hvor skal jeg sidde

Skål Jette - sidder du godt ?

 

 

Flyveturen til Thailand kan være lang - synes nogle . Fra København er man ca. 10 timer i luften , selvfølgelig kan man sove - høre musik - se film eller " bare nyde turen " - men det er jo rart at man føler sig vel tilpas på hele turen  5 .

 

Hvis det er første gang man flyver turen til Bangkok - tænker man måske ikke så meget over hvor i flyet man sidder. Men har man taget turen nogle gange , begynder man måske at tænke lidt over hvor det er bedst at sidde i flyet. Vi har selv nogle favorit pladser i flyet - dem vil jeg dog ikke afsløre her - så er de måske bare optaget når vi skal rejse  1 .

Nej spøg til side - denne hjemmeside er lavet som en hjælp til vore læsere - derfor fortæller vi selvfølgelig dette. Vores favorit pladser er helt nede bag i flyet - til højre..... plads 71 J & 71 K ( se link til flyet længere nede på denne side ) . På disse pladser kan du sidde i fred og ro uden at skulle rejse dig for at give plads til " naboen " når han skal op.... og du kan nemt rejse dig og stå lidt op og røre benene da der er plads lige bag sæderne til dette.  Men disse pladser er meget eftertragtede og er meget tit optaget lang tid før afgang .

 

Ny flyver vi jo altid med thailogo så derfor gælder alt omtale på denne side kun de muligheder vi kender hos Thai Air . Men der er sikkert samme muligheder hos andre selskaber , hvis de har samme flytype og indretning på deres fly . Flytypen hos Thai Air er en Boing 777 - 300 og ved at klikke på dette link , kan du se sæder i flyet med numre :

 http://www.seatguru.com/airlines/Thai_Airways/Thai_Airways_Boeing_777-300ER.php

Vi vil gerne gøre opmærksom på at det med at bestille bestemte sæder i flyet , er noget du skal være ude med i meget god tid . Bestiller du hos et rejseselskab - så forhør dig om mulighederne for dette , når du bestiller turen . Bestiller du på nettet - klares dette på en anden måde .

Vi har altid fået tilbudt denne mulighed hos vores rejseudbyder 9 .

 

Held og lykke med at booke din rejse !!

 

 

 

97 

 

 

Vi anbefaler logoprofilnår du skal booke din ferie !!

Klik her for at læse mere om : Valg af rejseselskab !!

 

 

Siden sidst redigeret februar 2017

Siden her er pænt besøgt - men vi vil gerne ud til mange flere læsere . Du kan hjælpe os med dette ved at give os et " synes godt om " eller " del " ...... Klik lige herunder .

På forhånd tak


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0249430
I dagI dag0
I gårI går82
Denne månedDenne måned82
total for hele periodentotal for hele perioden249430
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 3
Gå til toppen