Poul og lene2

  

 

Vi er et hèlt almindeligt par som bor i Nordjylland !!

Vi bor i byen som i daglig tale gerne vil omtales som

 

121  Vendsyssels Hjerte 121 

 

 

Danmarkskort med by

 

 

 

 

overskrif7t Poul Larsen

 

 

poul3

Jeg har i mange år drevet forretning på lidt forskellige lokationer i byen - men stoppede hèlt med dette i år 2015 . Jeg spiller lidt golf , går nogle lange ture og ellers nyder livet !!

En af vores store interesser er at rejse... vi har igennem årene siden 2005 - hvor vi besøgte Thailand første gang - lavet adskellige rejser til Thailand . Vi har været guide for venner og bekendte , med hold helt op til 17 personer . Vi forsøgte for nogle år siden at drosle lidt ned på dette - men det er svært , når vores store interesse ligger på dette område og glæden ved at rejse til Thailand har på en eller anden måde bredt sig til vores vennekreds , så antallet af medrejsende er stigende igen og vi  rejser stadig til Thailand to gange om året 14 . De første mange år købte vi rejserne igennem et rejsebureau , som vi havde etableret et godt samarbejde med . Vi havde to kontaktpersoner i dette rejsebureau , som kendte vores krav til de rejser , som ønskede at købe . Vi har altid været godt tilfreds med dette samarbejde og vi var selvfølgelig også en god kunde hos dem . Vi nåede vel at smide godt en million kroner i deres pengekasse , inden vi ændrede indkøbsmåden . I forbindelse med at vores to kontaktpersoner i det omtalte rejsebureau skiftede til et andet rejsebureau , prøvede vi at booke den næste rejse på internettet .

Som " en prøve " valgte vi en rejse , hvor det kun var Lene og jeg der rejste . Ville dette gå helt galt , var det trods alt kun os der blev ramt . Men det gik over al forventning og straks på efterfølgende rejse , havde så vi igen " et hold venner med " . Og med de nye og lavere priser vi opnåede på internettet - blev det hurtigt " nemmere " money2 at rejse to gange om året . 

 

Larsen rejser

 

 

Vi har aldrig haft til hensigt at drive rejseselskab , selv om mange kalder os " Larsen Rejser " 1 . Men vi vil da gerne komme med nogle tal her for hvad vi har gennemført :

 

cirkler2

 

Prik grøn  I februar 2022 sendte vi et hold afsted til Thailand på vores tur nummer 27  til landet ( siden år 2005 )  

Prik grøn  Hvis vi forestiller os at hvèr person var ny - så har vi sendt mere end 150 personer afsted til Thailand  , ( men det forholder sig dog sådan , at mange har rejst med os flere gange ) .

Prik grøn  Vi har selvfølgelig selv været med på alle turene og hvis vi kigger lidt på hvor mange timer Lene og jeg har siddet i en flyver på vej mod Thailand - så bliver det i alt til 600 timer - eller det der svarer til 25 døgn .

Prik grøn  Vi har i den periode fløjet omkring 457.850 km - hvilket svarer til 11 gange rundt om jorden .

Prik grøn  Vi har ikke på noget tidspunkt forsøgt at tjene penge på rejserne - men har videregivet de priser vi har fået fra leverandørerne , og faktura`erne fra disse leverandører , har hele tiden været frit tilgængelige for alle der har rejst med os . 

Prik grøn  Vi har aldrig haft sure miner på turene og alle har hygget sig , efter hvad vi ved - ellers ville de vel ikke rejse med os flere gange Happy .

Prik grøn  Hjemmesiden hèr blev på et tidspunkt bygget om til at være en side med oplysninger til folk , der søgte oplyninger om Thailand inden afrejsen .......og på en god dag har siden over 100 besøgende .


cirkler2

 

 

 

 Overskrif7t Lene larsen

 

LeneJeg har i rigtig mange år arbejdet som social og sundhedshjælper i byen hvor vi bor. Et job som jeg var meget glad for . Jeg stoppede i dette job ved udgangen af april 2020 og gik på efterløn . Jeg spiller lidt golf og ellers nyder livet .

Jeg har på rejserne - som nævnt ovenfor - været guide for de medrejsende på disse ture .

Det er dejligt at kunne dele disse glæder og oplevelser med andre. Vi har valgt at prioritere rejser højt og vi rejser gerne flere gange om året . Vores favoritland er absolut Thailand 54 . Vi vil gerne dele disse oplevelser med andre - og derfor har vi valgt at lave hjemmesiden her.

 

 

overskrift6 fremtiden

 

 

Fremtidens mål er at kunne tage til Thailand og være der 1-2 eller måske 3 måneder og så rejse rundt uden nogen form for fast bopæl . øn .

Allerede i november 2018 begyndte vi at forberede os på en sådan tilværelse . Vi solgte vores hus og flyttede til en lejlighed i midtbyen - vi ville ikke have nogen forpligtelser udenfor vores lejlighed - men friheden til " at leve livet " . Vi forventede at " denne tilværelse " for alvor kunne starte i sensommeren 2020 , men " Corona`en " lukkede jo ligesom disse muligheder , men vi er klar når resten af verden er klar igen , så mon ikke foråret 2021 bliver tidspunktet thumps up.

 

backpackere3

 

276 

ja ja ... så bliver det jo nok ikke på 4-stjernede hoteller ?

 

 

 

 

 

 

 

Siden sidst redigeret april 2022

 

 

 

Siden her er pænt besøgt - men vi vil gerne ud til mange flere læsere . Du kan hjælpe os med dette ved at give os et " synes godt om " eller " del " ...... Klik lige herunder .

På forhånd tak


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0240454
I dagI dag11
I gårI går51
Denne månedDenne måned11
total for hele periodentotal for hele perioden240454
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 3
Gå til toppen