Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

udflugtsmuligheder Phichit

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Phrae og du kan her se hvad du kan opleve i Phrae og omegn. Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Phrae og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

 

God fornøjelse !!

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 Phrae er en provins i øvre nordlige Thailand .

Areal : 6.539 km²
Befolkningstal : 445.090 (2018)
 
Phrae er en provins, der er kendt for at være "The Gate of Lanna East", og som har mange gamle og interessante kulturelle steder, som turisterne kan opleve. Wat Phra That Cho Hae har haft en uvurderlig helligdom i Phrae-provinsen i lang tid og de årlige relikvier fra dem der er født i Tigerens år. Wat Chom Sawan er bygget udelukkende af teak og er unik , idet taget er stablet i smukke lag . Hvad angår turisterne så kan de lide thailandsk og europæisk arkitektur, og så har de mulighed for at besøge Khum Wong Buri og Khum Chao Luang og se dette her . Begge har enestående dekorationer med et dekorativt mønster af træ, hvilket var populært under kong Rama 5`s regeringstid , der kaldes " Gingerbread House " . Ved siden af ​​byen Phrae er der mange steder at besøge såsom Pha Nang Khoi Cave , Wiang Kosai nationalpark , Doi Pha Khlong National Park , Kaeng Luang , Kaeng Suea Diao , og et andet vigtigt højdepunkt , du ikke bør gå glip af, er Phae Muang Phi , som er et naturligt fænomen af ​​jord og sandsten , der er blevet udhulet til søjler af underlige forskellige former .
 
 
Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område . Vi vil ikke gøre så meget ud af templerne , dog vil der sikkert dukke et par stykker op . Thailand har omkring 41.000 templer - så alle den har vi forlængst opgivet at beskrive .... men mangler du nogle på siden her - så søg på nettet . Vi fortæller lidt om hvad der ellers er i området . Alle udflugtsmål kommer i vilkårlig rækkefølge . 
 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Phae Mueang Phi er et sted med originale klippeformationer i Phi Pan Nam Range , Thailand. Det ligger ca. 8 km kilometer nordøst for byen Phrae i Mueang Phrae District , Phrae Province .

Opkaldt efter de lokale spøgelser (ผี) inkluderer zonen Phae Mueang Phi svampesten og karakteristiske søjler - formet af naturlig erosiv handling .

Phae Mueang Phi Forest Park er et lille beskyttet område , der dækker det sted , der blev oprettet den 8. marts 1981 . Navnet " skovpark " er en kategori , for der er ingen skov som sådan på stedet , undtagen et par spredte træer . Den beskyttede zone dækker et område på 0,27 km².

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son


1Beliggende lidt i den nordlige ende af byen - og en kort gåtur fra Maeyom Palace - blev dette attraktive Tempel konstrueret af en gruppe indvandrende Tai Yai eller Shan teakarbejdere i det tidlige 20. århundrede og betragtes som en af ​​de bedste eksempler af sin art tilbage i Thailand.

Eksperter udtaler :

Hovedhallen er i en meget klassisk Shan-stil : alt i teak , hævet på pæle med et tredelt tag og enkel dekoration . Den græs-beklædte opbygning med modne træer er meget behagelig . Tjek det centrale Buddha-billede igen i en Shan-stil , som tilsyneladende er lavet af forgyldt bambus . Til venstre , når du går ind i området , ser du en mursten chedi , der f.eks. huser en af ​​de stupaer, du vil se i Inle Lake's Shan Bagan , In Dein. Stedet kan ikke sammenlignes med for eksempel de spektakulære templer i Shan-stil i Mae Hong Son , men det er værd at kigge på , hvis du er i nærheden . Bemærk det interessante lille amuletmarked ved indgangsporten.

Transportoplysninger

Templet ligger ca. 10-15 minutters gang fra centrum af byen.

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Phra That Kham Kaen er en vigtig og meget æret chedi for det lokale folk , da den menes at indeholde relikvier fra Buddha . Byen Khon Kaen stammer fra chedi , der er afbildet på Khon Kaens provinsforsegling.

Phra That Kham Kaen chedi ligger på en grund ved Wat Chetiyaphum-templet . Andre bygninger på grunden inkluderer en ubosot (ordineringshal) og et viharn (forsamlingshal) . Indgangen til viharnet er beskyttet af to hvide løver . De øverste ender af flerlags tagene er prydet med gyldne chofah , dekorative elementer , der repræsenterer den mytologiske fugl Garuda . Ubosot er en lille og enkel struktur med en smukt malet frontgavel . Indgangen er flankeret af to ceremonielle paraplyer med flere niveauer .

Under messen Phra That Kham Kaen på en årlig festival på fuldmånedagen i den sjette månedag , hylder de lokale folk chedi . Flere kulturelle og musikalske forestillinger afholdes.

 

Den laotiske stil chedi . 

Selvom dets opførelsesdato er ukendt, menes Phra That Kham Kaen chedi at være den første struktur , der blev bygget i området , selv før Khon Kaen by blev grundlagt . Den gyldne Chedi i Laos-stil toppet med en ceremoniel paraply med flere niveauer sidder på en firkantet stenbase . Phra That Kham Kaen , der oversættes til " Stor stupa af tamarind kernetræ " stammer sit navn fra legenden om det døde tamarind træ .

 

Legenden om det døde tamarindtræ . 

Ifølge legenden beordrede en Khmer-konge , at relikvier fra Buddha skulle placeres i Chedi af Wat Phra That Phanom i Nakhon Phanom-provinsen , som blev bygget på det tidspunkt.

En gruppe munke , der bar relikvierne , rejste til Wat Phra That Phanom og overnattede nær stubben på et dødt tamarindtræ , hvor relikvierne blev placeret . Den næste dag fortsatte munkene deres rejse . Da de ankom til Wat Phra That Phanom , fandt de imidlertid , at chedi allerede var afsluttet , og munkene vendte hjem . Da de ankom til det sted , hvor de havde overnattet tidligere , fandt de ud af , at det døde tamarindtræ mirakuløst blomstrede igen og voksede grene og blade . Da de så dette , besluttede de at bygge en chedi over stubben og placere relikvierne i den nybyggede chedi.

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Phra That Chom Chaeng Wat Phra That Chom Chaeng er et gammelt tempel ledsaget af en lang legendarisk myte . Det siges, at Phra Maha Terajarik besøgte dette tempel for at forkynde buddhistisk undervisning til lokalbefolkningen . Da han ankom i år 1458 , bad han en mand , der praktiserede dharma ved templet , om at gå ud og hente vand til at vaske ansigtet - fra Suai-floden . Han opholdt sig der i syv dage, før han rejste til andre steder. Munken havde befalet Buddha-relikvierne til at blive placeret i Phra That. Han forudså, at dette sted i fremtiden vil blive kaldt " Phra That Chom Chaeng " og floden " Suai River " . I 1939 blev den ærværdige munk Adulsihawat ( singkam ) dekan for munkene i Mae Suai sub-distrikt og fik den overlegne munk ved Phra That Chom Chaeng . Folk begyndte at komme til templet på grund af hans lære , og ceremonien blev senere oprettet . I hver fuldmåne i 8. måned vil der være en kæmpe fest . Den ærværdige munk inviterede også lokalbefolkningen til at genoprette templet , hvor Buddha-statuen kaldet " Phra Thongtip " havde været placeret . Det antages , at hvis du kommer og beder for det du ønsker ved dette tempel , så vil du få dit ønske opfyldt . For at besøge stedet fra Wiang Papao så kør nordpå og tag motorvej 118 (Chiangmai-Chiangrai-ruten) mod Mae Suai-distriktet forbi Chiangrai vingårdsfabrik, Somdej Phra Naresuan Maha Rat Shrine og Mae Suai Hospital. Kryds derefter Lao River Bridge. For enden af ​​broen er der en gyde til venstre, der fører til Phra That Chom Chaeng i 200 meter. Den samlede afstand svarer til 40 kilometer. 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Wat Phra That Suthon Mongkhon Khiri ligger i Chai Sub-distrikt på vej mellem Phrae og Sri Satchanala i . Det fremtrædende vartegn er det gyldne teakmuseum kendt som Suwan Ho Kham Museum i Lanna-stil og bygget af 14 traditionelle huse . Det huser værdifulde genstande i nord , herunder Buddha-billeder , lakvarer , Lanna musikinstrumenter , gamle våben , billeder af den gamle elite samt billeder , der skildrer tidligere begivenheder. Det skulle være vildt flot .

 

cirkler2

 

Og så kommer der ikke flere templer i denne omgang - men vær opmærksom på at der er mange flere her i området - søg dem på nettet hvis du vil se dem .

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Historien om Tham Pha Nang Koi-hulen nævner to navne : Prinsesse Aranyanee og Kanongdetch , som var et kærlighedspar . Prinsesse Aranyanee var gravid og løb væk med sin mand , da de blev jaget af soldater . Lige før de slap ud i grotten , var prinsesse Aranyanee blevet skudt på hendes bryst . Snart fødte hun sin søn . Hun bad så Kanongdetch om at forlade hendes liv . Det var deres sidste farvel. Ifølge legenden venter prinsesse Aranyanee på Kanongdetch i meget lang tid , så længe at hendes krop omdannes til sten . Det er her navnet " Nang Koi " kom fra . Nang betyder " dame eller kvinde " på engelsk . Koi betyder  " vent " .

Det er en god idé at besøge grotten sammen med din mand , kone , kæreste eller samlever . Pha Nang Koi-grotten kan betragtes som et kærlighedsmonument , der repræsenterer evig kærlighed . Derfor vil du og din kærlighed føle sig så romantiske , og det skulle gøre din kærlighed stærkere .

Tham Pha Nang Koi er en kalkstenhule. Det er midt i en skov på en 50 meter høj klippe . Grotten er ca. 150 meter dyb . Du skal bruge en lommelygte for at udforske den . Med det vil du se smukke stalaktitter rundt omkring .

Ved siden af ​​kærlighedslegenden . Der er også en Lord Buddha-statue , som du skal respektere . Husk at gøre det for din egen lykkes skyld .

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1I Thailand er der normalt meget varmt vejr. Mange mennesker kan lide det varme vejr , mens andre ikke kanlide det .

Nå , men hvis du ikke kan lide varmt vejr , er der intet at bekymre sig om . Selv om Thailand er ikke et koldt land , så er der er mange turistattraktioner , hvor du kan flygte fra i det varme vejr.

Et af disse steder er  " Tat Mhok Waterfall " i Phrae . Ja , når vi taler om seje steder , er det her måske et af de bedste . At være omgivet af naturen er ikke kun godt for dit sind , men det får også din krop til at føle sig afslappet.

Tad Mhok Waterfall er et mellemstort vandfald . Det er også kendt som " Mae Khoi Waterfall ". Du kan sagtens besøge stedet selvom du er alene . Det er et rigtig dejligt sted .

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Hvad med at lægge din krop i blød i en dejlig varm kilde sammen med din familie ? Vil det ikke være rart ? .

Varme kilder er meget populære i de nordlige thailandske provinser , herunder Phrae . De fleste turister skal selvfølgelig besøge en varm kilde , når de træder ind i en nordlig thailandsk provins .

Varme kilder er godt for både dit helbred og din hud . Hvis du leder efter en varm kilde i det nordlige Thailand for at have det sjovt med din familie , så kan denne sagrens være " Mae Chok Hot Spring " .

" Mae Chok Hot Spring " er ikke særlig stor , men helt sikkert en dejlig oplevelse , og stedet er stille , afslappende og omgivet af haver , træer og bjerge . Der er forskellige varme mineraldamme , som du kan vælge imellem . Du kan bare sidde , slappe af på en vandkant og dyppe dine fødder i vandet , eller du kan tage et bad . Til mineralbadning er der to forskellige typer : blødgøringsrum ( hvor du kan få hele din krop i vandet ) og yderligere et badeværelse.

Varme kilder er godt for folk i alle aldre . Hvis du har små børn , kan de også nyde den varme kilde . Også ældre kan stadig have det sjovt . Du skal bare se efter dem meget omhyggeligt.

Når du er færdig med at bade , kan du også få en thailandsk massage . Dette kan være godt for voksne , især for ældre .

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Den aktivitet , som dine børn og du vil elske mest , er " ægkogning " . Der er æg i kurven til salg . Du køber bare nogle af dem og koger dem i det varme vand . Er det ikke sødt ? Når de er kogte , kan du spise dem . Lækkert ...Det giver dig en ny følelse af at spise æg .

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Phrae-provinsen har selvfølgelig også nogle Nationalparker. Nationalparkerne er en fortrinlig måde at udforske Thailands natur på med vandrestier, der fører dig til smukke vandfald og fantastiske udsigtspunkter over jungleklædte bjerge og dale. Der er også mulighed for at overnatte i nationalparkerne.

Der er jo ingen grund til ar opfinde " den dybe tallerken " når den er opfundet . Vi lavede for et stykke tid siden et helt afsnit omkring National Parker i Thailand og det var faktisk et stort stykke arbejde . Vi vil derfor ikke skrive om disse parker igen - men blot henvise til dette afsnit . Vi nævner navnene på parkerne og viser link til disse .

For at komme til afsnittet skal du klikke her : National Parker i Nordthailand

Derefter ruller du ned på siden og finder følgende parker :

 

12   Wiang Kosai

 

17   Mae Yom

 

52   Doi Pha Klong

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Denne restaurant serverer thailandske retter. Dejlige kogte fisk er fantastisk at smage. Den hyggelige atmosfære i Rommaiyai får besøgende til at føle sig afslappede og have det sjovt. Dette sted betjenes af et imødekommende personale . Den fantastiske service er noget, disse restauratører holder af. Her tilbydes lækre retter til attraktive priser. Mange gæster beskriver indretningen som fantastisk. Google-brugere, der besøgte dette sted, angiver, at den bedst egnede vurdering er 4,3 ud af 5,0 .

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

Siden sidst opdateret marts 2021

 

 

 

ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0227259
I dagI dag5
I gårI går151
Denne månedDenne måned571
total for hele periodentotal for hele perioden227259
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 5
Gå til toppen