Beach and Snow -468x60
 

 

Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

Poul og lene2

  

 

Vi er et hèlt almindeligt par som bor i Nordjylland !!

Vi bor i byen som i daglig tale gerne vil omtales som

 

121  Vendsyssels Hjerte 121 

 

 

Danmarkskort med by

 

 

 

overskrif7t Poul Larsen

 

 

poul3

Jeg har i mange år drevet forretning på lidt forskellige lokationer i byen - men stoppede hèlt med dette i år 2015 . Jeg spiller lidt golf , går nogle lange ture og ellers nyder livet !!

En af vores store interesser er at rejse... vi har igennem årene siden 2005 - hvor vi besøgte Thailand første gang - lavet adskellige rejser til Thailand . Vi har været guide for venner og bekendte , med hold helt op til 17 personer . Vi forsøgte for nogle år siden at drosle lidt ned på dette - men det er svært , når vores store interesse ligger på dette område og glæden ved at rejse til Thailand har på en eller anden måde bredt sig til vores vennekreds , så antallet af medrejsende er stigende igen og vi  rejser stadig til Thailand to gange om året 14 . De første mange år købte vi rejserne igennem et rejsebureau , som vi havde etableret et godt samarbejde med . Vi havde to kontaktpersoner i dette rejsebureau , som kendte vores krav til de rejser , som ønskede at købe . Vi har altid været godt tilfreds med dette samarbejde og vi var selvfølgelig også en god kunde hos dem . Vi nåede vel at smide godt en million kroner i deres pengekasse , inden vi ændrede indkøbsmåden . I forbindelse med at vores to kontaktpersoner i det omtalte rejsebureau skiftede til et andet rejsebureau , prøvede vi at booke den næste rejse på internettet .

Som " en prøve " valgte vi en rejse , hvor det kun var Lene og jeg der rejste . Ville dette gå helt galt , var det trods alt kun os der blev ramt . Men det gik over al forventning og straks på efterfølgende rejse , havde så vi igen " et hold venner med " . Og med de nye og lavere priser vi opnåede på internettet - blev det hurtigt " nemmere " money2 at rejse to gange om året . 

 

Larsen rejser

 

 

Vi har aldrig haft til hensigt at drive rejseselskab , selv om mange kalder os " Larsen Rejser " 1 . Men vi vil da gerne komme med nogle tal her for hvad vi har gennemført :

 

cirkler2

 

Prik grøn  I august 2019 sendte vi et hold afsted til Thailand på vores tur nummer 25  til landet ( siden år 2005 )  

Prik grøn  Hvis vi forestiller os at hvèr person var ny - så har vi sendt over 150 personer afsted til Thailand  , ( men det forholder sig dog sådan , at mange har rejst med os flere gange ) .

Prik grøn  Vi har selvfølgelig selv været med på alle turene og hvis vi kigger lidt på hvor mange timer Lene og jeg har siddet i en flyver på vej mod Thailand - så bliver det i alt til 600 timer - eller det der svarer til 25 døgn .

Prik grøn  Vi har i den periode fløjet omkring 437.850 km - hvilket svarer til 11 gange rundt om jorden .

Prik grøn  Vi har ikke på noget tidspunkt forsøgt at tjene penge på rejserne - men har videregivet de priser vi har fået fra leverandørerne , og faktura`erne fra disse leverandører , har hele tiden været frit tilgængelige for alle der har rejst med os . 

Prik grøn  Vi har aldrig haft sure miner på turene og alle har hygget sig , efter hvad vi ved - ellers ville de vel ikke rejse med os flere gange Happy .

Prik grøn  Hjemmesiden hèr blev på et tidspunkt bygget om til at være en side med oplysninger til folk , der søgte oplyninger om Thailand inden afrejsen .......og på en god dag har siden over 100 besøgende .

Prik grøn  Vi har på et tidspunkt fået reklamer på hjemmesiden . Det gjorde vi for at få et lille tilskud til det store arbejde der er med at vedligeholde siden . En hjemmeside der ikke opdateres - er jo intet værd  hovsa  .

Prik grøn  Hjemmesiden kan læses på ikke mindre end 57 forskellige sprog - dette vælges på forsiden  - i toppen af siden

 

 cirkler2

 

 

 

 Overskrif7t Lene larsen

 

LeneJeg har i rigtig mange år arbejdet som social og sundhedshjælper i byen hvor vi bor. Et job som jeg stadig passer og er meget glad for.  I fritiden spiller jeg lidt golf og ellers nyder livet .

Jeg har på rejserne - som nævnt ovenfor - været guide for de medrejsende på disse ture .

Det er dejligt at kunne dele disse glæder og oplevelser med andre. Vi har valgt at prioritere rejser højt og vi rejser gerne flere gange om året . Vores favoritland er absolut Thailand 54 . Vi vil gerne dele disse oplevelser med andre - og derfor har vi valgt at lave hjemmesiden her.

 

 

overskrift6 fremtiden

 

 

Fremtidens mål er at kunne tage til Thailand og være der 1-2 eller måske 3 måneder og så rejse rundt uden nogen form for fast bopæl - men det må vente til vi begge kommer på efterløn .

Men allerede i november 2018 begyndte vi at forberede os på en sådan tilværelse . Vi solgte vores hus og flyttede til en lejlighed i midtbyen - vi ville ikke have nogen forpligtelser udenfor vores lejlighed - men friheden til " at leve livet " . Vi forventer at " denne tilvætrelse " for alvor starter i sensommeren 2020 thumps up.

 

backpackere3

 

276 

ja ja ... så bliver det jo nok ikke på 4-stjernede hoteller ?

 

 

 

 

 

 

 

Siden sidst redigeret juni 2019

 

 

 

Siden her er pænt besøgt - men vi vil gerne ud til mange flere læsere . Du kan hjælpe os med dette ved at give os et " synes godt om " eller " del " ...... Klik lige herunder .

På forhånd tak

 Spørgsmålstegn

Hvad har jeg glemt

Klik her : HUSK !!

 

 

 

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

   

 

 

 

 

 

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

med venlig hilsen2

 

 

 

   

 

 

vigtigt2

Alle forældre med børn bør læse dette !!

Klik her : Beskyt dit barn mod solen

Eller denne : Solbutikken

sol1

 

overskrift milkymeter 

 

Til dig med små børn

KLIK her : varm mælk

 

 

Gå til toppen