Beach and Snow -468x60
 

 

Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

 

 

Overskrift Bangkok

 

   001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Bangkok og du kan her se hvad du kan opleve i Bangkok . Vi skriver KUN om de ting vi selv har oplevet. Der kan derfor sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet. Mange af udflugterne kan også besøges ud fra andre destignationer end dem vi skriver . Men som tidligere nævnt - tager vi kun dem vi selv har oplevet .

Der vil enkle steder på siden her være link til nogle filmoptagelser ..... og klikker du på disse , kommer du til en ny side med filmen - for at komme tilbage til oplevelses-siden skal du bare klikke på X`et oppe i højre hjørne af film-siden .

God fornøjelse !!

 

 

alt fra overskriftt Bangkok

 

 

 

 


sejltur bangkok

Er du i Bangkok - så snyd ikke dig selv for en sejltur på floden . Du kan vælge forskellige længder på denne tur. Du har således mulighed for at komme rundt blandt de fattige mennesker i Bangkok - og kort tid sejle ind i et omtåde hvor de rige bor og med hoteller så store, at helicoptere lander med deres gæster på taget af hotellerne. Vi har teget nogle filmklip på en af disse ture og sammensat disse til et stykke film. Du kan se denne film ved at klikke på dette link :   Tur på floden omkring Bangkok

Du kommer tilbage til denne side igen - efter at have set filmen , ved at klikke på pil til venstre øvert på din side.

 

 

 

 

 

 

MBK

Er du i Bangkok - så tag ind i MBK centret for at handle. Her kan du købe alt muligt og så til fornuftige priser. Selv om det ligner et supermarked - så kan man stadig handle om priserne. Centret har en etage hvor der udelukkende sælges mobiltelefoner samt tilbehør til disse. Øverste etage er udelukkende restauranter - så planlæg din frokost deroppe. Vi synes at dette center er det bedste sted at lave vores indkøb.

 

 

 

 

 

Bay Orke Sky

I Bangkok finder du også Thailands højeste bygning - Bay York Sky - . Her kan du tage op på 86. etage og spise din aftensmad i restauranten. De servereten buffèt med mad fra hele verdenen. Efter maden kan du gå op på taget af denne bygning og kigge ud over Bangkok. Bare rolig - du står bag et gitter oppe på taget. men udsigten er fantastisk. Tager du nderop om aftenen er maden til ½ pris. Og elevatoren kører helevejen derop uden stop 

 Weekend market Bangkok

Vil du handle varer til næsten engenting - skal du besøge weekend markedet i Bangkok. De sælger bare alt muligt og til næsten ingenting. Spørg Hotellet om vej derud til og tag en Taxa derud. Det er kæmpe stort - så sæt dagen af til dette. Bemærk at det kan være varmt at gå derude - men drikkevarer kan jo købes også derude.

 

 

 

 

  Taxa Bangkok

Vær lidt forsigtig når du tager Taxa i Bangkok. Tag ikke de små Tuk-Tuk`er , da de er livsfarlige at køre i inde i byen. Og tag kun de taxa biler der bruger Taxa-meter - ellers snyder de dig. Det kan godt være at du må gå ud af 2-3 taxa`er inden du finder en der vil køre efter taxa-meter. Men gør det - de andre kan være pirat-taxa`er der kører dig hen til nogle bestemte forhandlere, som de har aftaler med. JA SÅDAN ER DET BARE INDE I STORBYEN.

 

 

  slutteks bangkokt

 

 

 

 

Siden sidst redigeret marts 2017

Siden her er pænt besøgt - men vi vil gerne ud til mange flere læsere . Du kan hjælpe os med dette ved at give os et " synes godt om " eller " del " ...... Klik lige herunder .

På forhånd tak

 Spørgsmålstegn

Hvad har jeg glemt

Klik her : HUSK !!

 

 

 

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

                                                 

                  Antal besøg på hjemmesiden

161373
I dagI dag163
I gårI går127
Denne månedDenne måned2629
total for hele periodentotal for hele perioden161373
Dag med højest antal 02-10-2019 : 460
Antal gæster på siden lige nu 5

188

De 25 mest

   

 

sur og glad4

Skriv en kommentar til os :

RIS & ROS

 

   

 

 

vigtigt2

Alle forældre med børn bør læse dette !!

Klik her : Beskyt dit barn mod solen

sol1

 

 

samarbejdespartnere2

samarbejdspartner1

Besøg afsnit 39 her på hjemmesiden....

Køb varer ind via vores samarbejds-

partnere .

Klik her : Start her

 

 

 

 

 

 

 

 

Gå til toppen