Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

overskrift flymad3

 

Hvad kan man egentlig spise før man skal ud på en længere flyvetur ? Det sidste du ønsker dig før denne flyvetur er vel egentlig at du føler dig oppustet og utilpas . I betragtning af din fysiske aktivitet og lufttrykket i kabinen , er det jo ikke sikkert at din livret er den allerbedste mad at flyve med i maven ... Her kan du få nogle tips til hvad du skal undgå - og hvad der måske gør dig godt !

 

 

Billede 1

 

Mad og drikke du skal undgå inden du flyver

 

1Kål og lignende grøntsager

Grøntsager er normalt godt for dig , men bare ikke hvis du er på flyvetur og grøntsagerne som menes her er broccoli , kål , blomkål , artiskokker og bønner . Disse grøntsager har tendens til at være rig på kulhydrater , og kan føre til ubehag når de når tyktarmen . De er fulde af vitaminer , og helt sikkert en god ting som del af din almindelige kost , men de vil gøre dig oppustet , og kan endda forårsage krampeanfald , hvis du er længe i kabeinens lufttryk . Dette gælder , uansat om du spiser dem før , eller på selve flyveturen .

 

 

Billede 2

 

 

2Salte snacks

Hvor fristende en pakke af chips end kan være , så prøv at undgå snacks med højt indhold af salt . Vores smagsløg har tendens til at være mindre følsomme i stor højde , og derfor krydrer flyselskaberne ofte deres mad kraftigt for at gøre det mere tiltrækkende . Men dette fører kun til èn ting : væskeophobning og opsvilmet mave .

 

 

Billede 3

 

 

3Koffein

En kop Kaffe eller en kop te ? Når stewardessen kommer med drikkevarevognen , og din destination er flere timer væk , kan det være svært at modstå den lokkende koffein . Dog bør du gøre dit bedste for at lade være , for kaffen er dehydrerende , vanddrivende , og forstyrrer din søvn cyklus . Det betyder gentagne ture til flytoilettet , og en sløv følelse ved ankomst . Derudover smager friskbrygget kaffe anderledes når du er i luften , for kabinens tryk betyder , at vandet koger ved 90 i stedet for 100 grader .

 

 

Billede 4

 

 

4Kulsyreholdige drikke

Sødede , kulsyreholdige drikkevarer er en garanti for en mave-katastrofe ombord på en flyvemaskine . Du vil få masser af luft i spiserør og tarme , og en oppustet mave . Ikke den mest behagelige eller attraktive følelse i verden . De fleste kulsyreholdige drikke indeholder også for meget sukker , og vil ødelægge dit søvn mønster . Hvis du har en trang til små bobler , så nøjes i al fald med danskvand med brus .

 

 

Billede 5

 

 

5Alkohol

Hvad ? ! Er mini flasker spiritus og øl tabu ? Ikke altid . En undersøgelse fra Cornell University viser , at flystøj påvirker vores smagsløg , så vi sætter mere pris på søde og krydrede smage - for eksempel den kraftige smag af ​​tomatsaft . Måske er det derfor det siges , at den bedste in-flight drink er en Bloody Mary ! Men det er også værd at huske på , at alkohol dehydrerer kroppen , og øger den udtørrende følelse af at være om bord på et fly . Så snup et glas vin ( eller to ) til at slappe af på , men sørg for at drikke mindst dobbelt så meget vand som kompensation .

 

 

 

Billede 6

 

 

Ting du GERNE må spise og drikke for at berolige en højderamt krop :

 

 

6Lime Vand

Tilføj en skive lime til dit glas vand - de antibakterielle egenskaber af citrusfrugter kan hjælpe med at lindre ondt i halsen , der kan opstå pga ventilation.

 

 

Billede 7

 

 

7Protein-rige fødevarer

Spis gerne fødevarer med højt protein-indhold - vælg fx et specielt miks med tørret frugt og nødder , kiks med peanutbutter , eller noget mere fyldigt som kold kyllinge sandwich . Proteinrige måltider vil holde dig mæt længere , så du ikke bliver fristet til at gnaske snacks under hele flyvningen .

 

 

Billede 8

 

 

8

Frugt

Frugt er en stor kilde til C-vitamin , og øger immunforsvaret . Frugt holder dig også hydreret . Appelsiner og vandmeloner er ofte med i flymad , og også i lufthavnen . Vandmeloner er særligt rige på antioxidanter , og er fulde af vand - en dobbelt gevinst ! Tre til fire skiver vandmelon er ideelt til at holde dit væskeniveau oppe under flyvningen . Større mængder kan give dig en uønsket sukker rus .

 

 

 

Siden sidst redigeret marts 2018

 

 

 

 

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0222534
I dagI dag6
I gårI går83
Denne månedDenne måned2018
total for hele periodentotal for hele perioden222534
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 7
Gå til toppen