Poul og lene2

  

 

Vi er et hèlt almindeligt par som bor i Nordjylland !!

Vi bor i byen som i daglig tale gerne vil omtales som

 

121  Vendsyssels Hjerte 121 

 

 

Danmarkskort med by

 

 

 

 

overskrif7t Poul Larsen

 

 

poul3

Jeg har i mange år drevet forretning på lidt forskellige lokationer i byen - men stoppede hèlt med dette i år 2015.

En af vores store interesser er at rejse... vi har igennem årene siden 2005 - hvor vi besøgte Thailand første gang - lavet adskellige rejser til Thailand. Vi har været guide for venner og bekendte , med hold helt op til 17 personer. Vi forsøgte for nogle år siden at drosle lidt ned på dette - men det er svært , når vores store interesse ligger på dette område og glæden ved at rejse til Thailand har på en eller anden måde bredt sig til vores vennekreds , så antallet af medrejsende er stigende igen og vi  rejser stadig til Thailand to gange om året 14 . De første mange år købte vi rejserne igennem et rejsebureau, som vi havde etableret et godt samarbejde med . Vi havde to kontaktpersoner i dette rejsebureau , som kendte vores krav til de rejser , som ønskede at købe . Vi har altid været godt tilfreds med dette samarbejde og vi var selvfølgelig også en god kunde hos dem . Vi nåede vel at smide godt en million kroner i deres pengekasse , inden vi ændrede indkøbsmåden. I forbindelse med at vores to kontaktpersoner i det omtalte rejsebureau skiftede til et andet rejsebureau , prøvede vi at booke den næste rejse på internettet .

Som "en prøve" valgte vi en rejse hvor det kun var Lene og jeg der rejste . Ville dette gå helt galt, var det trods alt kun os der blev ramt. Men det gik over al forventning og straks på efterfølgende rejse, havde så vi igen " et hold venner med ". Og med de nye og lavere priser vi opnåede på internettet - blev det hurtigt "nemmere" money2 at rejse to gange om året . 

 

Larsen rejser

 

 

Vi har aldrig haft til hensigt at drive rejseselskab, selv om mange kalder os "Larsen Rejser" 1 . Men vi vil da gerne komme med nogle tal her for hvad vi har gennemført :

 

cirkler2

 

Prik grøn  I august 2022 sendte vi et hold afsted til Thailand på vores tur nummer 28  til landet ( siden år 2005 )  

Prik grøn  Hvis vi forestiller os at hvèr person var ny - så har vi sendt mere end 150 personer afsted til Thailand, ( men det forholder sig dog sådan, at mange har rejst med os flere gange ).

Prik grøn  Vi har selvfølgelig selv været med på alle turene og hvis vi kigger lidt på hvor mange timer Lene og jeg har siddet i en flyver på vej mod Thailand - så bliver det i alt til 600 timer - eller det der svarer til 25 døgn .

Prik grøn  Vi har i den periode fløjet omkring 457.850 km - hvilket svarer til 11 gange rundt om jorden.

Prik grøn  Vi har ikke på noget tidspunkt forsøgt at tjene penge på rejserne - men har videregivet de priser vi har fået fra leverandørerne , og faktura`erne fra disse leverandører, har hele tiden været frit tilgængelige for alle der har rejst med os. 

Prik grøn  Vi har aldrig haft sure miner på turene og alle har hygget sig, efter hvad vi ved - ellers ville de vel ikke rejse med os flere gange Happy .

Prik grøn  Hjemmesiden hèr blev på et tidspunkt bygget om til at være en side med oplysninger til folk , der søgte oplyninger om Thailand inden afrejsen .......og på en god dag har siden over 100 besøgende.


cirkler2

 

 

 

 Overskrif7t Lene larsen

 

LeneJeg har i rigtig mange år arbejdet som social og sundhedshjælper i byen hvor vi bor. Et job som jeg var meget glad for . Jeg stoppede i dette job ved udgangen af april 2020 og gik på efterløn.

Jeg har på rejserne - som nævnt ovenfor - været guide for de medrejsende på disse ture .

Det er dejligt at kunne dele disse glæder og oplevelser med andre. Vi har valgt at prioritere rejser højt og vi rejser gerne flere gange om året . Vores favoritland er absolut Thailand 54 . Vi vil gerne dele disse oplevelser med andre - og derfor har vi valgt at lave hjemmesiden her.

 

 

overskrift6 fremtiden

Fremtidens mål er at kunne tage til Thailand og være der 1-2 eller måske 3 måneder og så rejse rundt uden nogen form for fast bopæl.

Allerede i november 2018 begyndte vi at forberede os på en sådan tilværelse . Vi solgte vores hus og flyttede til en lejlighed i midtbyen - vi ville ikke have nogen forpligtelser udenfor vores lejlighed - men friheden til "at leve livet". Vi forventede at "denne tilværelse" for alvor kunne starte i sensommeren 2020 , men "Corona`en" lukkede jo ligesom disse muligheder , men vi er klar når resten af verden er klar igen. I sommeren 2022 var vi i Thailand i en hel måned og det gør vi helt sikkert igen. thumps up.

 

backpackere3

 

276 

ja ja ... så bliver det jo nok ikke på 4-stjernede hoteller ?

 

 

 

 

 

 

 

Siden sidst redigeret januar 2023

 

 

 

Siden her er pænt besøgt - men vi vil gerne ud til mange flere læsere . Du kan hjælpe os med dette ved at give os et " synes godt om " eller " del " ...... Klik lige herunder .

På forhånd tak


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0255350
I dagI dag17
I gårI går32
Denne månedDenne måned1071
total for hele periodentotal for hele perioden255350
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 5
Gå til toppen