bagage check in

 

1

Her er vi ved Aalborg Lufthavn lige før bagage check-in !!

 

Når man skal ud at rejse og når man skal rejse over en længere strækning og er væk i en uge eller flere - ja så har man jo en del bagage med.

Ofte har man jo flere kufferter med + håndbagage. Og der ville det jo være surt hvis man ved hvert flyskift , skulle have fat i sin bagage og slæbe denne videre til næste fly.2

Men det skal man heldigvis ikke. Det er nemlig mulighed at få kufferterne checket ind til hele turen  ved det første fly. Kuffertne skifter så også fly undervejs og kommer frem til slutdestinationen sammen med dig.

Det er her vigtigt at du får dette lavet rigtigt i den første lufthavn som du flyver fra. Har du ikke mod på selv at checke ind ved de on-line terminaler der står i lufthavnen , - så spørg personalet i lufthavnen .... De vil gerne hjælpe dig og det er jo også det de får deres løn for  118.

Når du smiler til personalet , får du en supergod betjening ... og måske lader de dig slippe igennem med et par extra kilo i kufferten - uden at skulle betale.

bagage

Personalet i lufthavnen udskriver kuffertmærker til alle dine kufferter og sætter disse mærker på kufferterne . Du får en lille mærkeseddel udleveret for hver kuffert du har med - som du ser på billedet her til højre. Tjek lige når du får dem - om alle dine fly undervejs på turen , står nævnt på mærkesedlen. Så er du sikker på at bagagen kommer hele vejen til dit feriested. Gem disse mærker sammen med dine rejse dokumenter. Skulle dine kufferter ikke nå frem sammen med dig - så kan bagage personalet i lufthavnen - som du kommer til - spore din bagege ved hjælp at disse mærker. Vi har oplevet at bagagen ikke er nået frem samtidig med os. Men den er så kommet en time eller to senere og blevet fragtet til hotellet med TAXA. Men fjern gamle flyetiketter og stregkoder fra din kuffert inden afrejsen. De gamle etiketter forvirrer skannere og personalet der håndterer bagagen og er den mest almindelige årsag til at bagagen bliver sendt forkert afsted.

3

 

Selv om man ved at man får sin bagage senere - hvis den skulle være blevet væk .... så er det jo altid det skønneste at man får den udleveret straks man kommer til feriestedet . Så er det ligesom om at ferien rigtigt kan starte , når der er styr på det hele.

Mange gange klæder man jo straks om til " ferietøjet " når man når frem til sit hotel og så er det jo rart at have dette indenfor rækkevidde !!              

                                                                                                                   

Med lad ikke det med bagenen blive noget problem på din tur ... få den hjælp der er behov for i lufthavnene.

Vægt bagage :  107 4

Vi kan godt lige nævne det igen selv om det også står andet sted på denne hjemmeside !!

Din kuffert må veje 20 kg og din håndbagage må veje 8 kg. Og husk nu ingen væske i din håndbagage  12.

  og husk også at du skal have plads den anden vej, til det du køber på feriestedet - for det er samme vægt på kufferten du må have , når du skal hjem.  

Køb en lille " bagagevægt " hos din lokale isenkræmmer ... den koster ikke ret meget. Så kan du veje din kuffert ude på feriestedet også.

 14

 

God tur

 

 

Siden sidst redigeret februar 2017

 

 

Siden her er pænt besøgt - men vi vil gerne ud til mange flere læsere . Du kan hjælpe os med dette ved at give os et " synes godt om " eller " del " ...... Klik lige herunder .

På forhånd tak


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0238389
I dagI dag54
I gårI går52
Denne månedDenne måned1447
total for hele periodentotal for hele perioden238389
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 6
Gå til toppen