

 

1 times elefantvandring inkluderer:

 

Overførsel til og fra din bolig

45 minutters elefant trekKoh Chang Elephant Trek med Ban Kwan Chang

Fotomuligheder

Gratis sodavand eller te eller kaffe .

 

2 timers elefantvandring inkluderer:

 

Overførsel til og fra din bolig

45 minutters elefant trek

Se elefanter fodre og udføre med fotomuligheder

Yderligere 30 minutters elefantvandring med badning, så dyrene og du kan køle af

Gratis sodavand eller te eller kaffe

Souvenirs og flere forfriskninger kan købes i butikken i lejren.

 

 

thinking

Vi er som udgangspunkt imod steder hvor elefanter ikke behandles godt og det er op til dig selv at vurdere hvordan elefanterne har det her . Vi har tidligere besøgt steder med elefanter og vi de senere r besøgt steder hvor elefanterne har det godt .

 

Herunder kan de se et filmklip fra et af disse steder :

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

 

 

cirkler2

 

 

overskrift Chai Chet Beach

chai chet beach in koh chang

 

10Dette er en meget lille ø nær Koh Mak . Det tager cirka 3 timer at komme dertil . Det der på Koh Kham tiltaler turisterne mest er den smukke natur.

En lille ø nær Ko Mak ca. 3 timer fra Laem Ngop . Hvad der tiltrækker besøgende til Ko Kham er dens naturskønne naturlige omgivelser, skyggefulde og rolige atmosfære , sandstrand og krystalklart vand . Der er koraller på den østlige del af øen , som er ideel til dykning . Indkvartering er tilgængelig .

 

 

cirkler2

 

 

overskrift Chai Chet Beach

chai chet beach in koh chang

10Koh Wai ligger syd for Ko Chang nær Ko Lao Ya , cirka 2.30 time fra Laem Ngop . Ø`en har naturskønne strande såvel som store og komplette koralrev , der er ideelle til snorkling . Bugten nord for øen huser koralrev i perfekt tilstand , mens det vestlige område af Ao Yai giver hjem til for det meste hårde koraller og skællende gigantiske muslinger . Indkvartering er tilgængelig. 

 

 

cirkler2

 

 

overskrift Chai Chet Beach

chai chet beach in koh chang

 

 

10En af de aktiviteter, du bør foretage dig på Koh Chang, er at besøge et vandfald . Khlong Nonsi Waterfall er en god mulighed , fordi det er gratis og et af ​​de "mindre populære" på øen . Det ligger på den østlige del af øen og giver dig en sjov udflugt.

For at komme dertil skal du passere færgehavnene på Rural Road , hvis du kommer fra White Sand Beach . På højre side af vejen skal du kigge efter et stort åbent felt , hvor kontorerne i Koh Chang District er . Der vil være et skilt , der leder dig til vandfaldet . Følg vejen i ca. 1 km , så kommer du ud til en blindgyde . Til venstre ser du nogle tegn på vandfaldet . Følg den skjulte sti et par trin for at komme til vandfaldet.

Der er ikke butikker , hverken folk, der sælger mad og drikke, så det er bedst , at du er forberedt , hvis du planlægger at blive et stykke tid. Du vil nyde privatlivets fred og være omgivet af naturen.

 

 

cirkler2

 

 

overskrift Chai Chet Beach

chai chet beach in koh chang

 

10Dette skulle være en god nyhed for Koh Chang !

Koh Changs første vandland ( og flydende restaurant ) " slog dørene op " lørdag den 1. februar 2020 .

Vandlandet ligger i landsbyen Klong Son ved siden af ​​Aiyapura Hotel , kun 5 minutter fra White Sand Beach og færgen .

Vandlandet ligger midt i en stor sø , hvor besøgende kan leje flåder for dagen , bestille mad på båden ( Thai grill , snacks , drinks osv. ) Og tilbringe dagen med at have det sjovt eller slappe af . Der er også et mindre vandland for små børn .

Denne nye aktivitet er for alle grupper af unge , børn , familier , voksne osv. med alt, hvad der er nødvendigt for at tilbringe en god tid på Koh Chang !

Det vil også interessere thailandske turister , der er mange på Koh Chang . Stedet har meget overkommelige priser : 200 THB for et dagligt kort i parken eller 1000 THB for at leje en tømmerflåde til max. 7 personer ( dagspas inkluderet ) .

Dette nye tilbud imødekommer et behov i Koh Chang, som stadig mangler turistiske familieaktiviteter . Så dette er gode nyheder for øen.

 

cirkler2

 

 

overskrift Chai Chet Beach

chai chet beach in koh chang

 

10Wat Salak Phet er det mest berømte og mest farverige buddhistiske tempel på øen Koh Chang . Forbundet med hans udseende i Salak Phet landsby for at besøge Koh Chang King Rama V for mere end 100 år siden, Wat Salak Phet historiske og kulturelle vartegn på øen.

I modsætning til andre buddhistiske templer i Thailand er sammensætningen og arkitekturen af ​​Wat Salakphet markant anderledes og præsenterer kun en enkelt ubosot ( hovedhal ) og et lille museum.

Pænt tempel omgivet af omkredsen af ​​et lavt hegn af Naga mytologiske slanger står majestætisk i centrum af landsbyen Salak Phet i den sydøstlige del af Koh Chang . Med kun en ubosot ( bot - hovedbygningen , hvor al den vigtige buddhistiske ceremoni foregår ) kan templet tilbyde besøgende en tur ind i verdenen af ​​mytologiske væsner Sydøstasien og besøge et lille museum , der står ved siden af ​​templet .

Indgangen til templet er beskyttet af en kæmpe mytisk fugl : Tanthima med kroppen af ​​Garuda guddom og med vinger og Sintu Puksee - skabelse med udseendet af en blanding af fugle og fisk . Til venstre er en statue nord for himlenes Gud - Thao-Wayt-Su-Wan - der repræsenterer en skabning med karakteristika for elefanten Wat Salak Phet Temple - Koh Chang-templer og helligdomme og fugle. Denne Gud giver beskyttelse mod onde ånder og bringer held og lykke til mennesker. Går du rundt i hovedbygningerne i templet finder du mange andre farverige figurer Buddhistisk mytologi , herunder Kunchorn Waree ( guddommen med elefantens krop, fisk og fuglevinger ) , idet han var Mungkornvihok ( drage-fugle-okse ) havde stor magt og kunne flyve gennem himlen, guddom Asura Mayura ( halvt menneske, halv påfugl ) , gud Vishnu i sin 11. reinkarnation svarende til havfruen og mange andre farverige væsner.

 

 

cirkler2

 

 

overskrift Chai Chet Beach

chai chet beach in koh chang

 

10Ud af kun 5 sorte sandstrande over hele verden er en af ​​dem her i Trat , Thailand. En " Trat rejseguide " afslører 'The Black Sand Beach' i Lam Ngop , hvilket er usædvanligt , men alligevel gør dette usædvanlige udseende det til et tydeligt sted som ikke må blive blive glemt . Som en del af det nationale bevarede skov Lam Mahkam-område er stranden uundgåeligt hjemsted for forskellige truede dyre-arter, der lever i harmoni i skyggen af ​​mangrovetræer .chai chet beach in koh chang

Det antages, at det sorte sand er i stand til at helbrede sygdomme , smerter og til skønhedsbehandling . Det berømte sorte sand fører til Black Sand Spa , som er den eneste af sin art midt i mangroveskoven . Produktiv og rig på naturressourcer , der bragte en konstruktion af en kilometer lang natursti bygget på træbroen , der strækker sig ind i mangroveskoven . Det underlige træk ved Black Sand Beach tiltrækker alle sine gæster til at komme - gå en tur , blive forbløffet og få det perfekte foto som en af ​​de ting , man kan besøge i Trat under dit ophold.

 

cirkler2

 

 

overskrift Chai Chet Beach

chai chet beach in koh chang

Så er det din tur  1 !!

 

10Hvis du vil se eksotiske dyr på Koh Chang , har du ikke mange så valg . Der er elefanterne , der er i de forskellige elefantlejre , fuglene , de små firben , aberne og slangerne . Men ligesom de alle er vilde , undtagen elefanterne , skal du søge efter dem .chai chet beach in koh chang

Baan Chivit er det eneste sted på Koh Chang , der viser krokodiller og slanger . Nogle af jer kan ikke lide at se vilde dyr i fangenskab , men som i en zoologisk have er disse dyr beskyttet mod krybskytteri , hvilket er ulovligt og derudover fodres de godt , og ejerne tager sig af dem .

Baan Chivit ligger i Klong Prao lige før Klong Plu-vandfaldet . Hvis du køber billetterne fra et rejsekontor , arrangerer de transporten og kommer for at hente dig . Ellers kan du tage en taxa.

De har 4 shows pr. Dage i løbet af ugen og 6 i weekenden. Du kan se krokodilleshowet og / eller slangeshowet.

 

 

cirkler2

 

 

overskrift Chai Chet Beach

chai chet beach in koh chang

ATV Monster Adventure er det sted på Koh Chang , hvor du skal hen , hvis du vil nyde en 60 eller 90 minutters tur i junglen .
Stedet er placeret i Klong Prao , bag Baan Chang Thai elefantlejr , på vejen til Klong Prao School , og det styres af Nara , en quad stunt rytter og en motorsportsentusiast .
 
De har forskellige typer ture , fra 60 til 90 minutter på forskellige tidspunkter af dagen og junglesolnedgangen med tilbagevenden i mørket . Under turen kan du stoppe for at svømme i floden , og hvis du er heldig , svømmer du med elefanter.
De bruger 350cc og 700cc quads med 2 sæder . Du kan køre alene eller tage en passager med dig .
De har deres egen bane , hvis du ikke vil udforske junglen . Det er også et godt sted at øve, inden du starter noget mere seriøst.
Jungle-turen er den mest interessante , især hvis det har regnet før . Der er små tekniske dele , men intet for svært, og du vil have det sjovt.

Som du kan gætte det ud fra navnet , slutter Sunset-turen i mørke efter solnedgang . Du vil nyde den smukke farverige himmel fra bjergene over junglen . Du kommer tilbage til lejren med lyset tændt .
 
 
 
cirkler2
 

 

Koh Kood ligger her i TRAT-provinsen ogs og derfor laver vi et lille extra afsnit om denne Ø .  

 

Så nåede vi til Koh Kood på vores tur rundt med oplevelsesmuligheder og hvad ved vi om dette sted ? . Tja , denne Ø er den sydligste i rækken af Ø`er i Koh Changs Maritime National Park . Det er samtidig Thailand`s fjerdestørste Ø . Der bor kun cirka 5000 mennesker på Ø`en - stedet er oplagt til en god ferie , med ren afslapning på de næsten uberørte hvide strande med høje palmer . Koh Kood er et rigtig papadis som ingen rigtig har " opdaget " endnu .

Tag en tur ned langs vestkysten og se de vidunderlige , hvide strande med pulversand og krystalklart vand . Man får næsten en oplevelse at man er " Robinson Crusoe " når man står her på dette sted . Vandet her kan kun indbyde til snorkling og dykning og nyde et perfekt undervandsliv . Strandene ligger også her på ø`ens vestside - ligesom de også gør på Koh Chang . Langs kysten er der små fiskersamfund , men ikke egentlige byer . Koh Kood er også et perfekt sted til en familieferie med børn .  

Glem ikke de smukke vandfald

Ø`en består hovedsageligt af jungle , men er en smuk Ø . I junglen finder du et par smukke vandfald , og det mest berømte er vandfaldet " Klong Cao " ,  som ligger få kilometer fra Klon Cao Beach . Man kan ikke køre helt op til vandfaldet , men skal gå de sidste 300-400 meter til fods . Det er også nemt i tørke-perioden , men kan være lidt mere udfordrende i regntiden . Du vil så til gengæld blive rigeligt belønnet i regntiden , da vandfaldet er smukkest i denne periode .

Midt på Ø`en finder du kokos- og gummiplantager . Du finder også her en lokal skole samt et par mindre fiskerlandsbyer . Når du er på Ø`en bør du også besøge fiskesamfundet i Ao Salad , som ligger i en bugt på nordøstkysten af Koh Kood . De fleste huse er her bygget på pæle i havet , og de er alle forbundet via en mole . Her arbejder fiskerne om natten og bruger dagen på reparation af garn og både .

Ud for Koh Kood`s nordvestkyst ligger den klille Ø med navnet " Koh Mai Si Lek " , og her er der mulighed for at besøge en perlefarm . Du kan her få et indblik i perleproduktionen . Det tager 2-4 år før en perle er færdig produceret . Denne farm har konstant 10.000 - 20.000 østers i brug til sin produktion .  

 

cirkler2

koh kood map

 

cirkler2

 

  overskrift klong chao waterallklong Chao Waterfall2

1Det vigtigste vandfald på Koh Kood er Klong Chao vandfald - Nam Tok Klong Chao , der betyder vand og tok betyder fald . Vandfaldet er beliggende et par kilometer inde i landet i centrum af den nordvestlige kyst .

Kong Rama VI besøgte vandfaldet i 1911 og gav det kongelige navn " Anamkok " til minde om Ong Chiang Lue , en vietnamesisk konge , som søgte tilflugt i kongeriget Siam under kong Rama I's regering i slutningen af ​​det 18. århundrede.

Vandfaldet kan tilgås ved at følge den lille vej , der starter bag Klong Chao Beach - ved flodbredden skal du krydse broen og derefter ind mod midten adf Ø`en , indtil du når det græsklædte område lige før " PD Guesthouse " .

Derfra fører et venstre sving dig forbi Santung Bungalows og dens restaurant , inden du ankommer til parkeringsområdet . En let 10 minutters gang igennem skoven bringer dig ud til vandfaldet . Ved vandfaldet kan du bade og blive afkølet og det er også et dejligt sted at hvile , men tag drikke og mad med , da der ikke er nogen kiosker her . Du kan give en lille donation tl guiden på stedet . Der er smukkest på stedet om eftermiddagen .

cirkler2

overskrift klong Yai Kee waterall

Klong Yai Kee2

2Den andet af ​​Koh Kood-vandfaldene ligger i den nordvestlige del af øen ved Klong Yai Kee .

For at komme dertil , så kør ud ad Klong Chao-stranden , der kører nordpå , og følg ruten forbi politistationen og hospitalet , indtil krydset efter tankstationen . drej til højre her . Efter et par hundrede meter har du en grøntsagsbutik.

Hvis du kører lige videre , ender du ved Klong Mad , hvor du foretager en højredrejning lige før " Suanya Resort " , et skilt her viser til vandfaldet. Følg denne vej , indtil du kommer til en anden vej til venstre ved " Bann Makok " . Vandfaldets parkeringsområde ligger lige her . Du skal så gå resten af vejen.

Ligesom Klong Chao vandfald er indgangen gratis, og der er ingen drikkevarer eller madkiosker ved vandfaldet .

cirkler2

overskrift Ban Ao Yail

baan aoyai salad port

3Koh Kood-fiskerlandsbyerne Ao Salad og Ao Yai ligger i de respektive ender af hovedvejen i den nordøstlige og sydøstlige del af øen . De er den eneste udvikling af nogen art på østkysten.

Begge er meget arbejdende landsbyer med en blanding af thailandske og cambodjanske indbyggere og de fleste , hvis ikke alle familier , der er involveret i fiskeriet i en eller anden form for fiskeri .

Som et vindue mod den lokale ø i denne del af verden , finder du ikke noget bedre eksempel end disse to landsbyer . Heldigvis har ingen af ​​byerne endnu udviklet sig til en dykker- eller snorkelbase til Koh Koods stigende antal turister .

Turisme er dog imidlertid lige begyndt at ændre tingene i Ao Yai , med udseende af flere fiskerestauranter ene ende af den lange træ-mole . Kun tiden vil vise om dette er fiskerlandsbyernes første foreløbige skridt til at blive Koh Koods version af Bang Bao på Koh Chang .

cirkler2

overskrift Bang Bao beachl

Nang Bao Beach koh kood2

Stranden 2

4Bang Bao Beach ligger i en smuk bugt på Øen , med blødt hvidt sand og krystalklart blåt vand .

Adgang til vandet er nu muligt på en gangbro af træ , der går et stykke ud i vandet . Stranden prydes af gummitræer og en " håndfuld fremragende resorts " der ligger langs stranden , hver med deres egen træ-mole , der strækker sig i mod havet.

De fleste bungalows ligger i den sydlige ende , lige ved bambusbroen , der strækker sig over ved en lille flodmunding , mens en dykkerbutik ligger i den fjerneste ende af stranden .

Tilbage ved hovedvejen fuldendes billedet af en restaurant med kaffebar og minimarked , samt et par andre restauranter , begge med mulighed for  indkvartering.

Bang Bao Beach på Koh Kood er et godt valg for at enten at trække sig tilbage og glemme verden for en periode , eller som base for at udforske øen.

cirkler2Overskrift Ngamkho Beach7

ngamkho beach koh kood

 

5På vej syd væk fra Klong Chao Beach er Ngamkho Beach spredt over et par kilometer med en smal sandstrand , ikke lige den bedste af Koh Kood-strande , men stadig meget smuk .

Ønsker du Indkvartering kan det ske i 2/3 stjernede bungalowresorts , herunder A-Na-Lay Resort - , Dusita Resort og Horizon Resort , mens der også er pensionater og en backpacker-muligheder på Ngamkho Resort .

Du finder restauranter spredt her langs stranden og der er også et par caféer.

 

cirkler2

 

 

Koh Mak ligger ogs i TRAT provinsen og her kommet lige et extra lille afsnit om denne Ø .

 

Mon det ægte Thailand findes og hvor ? - ja det gør det da  og det findes bl.a.. på den lille Ø der hedder " Koh Mak " . Her er det jomfruelig skov og hvide strande der sætter scenen på landjorden . Der er virkelig smukt på land . men der er endnu mere smukt under overfladen , hvor smukke fisk og koraller og meget andet godt fra havet byder op til et farverigt og livligt show , som man aldrig bliver træt af . 

På Øen finder du omkring 10.000 palmer og en perlerække af hvide strande og selv om det hele ligner et bounty-eventyr , så er der også andet at komme efter . På Øen ligger et Buddhistisk tempel , tre små fiskerlandsbyer og en mega skøn natur , som både kan udforskes til fods , på cykel eller i en kajak fra vandsiden . Og I vil helt sikkert blive overasket over at finde skjulte og skønne bugter på jeres tur i kajak . 

Har I mod på det , så sejl i kajak over til den nærliggende lille Ø der hedder " Koh Kham " - et sted hvor papadis om muligt endnu mere træder i karakter . Turen over med kajak tager omkring en halv time i roligt tempo , så husk mad og drikkevarer . Hvis I vil lidt længere væk , så kan I udforske Marineparken på en bådtur , til de omkringliggende Øer .   

Som noget ganske særligt har man på øen udviklet et meget fint system til affaldshåndtering , hvilket er en fryd for øjet , men også lidt af et særsyn på disse kanter . Dette i kombination med palmeparadiset og marinenationalparken, der omgiver øen, gør Koh Mak til et under for selv den største bountyentusiast.

Vejret på Koh Mak er bedst, når det er vinter i Danmark fra november til marts. Det anbefales ikke at rejse i regntiden fra juli til oktober.


cirkler2

 

 overskrift koh mak temple

Koh Mak Tempel1

1Koh Mak-templet blev bygget i 1947 . I midten af ​​komplekset finder du et stort træ omgivet af flere billeder af Buddha . Religion spiller en stor rolle i det thailandske liv . Der er mindst et buddhistisk tempel i hver thailandske landsby . Wat Koh Mak fungerer som et mødested for religiøse såvel som sociale aktiviteter på øen.

Du kan gå rundt i templet. Mod øst er templet det perfekte sted at se og tage billeder af solopgangen . Der er også bænke og trin ned til vandet på østsiden af ​​anlægget. cirkler2overskrift Ao Suan Yai Beach Koh Mak

koh mak ao suan yai

1Ao Suan Yai er en lang hvid sandstrand , der ligger langs den nordlige kyst af Koh Mak Island . På Ao Suan Yai finder du Koh Mak Resort , der tilbyder forskellige bungalows med havudsigt langs hele stranden . Der er kun et par resorts på denne strand .

cirkler2overskrift Ao Kao1 Beach Koh Mak

Ao Kao Beach Koh Mak

1Ao Kao Beach , der ligger sydvest på Koh Mak , er en smuk lang strand med resorts der ligger lidt tilbage fra pulversand og restauranter og barer samlet ved hovedvejen , der løber bag stranden .

Det klare turkisblå hav er perfekt til svømning , og øerne Koh Rayang Nai og Koh Rayang Nok , der ligger lidt tæt på , ligger inden for en kort tur i Kajak . 

 
 
 
overskrift Chai Chet Beach
 
 
 
Siden sidst opdateret marts 2021


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0249430
I dagI dag82
I gårI går53
Denne månedDenne måned82
total for hele periodentotal for hele perioden249430
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 4
Gå til toppen